Sen beni öldüreceksin bi gün kaydirigubbakcemile3
Hay masallahh.. bak sıpaya yaaa... buna da şükür.
Maşşallah oğluşuna kocaman olmuş annesi.
tebrik ederim seni.maşallah ne güzel buyumüş oğluşun.a.s.
geçmiş olsun canımm..
göçen göçsün ya. bak pişman birinden sana özlü laflarbenneyaptımki değmes hiçbişeye. sen kendine bak şimdi. hastalığını geçir.bebişin de mutlu olsun
maiallah oğluşuna canım. kocamannnn olmuş. baya erkek olmuş artık o annesi hem tüm bunları yapıp büyürken annesini de şişko yapmamış. bi de düşünceli bebeto tosuncuk aslan parçasııııııııııalkisalkisalkis
hiç kilo almamışım gribin etkisi hiç iştahım yoktu günlerdir zoraki yiyordum kilom iyiymiş hala 12 kilo almış olarak görünüyorum bu ayda hiç kilo almamışım yani :lepi:tansiyonumda normal 10 /6 çıktı bu sefer
gelelim tosun oğluma 36 cm boyu kilomuzda 1216gr :teytey:
kızlar yaa ölüyorum genzim akıooo öksürük hat sefada ellerimde şişmiş nie anlamadımda oyyy oyy mutfakta göçüyo kalkıpta toplıyamadım-tatlicadiarzu-
hiç kilo almamışım gribin etkisi hiç iştahım yoktu günlerdir zoraki yiyordum kilom iyiymiş hala 12 kilo almış olarak görünüyorum bu ayda hiç kilo almamışım yani :lepi:tansiyonumda normal 10 /6 çıktı bu sefer
gelelim tosun oğluma 36 cm boyu kilomuzda 1216gr :teytey:
ödem olmuşsun eftelya.geçmezse doktoruna sor derim ben..bırak mutfağı da allasen.eşin yok mu o yapsın.
yat dinlen en iyi dinlenmek zaten geçmiş olsunkızlar ben çıkıyorum azcık yatıyım bari bi duş alıpta herkese şimdiden ii akşamlar
maşşallah.oğlun gerçekten tosunmuş.ben 26+2 yim oğluşum 1027 gr.tansiyonum 11/6 ve 14 kilo almışım
gerekırse çöksün.. yat zıbar.. çok onemlıydı sanki.. :))
Derya anamm bu neeee kaydirigubbakcemile3 yemedim yedirdimmm, içmedim içirdim dedikleri bu olsa gerek.. hay maşallahhh anammm
dedene rahmett anammm Şeniz
efriş arkadaşım ölme gül yeter
maşşallah.oğlun gerçekten tosunmuş.ben 26+2 yim oğluşum 1027 gr.tansiyonum 11/6 ve 14 kilo almışım
doğrudur evrişim hastaydım kendim için yemedim kuzu için yedim süt içimini artırdım diğer topiklerin tecrübelerine baktım bebeği zayıf olupta doktor tavsiyelerine falan çoksengözlerimebaksanab
şükür iyi çıktı herşeyimiz birde ağrılarım bitsede yürüyebilsem naniknanik
ben faydası oldugun inanıyorum yurumenin hicbiseye olmasa bacaklarım acılıo resmen birde selulit olms hep arkaları onlara fada etsin bari. kalcam bacaklarımın arkaları felaket dahada felaket olmaması icin hafifte olsa simdiden onlem almak lazım.birde kk da okumustum yine kızın biri hamileligin basından beri hergn 1 saat yuruyus yapmıs ve 7 veya 8 kilo almıstı bebegide cok saglıklıydı.
sağol canım seninde gözün aydın olsun iyi olmana sevindim kaydirigubbakcemile5deryacım gözün aydın...maşallah bebişe...
onun için yorum yapmadı doktor daha doğrusu bebek iyi anne rahatsız hep onun üstüne konuşuldu ama dediğini sormadım ben yüzüğü çıkaralı çok oldusakaleyn canım masallah tosuncuga , seni acıtmasa ii olcak. o kas yırtılmalarının zararı varmıymıs kendi kendini yenileyebliomuymus .
eftelya benimde ellerim şiş yada kilosan bilmiorum yuzuklerimi takamıyorum artk bos el geziorum bi takabilirsem kupe :) birde oksurmek zok zararlı hemen caresine bak daha once yazmıstım kadının biri oksure oksure ikizlerini dusurmus tanıyan arkadasım anlattı.allah korusun .
Lalcim kasık agrım gun icide olmadı ama gece saga sola donerken birde kalkarken oldu yani her uyandıgımda agrıyla uyandım aynı gece.
sanırım öyle HEPİMİZ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞALLAH :Saruboceq:sanada maşallah deryacım.bende 10 kilo almışım.benim bebişte 6 gün önde ama doktorum salla usg yi hiçbir önemi yok dedi.satı baz alalım biz dedi.sen yine en önde gidensin sanırım helinden sonra.bende sata göre 26+3 olmuşum...
HIM GERÇEKTEN PSİKOLOJİK RAHATLIYOR İNSAN KAN DOLAŞIMIDA ARTIYOR BEBEĞE DAHA ÇOK OKSİJEN GİDİYOR kaydirigubbakcemile5Esrakonun gecen gun doktoru yürümenin bir naneye yaramadıgını anlatmışş.. yanı yüürmek ıcın cok cırpınma, ole kılo vermeye falan bı faydası yokmus, sadece psıkolojık olarak kendını ıyı hıssedermıssın..
E sende bu ozverı olmasa evladın zaten boyle olamaz.. bızım topıktekı tüm anneler vicdanları ıle buyutuyorlar evlatlarını.. beslenmesınler de ne olsun daha.. operim gözlerinden.
sakaleyn evet okumustum su mevznu hemde esime soylemistim oda bana ozaman cok su icme topus yapcan cocugu demisti bende ama su yararlı dedim. koca bir alkısta sana kilosunu yavrusuna aldıran sparta annesine muccccccccckkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?