Telkırma Büyükşehir bloklarında oturuyorum B lerde atrium a çok yakınım sen nerede oturuyorsun??
kızlar aspirinle ilgili soracaktım bende su bacaklarıma suna dumankayanın aspirinli limonlu selulit formulunu yapayım dedim ama zararı olurmu aspirinin bilemem ben biekere yapmıstım cok guzel olmustu ama su hamislikte problemleride enaza indirmem lazım cocuk olunca daha zor olabilir. 3 ayımız kaldı surda. koskoca bakude bi cilek yagı ile bi kakao yagı bulamadım . birde dısarı cıkacaktım merkeze ama baku unv. de teroristler 10 ogrenci öldürmüs o yuzden haftasonuna kaldı buyuk bir eczane var belki orda bulabilirim.
aspirinli formul soyle: aspinin limon ve susam yagını bebeyagı ile karıstırıp selulitli bolgeye uyguluoruz tertemiz oluyo bacaklar . bekliorum yorumlarınızı
ben devşirme bir oda yapıyorum fasulyeko. eskilerle yenileri harmanlayacağız. çok masraflı olmayacak inşallah. gerçi bazen astar yüzü geçer, bilirsiniz... bir ay sonra oda biraz bişeye benzemiş olur, o zaman foto çeker koyarım.aftabru hayırlı olsun kızının dolabı biz daha kurduramadık mobilyayı mayıs sonu haziran ortası taşınacağız ancak o zaman kurulur bende hevesleniyorum nevresimi kıyafetleri perdesi vb ama beklemem lazım
haydaa.... burnunun nesi var ki? sen güzel kadınsın canım, kızkardeşin kime benzemiş? eminim o da gayet hoştur da değişiklik istiyordur. bence kalkışmasın burun olayına. herkesin kendi doğal burnu en güzeli bence. ben hiç haz etmiyorum estetikli burundan. ayyy bi de bana bazıları soruyor "burnun estetik mi" diye, kıl oluyorum. hiç alakası yok, estetik olanlar çok yapay duruyorlar, ben hemen anlıyorum. benimki de öle yapay mı duruyor diye şaşırıyorum.hala sargılar içinde heyecanlı bekleyiş devam ediyor ama acıya dayanamayınca biraz narkoz vermişler dün onun sıkıntısını yaşadı birde burnunu yaptırmayı düşünüyordu. şimdi vazgeçti.bizde vazgeçsin diye önce kulaktan başlattık. iyi oldu.
Ya ağlamak istiyorum artık.. En işçi biziz yani.Niye bize yok. Anneler günü tatilini babalara hediye etmek gibi bişey bu.. Yılbaşı ertesi günü bile işe geldim ben..
[ /QUOTE]
senin için çok üzgünüm. PETRİK çim , canım senin için de.... vatanı siz kurtaracaksınız....
beraber dolaşırız ESRAKO. bi ayrılalım da allahın izniyle doğum iznimize.... seni DEMSTOCK a getiririm.ya esra dolasıyor hala evet ama evde olsam bende sokaklardan girmem sanırım yani bakmayın isteyimde oturuyorum:)
haftasonlarım benimde full ayakta o park bahce senin bu piknik benim su pazar senin bu avm benim seklinde geçiyor ve bakıyroum saatlerce ayakta kalmısım esim korkuyorotur azcık diye zorla oturtuyor beni :)) yani d ogum iznimde nası olcma bakalım allah kerim .)
ayy inanmıyorum. gerçekten mi? nasıl durabiliyorsun?ben çorap bile almadım kızıma doğum izninde ankarada olacağım o zaman dolaşırım diye, yerimden kalkamıyormuşummm o zamanda çok komik olur:)))
canım, kaplama kağıtları var yapışkanlı. koçtaştan almıştık biz. biraz pahalıca oluyorlar 45*200 cm lik rulo şeklinde satılıyorlar ve fiyatı 10-15 tl civarında değişiyor. kaplaması çok kolay oluyor ama... tavsiye ederim.nazan bu dolabı nasıl kaplamıştınız..malzemeyi nereden aldınız..benim de bekarlık dolabım var içine kendi eşyalarımızı koyuyoruz..kendi dolabımıza sığmıyor hepsi.nevanın odasında duracak bir süre.ama onun mobilyalarına uymuyor rengi
Ya ben aspirin bile içmeyi sevmiyorum. Bu hamilelikte dr bana ilaç yazınca (ki onlar ilaç bile değil vitamin vs.) kadına öcü gözüyle bakıyorum, pazarlık etmeye falan kalkıyorum. Ya Omega 3 içmesem de balık yesem olmaz mı falan diye..Garip bi huy işte..
Ama canım aklımda alıcam kesin. Her zaman değil ama arasıra mahvediyo bu reflü.. gaviscon gaviscon bak adını bile ezberledim..
kızlar aspirinle ilgili soracaktım bende su bacaklarıma suna dumankayanın aspirinli limonlu selulit formulunu yapayım dedim ama zararı olurmu aspirinin bilemem ben biekere yapmıstım cok guzel olmustu ama su hamislikte problemleride enaza indirmem lazım cocuk olunca daha zor olabilir. 3 ayımız kaldı surda. koskoca bakude bi cilek yagı ile bi kakao yagı bulamadım . birde dısarı cıkacaktım merkeze ama baku unv. de teroristler 10 ogrenci öldürmüs o yuzden haftasonuna kaldı buyuk bir eczane var belki orda bulabilirim.
aspirinli formul soyle: aspinin limon ve susam yagını bebeyagı ile karıstırıp selulitli bolgeye uyguluoruz tertemiz oluyo bacaklar . bekliorum yorumlarınızı
gunaydınlar bende herzamanki gibi acılısı yapayım :)
sabaha kadar don dur aynı terane sabahta 7de kalktım uyuyamadım geldim salonda uyudum kocis gidene kadar. sonrada kendime geldim simdi evdeyim bugun bi planım yok takılcam oyle.
kirpiklerim dokuluyo benim ya burdan biyerden rimel aldım ama cakma max factor cıktı nasıl bakım yapcam simdi ne surcem cok moralim bozuldu . birde buaralar kendimi bebegimin 4d deki resmine benzetiorum :))) kirpiklrim azalınca :))))
şşşşş dimedi..
selam kızlar dr geldim şeker yüklemem yapıldı malesef yüksek çıktı 2 hafta sonra tekrarlanack diet listesi verdi onun dışında hiçbirşey yememem gerkiyormuş dedim zaten iştahım yok senin yemenle alakalı degil dedi dr vücüdun fazla insilün salgılıyor dedi burçinimede bakalım dedi 24 haftalıkmışız 700 gr ve 27 28 cm civarıymı kızım kasık agrılarımı ve tekmeleri hep aşşagıdan hissetigimide söyledim minik kızım ters duruyormuş ayakları aşşagıda başı yukarda biraz üzüldüm inşallah doguma kadar pozisyonunu degiştirir ters dogum yapmak istemiyorum neyse benden bu kadar kızlar bu akşam bergama yolcusuyum pazartesi sabah dönücem herkese iyi tatiller çıkıp anacımı göreyim biraz
selam kızlar dr geldim şeker yüklemem yapıldı malesef yüksek çıktı 2 hafta sonra tekrarlanack diet listesi verdi onun dışında hiçbirşey yememem gerkiyormuş dedim zaten iştahım yok senin yemenle alakalı degil dedi dr vücüdun fazla insilün salgılıyor dedi burçinimede bakalım dedi 24 haftalıkmışız 700 gr ve 27 28 cm civarıymı kızım kasık agrılarımı ve tekmeleri hep aşşagıdan hissetigimide söyledim minik kızım ters duruyormuş ayakları aşşagıda başı yukarda biraz üzüldüm inşallah doguma kadar pozisyonunu degiştirir ters dogum yapmak istemiyorum neyse benden bu kadar kızlar bu akşam bergama yolcusuyum pazartesi sabah dönücem herkese iyi tatiller çıkıp anacımı göreyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?