2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gözün aydın canım.kızınada maşallah2-3 günlük farkın hiç önemie yok

helincim çok geçmis olsun arada benimde bu kurek kemiklerimin orda yanlara bosluklarıma dogru korkunç bir agrı giryor yarım saat falan kalyır ve sonra geçiyor çok zorluyor beni allahtan tum gun kalmıyor agrı.

helin geçmiş olsun canım

Bende de ondan var.. bu aksam aldım bakalım.. sonuc ne olacak? tesekkur ederım kuzum, saolasın.

amin evrişçim sağol:))) kuzeyin kilo durumu nasıl

Valla şükür.. 800 cıvarlarında.. saglıgı yerinde çok şükür.

Masallah kuzum.. Allah hep boyle daim etsin inşallah.. gözümüz yok şaka bi yana.. aman iyi ol da.

Bence sen yıne de saclarını amonyaksız boya ıle boya.. sonucta bebekler saglıklı doguyor ama saglık sorunları ılerıkı zamanlarda kendını gösterıyor... görünene alınma derim.. amonyaksız boyalar da kızına karsı gercekten senı cok hoş gösterecektır.. ınan bana.. ilk izlenimini yerim senin yaaa :)))

Ama ben o cicileri 6 aydır topluyorum annem.. sımdı sımdı yarım saatlık den fazla duramama basladı.. boyle olabılecegımı tahmın ettıgım ıcın hepsını bıtırdım ben,yaydım uzun zamana.. reca ederim yane:)) emeğimi, hakkımı yemeyin lutfennnn :))

EVRıŞ, ne zaman alacaksın sonucu?
DEFNEcim geçmiş olsun canım. kolları ağrıyan çıkmamıştı topikte... sen de bir ilk oldun. herkesin ya kasığı ya kalçası ya beli ağrıyor....

Sonucu aldım, şükürler olsun bı sıkıntımız yok.. herseyımız olması gerektıgı gıbı. Bu arada, arada benım de kollarımın agrıdıgı oluyor.

Masallah kızına.. Allah nazarlardan saklasın.. duyuruyu dıkkate almıs bulunuyoruss :)) valla ben doktorda tartılan durumu asla cıddıye almıyorum, elbıse ıcınde, ayagında ayakkabı.. hıc de saglıklı degıl.

Demek ki uzun bır sure kullanacagım ben bu ılacı.. anlasılmıstır.

kaydirigubbakcemile3 bana da ole gelıyor Didoo.. bu hatunlardan da ole cocuklar beklenır zaten.. Allah nazarlardan saklasın :))

Yafrum..ne bılem ben.. 5 aydır senınle mı uyuyorum :)) ama gerınmek olayı.. allamm korkulu ruyam olmaya basladı.. tedırgın tedırgın nası uyunur ole.. du bakalım ne yapıcas. Gypesram gibi yapsam mı acaba.. magnezyumları ekmegın arasına döküp döküp yesem mi ki ne :))))

Ben Gypesra yı her okudukca ben neyim, kimim, neredeyim soruları cok sık tekrarlıyorum.. bu kadın sürekli kendimi sorgulamama neden oluyor :)))))

Son düzenleme:
aaa arkadaşmevriş ve ben başbaşayız
değişik bir şeyler yapalm mı?

gidiyom o zaman..hiç fantezi insanı değilsin..bişe değil topiği kapatacaklar

tatlı rüyalar sana ve tüm hamişlere..kuzeyi öptüm.neva da öpüyor.

sen de hemen hazırmıssın sıvışmaya.. o zaman duygularımla oynama bari.. hanı geldım yoksun ayaklarını yimem benn,fantazi ıse buyır onlıne feklıyoruss :))

Didoooooooooooooooooo!!! Uyurken elimi tutar mısınnn??? çok korkuyorum bu kramplardan.. çökersin yatagın kenarına, sabaha kadar tutuver elımden, nolcak kii yaneeee?? Ha hacı, olur mu ki ne??? hade be hacı be...

Nan.. kımınle konusuyorumm ben nan.. topıkten benı sizofren dıye atacaklar be kadınnn, fantazı felan hak getıreee!!!!!!

ULAN DıDO.. madara ettın gittin be kadın.. alacagın olsun.. yasdım bunu kısımmmmmm!!!!!! Duygularımla oynadın,genc kızlık hayallerımın uzerınde tepindin.. yanına kalmasss!! Gypesra ya ekmek arası yapmazsamm senı bende Evrim değilimmmmmmmmmmmmm, değilim!!!!! Yasdım ulen bunu burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu suatla emine anayı tanıştırın sevaptır.siz de nemalanırsınız

:roflol: didom süpersin yaf :))

canım,bence de migros ya da tansaş'ın önünde buluşalım,daha bilinen yerler.denmar'ı ben bilmiyorum mesela... :çok üzgünüm:

Canım o zaten otobüsle gelecek arkadaşların mekanı olacak. Otobüs şoförüne "Son duraktan 1-2 durakönce DENMAR diye bir yer varmış, oarada ineceğiz" diyecekler. Şoför amca da onları indirecek. Sen Selçuk'tan geleceğine göre Migros'un orda inersin. a.s.

seviyorum seni biliyosun dimi???

Peki ya beni beni????

gunaydınsss

dun yemekte cok yedim ve sabaha kadar midem yandı agzımdan geldi bide 9da yemeye basladık cok gec bir saat ya biyere davetliyken o saatten asagı olmuyor oysaki biz evde 8bucuk olmadan sofradan kalkmıs bulunuyoruz bide agır gelio yemekler sanırım ben cok hafif yemek yapıorum gittigim yerde yemesemde yaıp oluyo napcem bilmem.neyseki bugun evdeyiz kendin pişir kendin ye :))))

aftabru masallah guzel kızına kofte dudak demek yavrum benim buyumus ya hadi bu ayıda atlattın :)

defnem cok haklısın aynen dedigin gibi oluyo cunku yemekler agır gelio yemesen evsahibibe ayıp nebileyim ya neyseki buaralar evdeyiz

Günaydın herkese diycem ama sadece babymom var..

Başsağlığı dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Gülistan sizin de başınız sağolsun canım..

Magnezyum bana da verdi dr ama ağızda eriterek kullanacakmışım. Bi kez denedim midem bulandı bıraktım. Bu arada benim kramplar başlamadı henüz niye verdiyse..

Kramplara karşı bir egzersiz var ama buradan nasıl anlatırım ki..
-Sandalyede oturuyosunuz.
-Bacaklarınızı düz olarak ileri doğru uzatıyosunuz, yerden biraz yüksekte.
-Önce parmak uçlarınızı ileriyi gösterecek şekilde bacaklarınızı geriyosunuz
-Sonra topuklar ileriyi gösterecek şekilde (parmak uçları geride) geriyosunuz..

Klasik bi hareket biliyosunuzdur.. Kramp girmelerine karşı çok etkili imiş..

Gypsesra kır dizini otur poponun üzerine artık diycem ama yok yok enerjin varsa gez tabi yaa.. Dikkat et sadece bi tantunicide falan gelmesin bebek..

Şakaleyn tombiş bişiy geliyo desene, maşallah

Kaçakkedi, Esrakonun tahtını sallıyosun bak..Şaka canım geçmiş olsun. Ben yırtabilecek miyim bakalım.

Eftelya, kimse seni ayıplamaz ya gelmesin misafir. Ben bu topiğin "en misafir karşıtı" olaraktan esefle kınıyorum.

Defnedamla, benim kollarıma kramp girmiyor ama uyuşma oluyor sadece.

Babymom yaz da geliyor artık ki ağır yemekleri hiç kaldıramayacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…