2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eylem derya ne demiş önemli olan sat..yumurtlamaya göre niye yapılmıyor hesaplama standart olmaz diye.

kızlar yaa ölüyorum genzim akıooo öksürük hat sefada ellerimde şişmiş nie anlamadımda oyyy oyy mutfakta göçüyo kalkıpta toplıyamadım-tatlicadiarzu-

hiç kilo almamışım gribin etkisi hiç iştahım yoktu günlerdir zoraki yiyordum kilom iyiymiş hala 12 kilo almış olarak görünüyorum bu ayda hiç kilo almamışım yani :lepi:tansiyonumda normal 10 /6 çıktı bu sefer
gelelim tosun oğluma 36 cm boyu kilomuzda 1216gr:teytey:

ödem olmuşsun eftelya.geçmezse doktoruna sor derim ben..bırak mutfağı da allasen.eşin yok mu o yapsın.

kocaya saf deme serap:)

Sen beni öldüreceksin bi gün kaydirigubbakcemile3

Hay masallahh.. bak sıpaya yaaa... buna da şükür.

kızlar yaa ölüyorum genzim akıooo öksürük hat sefada ellerimde şişmiş nie anlamadımda oyyy oyy mutfakta göçüyo kalkıpta toplıyamadım-tatlicadiarzu-

oy oy dikkat edin ben süründüm resmen mecbur antibiyotik içtim ama hala genzim akıyor ateşim çıkıyor
portakal suyu iç bol bolda su bırak işleri dinlen bence çok geçmiş olsun

ödem olmuşsun eftelya.geçmezse doktoruna sor derim ben..bırak mutfağı da allasen.eşin yok mu o yapsın.
saol canım eşim sabah 5 te gitti işe evde deilki cnm yaa
oy oy dikkat edin ben süründüm resmen mecbur antibiyotik içtim ama hala genzim akıyor ateşim çıkıyor
portakal suyu iç bol bolda su bırak işleri dinlen bence çok geçmiş olsun
bende şimdi yedim portakal ama çok kötü bu geniz akıntısı yaa

Maşşallah oğluşuna kocaman olmuş annesi.

kayra canım çok sevindim hep böyle güzel haberler alırsın inşallah.gözün aydın.

kaçakkedi geçmiş olsun ama bu ilk yukleme değilmi yanı moralını heen bozma canım dur bakalım.

tebrik ederim seni.maşallah ne güzel buyumüş oğluşun.a.s.

KACAKKEDİCİMM BENİM

canım sacmalama sonrasında potansiyel seker hastası olabilizi belki ama bu denilen potansiyel 50+ yaslar falan demek ki bu da saglıklı beslenerek yasandıgı surece hiç çikmayabilirmisde epey geç çıkabilirmisde yani oyle gebelik bitti pat seker hastası olcaz diye birsey yokk.
ben çok kafaya taktım hepinizned evel seker testi yaptırdım falan filan çok okudum yani çok sordum sorusturdum yok oyle birsey

ornek beninm gittigim iç hastalıkları dr u diyet ve iç hastalıklar ıdr u beraber gidiyorum bir merkezde ikiside takip ediyor beni.
adamın esi 41 yasında iken gebelik yasamıs ve seker çikmis su an 54 yasında imis esi hala seker çıkmamıs. yani bende senin le aynı endiselerimi dile getirdim yok oyle birsey dedi . ben zaten genelde saglıklı beslenen bir insanım tek kusurum son yıllarda hamile kalmaya ugrasırken aldgıım hormonlar neticesinde fazlaca yemis olup çok kilolu hamile kalmıs olmam en buyuk etken bu ve emin ol kilolu gezmedigin surece sekerdi tansiyon problemi idi vs epey iler iyaslarda çıkacaksa cıkar.

bana degerlerinide yazarsan sevinirim merak ettim. bu arada tahmin etmistim 100 gr yuklemedede çıkacagını çunku 50 gr da çıkıp 100 de çıkmayanlar genelde 140 in biraz uzernide olanlar birkaç nettende yazı okumsutum baska forumlardan dikkatimi çekti benimde 176 cıkmıstı 50 gr yukleme senin 186 sanırım çıkması normal.

bu arada diyetimi uzun uzun yazmıstım simdi tekrar yazmayayım biraz arayayım hangi sayfada yazmısım bulursam sana iletirim canım. ama endokrine gidecğini soyluyorsun osana zaten diyet verecek herkesin kilosu boyu farklı ona gore veriliyor
benim diyet 1950 kalorilik bir diyet ornegin

geçmiş olsun canımm..
göçen göçsün ya. bak pişman birinden sana özlü laflarbenneyaptımki değmes hiçbişeye. sen kendine bak şimdi. hastalığını geçir.bebişin de mutlu olsun

maiallah oğluşuna canım. kocamannnn olmuş. baya erkek olmuş artık o annesi hem tüm bunları yapıp büyürken annesini de şişko yapmamış. bi de düşünceli bebeto tosuncuk aslan parçasııııııııııalkisalkisalkis

maşallah gözün aydın olsun bizde aynı pozisyonu almışız kayracım başı yukarı totosu rahimin üstünde ve çok sık tuvalete gidiyordum .çok sevindim hadi rahat ol mam yinede kendini yorma kaydirigubbakcemile5
hamilelikle alakalıyerimseniben fazla takılma ağlamak istiyoran ağla ama abratma bebişide üzme :1hug:

üzme canı kendini inşallah iyi çıkar

valla öle canım sabahtan beri kalkıpta toplayamadım arka arkaya misafir geldi yengem kaynım eşimin amcasının oğlu filan griplerdi sanırım onlardan geçtii

:1shok::1shok::çok üzgünüm:
moralini bozma çözümsüz birşey değil sonuçta yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…