2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Geçmiş olsun canım
Biraz dikkat edersen yiyeceklerine sorun kalmaz üzme sakın kendini

Teşekkür ederim arkadaşlar, moralim çok bozuk gerçekten ama desteğiniz bana iyi geliyor.

Deryacığım geçmiş olsun sana da. Kendine dikkat et bitanem...

kayra canım çok sevindim hep böyle güzel haberler alırsın inşallah.gözün aydın.

kaçakkedi geçmiş olsun ama bu ilk yukleme değilmi yanı moralını heen bozma canım dur bakalım.

Eftelya geçmiş olsun.
Kaçakkedi inşallah bu ilk yüklemedir diğerinde yüksek çıkmaz.

Hayır arkadaşlar malesef bu 2. yüklememdi.

ESRAKOOOOO,
Canım annem benim...
Gebelik sonrası 50li yaşlar felan demişsin de benim korkum şu. Benim anne tarafımda ırsi bu hastalık. Dayımda, teyzemde, annemde hep şeker var. Hatta dayım şekerden vefat etti. O yüzden de bu kadar çok endişelendim.
Ayrıca 100lük ölçümden sonra 3 değerimin 3ü birden yüksek çıktı.
Açlık normale göre düşük. (Sonuç eşimde kaldığı için hatırlamıyorum şu an)
1.saat 187
2.ssat 185
3.saat 156 canım.
Senin diyet listeni istememin sebebi de hem karşılaştırma yapmak hem de yiyecekler konusunda yol göstermesi içindi.
Allah yardımcımız olsun bitanem... Kolay, sağlıklı, zamanında ve hayırlı doğumlar, hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...

:1shok::1shok::çok üzgünüm:
moralini bozma çözümsüz birşey değil sonuçta yerimseniben

kaçak kedi sıkma canını iyi olur inşallah...

Teşekkürler arkadaşlar...
PETRİK sana da teşekkür ederim. Alıntı yapamadım.

Bazen sabahları uyandığımda gerilince bana da kramp girecek gibi oluyor ama zor kurtarıyorum. Çok zor bişey... Geçmiş olsun canım.
Ayrıca gerindiğimizde karnımız da geriliyor ya, ben bebeğe bişey olur mu,bi zarar görür mü diye korkuyorum, bazen yarım kesmeye çalışıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?

iyi akşamlar etlemcim - iyi dinlenmeler sana

JENNY,
Canım sendin galiba karıştırmıyorsam.(karıştırıyorsam da kusura bakma, hamişliğime ver)
Hani bebiş için Winny the Pooh lu bi nevresim takımı ısmarlamıştın bilg.dan. Geldi mi. Gelince bana fiyatını ve Taç'ın ürünü mü diye bilgi verecektin.

geldi geldi - unutmuşum yazmayı kusura bakma - sende hamileliğime ver :)
çok güzel bi ürün - hakikaten taçınmış - yani dış ambalajı taçın - ptt kargoyla kapıda ödüyosun ama biraz daha geç geliyo - yani 2-3 günde değil de 5 günde geldi bana
renkleri çok güzel - ama kalitesini yıkayınca görücez tahmin ettiğin gibi
tavsiye ederim al bence 49 TL fazla pahalı da değil

aynen dediğin gibi evrimcim.sıkıntım başka.allah yardımcımız olsun...

ESRAKO,
Senin diyet listeni bulmak için bi yöntem biliyordum ama unutmuşum.
KK'da gezerken bi ara x kullanıcısına ait tüm mesajlar diye bi yer görmüştüm. Ama kullanıcı listesinden seni bulup girdim orda öyle bişi göremedim. Acaba yerini mi yanlış hatırlıyorum.
Sizlerden bilen var mı ARKADAŞLAAAARRRRR....

HELP LÜTFEN...

TEŞEKKÜRLER CANIM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN bizim burda taçın kendi mağazası var ordan bi bakmayı düşünüyorum. Zaten orda bir de çok güzel bi battaniye beğenmiştim. Almayı düşünüyordum. Uğradığımda ona da bakarım inşallah...

Güle güle iyi günlerde anneli babalı kullansın senin bebişin de (cinsiyetini bilmiyorum ama topiktekilerin çoğu sparta annesi olduğu için MİNİK PRENSİN diyelim... )

Canım Taç ın mağzalarında yok bu nevresin - taçın sitesinde de yok o yüzden zaten taç mı değil mi diye tereddüt etmiştim sipariş verirken (ben bunu TAÇ | NEVRESİMEVİ | TAÇ NEVRESİM | TAÇ UYKU SETİ | TAÇ BATTANİYE diye bir siteden aldım) Bende taça özellikle bunu almaya gitmiştim ama ordaki kız ilk defa görüyodu bu deseni hatta kattalog çıkardı orda da yok Bende gitmişken bir ton başka şey aldım :))) Sonra bu siteyi keşfettim orda sipariş verdim.
İyi dilekleri için saol - bizimki kız olacak teyzesi Ece Su bebek olacak Allah kısmet ederse
Ağustosta erkekler daha çok - öyle görünüyo listede bizde nazlı mı nazlı kız olacağız

duşumu aldım birazda yattım ben geldim kızlar iim ama çok halsizim yawff 3 gün yatsam yerimden kalmam artık misafirrr gelmesin yawffdelikafadulden

slm kızlarrr
ben yine sokaklardaydım bugünnn aslındaa çıkmıcaktım amaa bi arkadaşım işten izin almıi doktora gidicem diyee bütün gün kaçamak yaptıkk taksimdeydik istiklal caddesini talan ettik tüm pasajlar vs incık cıncık gezdikk tabiii taksime gidipte tantuni yememek olurmuuu omasss bayılırım tantuniyeee delikafadulden ordan beşiktaşa indik sahildeee oturdukk dolmabahçenin yanında bi çay bahçesi vardır çok severim orayııı..hava süperdiii sıcacıktııı ordan eve gelmeden pazara uğradımmm bütün meyveleri topladım yineee delikafadulden geçmişide okudumm şimdi gidip yemek yapıcammm

kov misafirleri,allah allah ya...hem hasta hem misafir..olmaz
canım cuma başladım dün bitti üst üst yemekli misafirlerim vardı dünde yengem aradıki yani eşimin dayısnın eşi annemler sana gelmek istio die üst komsumda haber gönderdi hepsini hafta sonuna erteledim anaaaaaaaam ben bittimmmm

kaçakkedim geçmiş olsun canım sendee mi şeker kızımız oldunn sakın üzme kendini takma umarım bundan sonraki hamisliğin kolay ve güzel geçer canım esradan dahamı yüksek seninki??bi ara listeyi vermişti ama bende yok keşke olsada kopyalasam hemen Çok üzgünüm çoook

gülistanım
sizinde başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
deryamm gözünaydın canımmm maşallah tosununaaa ayy benimki ne kadar oldu acaba çok merak ediyorummm bu hafta gidicektim aslında ama bi hafta daha sabredicemm,hem güzel bi pozda yakalırz umudum varr benimde sat 24 ekim senindemi öyle??aynımıyız ama siz benden önce doğurucaksınız sanırım ticker önde gidiyo galiba -tatlicadiarzu-

emrem seninde gözün aydın canım maşallah bebişine gr naa

kayracımm ne mutlu sana bir daha sıkıntılar yaşatmasın rabbim artık sık sık görelim seni burada tmmı kuzummm

evrişimm sonuçlarını aldınmı sen??kaçırmadım dimi bu arada yine benii anmışsın kaçırdım sanma kıçım kaşındı gezerken kaydirigubbakcemile2

ya şaka gibi valla.kızım ne kabul ediyon.ya ne anlayışsız bu insanlar.dikkat et kendine.yorma...

merhaba arkadaşlar,
geçmiş olsun KAÇAKKEDı, şeker biraz yüksek çıkmış galiba... ama hiç üzülme, bir sürü kadının başına geliyor ve diyetle de halloluyor. diyet dediğin de hiç öle zor bir diyet değil. ESRAKOnunkini okuyunca göreceksin... gayet doyurucu ve hoş bir diyet...

esracım inşallah güzelim ya.amin rabbim kimseyi sıkıntıya sokmasın...

jenny ismin nedir senin??böyle zor oluyo bunalımlarama girdin sende al bendende o kadar ama ben kocaya sardım bu aralar hep dürtüyorum birşey için daraltıyo beni artık kendliğinden yapıyosa yapsınnn yok buraya gidelimmi yok şunu yapalımmı hep benim dürtmelerimlee öff pöfff zatiii bebiş gelince rahat rahat gezemicem şu son aylarınnn tadını çıkarmak istiyorummmm...tamamennn hamileliktennn bide ben sezeryan felan olursamm böle eve yatağa hapis kalırsam o zaman siz görünn lohusalıkk sendromuu nasıl olurmuşşş :1ninca:

kov misafirleri,allah allah ya...hem hasta hem misafir..olmaz

ya şaka gibi valla.kızım ne kabul ediyon.ya ne anlayışsız bu insanlar.dikkat et kendine.yorma...
valla canım yaa aradıkları zaman bi türlü yok diemiyorum kabul ediyordum ama üst üste çok yoruldum dünde gökhan halimi gördü bundan sonra ne davetlere gidios nede kimseyi davet edion dedi bende artık erteliom valla

GYPSY yine tozu dumana katmışsın istanbulda... ben normalde bile istiklalde dolaşırken fenalık basar kalabalıktan, sen o kadar geniş çapla nasıl dolaştın güzelim? millete çarpa çarpa sersemlemedin mi? ayyy enerjine hayranım, aslında benim de vaktim olsa, çalışmasam ben de çok gezerdim...
neyse , ben biraz geçmiş sayfalara gidiyorum.

GYPSY yine tozu dumana katmışsın istanbulda... ben normalde bile istiklalde dolaşırken fenalık basar kalabalıktan, sen o kadar geniş çapla nasıl dolaştın güzelim? millete çarpa çarpa sersemlemedin mi? ayyy enerjine hayranım, aslında benim de vaktim olsa, çalışmasam ben de çok gezerdim...
neyse , ben biraz geçmiş sayfalara gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…