milkshake canım bebegin guncesini okumadın sanırım orda dioduki bugun annem agladı bende agladım. lutfen bebisini dusun ve aglama biliorum kolay deil 2 hafta once bende esimle tartisip cok aglamıstım ama işte mumkun mertebe dikat emtmemiz gerekio...
ayyyy kıyamam ona artık ne olursa olsun ağlamayacağım kızımdan önemli birşey olamaz şimdi daha çok üzüldüm onu üzdüğüm içinsenağlama
hayatta uyuyamam kendimi bildim bileli erken kalkarımmm sabah saat 7 buçukta kocişi yolluyorum haberlerimi izliyorum sonra nete giriyorum,çalışırken pazarları bile en geç 10 da kalkardım oda çok geç yatmışsam hatta saat 1 lere kadar uyuyabilen insanlara şaşıyorum özellikle ablam bazen 2 de 3 te kalkardı pazarları canım sıkılırdı benimde uyanmasını beklerdimm onun pöff...Günaydın gypsesra,
Ya azcık uyuyun şöyle saat 10'a kadar falan.
Ben zorla geldim bugün. 20 dk geç kaldım işeReflü boğazımı çok zorlayınca gece, bol bol su içtim (iyi geliyo). E zırt bırt WC'ye kalkınca sabaha doğru dalmışım. Pufff saat çaldı..
al bendendeee o kadarr kuzum yaa benimde kilo almamda ve bu kadar yemeklere saldırmakta sadece hamileliğimin etkisi yok sigara ile çok alakalı ama burada fazla zikretmek bile istemiyorum o zehiri hatta bitane sigara içen kafayada uyuz oluyorum bunun gibiiigünaydın herkese..yaw ben erkenden kalkıyorum hiç böle diildim oysa akşamda tabi 12 gibi yatıyom ..herkes arıcan bugünlerini diyo ama yatakta sıkılıyom ...bu arada benim bu kadar kilo almamın sebebini buldum yaw ben sigarayı bıraktıkm ya ondan ne bulduysam yedim boş duramadım daha yeni dizginlemeye başladım ama hala aynıyım zor tutuyom kendimi..ha aklıma geliyo sgara gelmiyo diil ama asla içmem ki yanımda bile içrtmem
a.s. öperim seni severim seni şalapp şulapppbence gypsynin yaptıgı kirpiler boncuklulardan daha guzellll cok sevdim cok sirinler :))))
ohh vallamııı bayılırım sarmaya günümde yapmayı planlıyorum bende ama iki üç gün önceden sarıp buzluğa atcamm yetişemem yoksa hepsine temizlik vsde olcekk artık 3 gün önceden başlarımmm gelen hatunlarda pek kokoroşş bende süslü bi masa hazırlıcaammm kaydirigubbakcemile2gypesra hamarat hatunum benim süpersin hiç boş durmuyon...kıs ben seni ayaklı kebap olarak görüyom anteplisinya ve bende kebap sverim o bakımdanevet ya gün yapmak güsel fikir bende zeytinyağlı sarmamdan yaparım oh mis gibi:) ah ah hep yemekten bahsediyom bu kilolar nolcak doğumdan sonra şimdi şirin oluyomda bebiş çıkıca yerinden sağlıkla inşallah ozaman kendimi hayal edemiyom
bu arda tuana seni hiç sigara içecek biri olarak dusunmemisim ben çok garibime gitti senin boyle saf masum bir iifaden var sanki sigara eline yakısmaz gibi ha simidi eski iciciler diycek biz seytan gorunumlumuyuz:)) hos kendimde bunların içindeyim ama yani ne bilim sen ve sigara yakıstırmadım hiç:)
bu arada evde oturan hatunlarr ne isinz var sabah sabah nette yahuuu.
ben 12 -1arası uyuyorum 6,35 de uyanıyorum ve 7 de servisteyim. serviste biraz uyuklama sansım olursa ne ala bu ara hava aydınlık yaz geliyor malum uykum da tutmuyor serviste sonra tum gun masa da uyukluyorum vs. aam sabah bıraksalar calısmasam 10-11 lere kadar uyurum siz nası kalkıp oturuyorsunuz hemen pc nin basına ?
beni calısmazken muhtemelen daha az gorursunuz buralarda:)
tamam canım ama önce odayı biraz düzene sokmam lazım. iki hafta içinde odayı boyayacağız. o zamana kadar belki yatağını da almış oluruz, ben de odasının topluca fotosunu çeker koyarım. öle ahım şahım bir dolap değil. üç çekmeceli, iki kapaklı bembeyaz sıradan bir dolap. içine cimcimemin kıyafetleri asılınca çok çok şirin durmuş. açtım kapaklarını, öle gelip gidip bakıyorum içine. adeta iliklerim ısınıyor, kanım kaynıyor baktıkça....
Toplam kaç kilo aldın?
Al benden de o kadar. "Zıbarın yatın" derdi büyükler eskiden biz çocuklara.. Bizim yerimize de uyuyun yaaaa. Dikiliyosunuz hemen ayağa..
Yaa Esrako sen çok az uyuyosun. Ben en geç 11'de yatıyorum. Sabah 7.15'de uyanıyorum.. Yetiyo mu uykun sana??
günaydın güzel anneler,,,
dün gece bana bişeyler oldu ne olduğunu anlamadım ama.. midem bulandı, kramplar girmeye başladı her yanıma, sıkıntılı ruh hali derken uyumuşum. uyandığımda sabah burnumun ucu uçuk yapmış. hassa fücudumda bişeyler oldu ama ben çözemedim.
ben doktora en son 16 martta gitmiştim ultrason için onun dışında nerdeyse haftada bir kan idrar veriyorum evrimcim sende ihmal etme idrar tahlilini. ama ben ultrason için cezalıyım 15 mayısa kadar bekleyeceğim. en son bir haftada 9 kez gidip takıntı yapıp benzemeyecek....
burkocum yaşadığın sıkıntılara üzüldüm. ama sen olmadanda o iş yürür biliyorsun. şu üç günde dinlenmeye çalışsan iyi gelir...
nazanım hani sen dolap yapıyordun ne oldu ne zaman vazgeçtin??
adaşımmm hakkını helal et yaa inan seni düşünemedim hiç foto koyarkene ama zatiii kirpimi korkunç bulmuşsunn canın çekmemiştir dimeee kaydirigubbakcemile3 iiki elmalı turta fotosu felan koymadımmm bi dilimde olsa yersin be olmassmıı??
fasulyemmmm burcummmm ve kirpime korkunç yaratık canavar vs şeklinde katkıda bulunanlar beni yıldıramıcaksınızzz ilerleyen günlerdeee fare sıçan motifleri ile karşınıza çıkıcammm kötükedihüso
benim kocam olsa olsa dürüm olur;lahmacun,tantuni,tavuk şiş vsde tek gecelik ilişkiler olabilir :roflol:
defne kardeşinin kulakları ne durumda gördünmü?eşit dimi boylar :uhm:
esrakoya katılıyorum vallahi uyuyun arkadaşlar işe geldikten sonra çalışmak o kadar zor değilde sabah erkenden uyanıp işe gelmek zor 06:50 de uyanıp 07:20 de servise biniyorum mesai 08:30 da başlıyor ee beylikdüzü fatih arası da yaklaşık 1 saat tutuyor öle her zaman serviste de uyunmuyorki akşam da 23:30 dan önce yatamıyorum ki uyku yetmiyor ay diyorum doğum iznine çıkınca bol bol uyuyacağım
aftabru hayırlı olsun kızının dolabı biz daha kurduramadık mobilyayı mayıs sonu haziran ortası taşınacağız ancak o zaman kurulur bende hevesleniyorum nevresimi kıyafetleri perdesi vb ama beklemem lazım
biri lahmacunmu didi yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?