2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gunaydın herkese bugun gec girdim malum gece annemler gelio zeytinyaglılar yapıcamda ön hazırlık yaptım..birazdan markete çıkıp bi kaç eksik var alıcam..öyle yanii..mutluyum huzurluyum...vee dun içmeyi unuttugum calsiyum magnezyum hapım beni gece sag bacagımın alt kısmına kramp olarak geri döndü.. aynı denizde kramp girer ya öyle oldu ayhh çok korktum öylece kalcak diye... ben çok nazlıyım galiba eşimi uyandırdım 15 dk masaj yaptırdım bacagıma..alkisalkisalkis

gypsym esram sen bakma söylenenlere yola devam yani yeni orjinal şekiller bekliyoruz ama hepsini yeme be şeker... çokda iyi bişey değil hamurişleri.. ama bak aklıma ne geldi kirpinn gözlerini damalçikolatadanda yapabilrisin.. bende bugun yapıcam yigenim gelcek ya ona sevimlilik olur..ama tum tepsiyi yapmıcam tabi.. babam kızar böceklerimi yices diye..:roflol:

aa defnemdamlam kardeşine geçmiş olsun..kendini nasıl iyi hissedecekse öyle yaşasın ..ya bi kadın için herhalde en zor olanı saçını istediği gibi şekle sokamammakdır.düşünsene ömüür boyu salmak zorunda bırakıyor..yani açık bırakmak babında kullandım salmak derken..:)

petriiiiik kıs güle güle giysin Çagan montunu.. ayhh bende annem gelsin alcam ogluma herbişey..

normal karşılıyorum canımcım bu kadarda olsun artık hatta sonuna kadar böyle gidersek daha ne olsun yorgunluktanda olabilir dün sabah 8 de çıktım evden 9 a geliyordu eve girdiğimde. 12 saatten fazla dışarda kalmışım.. burası küçük ama okuldaydım, misafirler geldi onları dolaştırdım, akşam veda yemeği vardı kaymakamlıkta filan derken bu kadarlık hamile bir kadın için fazla yani. esra hala dolaşabiliyor o ayrı:))))

ÇILDIRCAM.. 1 Mayıs işçi bayramı gene herkese tatil bize yok yaa... Siz öğretmenler, siz memurlar, siz siz siz her zaman tatilsiniz zaten.. (HAMıŞ ÖĞRETMENLERE, HAMıŞ MEMURLARA TATıL OLSUN O AYRI KEFEDE)

Ya ağlamak istiyorum artık.. En işçi biziz yani.Niye bize yok. Anneler günü tatilini babalara hediye etmek gibi bişey bu.. Yılbaşı ertesi günü bile işe geldim ben..

Yarın oğluşla birlikte oturma eylemi yapıcam burda!!!!!!!!!

ya esra dolasıyor hala evet ama evde olsam bende sokaklardan girmem sanırım yani bakmayın isteyimde oturuyorum:)
haftasonlarım benimde full ayakta o park bahce senin bu piknik benim su pazar senin bu avm benim seklinde geçiyor ve bakıyroum saatlerce ayakta kalmısım esim korkuyorotur azcık diye zorla oturtuyor beni :)) yani d ogum iznimde nası olcma bakalım allah kerim .)

ya benmde dun gece aklıma geldi bu maviş gecen hafta ayrıntılıya gidecekdi hem cins,yetde ögrencekdi neoldu caep?inş. kötu bişey yokturda sadece yogunlukdan girmemiştir...

böyle arada kalmak da çok zor be esram biran önce netleşsede sende rahat rahat alışverişini yapsan ama ben zannetmiyorum ya büyük ihtimal kız seninkide.... bizde geçen hafta aldık karyolasını dolabınıda yaptırıyoruz yanlız kdv indirimi haziranda bitiyormuş ona göre elini çabuk tut.... mesele benim istediğim beşiğin renklerini ben ayarladım ona göre firmaya sipariş verip yaptıracaklar 1 aya anca gelir yani mayıs sonu falan dediler firmadan çıkarken ürün fatura kesiyorlarmış haziranda çıkarsa bu ürün firmadan kdv indiriminden yararlanamıyormuşuk ayyyy ne karışık anlattım heekafamçokkarıştı bende beyaz yapıyorum kızımın odasını bembeyaz dolap yaptırıyoruz büyüyen karyolasınında heryeri beyaz sadece çekmecelerinin biri pembe biri lila öyle biraz renk olsun dedim duvarlarıda pembeye boyatmayı düşünüyorum herşeye karar kıldımda bir halıya karar kılamadım beğendiklerimse çok pahalı okadar para veremem offf kendime eşya alırken bu kadar düşünmemiştim valla nede olsa ozaman acemiyiz birev kurmanın heyecanı daha kolay oldu benim için beğenmek ama şimdi mobilyayı halıyı kullanana kullana hangi ürünün kullanışlı hangi ürünün kullanışsız olduğunu anlıyorsun ve seçim malesef çok zor oluyor allah kolaylık versin bizekaydirigubbakcemile2

ya valla tatil bizede uç gun iyi gelcek sonra gelni 19 mayıs sonr azaten dogum iznine az kalmıs olcak su mayiis da bir atlatsam oh degemeyin keyfime:))

arada girer sana laf atarım ayca bosver sende pc basında olcan ne bilim iyi yanlarını dusun.

ya ciden mavis nerelerdee kii

bu pazar bizde çocuk odasını alma planları yapıyoruz ikeadan bakalım pazar programım çok yüklü sabah rivaya kahvaltıya gidicez orda bi yer var tavsiye ederim arkadaşlar ordan ikea ordanda tiyatroya gidicez ümraniye sahnesi artık akşama pelt bi şekilde gelirim eveee

defne benimde gece bacaklarıma kramp giriyor farklında olmadan geriorum kendimi galiba sanki damarlarım çekliliyor
sağol Gülistan teyzesi anneanne gelsin sizde alın oğluşa ciciler : )

Telkırma bizde de yoktur hiç resmi tatil bende yılbaşının ertesi günü işe gelirim yarında gelicem ama c.tesi için izin isticem kızkardeşim evci geliyor bana hava güzel olursa eminönüne gidip eksikleri tamamlamak istiyorum hava kötü olursa temizlik yaparız bacı kardeş : )

Selam kızlar:CüvCüvün kuzucuğumla bol bol dinlendik. Dün öğlenden beri çok şükür gayet iyiyiz. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyor, sizleri öpüyorusa.s.
Tazem beni eşim bırakacak. Zaten otobandan geliriz. Sen otobandan tarif et bakalım yolu. Nurdanım Güzelyalıya gelirsen seni de biz alırız. Sana öylesi daha kolay olur sanırsam. Kaçta buluşulacak?

ben çorap bile almadım kızıma doğum izninde ankarada olacağım o zaman dolaşırım diye, yerimden kalkamıyormuşummm o zamanda çok komik olur:)))

kahvaltı yapıyım geleyim yaf ozaman bol bol katılırım aranıza bi bakıyim dedim millet iyimi :teselli:

didom sen ne datlu hatunsun çok güldürdün datlu datlu öperim a.s.
rujlu kirpide öpüyormuş seni kaydirigubbakcemile3
sen öp o öpmesin...
bak gülmeyin amaa foto koyuyommm acemilik oldu ikinciide şekli daha düzgün olcekkk dili çıkmış olan dido ve evrimee hitabennn çekilmiştir haberiniz olsunnn

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
sırnaşık şey:dance:kaydirigubbakcemile3:roflol:geeeel geeeel mutasyon kirpiye geeeeeel!
evriş sen de mi? dün zaten sarma dolma yaptım gece gece sırtım ağrıdıç..bir de bu işi çıkardın başıma..önce o pudra şekerlerini yala sonra ısır ağzında dağılsın ohhh ne güzel
duygusal zekanı yeriz biz senin..
senin deneyimli olmadığın bir konu var mı heee söle bana bakiyim?
haketti bunlar yap esracım..kaşındılar valla..hem kirpi büyük kayıp değil.bir de bu yönünden bak
Benim kocam lahmacun, kısır, çiğ köfte olur. Tek gecelik ilişkim ise; balık, pide, kumpir vs.. olurdu herhalde..
aha ayça da manyadı..

SERAPcım, aldıklarını güle güle giydir. sen bizim "ciciler" topiğimize hiç foto eklemedin daha di mi? hadi ekle yeni aldıklarını da görelim.

BABYMOM, kirpiklerin için üzüldüm. rimelin çakma olduğunu nasıl anladın? ya da nasıl anlamamıştın da aldın? ondan dökülüyor olma ihtimali çok yüksek. badem yağı canlandırır derler kirpikleri. ben öle bilirim. her gece yatmadan önce ince bir pamukla sadece kirpik diplerine gelecek şekilde badem yağı sür bakalım.

Ben zorla geldim bugün. 20 dk geç kaldım işe Reflü boğazımı çok zorlayınca gece, bol bol su içtim (iyi geliyo). E zırt bırt WC'ye kalkınca sabaha doğru dalmışım. Pufff saat çaldı..

kuzum sen neden gaviscon içmiyorsun? çok iyi geliyor ve zararsız....

evet canım, arzu gittikçe daha çok tutmaya başladım. başlarda sinir oluyordum ama o da anladı artık benim nelere önem verdiğimi. örtüler konusunda hiç şevkini kırmıyorum, kendi evi gibi özene bezene seriyor bakalım... mikrodalganın üzerine de örtü örtmüş beyaz iş hem de....

oooo ben var ya, saplantılıyımdır bu konuda... hiç iyi bişi değil, çok yavaşım mutfakta bu yüzden.... ama tezgahta bir damla su bile olsa görüp de kurulamamazlık edemem, kullandığım aletleri her defasında yıkarım kurularım, sürekli ellerimi kurularım... vs vs.... acayip ağırımdır mutfakta... eşim fenalık geçirir ben yemek yaparken. o çok pratik. heryeri dağıtır, en son işi bitince temizler... ben hayatta dağınıklıkta çalışamam. işyerinde de masamın üstü hep boştur. gören hiç işim yok sanır. o kadar yani....

ağrının geçmesine sevindim. inşallah tekrarlamaz. benimkinden farklı bişey demek ki... benimki hala saplanıyor zaman zaman çünkü
gülü güle kullansın yakışıklı oğlun cici montunu....

ESRAKO, sen bakma topikteki kurabiye resimlerine filan.... dediğin gibi olacak, sen bize göre daha az kilo ile kapatacaksın bu hamilelik maceranı.... GYPSY e de gideriz beraber, sen de azcık yersin pastalardan. tadımlık yani... zaten biz de az yeriz. hem sana göre de şeyler yaparız. kısır yiyebiliyor musun? bulgur sonuçta...?

MİLKSHAKE, canım, inşallah bişey olmayacak kefaletle ilgili olarak. şimdiden canını sıkma. eğer adam ödemezse o zaman ağlarsın. şimdiden üzme bebişi.
bişey olmamıştır ağladın diye bebeğe, şimdi de kafayı ona takıp ona üzülme. hiç bişey olmamıştır. okşa göbeğini, konuş onunla... mutlu mutlu konuş, bebeğin daha iyi olur. inanki bişeycik olmamıştır.

DEFNEcim, eski dolabı kapladım ben, o da duruyor. bi tane de yeni aldık. anca sığarız biz... iki dolap olacak yani odasında. birinde bizim kıyafetlerin bir kısmı kalır kız büyüyene kadar. sonuçta şimdilik kıyafetleri dürbük burnuna sok kıvamında.... yer tutmuyor pek....

nazan bu dolabı nasıl kaplamıştınız..malzemeyi nereden aldınız..benim de bekarlık dolabım var içine kendi eşyalarımızı koyuyoruz..kendi dolabımıza sığmıyor hepsi.nevanın odasında duracak bir süre.ama onun mobilyalarına uymuyor rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…