2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bennnnnnnnnn Çatladım Arkadaslar.. Size yazdıkca sankki catlaklarım azalacak... Çatladımmm, Resmen Çatır Çatır Çat-la-dım!!!!!! Bakmak ıstemıyorum artık kasık kısmımaaa... (

valla baby kan sulandırmak için aspirin duzenli içenler var ama coraspin di onun adı sanırım içerik farklımı bilmemnazan en iyi bilir bunları.

basakcım kac çıktı sekerin ? 50 gr mi 100 gr mi yapıldı ?

bebegin durusunu hiç takma kafana benim ki geçen hafta bas asagı donmustu ben normal dogurmaycam benim için birsey ifade etmiyor ama tekmeleri ustet mide hizasında hissetmek guzel oluyor karnım sekil sekil oynuyor oglum esim hissedioyr ama sonra uçb es gun içinde tekrar kafa yukarı çıktı ve alttan vurmaya basladı artık eminim ne sekil durdugnu anlıyorum dr da onayladı tekrar donmus evet dedi. su an uzay boslgunda gib surekli donerlermis son haftalarda durusu onemli senin için asıl simdi donmedi diye sakın uzulme bak benim dondu geri donus yaptı sonra:)

kurnazkedi hosgelndin de ben inanamıyorum yani aylardır okuyorsun yazmadan nası durdun:) bu arada sat larımız aynı benimde 9 kasım . ist da nerdesin anadolu yakası ise hangi dr a gidiyorsun ?

başakcım sendemi şeker kız oldunn üç kişi oldu topikte şekerler geçmiş olsun canım prensesinede maşallah

kurnazkedi hoşgeldin aramıza

baby bende uygulimm yaa işe yararmı gerçekten bende bi selülitler varr portakal kabuğu halt etmiş yanındaaa -tatlicadiarzu-

Değil canım yakın, Hadımköyde çalışıyorum..

evrimcim umarım kasık kısımlarında kalır ustlere çıkmaz kasıklar ne de olsa bikini ile bile çok gorunen yerler değil kasık dedigin gobeginin en altları dimi bacaklara dogru olan kısım sa tabi gorunur. ama benim karnım gobek deliginin etrafı ve altı korkunçç ilk hamilelikten bakalım bunda nolcak kasınmaya devam ediyorum catlayacak yine kesin bosluklar dolcak aralardaki diyorum komple harita karın olcam :))

Göbeğin altından bıras asagısı ( fikini giyemiycemmm dıe evın içinde dönüp dolasırken.. Ozgur un bana.. nası üzüldüm, nasıı dediğini duyar gıbı oldumm... dedımm m gelmiimm oraya, seni de çatlatırımmm Özgürrrrrrrrrrrr Umarım orada kalır bu catlaklar da bikinilerimi yine gıyebılırımmmm

Petrik verdiğin tarifteki ayrıntıya hayran kaldım. Patlıcanları soyarken, ellerim yanmasın diye su kabı bulundurup elimi suya sokmam gerektiği...Her seferinde yakıyorum biliyo musun..
Düşünceli seniii..
ays kıyamam ellerini yakıyormuş iyiki yazmışım yerimseniben

... Anadolu Mobilya ...
kızlar bu sitede bebek odalarının fiyatları uygun bi inceleyin isterseniz ben gezdimde burayı güzel şeyler var ümraniyede fiyatlarda makul

Esram Belisin mobilyası bunlar bak BELİS Bebek Mobilyası | Tarakçıoğulları

EVRıŞ, çatlaklar öle bikini giymeyi engelleyecek kadar belirgin şeyler olmuyor. ben bir kaç arkadaşımda gördüm çatlak ama çok dikkatli bakınca görünen şeyler. üzülme yani...
BAŞAK, geçmiş olsun canım. hangi testte yüksek çıktı? 50grlık mı 100grlık mı?
bebeğin başının yukarıda olması çok normal bu aylarda. benimki de öle duruyor. daha dönmek için çok vakti var.

İnsallahh bende de ole olur.. saol kuzu.

EVRİŞ, bide ben DİSNEYin nesini aldın anlamdım. duvar süsü filan mı?

Tablo hayatım ya.. fotograf cıkmıyor mu ki?? ya da anlasılmadı mı?? ben bir winnie the poo hayranı oldugum ıcın.. halıyle cocuga da yapısacak bu hayranlık.. en asından oyuncaklarımı onunla paylasıcamm.. daa ne olsun dı mı ama :))))))

Aramıza hoşgeldın arkadasım.. hayırlısı olsun herseyin.

Suna Dumankaya Formülü
Suna Dumankaya Selulit Giderme Yolu
Selulit Tedavisi

Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz.

sagolun kızlar 50 gr şeker yüklemesi ve sonuç 160 mormal 140 olması gerkmiş fazla degil ama dietimi uygulayacagım 2 hafta şeker kullanmassam heralde normale döner bu arada helva yiyordum bazen kahvaltıda acaba omu neden oldu diye düşünüyorum.
kızım bebek dogunca heralde hemen kendine oyun arkadaşı olacak zannediyor anlatıyorum ama çocuk işte burçin dogunca hüsrana ugrayacak koca bir çocuk çıkarıcam zannediyor kuzum.
evriş ya gitmek istemiyorum bergamaya kaygananın evi çocuk için uygun degil wc bile begenmiyorum kızıma bile giderken oturaklı lazımlıgını götürüyorum bir yolunu bulsamda gitmekten kaytarsam çok iyi olacak.
biraz önce anneme sordum bebek ters ne olur diye doguma kadar döner dedi içim rahatladı.

birde dun bi baska forumda okudum kızın biri 2 aydır cilek yagı kullanıomus catlakları cok azalmıs ben simdiden kullanmak istiyorumki catlıosa doguma kadar iilessin sonucta 3 ay azbir zaman deil

bu aspirin olayını biri druna sorsa topikce uygularız :)

basakcım doner bende dun ayakların kasıklarımda hissettim resmen kasık agrısı oldu bende .

buarada benim kardesim ters dogmus ayaktan kordonda dolanmıs boynuna cok zor dogum olmus annem o yuzden kardesim nezaman zıtlık yapsa sen zaten dogustan tersin der :))

]

İyi hissetmediğini söyle.. tansıyonum düştü de... yol kaldıramam de.. de bişiler be yavrum.. sonucta hamılesın,sana her yol mübah.

Baybmmm:
Benim o karısımımın ıcınde çilek yagı da var.. hatta ben ıcıne bı sıse daha boca ettım ayrıyetten.. gordugunuz gibi ikiye ayrılmıs durumdayım annemm.. hem yiyorum hem sürüyorum ben o çileği.. kalanını da üstüme başıma boca edeyim bari.. belki o zaman işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…