2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet evet, fırın poşeti daha iyi olur bizim için. biraz yumuşasa bile yeter, ne de olsa tekrar girecek fırına...

haklısın haklısın... peki közlemeden önce ortasını yaracak mıyız? yoksa közlendikten sonra mı yaracağız karnını?

BURKO cum geçmiş olsun. ama mercimek kadar lekeden bişey olmaz korkma sen. pzts ne de olsa doktora gidiyorsun. gösterir sana kızını için rahatlar iyice. sen şimdi pzts ye kadar istirahat et tamam mı?

çok sıkıldım yaaa... yat yat yat biyere kadar. koca popolu oğlumu görmek istiorumm.. siz ne kadar zaman da bir doktora gidiorsunuz. 4 hafta dmeeyin ya çok uzun.

ben iki haftada bir gidiyorum doktora...

üzülme FASULYEKOcum, bir gün PİNKY ve GYPSY birer çeşit pasta yaparlar , bir parkta buluşur yeriz hepberaber. di mi hamarat kızlar? bebek parkı nasıl olur? gerçi ulaşım bizim için zor ama pasta börek çörek uğruna çekilir yol...

benim mide gerçekten numunelik demek ki.... muz yiyince hemen hazmederim ben. mesela bir keresinde koca bir muz yemiştim ve sadece 20 dak sonra korkunç bir bulantıyla (bu anlattığım ilk 3 ayımda bir sabah oluyor) öğürmeye başladım. çok afedersiniz, midenizi bulandırmak istemem sadece mide asidimi kustum. hiçbirşey çıkmadı midemden. oysa içim dışıma çıkarcasına öğürüyordum. eşim de çok şaşırdı "e sen az önce koca bir muz indirmemiş miydin mideye, o nereye gitti?" dedi. onun da sindirimi biraz yavaştır da.... ben 6 kase çorbayı peşpeşe nasıl içiyorum? 3. kaseyi içeken 1.kase çoktan sindirilmiş oluyor galiba..... dolayısıyla midede sürekli bir devir daimle yer açılıyor yeni kaselere....

ellerine sağlık esracım valla kirpi olmuş bunlar . afrein kız.ben yuvarlağını bilem yapamam :)

esram kara gözlü olmuş bunlar, kaydirigubbakcemile3 en azından korkunç değiller şirin olmuş benim hatrımada petrik yapsaydın :dilcikar:

dellenme çoluğu çocuğu karıştırma ...o bişe değil de evrim esra bize kızıyor mudur? kendiyle barışık diye bir insanın üstüne bu kadar da gidilir mi acaba hı? ne dersin?

Sanmam.. o duygusal zekası yuksek, akıllı bır kadın.. asla ve asla bızım kötü nıyetle yorumlar yapmadıgımızı bılıyor.. ondan dolayı nası bız gülüyoruz, eglenıyoruz, o nun da dusuncesı o yondedır, yoksa asla bu noktalara kadar gelemezdık.. 6 ay uzun bır zaman.. hem de hergununu burada gecırdıgımızı dusunursen...

Onu cok sevıyorum.. buradakı gormekten en mutlu oldugum ınsanlar arasında o.. iyi ki de var.. çok güzel bir renk kendisi..

Şimdi ben bu kadın yüzünden gidip un kurabıyesı yapmak zorunda kalacagım.. yoksa bır yerlerım dusecek.. ama benımkıler ınsani sekılde, yane dırek yenebılıyor.. :))) ışte fuuuuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
yok anacım yok senın kirpiler daha cazip geldi bana boşver sekli bozuk olsun hem kurabıye dediğin şeyın sekli bozuk olur değilmi.irde dilmi yaptın nasıl uğraşıyorsun yahu.

ya kızlar benim bu bacak kasık kas ağrım devam edio. bacak kaslarım da ağrıo ama kendimce fazla yürüdüm 1 km kadar kaydirigubbakcemile3 ya eşim öldürcek beni evhamlıymışım die am akorkuorum napimm.. benim de bu ctesi 2 hafta olcek gitsem mi ki doktora ama başka doktora gideim bari. tek şansızlığım kendim doktor bulup randevu alıp gidemiorum. izmirde olsam off off gider dururdum ruhu duymazdı. bu ağrılardan kıl kapaım mı yoksa 23. hafta biyerlerin gene büyüme haftası mı. kafam karıştı

amannn ne güzell zaten hiç iştahım yoktu şimdii erik yiyimde iştahım gelsin sırnaşık şey ama sevindim bu haberler için çünkü iki günde 1 kilo yiyorumm sağol gelgitcimm
dellenme çoluğu çocuğu karıştırma ...o bişe değil de evrim esra bize kızıyor mudur? kendiyle barışık diye bir insanın üstüne bu kadar da gidilir mi acaba hı? ne dersin?
ayy yok anam kızmam ben hayatta böyle şeylere tam tersii trip yapanlara alınganlık yapanlara kızarımmm
kirpilerimm nasıll hee söleeeyin üzüm koydum gözlerinee ama düşüyo bazıları

Aftabru patlicanları közleken delmiyoruz, ayıkladıktan sonra karnını kesersin, yoksa patlicanın suyu ocağına akar mahfeder, istersen fırının telini koy ocağa pişerken düşmesinler elinde yanmaz

Ay simdi ölcemm... ay bu neeee... böcük gibi... kaydirigubbakcemile3

Allaammm yaaa.. Esra yakınlarda olsan vallahı de bıllahıde evıne kadar gelıp öpcektim ben seni yaaa :)))) çok yaşa sen.....

bu arada mayıs hamışlerindende doğum yapanlar var kızlar okudunuzmu kimi 1-2 gunluk kimi bugun gitmiş doğuma.

Ben de elmalı turta yapmak istiyorum hiç denemedim hayatımda..

Bugün yemeklerden gidiyoruz hayır olsun valla.. Gypsesra, süper olmuş süper..önce gözlerini yiyeceksin sonra da hepsini hüüp mideye..Boncukludan daha iyi böyle..

esram kara gözlü olmuş bunlar, kaydirigubbakcemile3 en azından korkunç değiller şirin olmuş benim hatrımada petrik yapsaydın :dilcikar:

Kösleri kara haaa kaydirigubbakcemile3 Hem Kuzey hem ben gülmekten resmen göslerimizden yaş geldi yaaa, yerim senı petrik..

ayy ben seni yerim kızzz utandırdın benii ne güzel yorumlamışsınnn ben kolay kolay alınmam kızmam elbette hepimizi iyi niyetliyiz kötü niyetli olanlar zaten arkalarına bakmadan gidiyo bu topikten hepimiz örnekleri ile yaşadıkk sende iyiki varsın bebem senn insani kurabiyeleri yapp ben bidaaki seferi nesrinim için yapcamm şölee yunus balığı felan en çok o yakışır ona sevimliii ne güselll yada papatya felannn a.s.
ellerine sağlık esracım valla kirpi olmuş bunlar . afrein kız.ben yuvarlağını bilem yapamam :)
aman be sende daha neler yuvarlağını yapamazmış yaparsın tabee canın istesin yeterki özel yetenek gerekirmezz heves gerektirir şekerim ayrıca 1 km yürümenede bayıldımm kaydirigubbakcemile3
yok anacım yok senın kirpiler daha cazip geldi bana boşver sekli bozuk olsun hem kurabıye dediğin şeyın sekli bozuk olur değilmi.irde dilmi yaptın nasıl uğraşıyorsun yahu.
anam üzümü soktum ağzına dil olduu benimkiler daha güzel dimi ne öle yuvarlak un kurabiyesi :dilcikar:a.s.

aaa ayçaa bak elmalı turta konusunda deneyimliyimdir kocişle benn bayılırız hatta bazen cumartesi yaparımm böle şeyler pazar 5 çayı felan yaparız sanki komşular toplanır ya ölee ayy bana hamurişi demeyinn severim yaparımm yerimmm şişerimmm

Evrimin çağlayla ilgili bilgilendirmesi vardı ona çok sevinmiştim bide senin erikli ilgili bu bilgilendirmene çok sevindirik oldum valla sağol.

anam üzümü soktum ağzına dil olduu benimkiler daha güzel dimi ne öle yuvarlak un kurabiyesi :dilcikar:a.s.

sırnaşık şeyalkisalkisalkis Çok sevimliler ellerine sağlık .

tarif alayım..nette var ama ben senden istiyoruuuum.. ben de en iyi kısır yaparım..ama şimdi acılı ve ekşi şeyler çok yiyemediğim için yapmıyorum malesef..

güzel haberler ver bise evrimm saç konusunda katılıyorum insanın bir anda havası ruhu değişiyoo
Günaydın gypsesra.
Dedem vefat etmiş moralim bozuk. Annemin babasıydı.
başınsağolsun canım..
çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et dinlenmeye çalış...
gözün aydın bunuda atlattın çok sevindim bebişinde maşallah hep böyle haberler veririz inşallah..
başınız sağolsun be canım ...
geçmiş olsun sol tarafına yatmaya çalış birde bacaklarının arasına ince bir yastık koyup dene ağrıların bir nebze azalır...
inşallah be canım..
hadi ya bundan sonra biraz daha dikkat etmelisin üzülme allah daha büyük zorluklar yaşatmasın...
geçmiş olsun bebişinin iyi olmasıda çok güzel .....
kızlar yaa ölüyorum genzim akıooo öksürük hat sefada ellerimde şişmiş nie anlamadımda oyyy oyy mutfakta göçüyo kalkıpta toplıyamadım-tatlicadiarzu-
geçmiş olsun çok şiddetliyse dr bir görüş istersen..
gözün aydın valla herşeyin A Z çok güzel maşallah nazında aynı şekilde aman nazar değmesin sonuna kadar hep iyi devam etsin....
bişey olmaz merak etme o kadar çarpma ile onlar oldukça koruma altındalar yoksa gün içinde kaç kere farkında olmadan sert bir şekilde çarptığı oluyo benim kızımın mesala dr sordum bişey olmaz o kadardan dedi ...için rahat olsun
kızlar bol sıvı aldığım halde çok kötüyüm.karnım berbat ağrıyor.kabızlık var.iki gündür sadece iki kez çıktım wc ye ama yok gibi birşey.bu ağrı mahvetti beni.ne önerirsiniz?
canım diğer arkadaşların dediği gibi ılık suda bekleyen kayısı çok iyi geliyo birde activya yiyebilirsin hergün bi tane
angels hoşgeldin
fasulyeko iyi akşamlar
esram devirdaim işin tam desene :) benimde mutfak masamda duruyor kuruyemişler şöyle bi bakıyorum o kadar işyerine getireyim burda yerim belkii
hoşbulduk canım..
didom sen ne datlu hatunsun çok güldürdün datlu datlu öperim a.s.
rujlu kirpide öpüyormuş seni kaydirigubbakcemile3
alemsinnnn..

Gypsesra, sen yeni evliydin demi.. Biz de ilk yıl öyleydik. Zamanımız da vardı. Haftada bir börek çörek günü yapıp yerdik eşimle. Yaa bir buçuk tepsi böreği bitiriyoduk, hem de yanında kısır falan olurdu.. 1 sene içinde 55 kilo ile evlenip 67 olmuştum.. geçen yaz 56'yı gördüm yeniden..Ama bebişe 63'le başladım..

Bu arada bizim bu yaz 4. yılımız dolacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…