süper haber bu gelgit erik niye canımız çekiyo öğrenmiş olduk ama nedense benim kızım çağlayı daha çok beğendi onunda zamanı geçti üzüldüm benneyaptımkiERİK: A, C ve B grubu vitaminleri ile potasyum, magnezyum, fosfor ve demir mineralleri açısından zengin bir meyvedir.
Eriğin Faydaları: Erik vücuda güç ve enerji verir. Beden ve zihin yorgunluğunu giderir. Sinirleri sakinleştirir. Kansızlığa iyi gelir. Erik sindirim sistemine de faydalıdır. İştah açıcıdır. Hazmı kolaylaştırır. İdrar söktürücüdür ve kabızlığı giderir. Vücuttaki zararlı maddeleri dışarı atmaya yardımcı olarak böbrekleri dinlendirir.
bakın eriğinde faydası var şekerler eriğe laf getirtmem çok severim onu beeeennnnnnn....
taze fasulye ben bayılıyorum senin tabirlerine benzetmelerine falan harikasın valla tek gecelik ilişki ha
Ahanda evrimin sapıttığı andır. Evrim de bunu yaptıysa tamam artık :)))
ESRAKOm elmaya karşı nedense saplantılıyım. Yani onun dışında sevdiğim bir yığın meyve daha var. Ama elmanın yeri başka :) Hem bak, babymom da benim gibi en çok elmayı seviyormuş. Şey gibi, elma kocammış da, çağla, erik, karpuz, incir tek gecelik ilişkiymiş gibi :)))
.
üzülme milkshake bebeğinde üzülür tabii ama kısa süreli üzüntüler aklında kalmazmış unuturmuşbu arada 2 gündür moralim çok bozuktu eşim patronuna kefil olunca ya ödemezse diye felaket senaryolarım kurdum kendimi harap ettim sinirlerim boşaldı genelde ağlıyordum bugün biraz daha iyiyim toparladım kendimi ama kızım için vicdan azabı çekiyorum oda üzüldü benimle diye birşey olmamıştır dimi inşallah kızım iyidir ayyy paranoyak oldum valla...
esrako nie arıyolarki sağlık ocağından merak ettim aşını falanmı yaptırmadıngunaydınlar herkese
birkaç gundur evde surekli bir numaradan aranmıs oldugumuzu goruyorum aksam eve gidince. malum mnumara gosteren telefonlar çıktı ya aksam gidip bakıyorum gun içinde arayan olmusmu diye bir numara dikkatimi cekti bizim evin oralarda telefonlar 575 577 ile baslıyor falan numarayı bir arattım simdi oturduumuz semtteki saglık ocagının numarası çıktı hehee pesime dusmusler demekki:))))))))) ay çok guldum yaaa wanted gibi :))))))
esraaa kazık yediğimizin resmidir bu site kendi bayisinde daha pahalı ya olmasskiii benneyaptımki benneyaptımki... Anadolu Mobilya ...
kızlar bu sitede bebek odalarının fiyatları uygun bi inceleyin isterseniz ben gezdimde burayı güzel şeyler var ümraniyede fiyatlarda makul
dimii seda belista daha pahalı
Fakınnnn... Kuzey e ne aldım.. sabah sabah cıktım, bı arkadasıma hedıye almaya.. didimmm Evrimmmm - Bugun Kuzey ıcın ne yaptın?? delikafadulden Hemen sorumun cevabını eyleme dönüştürdümm.. kaydirigubbakcemile3
Kirpiklerin için Hint yagı bırebırdır.. güçlendirir.. uzatır, dene derim kuzu.
kaydirigubbakcemile3
]
esrammmm hastayımmm sana sorularınaa topiğimizin en magazinsell hatunusun sennn öpüyorum seniiii
Göbeğin altından bıras asagısı( fikini giyemiycemmm dıe evın içinde dönüp dolasırken.. Ozgur un bana.. nası üzüldüm, nasıı dediğini duyar gıbı oldumm... dedımm m gelmiimm oraya, seni de çatlatırımmm Özgürrrrrrrrrrrr Umarım orada kalır bu catlaklar da bikinilerimi yine gıyebılırımmmm
selam ben geldim kızlar herkes iyi sanırım okuduğum kadarıyla
başak
esrako nie arıyolarki sağlık ocağından merak ettim aşını falanmı yaptırmadın
bide sen şimdi izne ayrılınca girmicekmisin topiğe özlersin valla dayanamasssın ben 10 11 gibi kalkıyorum kahvaltı yapıp bakıyorum topiğe bakmassam ne oldu acAba die düşünüyorum hep
esraaa kazık yediğimizin resmidir bu site kendi bayisinde daha pahalı ya olmasskiii benneyaptımki benneyaptımki
kadriye abla şekerin çıkmış neyse boşver bebiş iyiymiş kilosuda çok iii bencede gitme bergamaya dr.yasakladı falan de ne yapcan orda boşver ya...sagolun kızlar 50 gr şeker yüklemesi ve sonuç 160 mormal 140 olması gerkmiş fazla degil ama dietimi uygulayacagım 2 hafta şeker kullanmassam heralde normale döner bu arada helva yiyordum bazen kahvaltıda acaba omu neden oldu diye düşünüyorum.
kızım bebek dogunca heralde hemen kendine oyun arkadaşı olacak zannediyor anlatıyorum ama çocuk işte burçin dogunca hüsrana ugrayacak koca bir çocuk çıkarıcam zannediyor kuzum.
evriş ya gitmek istemiyorum bergamaya kaygananın evi çocuk için uygun degil wc bile begenmiyorum kızıma bile giderken oturaklı lazımlıgını götürüyorum bir yolunu bulsamda gitmekten kaytarsam çok iyi olacak.
biraz önce anneme sordum bebek ters ne olur diye doguma kadar döner dedi içim rahatladı.
hoşgeldin canım sende seninde kız ne güzel bide kakao yağı kullan bende onu kullanıyorum ve has zeytinyağıyla karıştırdımkızlar aylardır hep sizleri takip ediyordum bende aranıza katılmaya karar verdim.9 kasım 2008 son adetim :) 16 ağustos inş doğumum.24.haftadayım.57 kilo ile hamile kaldım şu an 63 üm.5 kilo aldım.bebebişm kız olucak inş.çatlak falan başlamadı henüz.her banyodan sonra badem yağı kullanıyorum biraz tüylenme yaptı ama çok esneklik yapıyo memmunum yinede.:ecrin_bebek:
Kapanışı da ben yapayım didim. Hepinise iyi geceler. Hepinisin göbekini öptüm. Sıpalarınızı mıncırdım.
Yarın tahlillerimi yeniletmeye gidiyorum. Kan, idrar, tokso, şeker... Öğleden sonra da gene sürteriz anamla. Yarın akşama görüşürüz.
BURKO VE NORRAA 510 numaralı araca binmenizi öneriyorum. Çünkü otobandan geliyo. Üçyol'dan falan dolaşmıyo. Üçkuyularda bir duraktan geçiyo, ama nerden bilmiyorum. (Hareket merkezinden öğrenebilirsinz Üçkuyular'dan) Onu öğrenmenizi öneriyorum. 510 dışında 509 ve 519 da var binebileceğiniz ama, onlarla 1 saati bulur gelmeniz. 510 numara 15- 20 dakikada buraya gelir. Telim sizde var. NEVİN sen de Mİgros'ta inersin canım. SERAP sen de dolmuş şoförüne binince söyle, Gaziemir Mİgros'ta inicem ben, de. Çok kolay zaten yeri. KADRİYE??? Gene mi yoksun?
yaa ALLAHH diye çıkıcaz artık napalım yarından tırsıyorm aslında 1 mayısssss
Tekrar iyi geceler...
aaa serap gelmiş listeyi saysana şekerim kimler var kimler yok :)) bu arada benim büyük ablamın adı serap çok severim kendilerini
kaçakkedi bebişine aldığın ciciler çok güsel ii günlerde giysin...ya ben o pembelli pompnlu tavşanlı tulum varya çok beğendim nerden aldın ist de nerde bulabilirim her boyutunu almak istiyorum ya çok şirin..
seer ni evet canım belli benimkide kız.bu hafta bi yoğunluk başladıki.önceden tek tük olan tekmeler şimdi taramalıya bağlamış gibi.ne taraftan geleceği belli olmuyo.bazen sıçrıyorum dalgın olunca.çok güzel bi duygu Rabbim olmayana da yaşatsın ve bizlerede tez zamanda kavuştursun bebişlerimizi..ya kızlar ben doğumu hesaplatıyorum 16 ağustos çıkıyo..bunda sarkma muhakkak olur ama iszce ileri mi atar öncemi çok merak ediyorum.son adet 9 kasım..lütfen cvp verin bana.etrafınızdakilerden esinlenerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?