Geçmiş olsun canım
Biraz dikkat edersen yiyeceklerine sorun kalmaz üzme sakın kendini
bu kadar karamsarlık da nedir şimdi..50 gr olmadın mı sen..eğer öyleyse bu teşhis amaçlı değil unutma bunu..nazana da aynısı oldu ve 100gr da birşey çıkmadı..hem öyle olsa ve senin haberin olmasa daha kötü değil mi..çaresiz bir şey değil jki.allah beterinden saklasın. ben de kan vereceğim ve hep böyle düşünüyorum.çıkacakmış gibi kendimi hazırlıyorum.bebişlerimiz iyi olsun değil mi ama..hamilelikten sonra illa şeker hastası olmuyorsun sen de yazmışsın.daha dikkatli olacağız..zaten normalde de dikkat eden insanlarız..
merhaba kızlar dünkü sancımın peşinden sabahda aniden sancılandım geçti rahat rahat dolaşıyordum kocişde görvden gelmiş yatcaktı aniden bir daha bi sancı tuttu ve biz soluğu doktorda aldık
çok şükür bebişim iyi doktorun tabiriyle iri bebekmiş kasların yırltımasına sebeb olduğu için canım yanıyormuş bazen hareket edince baya canım yanıyordu ama ağrı sebebim artan kilo ve ağırlığa bağlı kas ve sinir ağrısıymış magnezyumu kesti bitirnce bir daha içmiyecekmişim ama heparin verdi bana kanı sulandırıyormuş rahatlarsın dedi bu güne kadar ağrıların geçmediyse magnezyumun faydası yok dedi oğluşum çok iyi başı yukarı dönmüş bu arada doktorlar bebeğin gelişimini sata göre yorumluyorlar ileri gitmesi bi anlam ifade etmiyormuş sata göre ayarlanıyormuş herşey
kayra canım çok sevindim hep böyle güzel haberler alırsın inşallah.gözün aydın.
kaçakkedi geçmiş olsun ama bu ilk yukleme değilmi yanı moralını heen bozma canım dur bakalım.
Eftelya geçmiş olsun.
Kaçakkedi inşallah bu ilk yüklemedir diğerinde yüksek çıkmaz.
KACAKKEDİCİMM BENİM
canım sacmalama sonrasında potansiyel seker hastası olabilizi belki ama bu denilen potansiyel 50+ yaslar falan demek ki bu da saglıklı beslenerek yasandıgı surece hiç çikmayabilirmisde epey geç çıkabilirmisde yani oyle gebelik bitti pat seker hastası olcaz diye birsey yokk.
ben çok kafaya taktım hepinizned evel seker testi yaptırdım falan filan çok okudum yani çok sordum sorusturdum yok oyle birsey
ornek beninm gittigim iç hastalıkları dr u diyet ve iç hastalıklar ıdr u beraber gidiyorum bir merkezde ikiside takip ediyor beni.
adamın esi 41 yasında iken gebelik yasamıs ve seker çikmis su an 54 yasında imis esi hala seker çıkmamıs. yani bende senin le aynı endiselerimi dile getirdim yok oyle birsey dedi . ben zaten genelde saglıklı beslenen bir insanım tek kusurum son yıllarda hamile kalmaya ugrasırken aldgıım hormonlar neticesinde fazlaca yemis olup çok kilolu hamile kalmıs olmam en buyuk etken bu ve emin ol kilolu gezmedigin surece sekerdi tansiyon problemi idi vs epey iler iyaslarda çıkacaksa cıkar.
bana degerlerinide yazarsan sevinirim merak ettim. bu arada tahmin etmistim 100 gr yuklemedede çıkacagını çunku 50 gr da çıkıp 100 de çıkmayanlar genelde 140 in biraz uzernide olanlar birkaç nettende yazı okumsutum baska forumlardan dikkatimi çekti benimde 176 cıkmıstı 50 gr yukleme senin 186 sanırım çıkması normal.
bu arada diyetimi uzun uzun yazmıstım simdi tekrar yazmayayım biraz arayayım hangi sayfada yazmısım bulursam sana iletirim canım. ama endokrine gidecğini soyluyorsun osana zaten diyet verecek herkesin kilosu boyu farklı ona gore veriliyor
benim diyet 1950 kalorilik bir diyet ornegin
:1shok::1shok::çok üzgünüm:
moralini bozma çözümsüz birşey değil sonuçta yerimseniben
kaçak kedi sıkma canını iyi olur inşallah...
Gece.. baldırlarımda bır acıyla uyandım.. dedım "Allahımmmmmm sana geliyorummmmm"
Nasıl bır acı ama anlatamam.. eşimin kolunu sıkmısımmm.. yatarken, saga sola hafıf gerılırken halıyle baldırlarıma bı agrı saplanıyor, resmen aklımı kacıracaktım acıdan.. doktor bugun magnezyum verdı bana.. bakalım ne olacak sonucu???
iyi akşamlar etlemcim - iyi dinlenmeler sana
JENNY,
Canım sendin galiba karıştırmıyorsam.(karıştırıyorsam da kusura bakma, hamişliğime ver)
Hani bebiş için Winny the Pooh lu bi nevresim takımı ısmarlamıştın bilg.dan. Geldi mi. Gelince bana fiyatını ve Taç'ın ürünü mü diye bilgi verecektin.
geldi geldi - unutmuşum yazmayı kusura bakma - sende hamileliğime ver :)
çok güzel bi ürün - hakikaten taçınmış - yani dış ambalajı taçın - ptt kargoyla kapıda ödüyosun ama biraz daha geç geliyo - yani 2-3 günde değil de 5 günde geldi bana
renkleri çok güzel - ama kalitesini yıkayınca görücez tahmin ettiğin gibi
tavsiye ederim al bence 49 TL fazla pahalı da değil
TEŞEKKÜRLER CANIM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN bizim burda taçın kendi mağazası var ordan bi bakmayı düşünüyorum. Zaten orda bir de çok güzel bi battaniye beğenmiştim. Almayı düşünüyordum. Uğradığımda ona da bakarım inşallah...
Güle güle iyi günlerde anneli babalı kullansın senin bebişin de (cinsiyetini bilmiyorum ama topiktekilerin çoğu sparta annesi olduğu için MİNİK PRENSİN diyelim... )
canım cuma başladım dün bitti üst üst yemekli misafirlerim vardı dünde yengem aradıki yani eşimin dayısnın eşi annemler sana gelmek istio die üst komsumda haber gönderdi hepsini hafta sonuna erteledim anaaaaaaaam ben bittimmmmkov misafirleri,allah allah ya...hem hasta hem misafir..olmaz
canım cuma başladım dün bitti üst üst yemekli misafirlerim vardı dünde yengem aradıki yani eşimin dayısnın eşi annemler sana gelmek istio die üst komsumda haber gönderdi hepsini hafta sonuna erteledim anaaaaaaaam ben bittimmmm
kov misafirleri,allah allah ya...hem hasta hem misafir..olmaz
valla canım yaa aradıkları zaman bi türlü yok diemiyorum kabul ediyordum ama üst üste çok yoruldum dünde gökhan halimi gördü bundan sonra ne davetlere gidios nede kimseyi davet edion dedi bende artık erteliom vallaya şaka gibi valla.kızım ne kabul ediyon.ya ne anlayışsız bu insanlar.dikkat et kendine.yorma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?