geçen aksam banada ol du defne ya yattım hemen anında uyuyan bir insanım hep uykuuzum zaten bir kaç saat uyuyamadım kendime inanamadım sonraki aksamda korktum yatacagmı zaman yine ya uyyumassam diye zaten gerine gerine pozisyonlar ala ala uyuyamıyoruz tek pozisyon var sola yatma sekli. e insanı uyku tutmayncı o da daha beter rahatsız ediyor . yani olabiliyor bazen boyle sıkıntılar falan sanırım normal
nazanım hayırlı olsun dolabınızz
bak hevesle resmini bekliyorum:)
ben daha mobilya alma isine giresemedim ya malum aklımda soru isaretleri. herkes diyor unisex birsey al ya ne munasebet diyorum niye o uyuz dr yuzunden unisex renge boyayalım . sayet erkek olcakas harika denizci tema lı oda takımalrı var bayıldım onlara renklerine herseylerine deniz asıgı ıbiriyim zaten. e kız olcaksa beyaz sade ama sık mobilyalara vuruldum niye iki orta bir sey alayım yani. sivri cizgileri severmi her zaman ya erkek si ya kadınsı olsun birsey yani ne o orta ayar:))
yok sarı boya yesil boya duvarı diyorlar hayır dedim pembe boyarım kızsa sayet erkekse de mavi tonları benim hayalelirmde bu vardı offf. o yuzdenu 3 hafta sonra gel dedi acıbademdeki dr um 4 boyutlu bakan onu bekliyorum ordan çıkıp mobilya siparisi vercem heralde bu sefer a rtık inancam tam olarak adamın sozune.
günaydınlarr topimizin güzel anne adaylarıı siz ve melekleriniz nasıllarr
Günaydın canım. İyiyiz çok şükür. Siz nasılsınız annesi?
sen öp o öpmesin...didom sen ne datlu hatunsun çok güldürdün datlu datlu öperim a.s.
rujlu kirpide öpüyormuş seni kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey:dance:kaydirigubbakcemile3:roflol:geeeel geeeel mutasyon kirpiye geeeeeel!bak gülmeyin amaa foto koyuyommm acemilik oldu ikinciide şekli daha düzgün olcekkk dili çıkmış olan dido ve evrimee hitabennn çekilmiştir haberiniz olsunnn
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
evriş sen de mi? dün zaten sarma dolma yaptım gece gece sırtım ağrıdıç..bir de bu işi çıkardın başıma..önce o pudra şekerlerini yala sonra ısır ağzında dağılsın ohhh ne güzelSanmam.. o duygusal zekası yuksek, akıllı bır kadın.. asla ve asla bızım kötü nıyetle yorumlar yapmadıgımızı bılıyor.. ondan dolayı nası bız gülüyoruz, eglenıyoruz, o nun da dusuncesı o yondedır, yoksa asla bu noktalara kadar gelemezdık.. 6 ay uzun bır zaman.. hem de hergununu burada gecırdıgımızı dusunursen...
Onu cok sevıyorum.. buradakı gormekten en mutlu oldugum ınsanlar arasında o.. iyi ki de var.. çok güzel bir renk kendisi..
Şimdi ben bu kadın yüzünden gidip un kurabıyesı yapmak zorunda kalacagım.. yoksa bır yerlerım dusecek.. ama benımkıler ınsani sekılde, yane dırek yenebılıyor.. :))) İşte fuuuuuuuuuuuuuuuu
duygusal zekanı yeriz biz senin..amannn ne güzell zaten hiç iştahım yoktu şimdii erik yiyimde iştahım gelsin sırnaşık şey ama sevindim bu haberler için çünkü iki günde 1 kilo yiyorumm sağol gelgitcimm
ayy yok anam kızmam ben hayatta böyle şeylere tam tersii trip yapanlara alınganlık yapanlara kızarımmm
kirpilerimm nasıll hee söleeeyin üzüm koydum gözlerinee ama düşüyo bazıları
senin deneyimli olmadığın bir konu var mı heee söle bana bakiyim?aaa ayçaa bak elmalı turta konusunda deneyimliyimdir kocişle benn bayılırız hatta bazen cumartesi yaparımm böle şeyler pazar 5 çayı felan yaparız sanki komşular toplanır ya ölee ayy bana hamurişi demeyinn severim yaparımm yerimmm şişerimmm
haketti bunlar yap esracım..kaşındılar valla..hem kirpi büyük kayıp değil.bir de bu yönünden bakbu kadar borek çorek muhabeti resimleri yapım tarifleri falan yazıyonuz ya hiç sesimi çıkarmıyorum ne zaman ben halime sukretcem biliyonuzmu:)))) sizler toplam 15 kilo aldım ya 7.aydayım 8, aydayım falan derken ben 10 kilo almıs olcam insalah yerimde sayarak :))) o zaman iste borek çorek tariflerini resimlerinin acısını kendimce çıkarmıs olcam :)))))))))
aha ayça da manyadı..Benim kocam lahmacun, kısır, çiğ köfte olur. Tek gecelik ilişkim ise; balık, pide, kumpir vs.. olurdu herhalde..
Ben zorla geldim bugün. 20 dk geç kaldım işeReflü boğazımı çok zorlayınca gece, bol bol su içtim (iyi geliyo). E zırt bırt WC'ye kalkınca sabaha doğru dalmışım. Pufff saat çaldı..
aftabru ben bayılırım ortulere her buyuk temizlik sonrası eskileri yıkar yenileri sererrim turkiyeden bura bi bavul ortu getirdim esim deli oldu ama eve serincede begendi. bende annem yaparken alırken ceyizime hic haz etmezdim ama serince evin havası degidio resmen bence ii yapıosun arzuyu cok tebrik ederim. bak nazın odasınıda suslemis duzenlemis ne guzel .arzuya kocaman bir alkıs bende alkisalkisalkis
ben bugun kakılmıs pozisyonundayım yarına misafir cagırdım ondan yine evi toparlıorum diyceksinizki sende hergun ev topluyosun evet cunku ben cok dagınık bir insanım. calısırkende oyleydi masamın uzeri evrak dolu calısırım ama hepsinide bulurum:) mutfaktada oyle bi yemek yaparım heryer dagılır ama aradıgım herseyi bulurum :)) bayılıorum bi taraftan yıkarken bi taraftan toplayan insanlara ama ben ole deilim maalesef
ağrının geçmesine sevindim. inşallah tekrarlamaz. benimkinden farklı bişey demek ki... benimki hala saplanıyor zaman zaman çünküGünaydın herkese
dünkü kalça ağrım gece geçti çok şükür şuan ağrımıyor,
eşimi bücürüke götürdüm dün pek bi isteksiz geldi zaten yağmır yağıyor ne işimiz var deyip üfle püfleye götürdü, montu görünce muhalefet edecek ne gerek var diyecek sandım gördü güldü hadi alalım dedi : ) çok beğenmiş yakışıklı olacak oğlum diyor, resmini çektim ama evde kaldı yanıma almayı unuttum akşama eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?