valla canım yaa aradıkları zaman bi türlü yok diemiyorum kabul ediyordum ama üst üste çok yoruldum dünde gökhan halimi gördü bundan sonra ne davetlere gidios nede kimseyi davet edion dedi bende artık erteliom valla
GYPSY yine tozu dumana katmışsın istanbulda... ben normalde bile istiklalde dolaşırken fenalık basar kalabalıktan, sen o kadar geniş çapla nasıl dolaştın güzelim? millete çarpa çarpa sersemlemedin mi? ayyy enerjine hayranım, aslında benim de vaktim olsa, çalışmasam ben de çok gezerdim...
neyse , ben biraz geçmiş sayfalara gidiyorum.
yok canım akıllandım tmm atma sopa filan:))bencede yani eftelya tam sopalıksın.aman ne git ne gelsinler...sen hamilesin yorma sıkıntıya sokma kendini...
yok canım akıllandım tmm atma sopa filan:))
esracım maşallah diyelim.nazar değdircen kendine.kıçını kaşı...
İsmim Cananjenny ismin nedir senin??böyle zor oluyo bunalımlarama girdin sende al bendende o kadar ama ben kocaya sardım bu aralar hep dürtüyorum birşey için daraltıyo beni artık kendliğinden yapıyosa yapsınnn yok buraya gidelimmi yok şunu yapalımmı hep benim dürtmelerimlee öff pöfff zatiii bebiş gelince rahat rahat gezemicem şu son aylarınnn tadını çıkarmak istiyorummmm...tamamennn hamileliktennn bide ben sezeryan felan olursamm böle eve yatağa hapis kalırsam o zaman siz görünn lohusalıkk sendromuu nasıl olurmuşşş :1ninca:
tmm canım benim öptüm seni ben çıkıyorum yemek yiyeceğim herkese ii akşamalr grşrztamam affettim seni...bir daha olmasın ama sıkıntıya zora sokma kendini...
magnezyum çok iyi rahatlarsın canım benim ne belim ağrıyordu ne kramp ama en önemli ağrımı geçiremedi kullanınca rahtlarsınGece.. baldırlarımda bır acıyla uyandım.. dedım "Allahımmmmmm sana geliyorummmmm"
Nasıl bır acı ama anlatamam.. eşimin kolunu sıkmısımmm.. yatarken, saga sola hafıf gerılırken halıyle baldırlarıma bı agrı saplanıyor, resmen aklımı kacıracaktım acıdan.. doktor bugun magnezyum verdı bana.. bakalım ne olacak sonucu???
benimkide toz bana 2 ye çıkarmışlardı şimdide kestiler bakalım ne olcekbenim içtiğim magnesyum toz şeklinde sulandırıp içiyosun işte limonata gibi tadı fena değil ama etkisi de super
Benim senelerce kramp girer ayağıma ama geçer işte sabaha kadar en son dediğim gibi burnumdan geldi - aksatmadan iç sende zaten günde 1 doz 2 haftalık poşet var kutunun içinde- rahatlarsın mışıl mışıl uyursun :)
a senlen satımız aynıkaçakkedim geçmiş olsun canım sendee mi şeker kızımız oldunn sakın üzme kendini takma umarım bundan sonraki hamisliğin kolay ve güzel geçer canım esradan dahamı yüksek seninki??bi ara listeyi vermişti ama bende yok keşke olsada kopyalasam hemen Çok üzgünüm çoook
gülistanım sizinde başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
deryamm gözünaydın canımmm maşallah tosununaaa ayy benimki ne kadar oldu acaba çok merak ediyorummm bu hafta gidicektim aslında ama bi hafta daha sabredicemm,hem güzel bi pozda yakalırz umudum varr benimde sat 24 ekim senindemi öyle??aynımıyız ama siz benden önce doğurucaksınız sanırım ticker önde gidiyo galiba -tatlicadiarzu-
emrem seninde gözün aydın canım maşallah bebişine gr naa
kayracımm ne mutlu sana bir daha sıkıntılar yaşatmasın rabbim artık sık sık görelim seni burada tmmı kuzummm
tatlım istiklal kalabalık oluyoo ama çok keyif veriyo birde gündüz akşamki kadar yoğun olmuyorr bi elbise aldımmm orda bi mağazam var benim ne zaman gitsem bi uğrarım rüküsh diyee ay bayılıyorum ordaki elbiselere bide meşhur pasajlarım var çanta aldığımm ama aznavur pasajını tek geçerimm gidersen bi gezz o pasajıı alkisalkisalkis
ya ben yürürken sıkıntı çekmiyorum çoğunuzun yarım saatten sonra pili bitiyo niyekinee ben yürüdükçe rahatlıyorumm ayakkabılar rahatsa ohh ne alaa kimse tutamaz beniii hihoyyyt
hemen etkisini gösterdi mi - şöyle söylim bana bu kramp bir pazar günü oldu ne yapacağımı bilemedim -anneme sordum( annem laborant - az buçuk anlıyo) nöbetçi eczaneden muskoril aldım ayağıma sürüdüm ama ağırmaya devam etti - ertesi gün doktora gittiğimde magnesyumu verince doktor aldım içtimeye başladım hemen - akşama kadar ağırı felan kalmamıştı - şimdi hangisi etki gösterdi bilemiyorum ama en son magnesyumu kullandım ya sanırım o fayda etti
Bende durum biraz ciddiymiş evet ama şuan çok iyim yani en azından bir ağırım felan yok - ultrason gösterecek bakalım
Sende aksatma şakaya gelmez böyle şeyler - gözle görmediğimiz şeyler oluyo içimizde
slm kızlarrr
ben yine sokaklardaydım bugünnn aslındaa çıkmıcaktım amaa bi arkadaşım işten izin almıi doktora gidicem diyee bütün gün kaçamak yaptıkk taksimdeydik istiklal caddesini talan ettik tüm pasajlar vs incık cıncık gezdikk tabiii taksime gidipte tantuni yememek olurmuuu omasss bayılırım tantuniyeee delikafadulden ordan beşiktaşa indik sahildeee oturdukk dolmabahçenin yanında bi çay bahçesi vardır çok severim orayııı..hava süperdiii sıcacıktııı ordan eve gelmeden pazara uğradımmm bütün meyveleri topladım yineee delikafadulden geçmişide okudumm şimdi gidip yemek yapıcammm
evrişimm sonuçlarını aldınmı sen??kaçırmadım dimi bu arada yine benii anmışsın kaçırdım sanma kıçım kaşındı gezerken kaydirigubbakcemile2
Demam.. senı asla kırmam, filirsin :))
Yaf siz ciddi ciddi sparta anasısısnız yaff.. oglan cocugu değil,baya baya erkek doguracaksınız sis :)) Allah nazarlardan saklasın..
benim tanıdığım çok kişi var saçlarını boyayan hamileyken... çocukları da gayet sağlıklı büyüyorlar... belki ben de bir ay sonra amonyaklı boyayla boyarım. sonuçta ben kızımın beni ilk gördüğü gün bakımlı olmak istiyorum. "ayyy bu kadın mıymış benim annem?" senağlama deyip de bozulmasın kızım. malum ilk intiba çok önemliymiş... her zaman hazırlıklı ol, zira ilk intiba için ikinci bir şansın olmayacak....Loreal ın amonyaksız boyası ıle boyuyorus bıs.. hamılelıgımden berı ıkıncı boyayısım benım.. bende cok cıddı beyaz cıkıyor,o yuzden mecburum boyamaya. Boyanın onerılmemesının tek nedenı amonyak.. bende doktoruma danısarak ve de zamanında baya arastırarak amonyaksız boyanın bır zararı olmadıgı konusu netlesınce boyamaya basladım.
.
Vallahi napayım... Takılıyorum ööyle. 2 sınıfa yazılı kağıdı hazırlamam gerekiyor. Onlara bakınıyorum bir yandan. Diş etlerim pek iyi değil, onlarla mücadele ediyorum. Sen ne yapıyorsun?
nazan yok bugun dimi kizlar hiç goren oldumu topikte ??
Ben ki yürümeyi cok seven bır ınsan olarak, artık sadece yarım saat yuruyebılıyorum baybmm.. resmen topuklarımın agrısı belıme vuruyor.. cıgerım dayanmıyor.. kaldı ki bir saati sanırım hayatta kaldıramam.. vucudun dengesı bı garıp oldu zaten, öne dogru egılıyor, evde hıc bırsey yapmasam bıle ayakta uzun sure kalmam yetıyor agrıların baslamasına..illa yuruyus dıye eskısı kadar cırpınmıyorum acıkcası.. zaman-mekan-keyif musade olursa o da yarım saat.. yürüyebilene helal olsun der, şapka cıkartırımm valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?