2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ya ben aspirin bile içmeyi sevmiyorum. Bu hamilelikte dr bana ilaç yazınca (ki onlar ilaç bile değil vitamin vs.) kadına öcü gözüyle bakıyorum, pazarlık etmeye falan kalkıyorum. Ya Omega 3 içmesem de balık yesem olmaz mı falan diye..Garip bi huy işte..

Ama canım aklımda alıcam kesin. Her zaman değil ama arasıra mahvediyo bu reflü.. gaviscon gaviscon bak adını bile ezberledim..

kızlar bende uykuya meraklıyım ama sabahları esimi opup sarılıp yollamadan asla uyuyamam. illa kalkarım ona tost yaprım sonra o giyinir cıkar sonrada ben uyuyamam o gidince. arada uyuyorum kah ozamanda 1e dogru uyanıyorum kafam kazan gibi dusta alsam uyanamıorum. hem gune nekadar erken baslayıp kahvaltımı okadar erken yaparsam metabolizmam okadar cok calısıyo ve kabızlık sorunu yasamıorum hemde gece uykuya dalmam kolay oluyo.

birde unutmayın 2 saat fark var aramızda yani kk da yazan saat 7 ise burda 9 oluyo :) yani cokta sabahın koru olmuyo:))

aftabru kirpiklerim dokulunce cakma oldugunu anladım birde kutuda istemistim bunlar kutuda gelmio dedi orjinalmi dedim evet dedi burdaki piyasa fiyatınıda bilmedigimden aldım ama aldıgımdan beri hem akıyor hemde gozlerimi ovusturunca kirpiklerim elime geldi sonra kazıklandıgımı anladım. korkumdan suremiorum

kızlar aspirinle ilgili soracaktım bende su bacaklarıma suna dumankayanın aspirinli limonlu selulit formulunu yapayım dedim ama zararı olurmu aspirinin bilemem ben biekere yapmıstım cok guzel olmustu ama su hamislikte problemleride enaza indirmem lazım cocuk olunca daha zor olabilir. 3 ayımız kaldı surda. koskoca bakude bi cilek yagı ile bi kakao yagı bulamadım . birde dısarı cıkacaktım merkeze ama baku unv. de teroristler 10 ogrenci öldürmüs o yuzden haftasonuna kaldı buyuk bir eczane var belki orda bulabilirim.

aspirinli formul soyle: aspinin limon ve susam yagını bebeyagı ile karıstırıp selulitli bolgeye uyguluoruz tertemiz oluyo bacaklar . bekliorum yorumlarınızı

baby bebe aspirini olabilir onun yerine belki..tam ölçüsü nedir bu karışımın yazıversene canım..ben de de hamilelikte başladı ufak ufak doğumdan sonra yaparım belki.

aftabru hayırlı olsun kızının dolabı biz daha kurduramadık mobilyayı mayıs sonu haziran ortası taşınacağız ancak o zaman kurulur bende hevesleniyorum nevresimi kıyafetleri perdesi vb ama beklemem lazım
ben devşirme bir oda yapıyorum fasulyeko. eskilerle yenileri harmanlayacağız. çok masraflı olmayacak inşallah. gerçi bazen astar yüzü geçer, bilirsiniz... bir ay sonra oda biraz bişeye benzemiş olur, o zaman foto çeker koyarım.

haydaa.... burnunun nesi var ki? sen güzel kadınsın canım, kızkardeşin kime benzemiş? eminim o da gayet hoştur da değişiklik istiyordur. bence kalkışmasın burun olayına. herkesin kendi doğal burnu en güzeli bence. ben hiç haz etmiyorum estetikli burundan. ayyy bi de bana bazıları soruyor "burnun estetik mi" diye, kıl oluyorum. hiç alakası yok, estetik olanlar çok yapay duruyorlar, ben hemen anlıyorum. benimki de öle yapay mı duruyor diye şaşırıyorum.

selam kızlar dr geldim şeker yüklemem yapıldı malesef yüksek çıktı 2 hafta sonra tekrarlanack diet listesi verdi onun dışında hiçbirşey yememem gerkiyormuş dedim zaten iştahım yok senin yemenle alakalı degil dedi dr vücüdun fazla insilün salgılıyor dedi burçinimede bakalım dedi 24 haftalıkmışız 700 gr ve 27 28 cm civarıymı kızım kasık agrılarımı ve tekmeleri hep aşşagıdan hissetigimide söyledim minik kızım ters duruyormuş ayakları aşşagıda başı yukarda biraz üzüldüm inşallah doguma kadar pozisyonunu degiştirir ters dogum yapmak istemiyorum neyse benden bu kadar kızlar bu akşam bergama yolcusuyum pazartesi sabah dönücem herkese iyi tatiller çıkıp anacımı göreyim biraz

kızlar aylardır hep sizleri takip ediyordum bende aranıza katılmaya karar verdim.9 kasım 2008 son adetim :) 16 ağustos inş doğumum.24.haftadayım.57 kilo ile hamile kaldım şu an 63 üm.5 kilo aldım.bebebişm kız olucak inş.çatlak falan başlamadı henüz.her banyodan sonra badem yağı kullanıyorum biraz tüylenme yaptı ama çok esneklik yapıyo memmunum yinede.:ecrin_bebek:

telkırma evet canım yakınmışız
senin de işyeri uzak mı??
babymoom şu selülit için verdiğin formül işe yarıyor mu doğumdan sonra kullanmak lazım sanki bu göbekler hiç küçülmeyecekmiş gibi geliyor kilolarda hiç gitmeyecekmiş gibi yaşa ve gör olacak durumlarımız

o huy bende de var kendimi bildim bileli içmem çocukken ben dr sölerdim bana iğne ver hap verme diye iğneye razıyım herkes şaşırırdı midem bulanıyo ilaçtan ağrıdan kıvarnsam ilaç içmesdim ama bebeişim için hiç aksatmıyorum.. sanırım bu vitaminlerin iğnesi yok ..eğer olsaydı hergün iğneye razı gelirdim..herfün tören oluyo evde imdattttt diye nasıl yutcam bunları diyekaydirigubbakcemile

buarada 1 kilo almışım tartıldım orada ama tahlileri verdikten sonra kızımla kahvaltı etmiştik kızımda kardeşini görünce dr gelsin artık ya ben çok sıkıldım demezmi kadın gülmekten koptu resmen

ciddimi..sülilitler yok oluyo yani süper

Fakınnnn... Kuzey e ne aldım.. sabah sabah cıktım, bı arkadasıma hedıye almaya.. didimmm Evrimmmm - Bugun Kuzey ıcın ne yaptın?? delikafadulden Hemen sorumun cevabını eyleme dönüştürdümm.. kaydirigubbakcemile3

Kirpiklerin için Hint yagı bırebırdır.. güçlendirir.. uzatır, dene derim kuzu.

şşşşş dimedi..

kaydirigubbakcemile3

]

hım demek sende şekerli çıktın ...benide böle bişi bekliyo haftaya öğrencem..maşallah burçine..cnm ya e zaten böle durması normal moralini neden bozuyon doğuma yakın pozisyonunu alır ve daha çok var çok kes döner dolaşır o içerde...tabi sen bunları daha ii bilirsin

Gecmiş olsun kuzum.. Allah yardımcın olsun. Umarım ikincisi iyi cıkar.. maşallah prensesimize bu arada.İyi yolculuklar, Allaha emanet olun.

evet vatanı Ayça ve ben kurtarıyoruz, ama en hanımlığına son 1,5 ay :))

Başak kızın çok tatlıymış, kardeşini bekliyor kimbir ne hayalleri vardır onunla ilgili sıkılmış yavrum öperim onu :)

Telkırma Tuana bende hapları zor yuratım hele büyükse böğürerek içerim elevit çok büyük benim için zor içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…