canancım memnun oldum bu arada bende esra yerimseniben
JENNY, bişey merak ediyorum; sen bankacı değilsen neden avatarında bankacı yazıyor? 3 yıl önce mi bankacıydın? kafamçokkarıştı
.
Mercimekim yıllık iznini kullanıyo. Muğlaya gidecekti..
Günaydın gypsesra.
Dedem vefat etmiş moralim bozuk. Annemin babasıydı.
nuracım valla kimse bişey demedi kaçta buluşuluyo nerde falan die aslında eşim o gün 1 mayıs olay çok olur gitme istersen dedi ama olmaz dedim illa gidicem tanışıcam merak ediyorum hem hepimiz hamile ne güzel...bende zaten izmire geleli 8 ay oluyorum inş.kaybolmam bulurum sizi yoksa çok üzülürüm valla
ben bugun salak gibiyim, dun yemekteydik davette cok guzel yemekler vardı bende yedim normal olarak ama gece yatamadım 4tten sonra uyandım bi kasıntı bi yine bi uykusuzuk.bacaklarımı yıkadım kasıntı durdu ama uykum gitti saga don sola don zarzor uyumusum esimde uyandı donup dururken onuda uyutmadım yani.zaten 3 dkya bi yone donuyom:)))) vinc lazım artık bana:)
yaa kızlar canım profiterol istiyo die eşim gelirken almış dün gece bende yemeden dolaba koymuştum şimdi tam yiyiyodum ki ııyyy BOZUKKKK kakalamışlar bozuk şeyi sinir oldum üşenmeden gidip kafalarına atıcam kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso şimdi iştahımda kapandı yemem uzun süre profterol ben bi gidip geleyimmm
hiç kilo almamışım gribin etkisi hiç iştahım yoktu günlerdir zoraki yiyordum kilom iyiymiş hala 12 kilo almış olarak görünüyorum bu ayda hiç kilo almamışım yani :lepi:tansiyonumda normal 10 /6 çıktı bu sefer
gelelim tosun oğluma 36 cm boyu kilomuzda 1216gr :teytey:
A nenni nenni kınalı kuzum
Büyüdünde adam mı oldun
Yanağı pembem dudağı kirazım gözü okyanusum iyiki doğdun
Sezen' in "Kınalı Kuzum" diye şarkısı var arkadaşlar ben çok beğendim ay doğacaklarda büyüyceklerde ..... ağlamaklı oldum ben
slm kızlarrr
ben yine sokaklardaydım bugünnn aslındaa çıkmıcaktım amaa bi arkadaşım işten izin almıi doktora gidicem diyee bütün gün kaçamak yaptıkk taksimdeydik istiklal caddesini talan ettik tüm pasajlar vs incık cıncık gezdikk tabiii taksime gidipte tantuni yememek olurmuuu omasss bayılırım tantuniyeee delikafadulden ordan beşiktaşa indik sahildeee oturdukk dolmabahçenin yanında bi çay bahçesi vardır çok severim orayııı..hava süperdiii sıcacıktııı ordan eve gelmeden pazara uğradımmm bütün meyveleri topladım yineee delikafadulden geçmişide okudumm şimdi gidip yemek yapıcammm
ay bide domuz gribi çıktı başımızaa daha neler çıkıcak acabaa iice tırstım kimseyi öpmüyorum artık bu ne yaa güney daha tehlikeli tursitler felann dikkat edin kızlarrr kafamçokkarıştı
KIZLAR,
bugün biz de doktora gittik. benim güzel kızım 865 gr cık olmuş. sat 1 kasım. ona göre iyi ağırlığı. ama ilk haftalarda hep bir hafta önde gidiyordu ya sanırım artık gerçek satımı dikkate alıyor doktor. sonuçta herşey güzeldi. çok mutlu çıktım doktordan. hiçbir sorunun yok dedi. kızımın öncepheden yüzünü de gördük. o kadar sevimliydi ki... gözlerini kırpıştırıyordu. kocamam gözleri var galiba. bi de köfte dudakları... sparta annelerine duyrulur.... suyum filan iyiymiş. tansiyon 9 a 6.... kilom da 60 çıktı (ama ben evdeki tartıyla sabah ve kıyafetsiz kilomu dikkate alıyorum hep, o da 59) herhalde siz de kilonuzu yazarken doktorun ölçtüğünü yazmıyorsunuz di mi? eğer öyleyse beni de 60 olarak kayıtlara geçebilirsiniz....
Yorgunluktan geberiyorum... 7 saat ders. Püfff....
Mercimekim ile ilgili bilgi için teşekkürler. Başın sağ olsun canım. Benim de 1 tane anne
İZMİRLİ KIZLAR... Saat 12 - 13 civarı diyorum, ne diyorsunuz? DENMAR'ın (marketin ismi bu) önünde bir otobüs durağı var. Orada buluşabiliriz diyorum. MİGROS da oraya çok yakın.Alçak kadın!!!klava: Ayıp değil mi? kaydirigubbakcemile Zaten var ya, şu aralar Taksim (İstiklal) ve Beşiktaş aş eriyorum. :)) Havalar düzeldikçe biz soluğu oralarda alırdık Onur'la. Bİr de Sarıyer'de börek yemeye gider, sonra da sahilde turlardık. Bir kere daha dedim Onur'a! Son bir defa İStiklal'e gidelim. Ben bayııyorum oraya yaa.. 5 yılda sayısız kere gitmişimdir, her gittiğimde aynı hoş duyguları yaşamışımdır. Çok mutlu olurdum orada :) Mado'dan dondurma alır, yalana yalana gezerdim. Nevizade'de rakı - balık ya da bira - patates. Püffff....Özledim.
Bir de tantunicim vardı Esra. Aynı yer mi acaba? MUHHHTeŞEMMMM tantunisi var. Suat usta sanırım. Benetton'un karşı sokağından yukarı çıkıyorsun, sokak bitince hemen solda köşede. 2 katlı daracık bir dükkan. Harika yapıyorlar. Limonu da sıkacaksın... Kimyon... pehhhh......
sakallı boyoklo çıkartır bunlar bu gidişleDemam.. senı asla kırmam, filirsin :))
Yaf siz ciddi ciddi sparta anasısısnız yaff.. oglan cocugu değil,baya baya erkek doguracaksınız sis :)) Allah nazarlardan saklasın..
kısım ben 5 aydır ne sayıklıyorum burada..gerinmek ne gerinsem uyanıyorum çığlıklarla.magnezyumdan börk geldi bana.onun o sidik rengini görmek istemiyorum..bir de bana günde 3 tane yazmış doktor ohaaaaa.sonra ortapediye gittim dediki pek faydası olmaz..sonra diğer kadın doğumcu dediki iç. ben de bir tane içiyorum.eskisine göre iyiyim tabi.Gece.. baldırlarımda bır acıyla uyandım.. dedım "Allahımmmmmm sana geliyorummmmm"
Nasıl bır acı ama anlatamam.. eşimin kolunu sıkmısımmm.. yatarken, saga sola hafıf gerılırken halıyle baldırlarıma bı agrı saplanıyor, resmen aklımı kacıracaktım acıdan.. doktor bugun magnezyum verdı bana.. bakalım ne olacak sonucu???
sana bir soru:SEN HAMİLEYSEN BİZ NEYİZ? BİZ HAMİLEYSEK SEN NESİN?slm kızlarrr
ben yine sokaklardaydım bugünnn aslındaa çıkmıcaktım amaa bi arkadaşım işten izin almıi doktora gidicem diyee bütün gün kaçamak yaptıkk taksimdeydik istiklal caddesini talan ettik tüm pasajlar vs incık cıncık gezdikk tabiii taksime gidipte tantuni yememek olurmuuu omasss bayılırım tantuniyeee delikafadulden ordan beşiktaşa indik sahildeee oturdukk dolmabahçenin yanında bi çay bahçesi vardır çok severim orayııı..hava süperdiii sıcacıktııı ordan eve gelmeden pazara uğradımmm bütün meyveleri topladım yineee delikafadulden geçmişide okudumm şimdi gidip yemek yapıcammm
Yorgunluktan geberiyorum... 7 saat ders. Püfff....
Mercimekim ile ilgili bilgi için teşekkürler. Başın sağ olsun canım. Benim de 1 tane anne dedem kaldı büyüklerden sağ olan. Babaanne ve dedem ile anneannem rahmetli oldu. Dedem torununun çocuğunu görsün, çok istiyorum. İnşallah !
GÜLİSTAN senin de başın sağ olsun canım.
İZMİRLİ KIZLAR... Saat 12 - 13 civarı diyorum, ne diyorsunuz? DENMAR'ın (marketin ismi bu) önünde bir otobüs durağı var. Orada buluşabiliriz diyorum. MİGROS da oraya çok yakın. Mİgros'un önünde de buluşabiliriz. (migros'tan otobüsler geçmiyor ama!!) Otobüsle gelecekleri ben alırım mesela, dolmuşla gelecekleri Evrim alır. Sonra hep birlikte buluşabiliriz?
Al benden de o kadar! Muhtemelen yattığım yönde kalkıyorum. Sağa sola dönmek ızdırap olamaya başladı :)
Ben bugün yedim ÖZSÜT'ten. Çok taze ve lezzetliydi valla... (Kaçakkedi ve esrakodan özür diliyorum)
MAŞŞŞŞALLAHHHHH... Deryacım, ben senin anlattığın bu olayı duymuştum bir arkadaşımdan ama 8.-9. ayda oluyor diye duymuştum. Sende erken başlamış ama kuzunun maşallahı var :)
Peki şimdi SAT a göre mi doğum yapacaksın sen gene de? Bebiş büyükse normale göre gene de SAT mı baz alınıyor?
Oyyy eylem. O şarkıyı söyleme bana. İlk dinlediğimde İstanbul'da ilk ya da 2. yılımdaydım. Hala alışamamıştım ve otobüste okula gelip giderken hüngür hüngür ağlıyordum. Çok feciydi benim için. Çok üzücü günlerdi.
NAZAN fırça ile zorum yok ama diş ipi kullanayım dedim, dünden beri sızlıyor diş etlerim. Bir de dolgularımı yenilettiğim için ister istemez diş etlerim de etkilendi. Çok feci. Sevimsiz...
Alçak kadın!!!klava: Ayıp değil mi? kaydirigubbakcemile Zaten var ya, şu aralar Taksim (İstiklal) ve Beşiktaş aş eriyorum. :)) Havalar düzeldikçe biz soluğu oralarda alırdık Onur'la. Bİr de Sarıyer'de börek yemeye gider, sonra da sahilde turlardık. Bir kere daha dedim Onur'a! Son bir defa İStiklal'e gidelim. Ben bayııyorum oraya yaa.. 5 yılda sayısız kere gitmişimdir, her gittiğimde aynı hoş duyguları yaşamışımdır. Çok mutlu olurdum orada :) Mado'dan dondurma alır, yalana yalana gezerdim. Nevizade'de rakı - balık ya da bira - patates. Püffff....Özledim.
Bir de tantunicim vardı Esra. Aynı yer mi acaba? MUHHHTeŞEMMMM tantunisi var. Suat usta sanırım. Benetton'un karşı sokağından yukarı çıkıyorsun, sokak bitince hemen solda köşede. 2 katlı daracık bir dükkan. Harika yapıyorlar. Limonu da sıkacaksın... Kimyon... pehhhh......
didooo yaaa koptum şerefsizim emine ana ile suat olayına standupçı gibi hatunsunnn ii o zaman ben gezentiyim sende standupçı diğerleride hamile olsunnn kaydirigubbakcemile3
neysee film izlicem benn öpülüdnüsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?