2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu arada evde oturan hatunlarr ne isinz var sabah sabah nette yahuuu.

ben 12 -1arası uyuyorum 6,35 de uyanıyorum ve 7 de servisteyim. serviste biraz uyuklama sansım olursa ne ala bu ara hava aydınlık yaz geliyor malum uykum da tutmuyor serviste sonra tum gun masa da uyukluyorum vs. aam sabah bıraksalar calısmasam 10-11 lere kadar uyurum siz nası kalkıp oturuyorsunuz hemen pc nin basına ?
beni calısmazken muhtemelen daha az gorursunuz buralarda:)

bu kadar borek çorek muhabeti resimleri yapım tarifleri falan yazıyonuz ya hiç sesimi çıkarmıyorum ne zaman ben halime sukretcem biliyonuzmu:)))) sizler toplam 15 kilo aldım ya 7.aydayım 8, aydayım falan derken ben 10 kilo almıs olcam insalah yerimde sayarak :))) o zaman iste borek çorek tariflerini resimlerinin acısını kendimce çıkarmıs olcam :)))))))))

bir dip not daha mide yanması konusu ile ilgili

3. aydan sonra istahimin acılması ile deli gibi yemege baslamıstım 4. ayda mide yanmalarım erkenden basladı. 4ve 5. aylarda 4 er kilo aldım hatta neyse 5. ay sonunda seker testinden sonra diyete girince bir anda mide yanmalrım geçti hiç ama hiç midem ayanmıyor artık. neden çunku çok duzgun besleniyorum.s ebze yemekleri ızgara etler meyva ve peynir sutten olusan beslenme planında demekki mide yakan birsey olmayınca illa mide yanmıyor . aklınızad olsun midenizin çok kotu oldugu donemelr biraz dikkatli yiyin emin olun ise yarayacak.

hayatta uyuyamam kendimi bildim bileli erken kalkarımmm sabah saat 7 buçukta kocişi yolluyorum haberlerimi izliyorum sonra nete giriyorum,çalışırken pazarları bile en geç 10 da kalkardım oda çok geç yatmışsam hatta saat 1 lere kadar uyuyabilen insanlara şaşıyorum özellikle ablam bazen 2 de 3 te kalkardı pazarları canım sıkılırdı benimde uyanmasını beklerdimm onun pöff...

al bendendeee o kadarr kuzum yaa benimde kilo almamda ve bu kadar yemeklere saldırmakta sadece hamileliğimin etkisi yok sigara ile çok alakalı ama burada fazla zikretmek bile istemiyorum o zehiri hatta bitane sigara içen kafayada uyuz oluyorum bunun gibiii
bence gypsynin yaptıgı kirpiler boncuklulardan daha guzellll cok sevdim cok sirinler :))))
a.s. öperim seni severim seni şalapp şulappp

kızz gülistann bak esrako ne diyo yine yaa yaratıcılığımı kıskanıyolar yaa bana engel olamıcaksınız bu konuda kendimi dahada geliştricem nesrinim dedği gibi kara gözlü kirpilerime yenilerini eklicemm :dilcikar: hatırlatta bidaaki kurabiyelerden sanada özel bi şekiller yapayımm lülülülülülü
ohh vallamııı bayılırım sarmaya günümde yapmayı planlıyorum bende ama iki üç gün önceden sarıp buzluğa atcamm yetişemem yoksa hepsine temizlik vsde olcekk artık 3 gün önceden başlarımmm gelen hatunlarda pek kokoroşş bende süslü bi masa hazırlıcaammm kaydirigubbakcemile2

:jeyyar::jeyyar: ben sigayayı yiyidum resmen hamile kalmadan 2 hafta önce bırakım dedim bıraktım çok zor oldu zonrasında hemile olduğumu öğrendim nefret ettim ...hanım hanımcık duruyom dimi -tatlicadiarzu- özelitirin için teşekkür ederim cnma.s...ha bu arada ben sana yiybeilcen mamaları yaparım hiö üsülmecokacimcoook

Al benden de o kadar. "Zıbarın yatın" derdi büyükler eskiden biz çocuklara.. Bizim yerimize de uyuyun yaaaa. Dikiliyosunuz hemen ayağa..

Yaa Esrako sen çok az uyuyosun. Ben en geç 11'de yatıyorum. Sabah 7.15'de uyanıyorum.. Yetiyo mu uykun sana??

günaydın güzel anneler,,,

dün gece bana bişeyler oldu ne olduğunu anlamadım ama.. midem bulandı, kramplar girmeye başladı her yanıma, sıkıntılı ruh hali derken uyumuşum. uyandığımda sabah burnumun ucu uçuk yapmış. hassa fücudumda bişeyler oldu ama ben çözemedim.

ben doktora en son 16 martta gitmiştim ultrason için onun dışında nerdeyse haftada bir kan idrar veriyorum evrimcim sende ihmal etme idrar tahlilini. ama ben ultrason için cezalıyım 15 mayısa kadar bekleyeceğim. en son bir haftada 9 kez gidip takıntı yapıp kızımı çok rahatsız ettim. zaten o günden bu yana sürekli kıpırdıyor eğer gün içinde kıpırdamazsa duş alıp tatlı bişeyler yiyip şarkı söyleyerek bekliyoruz kocamla oda benim yüzümden takıntı yapıyor ama bunları yaptıktan sonra kıpırdıyor. dünde okuduk ya bebek hareketlerini ne zaman hareket ederler diye oda iyi fikir verdi.

kurabiyeleri yemişsiniz bu arada. afiyet olsun. düzensiz beslenen hamurişine bayılan nerde zararlı şeyler var ona bayılan ben sadece meyve yemek istiyorum başından beri.. meyveyide zorunlu olmadıkça yemezdim. demekki kızım meyve sevecek bana benzemeyecek....

burkocum yaşadığın sıkıntılara üzüldüm. ama sen olmadanda o iş yürür biliyorsun. şu üç günde dinlenmeye çalışsan iyi gelir...

nazanım hani sen dolap yapıyordun ne oldu ne zaman vazgeçtin??

adaşımmm hakkını helal et yaa inan seni düşünemedim hiç foto koyarkene ama zatiii kirpimi korkunç bulmuşsunn canın çekmemiştir dimeee kaydirigubbakcemile3 iiki elmalı turta fotosu felan koymadımmm bi dilimde olsa yersin be olmassmıı??

fasulyemmmm burcummmm ve kirpime korkunç yaratık canavar vs şeklinde katkıda bulunanlar beni yıldıramıcaksınızzz ilerleyen günlerdeee fare sıçan motifleri ile karşınıza çıkıcammm kötükedihüso
benim kocam olsa olsa dürüm olur;lahmacun,tantuni,tavuk şiş vsde tek gecelik ilişkiler olabilir :roflol:

milkshake üzme sakın kendini eşinin patronu güvensiz birimi niye böyle bir düşünceye kapıldınki?bebişini düşün canım gerisi boş..

kızlar maviş gelmiyo kaç gündür farkındamısınız yada banamı öyle geliyorr??boncuk gözlüü mavişimm nerelerdesinnn..

esrakoya katılıyorum vallahi uyuyun arkadaşlar işe geldikten sonra çalışmak o kadar zor değilde sabah erkenden uyanıp işe gelmek zor 06:50 de uyanıp 07:20 de servise biniyorum mesai 08:30 da başlıyor ee beylikdüzü fatih arası da yaklaşık 1 saat tutuyor öle her zaman serviste de uyunmuyorki akşam da 23:30 dan önce yatamıyorum ki uyku yetmiyor ay diyorum doğum iznine çıkınca bol bol uyuyacağım
aftabru hayırlı olsun kızının dolabı biz daha kurduramadık mobilyayı mayıs sonu haziran ortası taşınacağız ancak o zaman kurulur bende hevesleniyorum nevresimi kıyafetleri perdesi vb ama beklemem lazım

Benim kocam lahmacun, kısır, çiğ köfte olur. Tek gecelik ilişkim ise; balık, pide, kumpir vs.. olurdu herhalde..

ya valla yetmiyor aslında ayca. yani normalde hamile değilken 1 den evel yatmazdım 1-2 a rası yatıp ona bile zor zaman buluyordum 6,30 da kalkarım iste mecburen ise gitmeye ctesi pazar telaifi etmeye calısırdım uykuyu. ama su an hamile yim diye ozen gostermis halim bu 12 gibiyatmak :) zaman yetmiyor kızlar çocuk olsun anlıycaksınzı yani ç ocgum su an buyuk birde hani ama yinede isi var oyatana kadar is yapamayırom 21,30 uyku saati yanına on dk yatıyorum sohbet ediyoruz vs derken benim kalkmam yanından 22 yi buluyor o saatet mutfa gir yemek yap sonrakı gun için utu ye basla fala nderekn aksamlarmı bu sekil. olurda utu yemek isim yoksa sayet reklam aralarında dizilerin firlayıp evi toparlıorum falan. o yuzden calısmak istemiyorummm artıkkk. hele iki çocukl açok yıpratcı olacak buna eminim bakalım iste. yani aycacım butun bu isler bitince saat 12 yii geçiyor bazen e o andada insan ayaklarını uzatıp keyifince tv ye bakmak falan istiyor evimde oturur pozisyonda olmayı ozluyorsun falan biraz tv ye takılayım keyif yapayım derken 1 i buluyor saat mecbjren uykumden fedakarlık ed iyorum yasam keyfim a dına.

geçen aksam banada ol du defne ya yattım hemen anında uyuyan bir insanım hep uykuuzum zaten bir kaç saat uyuyamadım kendime inanamadım sonraki aksamda korktum yatacagmı zaman yine ya uyyumassam diye zaten gerine gerine pozisyonlar ala ala uyuyamıyoruz tek pozisyon var sola yatma sekli. e insanı uyku tutmayncı o da daha beter rahatsız ediyor . yani olabiliyor bazen boyle sıkıntılar falan sanırım normal

askol ya ne hakkı hukuku kuzum. saka diyorum ben zaten sevmem oyle seyler daha evelde demistim ben varım diy eyazmamazlık yemek anlatmamazlık etmeyin diye ben kendimi acız kotu hissederim o zaman. ben zoruklar karsısında dimdik durmayı kendime dustur edinmis biriyim bilakis millet onumde yesin ben o sınavı vereyim daha mutlu olurm. siz burda iki resim koymusunuz bir tarif vermisiniz beni hiç etkilemiyor saka takılıyorum.
iradem kuvvetlidir. sonucları guzel olacak en azından bunu dusunuyroum rahatlıyorum. siz sisko kalcanız dogum sonrası ben eski kiloma yakın olcammuhtemelen :)) eski kilon çokm u idealdi dersen hayırr ama olsun :))))

defne kardeşinin kulakları ne durumda gördünmü?eşit dimi boylar :uhm:

hala sargılar içinde heyecanlı bekleyiş devam ediyor ama acıya dayanamayınca biraz narkoz vermişler dün onun sıkıntısını yaşadı birde burnunu yaptırmayı düşünüyordu. şimdi vazgeçti.bizde vazgeçsin diye önce kulaktan başlattık. iyi oldu.

Beylikdüzünde nerde oturuyosun?

nazanım hayırlı olsun dolabınızz
bak hevesle resmini bekliyorum:)

ben daha mobilya alma isine giresemedim ya malum aklımda soru isaretleri. herkes diyor unisex birsey al ya ne munasebet diyorum niye o uyuz dr yuzunden unisex renge boyayalım . sayet erkek olcakas harika denizci tema lı oda takımalrı var bayıldım onlara renklerine herseylerine deniz asıgı ıbiriyim zaten. e kız olcaksa beyaz sade ama sık mobilyalara vuruldum niye iki orta bir sey alayım yani. sivri cizgileri severmi her zaman ya erkek si ya kadınsı olsun birsey yani ne o orta ayar:))
yok sarı boya yesil boya duvarı diyorlar hayır dedim pembe boyarım kızsa sayet erkekse de mavi tonları benim hayalelirmde bu vardı offf. o yuzdenu 3 hafta sonra gel dedi acıbademdeki dr um 4 boyutlu bakan onu bekliyorum ordan çıkıp mobilya siparisi vercem heralde bu sefer a rtık inancam tam olarak adamın sozune.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…