kocaya saf deme serap:)
merhaba kızlar dünkü sancımın peşinden sabahda aniden sancılandım geçti rahat rahat dolaşıyordum kocişde görvden gelmiş yatcaktı aniden bir daha bi sancı tuttu ve biz soluğu doktorda aldık
çok şükür bebişim iyi doktorun tabiriyle iri bebekmiş kasların yırltımasına sebeb olduğu için canım yanıyormuş bazen hareket edince baya canım yanıyordu ama ağrı sebebim artan kilo ve ağırlığa bağlı kas ve sinir ağrısıymış magnezyumu kesti bitirnce bir daha içmiyecekmişim ama heparin verdi bana kanı sulandırıyormuş rahatlarsın dedi bu güne kadar ağrıların geçmediyse magnezyumun faydası yok dedi oğluşum çok iyi başı yukarı dönmüş bu arada doktorlar bebeğin gelişimini sata göre yorumluyorlar ileri gitmesi bi anlam ifade etmiyormuş sata göre ayarlanıyormuş herşey
kızlar yaa ölüyorum genzim akıooo öksürük hat sefada ellerimde şişmiş nie anlamadımda oyyy oyy mutfakta göçüyo kalkıpta toplıyamadım-tatlicadiarzu-
saol canım eşim sabah 5 te gitti işe evde deilki cnm yaaödem olmuşsun eftelya.geçmezse doktoruna sor derim ben..bırak mutfağı da allasen.eşin yok mu o yapsın.
bende şimdi yedim portakal ama çok kötü bu geniz akıntısı yaaoy oy dikkat edin ben süründüm resmen mecbur antibiyotik içtim ama hala genzim akıyor ateşim çıkıyor
portakal suyu iç bol bolda su bırak işleri dinlen bence çok geçmiş olsun
hiç kilo almamışım gribin etkisi hiç iştahım yoktu günlerdir zoraki yiyordum kilom iyiymiş hala 12 kilo almış olarak görünüyorum bu ayda hiç kilo almamışım yani :lepi:tansiyonumda normal 10 /6 çıktı bu sefer
gelelim tosun oğluma 36 cm boyu kilomuzda 1216gr :teytey:
saol canım benim:1hug:Eftelya geçmiş olsun.
Kaçakkedi inşallah bu ilk yüklemedir diğerinde yüksek çıkmaz.
hiç kilo almamışım gribin etkisi hiç iştahım yoktu günlerdir zoraki yiyordum kilom iyiymiş hala 12 kilo almış olarak görünüyorum bu ayda hiç kilo almamışım yani :lepi:tansiyonumda normal 10 /6 çıktı bu sefer
kızlar yaa ölüyorum genzim akıooo öksürük hat sefada ellerimde şişmiş nie anlamadımda oyyy oyy mutfakta göçüyo kalkıpta toplıyamadım-tatlicadiarzu-
maşallah gözün aydın olsun bizde aynı pozisyonu almışız kayracım başı yukarı totosu rahimin üstünde ve çok sık tuvalete gidiyordum .çok sevindim hadi rahat ol mam yinede kendini yorma kaydirigubbakcemile5kızlar bebişim ve eşi aşağıdaydı anlatmıştım size daha önce.doktorum 28.haftaya kadar değişmezse hep istirahat diyordu ve malum erken doğum riskide oluşacaktı.başı hep aşağıdaydı.ama artık eşide kendide yukaru çıkmış.başı göbek deliğimin üstünde ve totosunuda rahmin üzerine koymuş dün uçarak geldim eve.
nst den konuşulmuş benim doktorlarımdan biri çok pinpirikli.iki haftaya bir gittiğimde nst ye sokuyor hem sancıya hem bebişimin kalp atımına bakıyor.ve rahim kapalımı serviks uzunluğu falan.oda haklı sonuçta birkez olumsuz birşey yaşadım.olası erken doğuma karşı tüm önlemleride alıp bitirdik gerisi rabbime kalmış.15 gün sonra bende kafamdaki saçma şeylerden kurtulacağım inşallah.kızlar gezmememin dinlenmemin sürekli yatmanın üzülerek sizden ayrı kalıp sıkılmamın ödülünü aldım çok şükür.bebişimin durumu artık sıkıntı yaratmayacak allahın izniyle...ha bu arada vajen ve idrar kültürümde yenilendi 5 günlük antibiyotik tedavim olumlu sonuç vermiş enfeksiyon sıfır...allahım hepimizi tamamına erdirsin...
hamilelikle alakalıyerimseniben fazla takılma ağlamak istiyoran ağla ama abratma bebişide üzme :1hug:Selam kızlar - günaydın derdim ( yeni kalktığım için) ama utandım şimdidemiyorum
Telkırma başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin dedene Benimde dedem var ben onların yanında büyüdüm - böyle bi haberle sarsılırım herhalde Allaha şükür sıhati yerinde Allah sana ve ailene sabır versin
Kızlar benim moralim son birkaç gün çok bozuk ya ne yapacağımı bilemiyorum Annemler istanbulda oturuyo haftasonu misafirliğe gelmişlerdi öyle bi heycanla bekledim ki onlarıhatta gelecekleri günün akşamı uyku girmedi gözüme (malüm hamile kaldığımdan beri sık gidemiyorum görüşemiyoruz fazla) Sonra cumartesi ve pazar öğleye kadar çok güzeldi Pazar öğlen işte ufak ufak hazırlanmaya başladılar yola çıkacaklar içimi bi hüzün sardı hala devam ediyo Dokunsan ağlamaya başlıyorum Dün gece TV seyrederken birden ağlamaya başladım eşime çaktırmadan banyoya girdim ağladım ağladım Neden diye sorsan cevap veremicem öyle kötü bir ruh halindeyim Az önce sabahtan beri yazdıklarınızı okurken bile gözlerim sulandı durdu İçimde bir sıkıntı anlatamam Offff layıp duruyom
Hayır olsun..... senağlama
Merhaba kızlar,
Gene uzun süre oldu giremedim. Artık çok sık giremiyorum malesef. Hep evdeyim ama hep bişeyler çıkıyor dolayısıyla sizleri çok takip edemiyorum.
Helin geçmiş olsun.
Geriye dönük okuyamadım ama bazı arkadaşlar için başsağlığı gördüm. Başınız sağolsun kızlar...
Gypsyesra sana da geçmiş olsun kendini fazla yorma.
Hanginizdiniz hatırlamıyorum ama 50 grlık şekeri yüksek çıkıp 100lük yaptırmıştı. Ve sonuç iyi çıkmıştı.
Benim de kaç gündür canım sıkkın, bu aralar kafayı ona taktım. Benim de 50lik 189 çıktı. Yani çok çok yüksek. Bugün sabahtan beri hastanedeydim. 100lük yaptırdım. Birazdan sonucu almaya gidecem. Bana dua edin kızlar inşallah sonuç temiz çıkar. Çok canım sıkılıyor.
Bir de idrarda lökosit çıktı. Enfeksiyon olabilirmiş. Tekrar idrar kültürü istedi. Onun sonucu da Pazartesi çıkacak.
İnşallah hepsi ve benim gibi test yaptıran tüm arkadaşların test sonuçları temiz çıkar Allahım...
valla öle canım sabahtan beri kalkıpta toplayamadım arka arkaya misafir geldi yengem kaynım eşimin amcasının oğlu filan griplerdi sanırım onlardan geçtiigeçmiş olsun canımm..
göçen göçsün ya. bak pişman birinden sana özlü laflarbenneyaptımki değmes hiçbişeye. sen kendine bak şimdi. hastalığını geçir.bebişin de mutlu olsun
maiallah oğluşuna canım. kocamannnn olmuş. baya erkek olmuş artık o annesi hem tüm bunları yapıp büyürken annesini de şişko yapmamış. bi de düşünceli bebeto tosuncuk aslan parçasııııııııııalkisalkisalkis
hamilelikle alakalıyerimseniben fazla takılma ağlamak istiyoran ağla ama abratma bebişide üzme :1hug:
:1shok::1shok::çok üzgünüm:Kızlar şeker sonucunu şimdi aldım. Malesef sonuç iyi değil. Çok canım sıkıldı.
ESRAKO,EVRİŞ,EYLEMM teşekkür ederim.
Bu arada ESRAKO doktorun sana ve3rdiği diyet listesini özelden mesaj atabilir misin. Merak ettim. Gerçi ben özelden gelen mesajları nasıl okuyacağımı bilmiyorum ama. Burdan verilmesi doğru olmaz diye öyle dedim.
ESRAKO, canım sen bana hem 2.annelikten dolayı, hem de şeker konusunda yardımcı oluyorsun. Çok sağol canım. Yarın biz de endokrine gideceğiz, doktorum oraya sevketti beni. KORKUYORUM...
ESRAKO, doğumdan sonra profiterol yeri demişsin. Ama ben inter nette okuduğum kadarıyla gebelik şekeri gebelik bittiğinde sona erse de bu kimselerin potansiyel şeker hastası olma riskinin olduğunu ve devamlı şeker testi yaptırmalarını söylemiş. Yani artık bence gebelikten sonra bile ağız tadıyla profiterol yemek zor görünüyor bize. Ben gebelikten sonra da şekerden korkar oldum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?