2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bak gülmeyin amaa foto koyuyommm acemilik oldu ikinciide şekli daha düzgün olcekkk dili çıkmış olan dido ve evrimee hitabennn çekilmiştir haberiniz olsunnn

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
afferin benim gypsm esrama alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis laf yokklava: bak kadın aynısını yapmış..hee karagözlü olmuşlar ama güzel sadece fazlapembeleşmiş gibi.ohhh mis gibidir ye güzelim o dil çıkarmış olanıda ye hemde kıtır kıtır...evrim ve dide niyetine..:)

ayy bana hamurişi demeyinn severim yaparımm yerimmm şişerimmm bu sözüne çok çok güldüm alem kadınsın ya valla..:):roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1hug:

ayrıca bende 49 la evlendim 7 ay sonra 57 oldum. 2 yıl 2 aylık evliyken 60 la hamile kaldım..:):CüvCüv::lepi:

gülistanım çok pişti evet msnde nesrinle lafa daldık unuttum birasscık fırında kendileriini evet o dilli kirpiyi yedim özellikleee kaydirigubbakcemile2

süper fikir GYPSY, evet evet sen döktür, biz de sana oturmaya gelelim. yiyeylim içelim sonra da sahile yürüyüşe gidelim. valla bana uyar. sinan bırakır ESRAKOyla beni size. diğer kızlar zaten avrupada oturuyorlar, gelirler bi şekilde.... ben de eli boş gelmem ama, kısır yapiiim bari, pek becerikli değilim fırında pişen şeyler yapamam ben.

bugün bizde temizlik vardı. kadın eve kendince çeki düzen vermeyi çok seviyor. örtülerim var mesela ben hayatta örtmem dantel olsun işlemeli olsun örtüler, annem getirmişti çeyiz manasında... eve bi geliyoruz ki arzu evi süslemiş püslemiş. bayılıyor örtüleri sürekli değiş tokuş seriyor. ben de hiç kaldırmıyorum artık. zevksiz de değil hani. yakıştırıyor bi şekilde.
yeni gardrop aldık demiştim ya NAZ a, beyaz... işte onu siliver , havalandır filan demiştim. bu bi de güzelce NAZ ın tüm cicilerini içine yerleştirmiş. askılı olanları asmış filan... papuçları yanyana dizmiş. ayyy öle şirin görünüyordu ki dolabı kızımın. ellerine sağlık arzunun.

dizim başlayacak kızlar, çıkarım ben.

kızlar bende kaçtım herkese iyi akşamlar yarın dr gidicem iyi haberlerle gelirim inşallah geç girerim anca çünkü yolum uzak biliyonuz herkesi öpüyorum

yok siz bişi yapmayın gelin yeter şeker,o günlerde gelicek inş. zati iki gün önceden başlarım hazırlığa anca yaparım koca göbekleee ay ne güzelll çocuk gelmeden sonn sakin günlerimizden biri olucakk o dönemlerr

evet dizi başlıcak ama yarım saat özet verirler bende bi duş alıcaktım ama defneye katılıyorum kocişi beklicem tek başıma girmim banyoya Allah korusun en çok ayağım kaymasından korkuyorum sende bidaa yapma tek başınaa mecbur kalmadıkçaa klava:

Şimdi ben bu kadın yüzünden gidip un kurabıyesı yapmak zorunda kalacagım.. yoksa bır yerlerım dusecek.. ama benımkıler ınsani sekılde, yane dırek yenebılıyor.. :))) İşte fuuuuuuuuuuuuuuuu

Ahanda evrimin sapıttığı andır. Evrim de bunu yaptıysa tamam artık :)))

ESRAKOm elmaya karşı nedense saplantılıyım. Yani onun dışında sevdiğim bir yığın meyve daha var. Ama elmanın yeri başka :) Hem bak, babymom da benim gibi en çok elmayı seviyormuş. Şey gibi, elma kocammış da, çağla, erik, karpuz, incir tek gecelik ilişkiymiş gibi :)))

GYPSY valla bravo!! Ama arkadaşım sen gene de kendine yap bunu. Çocuğu kurabiyeden soğutma derim :) Hakkaten de yaratık gibi yaf. Ama tebrik ederim. Başarılısın :)

Kızlar diş etim b.ku yemiş durumda. Artık karar verdim, bunda kesin bi b.kluk var çünkü çeneme vuruyor ağrısı. Sanırım diş eti iltihaplanması gibi bişi oldu. 2 gündür o bölgeye hiç bişi değdirmiyorum, gene de sızım sızım sızlıyor. Ya yarın, ya cuma (bir ara) gidip göstericem. :1no2:

Bis bugün annemle gidip yorgan, yastık aldık. Boğulmayı önleyici delikli sünger yastıktan da aldık. Bİr de emzirme yastığı aldım ben. Ayrıca çok hoşuma giden ayılı patikler de aldık :) O size gösterdiğim ARI MAYAlı nevresim takımını ısmarladım. Ellerinde kalmamış. %100 organikmiş onlar.

Park yatak ve araba da buldum. Hem de çok uygun fiyatlara. İnternette peşin satışından 30' ar TL daha indirimli olacak ikisi de. Üstelik taksitli fiyatları bunlar. Bİr ara babamı da götürüp arabayla taşınmasını sağlayacağım. Aldıklarımı sonra bir ara koyarım.

Fotosunu isteriz dolabının. Footo foooto...

Lalcim çok geçmiş olsun. Topiğimizin anneleri çok yoruyor kendini bugünlerde. Dikkat et canım, yorma kendini.

Yaptım,o benim.. hayatımda ilk kez un kurabıyesı yaptım :)) Valla sahane oldu.. fen yaptım, kocamla fen yedim :))) du bakalım bu hamılelık daha ne sekıllere sokacak bizi..

Eriği falan da tek gecelik ilişki yaptınıs ya.. tek gecerimmm seni, tekkk kaydirigubbakcemile3

Milkshake nasıl oldu ağrıların geçti mi? Geçmişi düzenli takip edemiyorum ve yazılanların çoğunu kaçırıyorum. Yazdıysan göremedim. Merak ettim. Doktora falan gittin mi?

Fotosunu isteriz dolabının. Footo foooto...

tamam canım ama önce odayı biraz düzene sokmam lazım. iki hafta içinde odayı boyayacağız. o zamana kadar belki yatağını da almış oluruz, ben de odasının topluca fotosunu çeker koyarım. öle ahım şahım bir dolap değil. üç çekmeceli, iki kapaklı bembeyaz sıradan bir dolap. içine cimcimemin kıyafetleri asılınca çok çok şirin durmuş. açtım kapaklarını, öle gelip gidip bakıyorum içine. adeta iliklerim ısınıyor, kanım kaynıyor baktıkça....

ammaaan aslında dr.a taktım bugün ne çok hevesliydim sabah 8 de kalktım bugün bebişimi görcem die tam saati gelince dr.doğuma gitmiş yarına kaldı üzüldüm sizden ilgide göremedim yaaaa
şakkkkaa kızlar ya BEN GELDİM işte hiç ksermiyim size alıştm ben kimse kasmıyo herkes kafasına göre takılıyo ben de pazara gittm erik çilek falan aldım sonra forbesten bebişime çok cici bembe rugan spor ayakkabısı cıtçıtlı badi pembe minicik tşört aldım stres attım valla
bu arada EVRİŞ cim valla bende hiçç hazetmem karı kelimesini esprik yaptım affedinnnnnn kızlarrr :Saruboceq:

serapkarakoylu
tek ben varım topikte herkes uçmuşş ne kadar sessiz ıssız burasııı ayyyyy içim ürperdi korktum valla bende kaçıyorum :jeyyar: :jeyyar:

İyi yapmıssın, stres atmıssın.. olur boyle seyler.. yeter ki gonuller bır olsun.Afıyet olsun aldıkların,yarasın kızına.

Kapanışı da ben yapayım didim. Hepinise iyi geceler. Hepinisin göbekini öptüm. Sıpalarınızı mıncırdım.

Yarın tahlillerimi yeniletmeye gidiyorum. Kan, idrar, tokso, şeker... Öğleden sonra da gene sürteriz anamla. Yarın akşama görüşürüz.

BURKO VE NORRAA 510 numaralı araca binmenizi öneriyorum. Çünkü otobandan geliyo. Üçyol'dan falan dolaşmıyo. Üçkuyularda bir duraktan geçiyo, ama nerden bilmiyorum. (Hareket merkezinden öğrenebilirsinz Üçkuyular'dan) Onu öğrenmenizi öneriyorum. 510 dışında 509 ve 519 da var binebileceğiniz ama, onlarla 1 saati bulur gelmeniz. 510 numara 15- 20 dakikada buraya gelir. Telim sizde var. NEVıN sen de Mıgros'ta inersin canım. SERAP sen de dolmuş şoförüne binince söyle, Gaziemir Mıgros'ta inicem ben, de. Çok kolay zaten yeri. KADRıYE??? Gene mi yoksun?

Tekrar iyi geceler...

Son düzenleme:
gunaydınlar bende herzamanki gibi acılısı yapayım :)

sabaha kadar don dur aynı terane sabahta 7de kalktım uyuyamadım geldim salonda uyudum kocis gidene kadar. sonrada kendime geldim simdi evdeyim bugun bi planım yok takılcam oyle.

kirpiklerim dokuluyo benim ya burdan biyerden rimel aldım ama cakma max factor cıktı nasıl bakım yapcam simdi ne surcem cok moralim bozuldu . birde buaralar kendimi bebegimin 4d deki resmine benzetiorum :))) kirpiklrim azalınca :))))

tazecim dis etleri icin benim drum 1 kasık papatya 1 kasık adacayı demle gargara yap demisti ara ara yaparım bi dene yada tuzlu suyla gargara yap. gecen haftalarda benim acayip kanıyodu buaralar durdu dun yine burnum kanadı. ama durdu gecti .herkese guzel bir gun diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…