2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrisim benim evin icinde dolanırken bile topuklarım agrıo . dısarı cıkarkende duz taban giyiorum aslında duz taban deil hafif topuklu giymek lazımmıs ama ben onuda denedim belim agrıdı ayakkabı fazla geldi bana. ben hep kilolarımı yuruyusle vermis bir insan olarak bayılırım yuruyuse ama max 1 saat fazlası olmuyo zaten kendimi eve zor atıyorum yada bir yerlere cokme ihtiyacı duyuyorm hicbiri olmasa çişim gelio zaten :)

bencede usg onemli deil tum bebişler sata gore dogacaklar yani hesaplamaları dr sata gore yapıo hic usg ye dayanarak dogum tarihini degistireni gormedim.

Canım sonuç iyi olacak inan bana ben 2 hafta önce gece ayağıma giren krampla fırladım ve ı kas kasılması beni tam 4 gün inletti - magnesyum içiyorum 10 gündür rahatladım epey - artık rahat rahat yatakta gerilebiliyorum

geçmiş olsun diyet yaparsın üzme kendini

maşallah yavruna tombiş olmuş : )

kızlar yaa ölüyorum genzim akıooo öksürük hat sefada ellerimde şişmiş nie anlamadımda oyyy oyy mutfakta göçüyo kalkıpta toplıyamadım-tatlicadiarzu-

geçmiş olsun eftelya

bencede usg onemli deil tum bebişler sata gore dogacaklar yani hesaplamaları dr sata gore yapıo hic usg ye dayanarak dogum tarihini degistireni gormedim.

sadece kafa karıştırıyorlar işte.ama en başından beri iyiki usg yi baz almışım.evet doğumlar asla değişmezmiş.sat neyse o...

kızlar bende kacar yavastan bu aksamda davetteyiz yarın kulkedisi poz donucem :) aksam gec geliriz acamam yarın ins gorusuruzz

O zaman zorlama kuzum kendımı.. ole perısan olana kadar gezme.. hırpalama kendını de be yavrum, ama o çiş olayı var ya.. resmen kabusummm, dısarı cıkarken en az 1 saat onceden bısı ıcmemem lasım ki dısarılarda ser sefil olmayayım.. cok berbat bı durumm yaaa

Saolasın Jennymm yaa.. anam ne kabusmuş o.. bugun gelıyor ılac, hemen baslayayımm.. hıc beklemeden.. doktor der demez al dedım eşime zaten.. yoksa gerınmeden uyuyayım dıye bırsey olur mu yaaa.. yarı uyur yarı uyanık nereye kadar yasanır..

benim içtiğim magnesyum toz şeklinde sulandırıp içiyosun işte limonata gibi tadı fena değil ama etkisi de super
Benim senelerce kramp girer ayağıma ama geçer işte sabaha kadar en son dediğim gibi burnumdan geldi - aksatmadan iç sende zaten günde 1 doz 2 haftalık poşet var kutunun içinde- rahatlarsın mışıl mışıl uyursun :)

bende magnezyum kullanıyorum.allah korusun olası kasılmaları da önlüyor.

ha şunu da söylemeyi unuttum ilk kasılmaları doktoruma söylediğim gün birde ultrason kontrolüm vardı rahim duvarım okadar kasılmış ki bebişimi zor gördük hatta fotosunu bile çekemdi kadıncağız bişey göremezsin çok kasılmışın dedi
magnesyum vermekte hiç tereddüt etmedi - demek ki ihtiyacım varmış gerçekten - şimdi haftaya yine kontrolüm var bakalım ne çıkacak

babycim şu kaşıntılarının yiyeceklerle ilgisi olabilirmi hiç dikkat ettinmi ???? dışarda yemek yediğin günlerde tekrarlıyor gibi geldi sanki bana...

Hemen etkısını gosterdı mı Jenny ılac?? onu merak edıyorum bak..

Sende baya baya cıddı durumdaymıs yaff.. gecmıs olsun..

Kayra nın sıkıntısı da baska halıyle.. herkesın korkusu, derdı ayrı ayrı ıste.. Allah yardımcımız olsun.

hemen etkisini gösterdi mi - şöyle söylim bana bu kramp bir pazar günü oldu ne yapacağımı bilemedim -anneme sordum( annem laborant - az buçuk anlıyo) nöbetçi eczaneden muskoril aldım ayağıma sürüdüm ama ağırmaya devam etti - ertesi gün doktora gittiğimde magnesyumu verince doktor aldım içtimeye başladım hemen - akşama kadar ağırı felan kalmamıştı - şimdi hangisi etki gösterdi bilemiyorum ama en son magnesyumu kullandım ya sanırım o fayda etti
Bende durum biraz ciddiymiş evet ama şuan çok iyim yani en azından bir ağırım felan yok - ultrason gösterecek bakalım
Sende aksatma şakaya gelmez böyle şeyler - gözle görmediğimiz şeyler oluyo içimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…