arkadaşlar benim bacaklarıma değil ama kollarıma kramp giriyor hemde çok uzun zamandır, sizdede oluyormu el bileklerim de içi boşalmış gibi buradaki doktora söylediğimde calsiyum verdi, ankaradakine söyledim magnezyum verdi, bende her ikisinide kullanıyorum. almazsam uyuyamıyorum ağrıdan, muzda cevizde yeşil yapraklı sebzelerde magnezyum var ama ne yazıkki ne kadar yersem yiyim cananın bahsettiği suda eriyen magnezyum diasporal olmalı onu almadan olmuyor...evrimcim geçmiş olsun bu arada....
Bende de ondan var.. bu aksam aldım bakalım.. sonuc ne olacak? tesekkur ederım kuzum, saolasın.
amin evrişçim sağol:))) kuzeyin kilo durumu nasıl
Valla şükür.. 800 cıvarlarında.. saglıgı yerinde çok şükür.
elbette çözümü var hepsinin inşallah sorunsuz sonuçlar alrısın canımmm ben hamileyimmmm vallaaa bazen bende emin olamıyorum ama hamile oldğumu ben bu ay anlamaya başladım çünkü geçmiş günlerimde pekte hamile gibi yaşamadım ne bilim mide bulantıları kusmalar vs olmadı bende fazla oldu ama günlük yaşantımı etkilemedi sadece bu ay sırt ağrılarım başladı bide önümde kocamannn bi göbekk var onu görünce hatırlıyom hamile oldumuuu ama minibüste yer veriyolaryaaa çok zevkliii :CüvCüv: bende hep verirdim hamile ve yaşlılara bazen diyorum acaba mükafatınımı alıyorummm yaşlanıncada verirler dimi kaydirigubbakcemile5
Masallah kuzum.. Allah hep boyle daim etsin inşallah.. gözümüz yok şaka bi yana.. aman iyi ol da.
benim tanıdığım çok kişi var saçlarını boyayan hamileyken... çocukları da gayet sağlıklı büyüyorlar... belki ben de bir ay sonra amonyaklı boyayla boyarım. sonuçta ben kızımın beni ilk gördüğü gün bakımlı olmak istiyorum. "ayyy bu kadın mıymış benim annem?" senağlama deyip de bozulmasın kızım. malum ilk intiba çok önemliymiş... her zaman hazırlıklı ol, zira ilk intiba için ikinci bir şansın olmayacak....
eee peki o kadar malı mülkü kim topluyor kuzum çarşıdan? yarım saat yürüyüşle alınacak şeyler değil senin şu ciciler....
Bence sen yıne de saclarını amonyaksız boya ıle boya.. sonucta bebekler saglıklı doguyor ama saglık sorunları ılerıkı zamanlarda kendını gösterıyor... görünene alınma derim.. amonyaksız boyalar da kızına karsı gercekten senı cok hoş gösterecektır.. ınan bana.. ilk izlenimini yerim senin yaaa :)))
Ama ben o cicileri 6 aydır topluyorum annem.. sımdı sımdı yarım saatlık den fazla duramama basladı.. boyle olabılecegımı tahmın ettıgım ıcın hepsını bıtırdım ben,yaydım uzun zamana.. reca ederim yane:)) emeğimi, hakkımı yemeyin lutfennnn :))
EVRıŞ, ne zaman alacaksın sonucu?
DEFNEcim geçmiş olsun canım. kolları ağrıyan çıkmamıştı topikte... sen de bir ilk oldun. herkesin ya kasığı ya kalçası ya beli ağrıyor....
Sonucu aldım, şükürler olsun bı sıkıntımız yok.. herseyımız olması gerektıgı gıbı. Bu arada, arada benım de kollarımın agrıdıgı oluyor.
KIZLAR,
bugün biz de doktora gittik. benim güzel kızım 865 gr cık olmuş. sat 1 kasım. ona göre iyi ağırlığı. ama ilk haftalarda hep bir hafta önde gidiyordu ya sanırım artık gerçek satımı dikkate alıyor doktor. sonuçta herşey güzeldi. çok mutlu çıktım doktordan. hiçbir sorunun yok dedi. kızımın öncepheden yüzünü de gördük. o kadar sevimliydi ki... gözlerini kırpıştırıyordu. kocamam gözleri var galiba. bi de köfte dudakları... sparta annelerine duyrulur.... suyum filan iyiymiş. tansiyon 9 a 6.... kilom da 60 çıktı (ama ben evdeki tartıyla sabah ve kıyafetsiz kilomu dikkate alıyorum hep, o da 59) herhalde siz de kilonuzu yazarken doktorun ölçtüğünü yazmıyorsunuz di mi? eğer öyleyse beni de 60 olarak kayıtlara geçebilirsiniz....
Masallah kızına.. Allah nazarlardan saklasın.. duyuruyu dıkkate almıs bulunuyoruss :)) valla ben doktorda tartılan durumu asla cıddıye almıyorum, elbıse ıcınde, ayagında ayakkabı.. hıc de saglıklı degıl.
Kızlar iyi akşamlar.. Bir girdim çıkacağım.. bakiym dedim ne var ne yok...
Kaçakkedi, üzülme şekerden dolayı, az bir kontrolle sıkıntısız stressiz geçer bu durum, bebeğine de bir zararı olmaz..
Bebeğinin kilosunu öğrenenler, görüp gelenler, hepinize gözünüz aydın....
Pinky, telkırma, başınız sağolsun sizlerin de...
Evriş, ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum magnezyum, günde 2 kere, suya katılanından... diyasporal diye geçiyordu sanırım... kramp ve ağrılarım çok fazlaydı.. sana şu kadarını söyleyebilirim. ılk kullanmaya başladım 10 gün falan ağrılarımda bir azalma olmadı, hatta dedim işe yaramıyor bu magnezyum sanırım başka bir sorunum var diye düşündüm.. Kramplar da tek tük giriyordu gene... Ama sanırım 10 gün kullandıktan sonra ağrılar da kramplar da azaldı, rahatsız etmeyecek boyuta ulaştı... hatta o zaman bu zamandır (yani son 20 gündür falan) kramp yok girmiyor diyebilirim maşallah...
Demek ki uzun bır sure kullanacagım ben bu ılacı.. anlasılmıstır.
sakallı boyoklo çıkartır bunlar bu gidişle
kısım ben 5 aydır ne sayıklıyorum burada..gerinmek ne gerinsem uyanıyorum çığlıklarla.magnezyumdan börk geldi bana.onun o sidik rengini görmek istemiyorum..bir de bana günde 3 tane yazmış doktor ohaaaaa.sonra ortapediye gittim dediki pek faydası olmaz..sonra diğer kadın doğumcu dediki iç. ben de bir tane içiyorum.eskisine göre iyiyim tabi.
sana bir soru:SEN HAMıLEYSEN BıZ NEYıZ? BıZ HAMıLEYSEK SEN NESıN?
bu suatla emine anayı tanıştırın sevaptır.siz de nemalanırsınız
kaydirigubbakcemile3 bana da ole gelıyor Didoo.. bu hatunlardan da ole cocuklar beklenır zaten.. Allah nazarlardan saklasın :))
Yafrum..ne bılem ben.. 5 aydır senınle mı uyuyorum :)) ama gerınmek olayı.. allamm korkulu ruyam olmaya basladı.. tedırgın tedırgın nası uyunur ole.. du bakalım ne yapıcas.
Gypesram gibi yapsam mı acaba.. magnezyumları ekmegın arasına döküp döküp yesem mi ki ne :))))
Ben
Gypesra yı her okudukca ben neyim, kimim, neredeyim soruları cok sık tekrarlıyorum.. bu kadın sürekli kendimi sorgulamama neden oluyor :)))))