afferin benim gypsm esrama alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis laf yokbak gülmeyin amaa foto koyuyommm acemilik oldu ikinciide şekli daha düzgün olcekkk dili çıkmış olan dido ve evrimee hitabennn çekilmiştir haberiniz olsunnn
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
süper fikir GYPSY, evet evet sen döktür, biz de sana oturmaya gelelim. yiyeylim içelim sonra da sahile yürüyüşe gidelim. valla bana uyar. sinan bırakır ESRAKOyla beni size. diğer kızlar zaten avrupada oturuyorlar, gelirler bi şekilde.... ben de eli boş gelmem ama, kısır yapiiim bari, pek becerikli değilim fırında pişen şeyler yapamam ben.
kızlar bende kaçtım herkese iyi akşamlar yarın dr gidicem iyi haberlerle gelirim inşallah geç girerim anca çünkü yolum uzak biliyonuz herkesi öpüyorum
Şimdi ben bu kadın yüzünden gidip un kurabıyesı yapmak zorunda kalacagım.. yoksa bır yerlerım dusecek.. ama benımkıler ınsani sekılde, yane dırek yenebılıyor.. :))) İşte fuuuuuuuuuuuuuuuu
bugün bizde temizlik vardı. kadın eve kendince çeki düzen vermeyi çok seviyor. örtülerim var mesela ben hayatta örtmem dantel olsun işlemeli olsun örtüler, annem getirmişti çeyiz manasında... eve bi geliyoruz ki arzu evi süslemiş püslemiş. bayılıyor örtüleri sürekli değiş tokuş seriyor. ben de hiç kaldırmıyorum artık. zevksiz de değil hani. yakıştırıyor bi şekilde.
yeni gardrop aldık demiştim ya NAZ a, beyaz... işte onu siliver , havalandır filan demiştim. bu bi de güzelce NAZ ın tüm cicilerini içine yerleştirmiş. askılı olanları asmış filan... papuçları yanyana dizmiş. ayyy öle şirin görünüyordu ki dolabı kızımın. ellerine sağlık arzunun. dizim başlayacak kızlar, çıkarım ben.
kızlar günaydın. yatarak yazıorum size. dün hava çok güseldi. 2 defa alışverişe çıktım. poşet filan taşımadım hep taşıttırdım. sonra aldıklarımı yıka otları temizle kaldır filan derken 4-5 saat ayakta kaldım özellikle olduğum yerde. leğenleri filan yıkadım otlardan dolayı.akşam 9 gibi sırtıma bıçaklar sağlanıodu. oturduğum yerden kalkamadım.gece de sırt üstü yattım bi şekilde kuyruk sokumumun ağrısı geçsin die.ama sabahta aynı ağrılar devam edior. 2 tarafta kasıklarım ağrıor ve hafiif mide bulantım var. iş yapmnaktan oldu galiba kızlar ya. hiç yapmam yapmam birden otlar ayıklandı karpuzlar kesildi her şey temizlendi paklandı yere çok oturup kalktım.bu ağrı bişi demek deildir dimi yani doktora koşmayım şimdi. kasık ağrım iç bacaklara da vuruo.
bak gülmeyin amaa foto koyuyommm acemilik oldu ikinciide şekli daha düzgün olcekkk dili çıkmış olan dido ve evrimee hitabennn çekilmiştir haberiniz olsunnn
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Ahanda evrimin sapıttığı andır. Evrim de bunu yaptıysa tamam artık :)))
ESRAKOm elmaya karşı nedense saplantılıyım. Yani onun dışında sevdiğim bir yığın meyve daha var. Ama elmanın yeri başka :) Hem bak, babymom da benim gibi en çok elmayı seviyormuş. Şey gibi, elma kocammış da, çağla, erik, karpuz, incir tek gecelik ilişkiymiş gibi :)))
GYPSY valla bravo!! Ama arkadaşım sen gene de kendine yap bunu. Çocuğu kurabiyeden soğutma derim :) Hakkaten de yaratık gibi yaf. Ama tebrik ederim. Başarılısın :)
Kızlar diş etim b.ku yemiş durumda. Artık karar verdim, bunda kesin bi b.kluk var çünkü çeneme vuruyor ağrısı. Sanırım diş eti iltihaplanması gibi bişi oldu. 2 gündür o bölgeye hiç bişi değdirmiyorum, gene de sızım sızım sızlıyor. Ya yarın, ya cuma (bir ara) gidip göstericem. :1no2:
Bis bugün annemle gidip yorgan, yastık aldık. Boğulmayı önleyici delikli sünger yastıktan da aldık. Bır de emzirme yastığı aldım ben. Ayrıca çok hoşuma giden ayılı patikler de aldık :) O size gösterdiğim ARI MAYAlı nevresim takımını ısmarladım. Ellerinde kalmamış. %100 organikmiş onlar.
Park yatak ve araba da buldum. Hem de çok uygun fiyatlara. ınternette peşin satışından 30' ar TL daha indirimli olacak ikisi de. Üstelik taksitli fiyatları bunlar. Bır ara babamı da götürüp arabayla taşınmasını sağlayacağım. Aldıklarımı sonra bir ara koyarım.
ayy bayıldım AİDA... kaç kaymeymiş bunlar?......
canım evet arada öylede kasıklarımdan vajinama doğru ağrı oluyor ama bu başka nasıl anlatacağımı bilmiyorum.... kasığımızın hemen altından vajinamız başlıyor ya alt taraf değil üst kısım hemen kasığımın yanı vajinamın üstü orası biraz acıyor ve çok hafif şişlik var...
Fotosunu isteriz dolabının. Footo foooto...
Serap sen ne kadar ilgi bekleyen bi hatunsun yaa..Oğluma çok çektirmezsin demi..Bak benden iyi kaynana olur, onlar mutlu oldukça ben mutlu olurum çünkü, kırk yıl uğramasalar ilgilenmesler gık demem napıyım..
Şimdiden bileyim yanii
ammaaan aslında dr.a taktım bugün ne çok hevesliydim sabah 8 de kalktım bugün bebişimi görcem die tam saati gelince dr.doğuma gitmiş yarına kaldı üzüldüm sizden ilgide göremedim yaaaa
şakkkkaa kızlar ya BEN GELDİM işte hiç ksermiyim size alıştm ben kimse kasmıyo herkes kafasına göre takılıyo ben de pazara gittm erik çilek falan aldım sonra forbesten bebişime çok cici bembe rugan spor ayakkabısı cıtçıtlı badi pembe minicik tşört aldım stres attım valla
bu arada EVRİŞ cim valla bende hiçç hazetmem karı kelimesini esprik yaptım affedinnnnnn kızlarrr :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?