2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bencede yani eftelya tam sopalıksın.aman ne git ne gelsinler...sen hamilesin yorma sıkıntıya sokma kendini...

kıssss eylemmmm gezerizz tozarızzz kıskanmaaa..ama sizin gibi ekonomik özgürlüğümüzz yokkk koca ne verirsen ona talimiz,,ama sizden daha rahatızzz istedğimiz saatte kalkıyoz dinleniyoz geziyozz yani iki ucu boklu değnek...koca cimri diilse ev hatunları şanslıı cimriyse işiniz zorr o zaman kesin çalışmak gerekiyoo tabii bunun bide maneviyat yönü varr bana sorsanızz çalışmak daha güzell belki bu günler zor ama genel olarak çalışmak çok daha güzelll..psikolojik olarak birşeyler ürettğini düşünüyorsun ama ev hanımıyken herşey daha sıradan gibi ne bilim..neyse yemek yapcammm sıradan bi görev olarakkk kısacaa bende bir nevii depresyondayımmm çaktırmıyommm..

tatlım istiklal kalabalık oluyoo ama çok keyif veriyo birde gündüz akşamki kadar yoğun olmuyorr bi elbise aldımmm orda bi mağazam var benim ne zaman gitsem bi uğrarım rüküsh diyee ay bayılıyorum ordaki elbiselere bide meşhur pasajlarım var çanta aldığımm ama aznavur pasajını tek geçerimm gidersen bi gezz o pasajıı alkisalkisalkis
ya ben yürürken sıkıntı çekmiyorum çoğunuzun yarım saatten sonra pili bitiyo niyekinee ben yürüdükçe rahatlıyorumm ayakkabılar rahatsa ohh ne alaa kimse tutamaz beniii hihoyyyt

esracım maşallah diyelim.nazar değdircen kendine.kıçını kaşı...

Son düzenleme:
esracım maşallah diyelim.nazar değdircen kendine.kıçını kaşı...

kaşıdımmm a.s.

ay bide domuz gribi çıktı başımızaa daha neler çıkıcak acabaa iice tırstım kimseyi öpmüyorum artık bu ne yaa güney daha tehlikeli tursitler felann dikkat edin kızlarrr kafamçokkarıştı

İsmim Canan

GYPSYcim, bana da yürümek çok iyi geliyor. hem de ben çok hızlı yürürüm. hani şu "tempolu yürüyüş" dedikleri var ya, işte o benim normal yürüyüşümdür ve hala da hızlı yürüyorum. biraz formdan düştüm ama yine de ortalamanın üzerindedir hızım. ama benim ruhum daralıyor izdihamda... o yüzden enerjine hayranım dedim... kalabalık benim üstüme üstüme gelmemeli. normalde ben de çok severim istiklali , hele de tantuni, ciğer ya da midye yemek için....

AFTABRU ve GYPSYESRA,
Teşekkür ederim. GYPSYESRA dedin dedin sonunda bir şeker anne daha çıkardın yani topikten. ınşallah başka kimse çıkmaz ne diyeyim.
B u arada ESRAKO listeni buldum ve tazeliyeyim dedim merak edenler için aşağıda,

gunluk yiyceklerim
3 kibrit kutusu beyaz yada taze kasar peyniri yada dil peyniri orta yaglı
3 porsiyon sebze - 1 porsiyon 4-5 yemek kasıgı sebzeye gore değsiyor listesi var
7 dilim beyaz ekmek - kansızlıgım sınırda çıkıt kepek demir emilimini azaltıyor diye kepek vermedi dr
4 porsiyon meyva
5buyuk kofte veya 200 gr balık veya 140 gr tavuk

CANANjenny,
teşekkür ederim canım siteye bakarım artık ben de.
6 yemek kasıgı yogurt
400 cc yagısız sut
1 domates sabah kahvaltısında var bu

3 tane acık sekersiz cay
ama ben anlattım içemem diye vs yarım kesmes ekerden gunde 1,5 kesme seker biresy yapmaz ok eddi dr.

ayrıca 2,5-3 litre su tuketmem gerek

seker için bunu hepiniz degerlendirebilisiniz yada ailedinzde sekeri olan varsa ki ben çok arastırmacı biriyim hiç bilmiyorudm annem seker hastası.
1 porsiyon meyva yiyorsayk sakerimizi aniden yukseltmemesi için yanında 1 cay bardagı olcusunde sut yada ayran içmeliymisiz. bu sekeri dengeliyormus . ani inip çıkmasına engel oluoyrmus aklınzda olsun.
sekeri sinirda çikan arkadaslarda bunu uygulaybilirler

sutu meyva ile yanyana yada bes dk once yada sonra içmek yeterli.

kaçak kedicim geçmiş olsun iyi tarafından bakarsan esrakocum gibi diyet yapıp kilonu kontrol etmen kolaylaşır, zaten şekerli yiyecekler bebek için iyi değil.. bakma yiyoruz ama... ankarada gittiğim doktorlardan biri pekmezi balı bile yasaklamıştı en başından beri.. hatta fransada eğitim görmüş, eşimde şarabı sormuştu, içilip içilmediğini, kırmızı şarap midede şekere dönüştüğü için içilmemeli demişti, alkol boyutundan çok şekeri önemli yani:)))

magnezyum çok iyi rahatlarsın canım benim ne belim ağrıyordu ne kramp ama en önemli ağrımı geçiremedi kullanınca rahtlarsın
benimkide toz bana 2 ye çıkarmışlardı şimdide kestiler bakalım ne olcek
a senlen satımız aynı

maşallah canım ya yavaş dolaş hamişsin sen zorlam kendini:CüvCüv:

Yok aldık, içtim bile.. sabah aksam ıcmemısı soledı doktor.. hala bacagım agrıyor yaf.. herkeste ayrı bır nane.. Allah yardımcımız olsun.

Ya sen gercekten hamıle mısın?? Dogru sole.. kandırma bizi, hayallerimizle oynama reca edecegım.. cıkar yastıgını orandan burandan.. ay kızıyorumm bakkk.. sen hamıle felan degılsın benceeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! bu ne beaaa, bole hamıle mı olurmuşşş -tatlicadiarzu-

evrişimm sonuçlarını aldınmı sen??kaçırmadım dimi bu arada yine benii anmışsın kaçırdım sanma kıçım kaşındı gezerken kaydirigubbakcemile2

Yok kuzum almadım.. hakkımızda hayırlısı olsun, sonucta ıdrarda problem cıksa ılacı var.. seker cıksa,o da benım elımde.. şükür.. bunlara da şükür.Sorunu olan tüm çözümlere şükür.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim bacaklarıma değil ama kollarıma kramp giriyor hemde çok uzun zamandır, sizdede oluyormu el bileklerim de içi boşalmış gibi buradaki doktora söylediğimde calsiyum verdi, ankaradakine söyledim magnezyum verdi, bende her ikisinide kullanıyorum. almazsam uyuyamıyorum ağrıdan, muzda cevizde yeşil yapraklı sebzelerde magnezyum var ama ne yazıkki ne kadar yersem yiyim cananın bahsettiği suda eriyen magnezyum diasporal olmalı onu almadan olmuyor...evrimcim geçmiş olsun bu arada....

elbette çözümü var hepsinin inşallah sorunsuz sonuçlar alrısın canımmm ben hamileyimmmm vallaaa bazen bende emin olamıyorum ama hamile oldğumu ben bu ay anlamaya başladım çünkü geçmiş günlerimde pekte hamile gibi yaşamadım ne bilim mide bulantıları kusmalar vs olmadı bende fazla oldu ama günlük yaşantımı etkilemedi sadece bu ay sırt ağrılarım başladı bide önümde kocamannn bi göbekk var onu görünce hatırlıyom hamile oldumuuu ama minibüste yer veriyolaryaaa çok zevkliii :CüvCüv: bende hep verirdim hamile ve yaşlılara bazen diyorum acaba mükafatınımı alıyorummm yaşlanıncada verirler dimi kaydirigubbakcemile5

benim tanıdığım çok kişi var saçlarını boyayan hamileyken... çocukları da gayet sağlıklı büyüyorlar... belki ben de bir ay sonra amonyaklı boyayla boyarım. sonuçta ben kızımın beni ilk gördüğü gün bakımlı olmak istiyorum. "ayyy bu kadın mıymış benim annem?" senağlama deyip de bozulmasın kızım. malum ilk intiba çok önemliymiş... her zaman hazırlıklı ol, zira ilk intiba için ikinci bir şansın olmayacak....

Vallahi napayım... Takılıyorum ööyle. 2 sınıfa yazılı kağıdı hazırlamam gerekiyor. Onlara bakınıyorum bir yandan. Diş etlerim pek iyi değil, onlarla mücadele ediyorum. Sen ne yapıyorsun?

benim de dişetlerim pek parlak durumda değil. hatta ben dişlerim için çok üzülüyorum. artık eskisi gibi fırçalayamıyorum. biraz uzatsam fırçalamayı hemen öğürmeye başlıyorum tekrar. bildiğiniz kusuyorum yani... ben de hemen laf olsun diye bir dakka kadar fırçalıyorum hepsi o....

JENNY, bişey merak ediyorum; sen bankacı değilsen neden avatarında bankacı yazıyor? 3 yıl önce mi bankacıydın? kafamçokkarıştı

başın sağolsun TELKIRMA... çok üzüldüm. allah geride kalanlara, sevenlerine sabır versin... nur içinde yatsın.

MİLKSHAKE, gözünaydın canım... bir iki günün lafı olmaz... hem o değerler tamamen tahmini değerler... birkaç şeyin ölçümünü alıp ortalama bir ağırlık buluyorlar. bacağı haftasına göre kısadır da atıyorum karın çevresi iki hafta öndedir... gibi gibi.... ağırlığı gayet iyi bence

BABYMOM, siz de maşallah buara evde yemek yemez oldunuz. hayırdır? o davetten bu davete...?

LALECE, kuzum sen leğen leğen neden ot aldın da yıkadın ben anlamadım. dondurucuya koymaktan bahsetmiştin de neden olduğunu anlayamadım? bu atları bir daha bulamayacak mısınız? ya da bir daha alışverişe gitme şansın olmayacak mı? siz dağın tepesinde , yolu olmayan bir köyde oturuyorsunuz da ha dedim mi şehre inemiyor, alışveriş yapamıyor musunuz? valla bana bi anlatıver kuzum, neden bu kadar hırpaladın kendini. önümüz kıtlık filan mıymış? öle bir duyum mu aldın? yoksa 3 bağ ...otu alana 3 bağ .... otu bedava türünden bir promosyon mu yaygın iranda? ben şahsen yeşillikleri hep taze almayı tercih ederim. asla fazla almam. dondurucuya hele hiç koymam.
ne diyeyim sana? geçmiş olsun şeker kız.... yorma bir daha kendini emi?

KAYRAcım, çooook güzel haberler getirmişsin. okurken heyecanlandım. offf be ne rahatlamışsındır. maşallah sana da bebeğine de....

nazan yok bugun dimi kizlar hiç goren oldumu topikte ??

ESRAKO, ben bugün hiç girmedim topiğe... malum girdiğim günler de hep yarım yamalak yazıyordum. akşam adam kılık girer okurum dedim... çok yoğundum, çoooookkkkk

SAKALEYN, geçmiş olsun canım, senin zıpır kaslarını mı yırtmış? tosuncuk olmuş seninki... maşallah... erkek bebekler mi çok hızlı büyüyor acaba? ya da benim kız pek bi çıtı pıtı olacak. doktor haftasıyla uyumlu, zayıf değil diyor... sağlıklı olsunlar da 100-200 gr afrkın lafı olmaz... buarada kilo almadığın için de ayrıca seni tebrik ederim. nasıl almamışsın yauw?

eee peki o kadar malı mülkü kim topluyor kuzum çarşıdan? yarım saat yürüyüşle alınacak şeyler değil senin şu ciciler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…