kızlar aspirinle ilgili soracaktım bende su bacaklarıma suna dumankayanın aspirinli limonlu selulit formulunu yapayım dedim ama zararı olurmu aspirinin bilemem ben biekere yapmıstım cok guzel olmustu ama su hamislikte problemleride enaza indirmem lazım cocuk olunca daha zor olabilir. 3 ayımız kaldı surda. koskoca bakude bi cilek yagı ile bi kakao yagı bulamadım . birde dısarı cıkacaktım merkeze ama baku unv. de teroristler 10 ogrenci öldürmüs o yuzden haftasonuna kaldı buyuk bir eczane var belki orda bulabilirim.
aspirinli formul soyle: aspinin limon ve susam yagını bebeyagı ile karıstırıp selulitli bolgeye uyguluoruz tertemiz oluyo bacaklar . bekliorum yorumlarınızı
selam kızlar dr geldim şeker yüklemem yapıldı malesef yüksek çıktı 2 hafta sonra tekrarlanack diet listesi verdi onun dışında hiçbirşey yememem gerkiyormuş dedim zaten iştahım yok senin yemenle alakalı degil dedi dr vücüdun fazla insilün salgılıyor dedi burçinimede bakalım dedi 24 haftalıkmışız 700 gr ve 27 28 cm civarıymı kızım kasık agrılarımı ve tekmeleri hep aşşagıdan hissetigimide söyledim minik kızım ters duruyormuş ayakları aşşagıda başı yukarda biraz üzüldüm inşallah doguma kadar pozisyonunu degiştirir ters dogum yapmak istemiyorum neyse benden bu kadar kızlar bu akşam bergama yolcusuyum pazartesi sabah dönücem herkese iyi tatiller çıkıp anacımı göreyim biraz
kızlar aylardır hep sizleri takip ediyordum bende aranıza katılmaya karar verdim.9 kasım 2008 son adetim :) 16 ağustos inş doğumum.24.haftadayım.57 kilo ile hamile kaldım şu an 63 üm.5 kilo aldım.bebebişm kız olucak inş.çatlak falan başlamadı henüz.her banyodan sonra badem yağı kullanıyorum biraz tüylenme yaptı ama çok esneklik yapıyo memmunum yinede.:ecrin_bebek:
telkırma evet canım yakınmışız
senin de işyeri uzak mı??
babymoom şu selülit için verdiğin formül işe yarıyor mu doğumdan sonra kullanmak lazım sanki bu göbekler hiç küçülmeyecekmiş gibi geliyor kilolarda hiç gitmeyecekmiş gibi yaşa ve gör olacak durumlarımız
evrimcim umarım kasık kısımlarında kalır ustlere çıkmaz kasıklar ne de olsa bikini ile bile çok gorunen yerler değil kasık dedigin gobeginin en altları dimi bacaklara dogru olan kısım sa tabi gorunur. ama benim karnım gobek deliginin etrafı ve altı korkunçç ilk hamilelikten bakalım bunda nolcak kasınmaya devam ediyorum catlayacak yine kesin bosluklar dolcak aralardaki diyorum komple harita karın olcam :))
ays kıyamam ellerini yakıyormuş iyiki yazmışım yerimsenibenPetrik verdiğin tarifteki ayrıntıya hayran kaldım. Patlıcanları soyarken, ellerim yanmasın diye su kabı bulundurup elimi suya sokmam gerektiği...Her seferinde yakıyorum biliyo musun..
Düşünceli seniii..
... Anadolu Mobilya ...
kızlar bu sitede bebek odalarının fiyatları uygun bi inceleyin isterseniz ben gezdimde burayı güzel şeyler var ümraniyede fiyatlarda makul
EVRİŞ, çatlaklar öle bikini giymeyi engelleyecek kadar belirgin şeyler olmuyor. ben bir kaç arkadaşımda gördüm çatlak ama çok dikkatli bakınca görünen şeyler. üzülme yani...
BAŞAK, geçmiş olsun canım. hangi testte yüksek çıktı? 50grlık mı 100grlık mı?
bebeğin başının yukarıda olması çok normal bu aylarda. benimki de öle duruyor. daha dönmek için çok vakti var.
EVRİŞ, bide ben DİSNEYin nesini aldın anlamdım. duvar süsü filan mı?
kızlar aylardır hep sizleri takip ediyordum bende aranıza katılmaya karar verdim.9 kasım 2008 son adetim :) 16 ağustos inş doğumum.24.haftadayım.57 kilo ile hamile kaldım şu an 63 üm.5 kilo aldım.bebebişm kız olucak inş.çatlak falan başlamadı henüz.her banyodan sonra badem yağı kullanıyorum biraz tüylenme yaptı ama çok esneklik yapıyo memmunum yinede.:ecrin_bebek:
sagolun kızlar 50 gr şeker yüklemesi ve sonuç 160 mormal 140 olması gerkmiş fazla degil ama dietimi uygulayacagım 2 hafta şeker kullanmassam heralde normale döner bu arada helva yiyordum bazen kahvaltıda acaba omu neden oldu diye düşünüyorum.
kızım bebek dogunca heralde hemen kendine oyun arkadaşı olacak zannediyor anlatıyorum ama çocuk işte burçin dogunca hüsrana ugrayacak koca bir çocuk çıkarıcam zannediyor kuzum.
evriş ya gitmek istemiyorum bergamaya kaygananın evi çocuk için uygun degil wc bile begenmiyorum kızıma bile giderken oturaklı lazımlıgını götürüyorum bir yolunu bulsamda gitmekten kaytarsam çok iyi olacak.
biraz önce anneme sordum bebek ters ne olur diye doguma kadar döner dedi içim rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?