deryacım senin sat neydi?
24 EKİM Canım senin
Gece.. baldırlarımda bır acıyla uyandım.. dedım "Allahımmmmmm sana geliyorummmmm"
Nasıl bır acı ama anlatamam.. eşimin kolunu sıkmısımmm.. yatarken, saga sola hafıf gerılırken halıyle baldırlarıma bı agrı saplanıyor, resmen aklımı kacıracaktım acıdan.. doktor bugun magnezyum verdı bana.. bakalım ne olacak sonucu???
Kızlar şeker sonucunu şimdi aldım. Malesef sonuç iyi değil. Çok canım sıkıldı.
ESRAKO,EVRİŞ,EYLEMM teşekkür ederim.
Bu arada ESRAKO doktorun sana ve3rdiği diyet listesini özelden mesaj atabilir misin. Merak ettim. Gerçi ben özelden gelen mesajları nasıl okuyacağımı bilmiyorum ama. Burdan verilmesi doğru olmaz diye öyle dedim.
ESRAKO, canım sen bana hem 2.annelikten dolayı, hem de şeker konusunda yardımcı oluyorsun. Çok sağol canım. Yarın biz de endokrine gideceğiz, doktorum oraya sevketti beni. KORKUYORUM...
ESRAKO, doğumdan sonra profiterol yeri demişsin. Ama ben inter nette okuduğum kadarıyla gebelik şekeri gebelik bittiğinde sona erse de bu kimselerin potansiyel şeker hastası olma riskinin olduğunu ve devamlı şeker testi yaptırmalarını söylemiş. Yani artık bence gebelikten sonra bile ağız tadıyla profiterol yemek zor görünüyor bize. Ben gebelikten sonra da şekerden korkar oldum artık...
maşallah yavrunamerhaba kızlar dünkü sancımın peşinden sabahda aniden sancılandım geçti rahat rahat dolaşıyordum kocişde görvden gelmiş yatcaktı aniden bir daha bi sancı tuttu ve biz soluğu doktorda aldık
çok şükür bebişim iyi doktorun tabiriyle iri bebekmiş kasların yırltımasına sebeb olduğu için canım yanıyormuş bazen hareket edince baya canım yanıyordu ama ağrı sebebim artan kilo ve ağırlığa bağlı kas ve sinir ağrısıymış magnezyumu kesti bitirnce bir daha içmiyecekmişim ama heparin verdi bana kanı sulandırıyormuş rahatlarsın dedi bu güne kadar ağrıların geçmediyse magnezyumun faydası yok dedi oğluşum çok iyi başı yukarı dönmüş bu arada doktorlar bebeğin gelişimini sata göre yorumluyorlar ileri gitmesi bi anlam ifade etmiyormuş sata göre ayarlanıyormuş herşey
kızlar yaa ölüyorum genzim akıooo öksürük hat sefada ellerimde şişmiş nie anlamadımda oyyy oyy mutfakta göçüyo kalkıpta toplıyamadım-tatlicadiarzu-
bencede usg onemli deil tum bebişler sata gore dogacaklar yani hesaplamaları dr sata gore yapıo hic usg ye dayanarak dogum tarihini degistireni gormedim.
evrisim benim evin icinde dolanırken bile topuklarım agrıo . dısarı cıkarkende duz taban giyiorum aslında duz taban deil hafif topuklu giymek lazımmıs ama ben onuda denedim belim agrıdı ayakkabı fazla geldi bana. ben hep kilolarımı yuruyusle vermis bir insan olarak bayılırım yuruyuse ama max 1 saat fazlası olmuyo zaten kendimi eve zor atıyorum yada bir yerlere cokme ihtiyacı duyuyorm hicbiri olmasa çişim gelio zaten :)
Canım sonuç iyi olacak inan bana ben 2 hafta önce gece ayağıma giren krampla fırladım ve ı kas kasılması beni tam 4 gün inletti - magnesyum içiyorum 10 gündür rahatladım epey - artık rahat rahat yatakta gerilebiliyorum
O zaman zorlama kuzum kendımı.. ole perısan olana kadar gezme.. hırpalama kendını de be yavrum, ama o çiş olayı var ya.. resmen kabusummm, dısarı cıkarken en az 1 saat onceden bısı ıcmemem lasım ki dısarılarda ser sefil olmayayım.. cok berbat bı durumm yaaa
Saolasın Jennymm yaa.. anam ne kabusmuş o.. bugun gelıyor ılac, hemen baslayayımm.. hıc beklemeden.. doktor der demez al dedım eşime zaten.. yoksa gerınmeden uyuyayım dıye bırsey olur mu yaaa.. yarı uyur yarı uyanık nereye kadar yasanır..
Ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bebişleri ve sizi öpüyorum
evrisim benim evin icinde dolanırken bile topuklarım agrıo . dısarı cıkarkende duz taban giyiorum aslında duz taban deil hafif topuklu giymek lazımmıs ama ben onuda denedim belim agrıdı ayakkabı fazla geldi bana. ben hep kilolarımı yuruyusle vermis bir insan olarak bayılırım yuruyuse ama max 1 saat fazlası olmuyo zaten kendimi eve zor atıyorum yada bir yerlere cokme ihtiyacı duyuyorm hicbiri olmasa çişim gelio zaten :)
benim içtiğim magnesyum toz şeklinde sulandırıp içiyosun işte limonata gibi tadı fena değil ama etkisi de super
Benim senelerce kramp girer ayağıma ama geçer işte sabaha kadar en son dediğim gibi burnumdan geldi - aksatmadan iç sende zaten günde 1 doz 2 haftalık poşet var kutunun içinde- rahatlarsın mışıl mışıl uyursun :)
ha şunu da söylemeyi unuttum ilk kasılmaları doktoruma söylediğim gün birde ultrason kontrolüm vardı rahim duvarım okadar kasılmış ki bebişimi zor gördük hatta fotosunu bile çekemdi kadıncağız bişey göremezsin çok kasılmışın dedi
magnesyum vermekte hiç tereddüt etmedi - demek ki ihtiyacım varmış gerçekten - şimdi haftaya yine kontrolüm var bakalım ne çıkacak
Hemen etkısını gosterdı mı Jenny ılac?? onu merak edıyorum bak..
Sende baya baya cıddı durumdaymıs yaff.. gecmıs olsun..
Kayra nın sıkıntısı da baska halıyle.. herkesın korkusu, derdı ayrı ayrı ıste.. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?