2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

A nenni nenni kınalı kuzum
Büyüdünde adam mı oldun
Yanağı pembem dudağı kirazım gözü okyanusum iyiki doğdun
Sezen' in "Kınalı Kuzum" diye şarkısı var arkadaşlar ben çok beğendim ay doğacaklarda büyüyceklerde ..... ağlamaklı oldum ben

Sen beni öldüreceksin bi gün kaydirigubbakcemile3

Hay masallahh.. bak sıpaya yaaa... buna da şükür.

Maşşallah oğluşuna kocaman olmuş annesi.

tebrik ederim seni.maşallah ne güzel buyumüş oğluşun.a.s.

teşekkürler teyzeleri a.s.birde şu giribi bi atlatsam hala geniz akıntım var halsizimde :çok üzgünüm:

kızlar ben çıkıyorum azcık yatıyım bari bi duş alıpta herkese şimdiden ii akşamlar

maşşallah.oğlun gerçekten tosunmuş.ben 26+2 yim oğluşum 1027 gr.tansiyonum 11/6 ve 14 kilo almışım

kızlar yaa ölüyorum genzim akıooo öksürük hat sefada ellerimde şişmiş nie anlamadımda oyyy oyy mutfakta göçüyo kalkıpta toplıyamadım-tatlicadiarzu-

gerekırse çöksün.. yat zıbar.. çok onemlıydı sanki.. :))

Derya anamm bu neeee kaydirigubbakcemile3 yemedim yedirdimmm, içmedim içirdim dedikleri bu olsa gerek.. hay maşallahhh anammm

ödem olmuşsun eftelya.geçmezse doktoruna sor derim ben..bırak mutfağı da allasen.eşin yok mu o yapsın.

dedene rahmett anammm Şeniz

doğrudur evrişim hastaydım kendim için yemedim kuzu için yedim süt içimini artırdım diğer topiklerin tecrübelerine baktım bebeği zayıf olupta doktor tavsiyelerine falan çoksengözlerimebaksanab
şükür iyi çıktı herşeyimiz birde ağrılarım bitsede yürüyebilsem naniknanik

ama ben hiç kilo almamışım banada maşallah yokmu senağlama:1shok:
kıskandım oğlumu herkes ona yorum yapıyor:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:
bol su için kızlar bebeğin güncesini okuduysanız orda bi cümle vardı annem bol bol su içiyor bende kilo alıyorum diyordu kaydirigubbakcemile5

efriş arkadaşım ölme gül yeter

Demam.. senı asla kırmam, filirsin :))

maşşallah.oğlun gerçekten tosunmuş.ben 26+2 yim oğluşum 1027 gr.tansiyonum 11/6 ve 14 kilo almışım

Yaf siz ciddi ciddi sparta anasısısnız yaff.. oglan cocugu değil,baya baya erkek doguracaksınız sis :)) Allah nazarlardan saklasın..

sakaleyn canım masallah tosuncuga , seni acıtmasa ii olcak. o kas yırtılmalarının zararı varmıymıs kendi kendini yenileyebliomuymus .

eftelya benimde ellerim şiş yada kilosan bilmiorum yuzuklerimi takamıyorum artk bos el geziorum bi takabilirsem kupe :) birde oksurmek zok zararlı hemen caresine bak daha once yazmıstım kadının biri oksure oksure ikizlerini dusurmus tanıyan arkadasım anlattı.allah korusun .

Lalcim kasık agrım gun icide olmadı ama gece saga sola donerken birde kalkarken oldu yani her uyandıgımda agrıyla uyandım aynı gece.

sanada maşallah deryacım.bende 10 kilo almışım.benim bebişte 6 gün önde ama doktorum salla usg yi hiçbir önemi yok dedi.satı baz alalım biz dedi.sen yine en önde gidensin sanırım helinden sonra.bende sata göre 26+3 olmuşum...

Esrakonun gecen gun doktoru yürümenin bir naneye yaramadıgını anlatmışş.. yanı yüürmek ıcın cok cırpınma, ole kılo vermeye falan bı faydası yokmus, sadece psıkolojık olarak kendını ıyı hıssedermıssın..

E sende bu ozverı olmasa evladın zaten boyle olamaz.. bızım topıktekı tüm anneler vicdanları ıle buyutuyorlar evlatlarını.. beslenmesınler de ne olsun daha.. operim gözlerinden.

sakaleyn evet okumustum su mevznu hemde esime soylemistim oda bana ozaman cok su icme topus yapcan cocugu demisti bende ama su yararlı dedim. koca bir alkısta sana kilosunu yavrusuna aldıran sparta annesine muccccccccckkk

ben faydası oldugun inanıyorum yurumenin hicbiseye olmasa bacaklarım acılıo resmen birde selulit olms hep arkaları onlara fada etsin bari. kalcam bacaklarımın arkaları felaket dahada felaket olmaması icin hafifte olsa simdiden onlem almak lazım.birde kk da okumustum yine kızın biri hamileligin basından beri hergn 1 saat yuruyus yapmıs ve 7 veya 8 kilo almıstı bebegide cok saglıklıydı.

Gece.. baldırlarımda bır acıyla uyandım.. dedım "Allahımmmmmm sana geliyorummmmm"

Nasıl bır acı ama anlatamam.. eşimin kolunu sıkmısımmm.. yatarken, saga sola hafıf gerılırken halıyle baldırlarıma bı agrı saplanıyor, resmen aklımı kacıracaktım acıdan.. doktor bugun magnezyum verdı bana.. bakalım ne olacak sonucu???

Ben ki yürümeyi cok seven bır ınsan olarak, artık sadece yarım saat yuruyebılıyorum baybmm.. resmen topuklarımın agrısı belıme vuruyor.. cıgerım dayanmıyor.. kaldı ki bir saati sanırım hayatta kaldıramam.. vucudun dengesı bı garıp oldu zaten, öne dogru egılıyor, evde hıc bırsey yapmasam bıle ayakta uzun sure kalmam yetıyor agrıların baslamasına..illa yuruyus dıye eskısı kadar cırpınmıyorum acıkcası.. zaman-mekan-keyif musade olursa o da yarım saat.. yürüyebilene helal olsun der, şapka cıkartırımm valla.

deryacım gözün aydın...maşallah bebişe...
sağol canım seninde gözün aydın olsun iyi olmana sevindim kaydirigubbakcemile5
onun için yorum yapmadı doktor daha doğrusu bebek iyi anne rahatsız hep onun üstüne konuşuldu ama dediğini sormadım ben yüzüğü çıkaralı çok oldu
sanırım öyle HEPİMİZ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAH :Saruboceq:
HIM GERÇEKTEN PSİKOLOJİK RAHATLIYOR İNSAN KAN DOLAŞIMIDA ARTIYOR BEBEĞE DAHA ÇOK OKSİJEN GİDİYOR kaydirigubbakcemile5

sakaleyn evet okumustum su mevznu hemde esime soylemistim oda bana ozaman cok su icme topus yapcan cocugu demisti bende ama su yararlı dedim. koca bir alkısta sana kilosunu yavrusuna aldıran sparta annesine muccccccccckkk

SU İYİ İÇELİM TOSUNCUK OLSUNLAR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…