2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

EVRıŞ, ne zaman alacaksın sonucu?
.
GYPSY ben de geçen gün minibüse bindim iş çıkışı kadıköye gitmek için, o kadar emindim ki bana yer vereceklerinden. ama kimse vermedi. öleee ayakta sallana sallana gittim... herhalde siyah bir elbise vardı üzerimde de ondan anlamadılar.. ya da anladılar ama oralı olmadılar...
.
DEFNEcim geçmiş olsun canım. kolları ağrıyan çıkmamıştı topikte... sen de bir ilk oldun. herkesin ya kasığı ya kalçası ya beli ağrıyor....

KIZLAR,
bugün biz de doktora gittik. benim güzel kızım 865 gr cık olmuş. sat 1 kasım. ona göre iyi ağırlığı. ama ilk haftalarda hep bir hafta önde gidiyordu ya sanırım artık gerçek satımı dikkate alıyor doktor. sonuçta herşey güzeldi. çok mutlu çıktım doktordan. hiçbir sorunun yok dedi. kızımın öncepheden yüzünü de gördük. o kadar sevimliydi ki... gözlerini kırpıştırıyordu. kocamam gözleri var galiba. bi de köfte dudakları... sparta annelerine duyrulur.... suyum filan iyiymiş. tansiyon 9 a 6.... kilom da 60 çıktı (ama ben evdeki tartıyla sabah ve kıyafetsiz kilomu dikkate alıyorum hep, o da 59) herhalde siz de kilonuzu yazarken doktorun ölçtüğünü yazmıyorsunuz di mi? eğer öyleyse beni de 60 olarak kayıtlara geçebilirsiniz....

JENNY, bişey merak ediyorum; sen bankacı değilsen neden avatarında bankacı yazıyor? 3 yıl önce mi bankacıydın? kafamçokkarıştı
.

sanırım o ilk kayıt olduğumdan öyle kalmış evet - değiştiririm bi ara - malesef Balıkesire geldikten sonra eşimle birlikte çalışmaya başlayınca banka işi ikinci planda kaldı

kızlar ben şimdi banyoya gireceğim. eşim de yoldaymış, heran gelir. o gelmeden banyomu yapıp çıkayım.

Yorgunluktan geberiyorum... 7 saat ders. Püfff....

Mercimekim yıllık iznini kullanıyo. Muğlaya gidecekti..

Günaydın gypsesra.
Dedem vefat etmiş moralim bozuk. Annemin babasıydı.

Mercimekim ile ilgili bilgi için teşekkürler. Başın sağ olsun canım. Benim de 1 tane anne dedem kaldı büyüklerden sağ olan. Babaanne ve dedem ile anneannem rahmetli oldu. Dedem torununun çocuğunu görsün, çok istiyorum. ınşallah !

GÜLıSTAN senin de başın sağ olsun canım.

ıZMıRLı KIZLAR... Saat 12 - 13 civarı diyorum, ne diyorsunuz? DENMAR'ın (marketin ismi bu) önünde bir otobüs durağı var. Orada buluşabiliriz diyorum. MıGROS da oraya çok yakın. Mıgros'un önünde de buluşabiliriz. (migros'tan otobüsler geçmiyor ama!!) Otobüsle gelecekleri ben alırım mesela, dolmuşla gelecekleri Evrim alır. Sonra hep birlikte buluşabiliriz?

Al benden de o kadar! Muhtemelen yattığım yönde kalkıyorum. Sağa sola dönmek ızdırap olamaya başladı :)

Ben bugün yedim ÖZSÜT'ten. Çok taze ve lezzetliydi valla... (Kaçakkedi ve esrakodan özür diliyorum)

MAŞŞŞŞALLAHHHHH... Deryacım, ben senin anlattığın bu olayı duymuştum bir arkadaşımdan ama 8.-9. ayda oluyor diye duymuştum. Sende erken başlamış ama kuzunun maşallahı var :)

Peki şimdi SAT a göre mi doğum yapacaksın sen gene de? Bebiş büyükse normale göre gene de SAT mı baz alınıyor?

Oyyy eylem. O şarkıyı söyleme bana. ılk dinlediğimde ıstanbul'da ilk ya da 2. yılımdaydım. Hala alışamamıştım ve otobüste okula gelip giderken hüngür hüngür ağlıyordum. Çok feciydi benim için. Çok üzücü günlerdi.

NAZAN fırça ile zorum yok ama diş ipi kullanayım dedim, dünden beri sızlıyor diş etlerim. Bir de dolgularımı yenilettiğim için ister istemez diş etlerim de etkilendi. Çok feci. Sevimsiz...

Alçak kadın!!! klava: Ayıp değil mi? kaydirigubbakcemile Zaten var ya, şu aralar Taksim (ıstiklal) ve Beşiktaş aş eriyorum. :)) Havalar düzeldikçe biz soluğu oralarda alırdık Onur'la. Bır de Sarıyer'de börek yemeye gider, sonra da sahilde turlardık. Bir kere daha dedim Onur'a! Son bir defa ıStiklal'e gidelim. Ben bayııyorum oraya yaa.. 5 yılda sayısız kere gitmişimdir, her gittiğimde aynı hoş duyguları yaşamışımdır. Çok mutlu olurdum orada :) Mado'dan dondurma alır, yalana yalana gezerdim. Nevizade'de rakı - balık ya da bira - patates. Püffff....Özledim.

Bir de tantunicim vardı Esra. Aynı yer mi acaba? MUHHHTeŞEMMMM tantunisi var. Suat usta sanırım. Benetton'un karşı sokağından yukarı çıkıyorsun, sokak bitince hemen solda köşede. 2 katlı daracık bir dükkan. Harika yapıyorlar. Limonu da sıkacaksın... Kimyon... pehhhh......

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar.. Bir girdim çıkacağım.. bakiym dedim ne var ne yok...

Kaçakkedi, üzülme şekerden dolayı, az bir kontrolle sıkıntısız stressiz geçer bu durum, bebeğine de bir zararı olmaz..

Bebeğinin kilosunu öğrenenler, görüp gelenler, hepinize gözünüz aydın....

Pinky, telkırma, başınız sağolsun sizlerin de...

Evriş, ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum magnezyum, günde 2 kere, suya katılanından... diyasporal diye geçiyordu sanırım... kramp ve ağrılarım çok fazlaydı.. sana şu kadarını söyleyebilirim. İlk kullanmaya başladım 10 gün falan ağrılarımda bir azalma olmadı, hatta dedim işe yaramıyor bu magnezyum sanırım başka bir sorunum var diye düşündüm.. Kramplar da tek tük giriyordu gene... Ama sanırım 10 gün kullandıktan sonra ağrılar da kramplar da azaldı, rahatsız etmeyecek boyuta ulaştı... hatta o zaman bu zamandır (yani son 20 gündür falan) kramp yok girmiyor diyebilirim maşallah...

oh maşallah.gözün aydın canım çok svindim.allah tamamına erdirsin...

bende tickerimi satıma göre yaptım.bebişin 6 gün önde gi,tmesi hiçbir şey ifade etmiyormuş...

ayyy senin dedğin yer sanırım benim gittğimle aynı sokakta ben emine anaya giderim hepp hiçbiyere değişmem oranın tantunisini benimki abbate gömlek satan bi dükkan var o sokaktan girince ilk sola giriyosun türkü barlar felan var oralardan geçiyosun hatta alman hastanesine çıkıyo o sokak ama zaten tantuniciler birbirine yakın genel olarakk,,senin içinde gezer tozarım şekerim hiçç merak etme amaa çok istiyosannn gel birlikte gezelim Şeniz

nazancım maşallah prensesimizee fotoda almışsındırr gr da bence gayet güzel kız çocuğu illaki farklı olur sağlıklı olsunda narin nazımız olucak belli olduuu :))

Kızlar dün ıstanbulda orta şiddette deprem olmuştu ya, hamile duası makbuldür, hepimiz dua edelim de Allah göstermesin deprem felaket inşallah.

Demam.. senı asla kırmam, filirsin :))

Yaf siz ciddi ciddi sparta anasısısnız yaff.. oglan cocugu değil,baya baya erkek doguracaksınız sis :)) Allah nazarlardan saklasın..
sakallı boyoklo çıkartır bunlar bu gidişle
kısım ben 5 aydır ne sayıklıyorum burada..gerinmek ne gerinsem uyanıyorum çığlıklarla.magnezyumdan börk geldi bana.onun o sidik rengini görmek istemiyorum..bir de bana günde 3 tane yazmış doktor ohaaaaa.sonra ortapediye gittim dediki pek faydası olmaz..sonra diğer kadın doğumcu dediki iç. ben de bir tane içiyorum.eskisine göre iyiyim tabi.
sana bir soru:SEN HAMİLEYSEN BİZ NEYİZ? BİZ HAMİLEYSEK SEN NESİN?

bu suatla emine anayı tanıştırın sevaptır.siz de nemalanırsınız

didooo yaaa koptum şerefsizim emine ana ile suat olayına standupçı gibi hatunsunnn ii o zaman ben gezentiyim sende standupçı diğerleride hamile olsunnn kaydirigubbakcemile3
neysee film izlicem benn öpülüdnüsss

canım,bence de migros ya da tansaş'ın önünde buluşalım,daha bilinen yerler.denmar'ı ben bilmiyorum mesela... :çok üzgünüm:

didooo yaaa koptum şerefsizim emine ana ile suat olayına standupçı gibi hatunsunnn ii o zaman ben gezentiyim sende standupçı diğerleride hamile olsunnn kaydirigubbakcemile3
neysee film izlicem benn öpülüdnüsss

oran buran kopmasın senin esraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…