2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yaa bu arada gözden kaçırdığım varsa kusura bakmayın hzlı geçiş yaptım çünkü yoksa oku oku bitmiyo evriş test sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim gözün aydın kızlar bende yarın gidiyorum dr bakalım nasıl oğluşum şekeri benim dr 26. haftada yapıcam dedi onu bir hafta daha bekliyecegim maalesefffffff

esraa hamarat kadın aferin be ilk denemeye göre başarılı bence bütün topiği ayaklandırdın şimdi gidip hepimiz akşam saati kurabiye yapcezzz vallaaaacokacimcoook

tazecim elma benimde en sevdigim meyvedir gunde 1 yerim hemde seve seve:)

gypsy kirpilere bayıldım bayıldımm cok ama cok tatlılar . ben sunum ozurlu birisi olarak bu tip sunumlara vs lere resmen bayılıyorum. ellerine saglık

lalcim bende 4 haftada 1 gidiyorum doktora , bebisi hissetmeye basladıktan sonra daha az hevesleniorum dra gitmeye.ozaman endise icindeydik ya acaba napıo yasıomu kalbi atıomu vs diye .

birde soylemeyi unuttum bol bol bulgur ve yesil mercimek yiyin. cunku bulgur pirincten daha faydalı bebegimize. kadının birinin 9ay midesi bulanmı tek yiyebildigi bulgur pilavıymıs 4 kilo dogurmus cokta saglıklı. ama ben heryerde pilav tercihiniz herzaman bulgur olsun diye okudum.

harika olmuşlar GYPSY. ben bayıldım valla. ellerine sağlık. yiyin afiyetle. tadı da şekli gibi güzeldir inşallah. ne güzel olmuşlar yauw cidden...

Kösleri kara haaa kaydirigubbakcemile3 Hem Kuzey hem ben gülmekten resmen göslerimizden yaş geldi yaaa, yerim senı petrik..

kaydirigubbakcemile3 Kuzeyini öperim

güzel haberlerle gel angels

Petrik senden de söğürme tarifi bekliyorum...
mesajlarına bak anacım 2 saat önce yazdım

Baby bulgur pilavına bayılırım hemen yapayım, yeşilmercimekli bulgur pilavı yanınada turşu mmm

Kayınvalideme gidiyoruz bu akşam bulgur pilavı yarına kaldı tüh
iyi akşamlar herkese

Bulgur bende çok yapıyorum, hatta dün yemekte sadece yoğurtla bulgur pilavı vardı.. Çok çeşit yapamıyorum açlıktan eve düştüğüm için hemen olsun bi çeşit yiyelim istiyorum..Ama mideme iyi gelmiyor o ayrı..

tarif alayım..nette var ama ben senden istiyoruuuum.. ben de en iyi kısır yaparım..ama şimdi acılı ve ekşi şeyler çok yiyemediğim için yapmıyorum malesef..

hemen yazayım canım

1 paket margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yoğurt
6 su bardağı un(5 te koyabilirsin kıvama bağlı)
1 paket kabartma tozu

içi için:
2 elma 2 yemek kaşığı ceviz dövülmüş olcak
1 çay kaşığı tarçın 1 yemek kaşığı şeker

üstü içinde piştikten sonra 1 bardak pudra şekeri

hamurunu yoğur 4 parçaya böl her parçayı merdane ile aç üstüne bi tencere kapağı koy tam yuvarlak olsun fazlalrı al sonra onuda sigara böreği saramış gibi 8 e böl geniş kenarla iç harcını koy (bu arada iç harcını ocakta pişircen elmalar suyunu çekene kadar) yuvarla genişlikten inceliğe doğru tepsiye diz fırında pişir çıkıncada üstüne pudra şekeri

hamuruna unu koyarken mutlaka ele daha güzel oluyo kabartma tozunu bile ele

ama dersenki bu uzun tek tek uğraşamam hamuru yoğurdun dörtte birini ayır tepsiye yay hamuru iç harcı koy üstüne ayırdığın hamurdan kafes kafes şekiller yap üstüne
ama diğeri daha güzel pastahane mamulleri gibi oluyoo

valla anlatışımdan bişi anlamışsındır umarım

Petrik verdiğin tarifteki ayrıntıya hayran kaldım. Patlıcanları soyarken, ellerim yanmasın diye su kabı bulundurup elimi suya sokmam gerektiği...Her seferinde yakıyorum biliyo musun..

Düşünceli seniii..

evt bnede sevıyorum ama yapınca cok abartıyorum bulgur pilavını oda mideme dokunuyor.o yuzden fazla yapmıyorum malum dengelı beslenmemiz gerek ben dengeyı sasırıyorum olunca yıyorum gitsin.

bizde gideceğiz ugun kayınvalıdeme istanbulda okuyan kaynım geldi şimdi döktürmüştür walla.eşim geç gelir ama benim.zaten sinir oluyorum bu aralar sahsın kendisine.hep geç geliyor en erken 10 birde ilgilenmiyor benımle kıskanıyor galiba ama olsu ben hamıeyım ve bana hamıleymısım gibi davranmıyor.

esraa hamarat kadın aferin be ilk denemeye göre başarılı bence bütün topiği ayaklandırdın şimdi gidip hepimiz akşam saati kurabiye yapcezzz vallaaaacokacimcoook
ayy yapınnn ne hamaratı be güzelimm çok kolayy yapmasıı :lepi:
Şeniz yap sende evdesin gayette becereriklisin şimdi bunlara sardım bulduğum her garip kurabiye tipini uygulucam
harika olmuşlar GYPSY. ben bayıldım valla. ellerine sağlık. yiyin afiyetle. tadı da şekli gibi güzeldir inşallah. ne güzel olmuşlar yauw cidden...
sağol şekerr tadıı süperr olmuş ben öle ağızda dağılan kurabiye pek sevmem bunlar daha tok olmuş iki tane yedimm başka yemicem siz gelin bana ben yaparım size neler nelerr izne bi çıkında hayırlısı ilee doğurmamış olursakk bende toplanalım bi günn
a.s.

en güzell yemek ama yanına ne gider onun biliyonmu sulu salata bilirmsin sulu salatayı?yada pazı salatası?

evet canım ilk yılım benimde aynen bendee yaa adamla tanıştığmda 57 kiloydum evlenirken 60 hamile kaldğımda 70 şimdide 85 -tatlicadiarzu- Allah sonumu hayır etsin ama benim adam hep şişkoyduuu hep şişkooo daha nice yıllar doldurun inşallah

Çıkmam gerek...Sulu salata ne yaa bilmiyorum.. Sen yaz anacım ben sonra okurum...Öpüyorum göbişlerden hepinizi..

Saol canım benım, tesekkur ederım.

kaydirigubbakcemile3 Kuzeyini öperim
güzel haberlerle gel angels
mesajlarına bak anacım 2 saat önce yazdım
Baby bulgur pilavına bayılırım hemen yapayım, yeşilmercimekli bulgur pilavı yanınada turşu mmm

Bis de senı opuyorus tizesi..

Vayy hatun bunun ıcı de doluymuşş.. bak sen yaff... benimde insani kurabıyelerım fırında Esram :)) şanına yakısmaz ama.. musade et arkandan, kıyı köşenden gelelim el pençe :)))

Maşşşşşşşşşşşşallahh kuzumaa :))) Yaf genel ole be annem, mıllet evlenınce sapıtıyor, en sevdıgın yanında, ozenıyorsun, bözeniyorsun, çıtır seklınden cıkmaya meyil alarak yoluna devam edıyorsun, yalnıs degılsın yane.. yanında, sagında solunda bı ssüürrüüü müridin var kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…