Milkshake nasıl oldu ağrıların geçti mi? Geçmişi düzenli takip edemiyorum ve yazılanların çoğunu kaçırıyorum. Yazdıysan göremedim. Merak ettim. Doktora falan gittin mi?
bu arada 2 gündür moralim çok bozuktu eşim patronuna kefil olunca ya ödemezse diye felaket senaryolarım kurdum kendimi harap ettim sinirlerim boşaldı genelde ağlıyordum bugün biraz daha iyiyim toparladım kendimi ama kızım için vicdan azabı çekiyorum oda üzüldü benimle diye birşey olmamıştır dimi inşallah kızım iyidir ayyy paranoyak oldum valla...
aftabru, burko, esrako, evriş, fasulyeko, gelgit, gypsyesra, gyzmo, jenny_sh, kayra42, LalEce, petrik, telkirma, tuana3434
şurda o kadar karııılar var ama bi taneside bana bişey demiyooooo yaaaaa senağlama
Selam kızlar,
Dün okumuştum yazdıklarınızı ama pek keyfim yoktu cevap veremedim o yüzden. Yakınlarını kaybedenler olmuş, başınız sağolsun arkadaşlar. Doktordan iyi haberlerle gelen randevum pazartesi. İyice bir baktıracağım bakalım.
O korkuyla dün hemen sağlık ocağına gittim ve idrar tahlili de yaptırdım. Temiz çıktı. Bulmuşken tetanozun ikinci dozunu da yaptılar.
İşte böyle kızlar
canım benim tosuncuk 2 gün öncesine göre daha hareketsiz. ya kafasını ya poposunu dayıor karnıma takılıor sonra. kaydirigubbakcemile2 ben de çok ağrım var ondan oynamıo diodum. sizinkiler de mi tembel.
ben geldimmm..
Nazancım valla özel ders konusunda şöle söyliyim malum benm kayınvalidemler 30 yıldır burdalr aynı mahalle yanii ee biz evlenirken herkes duymuştu küçük gelin ingilizce en alır....cokacimcoook
kayracım umarım gecer sıkıntın çok ıkınma olurmu dikkat et sabahları aç karnına lık su ve kayısı ve elmayı kabukla ye.ve muz sakın yeme hee bide varsa hurma çekirdeği yut..:)midenin en kolay hazmettiği şey hurma çekirdeği ve en zor hazmettiği şeyde muz ilk duydugumda şaşırmıştım...:)
bak gülmeyin amaa foto koyuyommm acemilik oldu ikinciide şekli daha düzgün olcekkk dili çıkmış olan dido ve evrimee hitabennn çekilmiştir haberiniz olsunnn
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
cnm kesinlikle sitres yok bebişin bunu anlıyo ve oda stres yapıyo çekiliyo bi köşiye ve kasılmaların olur dikka et...relaxxxxxxxxxxxsositososito üsme kendini muhakkak eşin biliyordur ne yaptığını umarım ters bişi olmas... bebişini düşün rahat ol:icecream:
gunaydınlar herkese
birkaç gundur evde surekli bir numaradan aranmıs oldugumuzu goruyorum aksam eve gidince. malum mnumara gosteren telefonlar çıktı ya aksam gidip bakıyorum gun içinde arayan olmusmu diye bir numara dikkatimi cekti bizim evin oralarda telefonlar 575 577 ile baslıyor falan numarayı bir arattım simdi oturduumuz semtteki saglık ocagının numarası çıktı hehee pesime dusmusler demekki:))))))))) ay çok guldum yaaa wanted gibi :))))))
bu arada 2 gündür moralim çok bozuktu eşim patronuna kefil olunca ya ödemezse diye felaket senaryolarım kurdum kendimi harap ettim sinirlerim boşaldı genelde ağlıyordum bugün biraz daha iyiyim toparladım kendimi ama kızım için vicdan azabı çekiyorum oda üzüldü benimle diye birşey olmamıştır dimi inşallah kızım iyidir ayyy paranoyak oldum valla...
bugün bizde temizlik vardı. kadın eve kendince çeki düzen vermeyi çok seviyor. örtülerim var mesela ben hayatta örtmem dantel olsun işlemeli olsun örtüler, annem getirmişti çeyiz manasında... eve bi geliyoruz ki arzu evi süslemiş püslemiş. bayılıyor örtüleri sürekli değiş tokuş seriyor. ben de hiç kaldırmıyorum artık. zevksiz de değil hani. yakıştırıyor bi şekilde.
yeni gardrop aldık demiştim ya NAZ a, beyaz... işte onu siliver , havalandır filan demiştim. bu bi de güzelce NAZ ın tüm cicilerini içine yerleştirmiş. askılı olanları asmış filan... papuçları yanyana dizmiş. ayyy öle şirin görünüyordu ki dolabı kızımın. ellerine sağlık arzunun.
dizim başlayacak kızlar, çıkarım ben.
aaa ayçaa bak elmalı turta konusunda deneyimliyimdir kocişle benn bayılırız hatta bazen cumartesi yaparımm böle şeyler pazar 5 çayı felan yaparız sanki komşular toplanır ya ölee ayy bana hamurişi demeyinn severim yaparımm yerimmm şişerimmm
süper fikir GYPSY, evet evet sen döktür, biz de sana oturmaya gelelim. yiyeylim içelim sonra da sahile yürüyüşe gidelim. valla bana uyar. sinan bırakır ESRAKOyla beni size. diğer kızlar zaten avrupada oturuyorlar, gelirler bi şekilde.... ben de eli boş gelmem ama, kısır yapiiim bari, pek becerikli değilim fırında pişen şeyler yapamam ben.
Ahanda evrimin sapıttığı andır. Evrim de bunu yaptıysa tamam artık :)))
ESRAKOm elmaya karşı nedense saplantılıyım. Yani onun dışında sevdiğim bir yığın meyve daha var. Ama elmanın yeri başka :) Hem bak, babymom da benim gibi en çok elmayı seviyormuş. Şey gibi, elma kocammış da, çağla, erik, karpuz, incir tek gecelik ilişkiymiş gibi :)))
GYPSY valla bravo!! Ama arkadaşım sen gene de kendine yap bunu. Çocuğu kurabiyeden soğutma derim :) Hakkaten de yaratık gibi yaf. Ama tebrik ederim. Başarılısın :)
Park yatak ve araba da buldum. Hem de çok uygun fiyatlara. İnternette peşin satışından 30' ar TL daha indirimli olacak ikisi de. Üstelik taksitli fiyatları bunlar. Bİr ara babamı da götürüp arabayla taşınmasını sağlayacağım. Aldıklarımı sonra bir ara koyarım.
günaydın herkese..yaw ben erkenden kalkıyorum hiç böle diildim oysa akşamda tabi 12 gibi yatıyom ..herkes arıcan bugünlerini diyo ama yatakta sıkılıyom ...bu arada benim bu kadar kilo almamın sebebini buldum yaw ben sigarayı bıraktıkm ya ondan ne bulduysam yedim boş duramadım daha yeni dizginlemeye başladım ama hala aynıyım zor tutuyom kendimi..ha aklıma geliyo sgara gelmiyo diil ama asla içmem ki yanımda bile içrtmem
bu arada akşamları ıoluyo bacapğım kasılıyo bi yerde oturuyosam kalkınca zor oluyo kalkmam,,sonra sonra kendine geliyo gündüz bişi yok herelde gün içinde ayakta kalmalarım akşam kendini gösteriiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?