2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Günaydın gypsesra,
Ya azcık uyuyun şöyle saat 10'a kadar falan.

Ben zorla geldim bugün. 20 dk geç kaldım işe Reflü boğazımı çok zorlayınca gece, bol bol su içtim (iyi geliyo). E zırt bırt WC'ye kalkınca sabaha doğru dalmışım. Pufff saat çaldı..

Milkshake nasıl oldu ağrıların geçti mi? Geçmişi düzenli takip edemiyorum ve yazılanların çoğunu kaçırıyorum. Yazdıysan göremedim. Merak ettim. Doktora falan gittin mi?

evet canım pazartesi gittim dr. kasığımdaki ağrılarımın normal olduğunu yani kısa sürede geçiyorsa eğer bir sorun yok dedi benimde en geç yarım saat içinde geçiyor ara ara oluyor hergün olmuyor ama devamlı gün içinde bir ağrın olursa ozaman önemli dedi şükür şimdiye kadar olmadı inşallah bir daha da olmaz..... kasılmalarım için mağnezyum ve calsiyum verdi ikisinide suda eritip sabah akşam içiyorum birkaç gündür daha iyiyim çok sagol tatlım düşünüp hatırladığın için:teselli:

bu arada 2 gündür moralim çok bozuktu eşim patronuna kefil olunca ya ödemezse diye felaket senaryolarım kurdum kendimi harap ettim sinirlerim boşaldı genelde ağlıyordum bugün biraz daha iyiyim toparladım kendimi ama kızım için vicdan azabı çekiyorum oda üzüldü benimle diye birşey olmamıştır dimi inşallah kızım iyidir ayyy paranoyak oldum valla...

günaydın herkese..yaw ben erkenden kalkıyorum hiç böle diildim oysa akşamda tabi 12 gibi yatıyom ..herkes arıcan bugünlerini diyo ama yatakta sıkılıyom ...bu arada benim bu kadar kilo almamın sebebini buldum yaw ben sigarayı bıraktıkm ya ondan ne bulduysam yedim boş duramadım daha yeni dizginlemeye başladım ama hala aynıyım zor tutuyom kendimi..ha aklıma geliyo sgara gelmiyo diil ama asla içmem ki yanımda bile içrtmem

cnm kesinlikle sitres yok bebişin bunu anlıyo ve oda stres yapıyo çekiliyo bi köşiye ve kasılmaların olur dikka et...relaxxxxxxxxxxxsositososito üsme kendini muhakkak eşin biliyordur ne yaptığını umarım ters bişi olmas... bebişini düşün rahat ol:icecream:

bu arada akşamları ıoluyo bacapğım kasılıyo bi yerde oturuyosam kalkınca zor oluyo kalkmam,,sonra sonra kendine geliyo gündüz bişi yok herelde gün içinde ayakta kalmalarım akşam kendini gösteriiyo

aftabru, burko, esrako, evriş, fasulyeko, gelgit, gypsyesra, gyzmo, jenny_sh, kayra42, LalEce, petrik, telkirma, tuana3434
şurda o kadar karııılar var ama bi taneside bana bişey demiyooooo yaaaaa senağlama

kız sen ne alemsinn ilgimi bekliyon kuzum her daim ne yazalım ozledi isen tamam anlıyoruzda bir gun daha beklemeek zorundasın yapcak birsey yok hatunun teki dgurmus bu sende olabilirdin: )

burkocum kafana takma diycem çok zor biliyorum ama bebisler için takmamamız gerek hele bu stresler sonucu lekelenme falan olunca insan kendni eminim çok kotu hisseder. lutfen sabır sabırr. kendinizi dinlendirin ilk firsatta yatın dinlenin . eve gitmekle de çok iyi yapmıssın.

canım benim tosuncuk 2 gün öncesine göre daha hareketsiz. ya kafasını ya poposunu dayıor karnıma takılıor sonra. kaydirigubbakcemile2 ben de çok ağrım var ondan oynamıo diodum. sizinkiler de mi tembel.

valla benim 23+ larda birkaç gun çok az oynadı onun harici gumbur gumbur son gunlerde ozellikle hiç bir anında durmuyor gunun hiç uyumuyormu bu çocuk bilmiyorum:)

evettt demek calısırkende sekili yiycekler kirpi kurabiyeler yapılabilir o zaman ben hem calısan hem birtane çocugu su anda hali hazırda olan tek kisiyim sanırım topikte:) diger ikiniciye hamile arkadaslar calısmıyor sanırım. angel calısıyordu ama galiba emin değilim.

hem calısan h em cocuklu olarak sekil sukul falan kalmıyor hayatta yasayanlar gorecekler :)

bak gülmeyin amaa foto koyuyommm acemilik oldu ikinciide şekli daha düzgün olcekkk dili çıkmış olan dido ve evrimee hitabennn çekilmiştir haberiniz olsunnn

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

allah seni napmasın emi esra yaaa ne bunlarrrr:))))
hadi oburleri hem daha duzgun du sekilleri hemde gozundeki renkli boncuklar biraz sevimlilik katmıstı senin uzumler kara gozlu yapınca kirpiler daha bir urkutuc u olmus ayy içim fena oldu baktıkca:))))))))))))

evet biliyorum canım elimde olmadan kendimi 2 gündür çok yıprattım zaten hassas bir dönemdeyiz ama bugün iyiyim toparladım kendimi ama o 2 gün için kızımı üzdüğüm vicdan azabı çekiyorum sağlığına birşey olmamıştır inşallah:Saruboceq:

gunaydınlar herkese

birkaç gundur evde surekli bir numaradan aranmıs oldugumuzu goruyorum aksam eve gidince. malum mnumara gosteren telefonlar çıktı ya aksam gidip bakıyorum gun içinde arayan olmusmu diye bir numara dikkatimi cekti bizim evin oralarda telefonlar 575 577 ile baslıyor falan numarayı bir arattım simdi oturduumuz semtteki saglık ocagının numarası çıktı hehee pesime dusmusler demekki:))))))))) ay çok guldum yaaa wanted gibi :))))))

wanted :roflol::roflol: yarumların süper hoşsun valla..bend ebeklyom ne arayan var ne soran-tatlicadiarzu-

günaydınlar kızlar
esra kurabiyelerde fena olmamış hani afiyet olsun
milkshake üzülme iyi patrondur dert etme sen

milkshake canım bebegin guncesini okumadın sanırım orda dioduki bugun annem agladı bende agladım. lutfen bebisini dusun ve aglama biliorum kolay deil 2 hafta once bende esimle tartisip cok aglamıstım ama işte mumkun mertebe dikat emtmemiz gerekio...

aftabru ben bayılırım ortulere her buyuk temizlik sonrası eskileri yıkar yenileri sererrim turkiyeden bura bi bavul ortu getirdim esim deli oldu ama eve serincede begendi. bende annem yaparken alırken ceyizime hic haz etmezdim ama serince evin havası degidio resmen bence ii yapıosun arzuyu cok tebrik ederim. bak nazın odasınıda suslemis duzenlemis ne guzel .arzuya kocaman bir alkıs bende alkisalkisalkis

tuana eskiden bende arada bi sigara severdim kızlarla turk kahvesiyle muhabbetle ii gidio ama artık kokusuna tahammulum yok.:)) resmen tiksiniorum Allahtan esimde bende icmioruz eve gelen misafirlerde balkonda iciolar.

ben bugun kakılmıs pozisyonundayım yarına misafir cagırdım ondan yine evi toparlıorum diyceksinizki sende hergun ev topluyosun evet cunku ben cok dagınık bir insanım. calısırkende oyleydi masamın uzeri evrak dolu calısırım ama hepsinide bulurum:) mutfaktada oyle bi yemek yaparım heryer dagılır ama aradıgım herseyi bulurum :)) bayılıorum bi taraftan yıkarken bi taraftan toplayan insanlara ama ben ole deilim maalesef

gypesra hamarat hatunum benim süpersin hiç boş durmuyon...kıs ben seni ayaklı kebap olarak görüyom anteplisinya ve bende kebap sverim o bakımdan evet ya gün yapmak güsel fikir bende zeytinyağlı sarmamdan yaparım oh mis gibi:) ah ah hep yemekten bahsediyom bu kilolar nolcak doğumdan sonra şimdi şirin oluyomda bebiş çıkıca yerinden sağlıkla inşallah ozaman kendimi hayal edemiyom

ayy esra elmalı turta demeee bayılırım her haline her modelinee ahh ahh dogurduktan sonra yapmassan bana alacagın olsun:)))) bir tepsiyi tek basıma yiyebilirim

nazancım harika fikir valla gideriz valla ama ben yiyemiorum su an nası gticem nası baka baka doncem yiyceklere:)
bu arada bende seni alırım araba ile gideriz kuzum illa sinanı yormaya gerek yok:) ben son anakadar araba kullandım oglumda insalah bundada oyle olur. arabasız bir hayat dusunemiyorum valla kimselerle ugrasamam beni oraya gotur burdan al diye:)

ya fasulyem yaaa varay kopardın beniii. kimse meyvalarla falan cinselligi bagdaslastıramazdı ya inanılmazsın sen onu bile iliskiye benzettin ya pess diyorum:)) sesli sesli guldum burda okuyunca :)))))))) çok yasa emi

hehe bende canım allahtan ilk uç ay istahım yoktu bulantı falanda vardı alahtan o ara yiyemedim çok ama durduk yere ilk hamile kalınca yemedgim halde 2-3 kilo al dım sonra hasta falan olunca verdim kiloları.

bu arda tuana seni hiç sigara içecek biri olarak dusunmemisim ben çok garibime gitti senin boyle saf masum bir iifaden var sanki sigara eline yakısmaz gibi ha simidi eski iciciler diycek biz seytan gorunumlumuyuz:)) hos kendimde bunların içindeyim ama yani ne bilim sen ve sigara yakıstırmadım hiç:)

Günaydın herkese
dünkü kalça ağrım gece geçti çok şükür şuan ağrımıyor,
eşimi bücürüke götürdüm dün pek bi isteksiz geldi zaten yağmır yağıyor ne işimiz var deyip üfle püfleye götürdü, montu görünce muhalefet edecek ne gerek var diyecek sandım gördü güldü hadi alalım dedi : ) çok beğenmiş yakışıklı olacak oğlum diyor, resmini çektim ama evde kaldı yanıma almayı unuttum akşama eklerim

bu arada akşamları ıoluyo bacapğım kasılıyo bi yerde oturuyosam kalkınca zor oluyo kalkmam,,sonra sonra kendine geliyo gündüz bişi yok herelde gün içinde ayakta kalmalarım akşam kendini gösteriiyo

Toplam kaç kilo aldın?

kızlar malum bebegim kizmi erkekmi kaosu içindeyim hala yani yuzde 90 kız olusuna inanıyorum tamam ama yuzde 10 luk bir dilim bile olsa uyuz dr umun erkek yorumu benim aklımı karıstırıyor
surekli bunları dusunuyroum kafamda huzur yok valla bana dogurana kadar yada bu adam kız diyene kadar . kız mıs aa falan dedigi gun gule oynaya yanından çıkcam heralde :))

neyse aksam rdusune dusune uyuyunca noldu ruyamda kızımı gordumm. ama yani 4-5 yasında sacları kıvırcık benim gibi at kuyruklu idi ay diyorum birde erkek sanmıslarıd iste benim kizim bu falan ay harika bir histi yaaa kızım olması fikri acayip heyecanlandırıyor çok farklı olsa gerek erkek ve kız olay itabi çogugunuzn ilk oldugu için bilmezsiniz ne demek istedigimi ama doumdan bir kaç sene sonra hala yazısıyor olursak anlarsınız oglu olanlara kızı olması garip gelir kizi olanlara oglan anneligi tuhaf gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…