2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar annecim geçenlerde burçinin eşyalarını koymam için hurç getirdi ve sordu kaç aylıkoldun diye 7 aya girdim dedim hımmmmm dedi o zaman getir çantanı hazırlayalım nasıl yani dedim sen getir eşyaları bakalım dedi hastane çantmızı başladı hazırlamaya burçinin dogumhaneye veriliceklerini sonra bizim giydiriceklerimizi ayrı ayrı yerleştirdi benim çamaşırlarımı gecelik ve pijama takımımı koydu sabahlıgımı sandıktan çıkarıcam malum pembe olması gerekmiş ufak tefek eksikler kaldı liste yaptırdı dünde eczaneden silikon meme başlıgı aldırdı sag meme ucum yok emdiremiyorum diye birde üstüne yenidogan bezi aldık primanın bataniyelride dün yerleştirdi anne dedim çikolatada istermisin koyayımmı yok okadarda degil demezm be kadın ne kaldı geriye kendisi erkenden hazırlarmış bavulunu belki bir aksilik olurda allah korusun 7 aylık dogum olursa hazırlıksız bulunmak istemezmiş benim koca sultan ancım ya kızlar kaç gündür erken diye kendi kendimi yiyorum ama emir demiri kesiyor ne yazıkki

evrişim 2 saat yol emniyet kemeri resmen canıma okuyor kasıklarımı sıkıyor araya elimi koyuyorum yukarı migdeme dogru çekiyorum çin işkencesi bana neyse canlar ben kaçtım kızımın okul saati geldi görüşürüz öptüm herkesi

selam ben geldim kızlar herkes iyi sanırım okuduğum kadarıyla
başak şeker yüksek çıkmış geçmiş olsun 2.test iyi çıkar işşallah
evrimcim senin testler güzel çıkmış hayırlı olsun bende ne aldığnı anlayamamıştım tablomu o bide netten halı abajur falan görmüştüm winidi poo nun bak araştır onlarıda beğenir alırsın sen
bu arada burayı gün yerine çevirmişsiniz kızlar ya kurabiyeler falan tabi yeni evliler üşenmiyo özeniyo yapıyo ben üşeniyom valla

süper haber bu gelgit erik niye canımız çekiyo öğrenmiş olduk ama nedense benim kızım çağlayı daha çok beğendi onunda zamanı geçti üzüldüm benneyaptımki
taze fasulye ben bayılıyorum senin tabirlerine benzetmelerine falan harikasın valla tek gecelik ilişki ha
benim tek gecelik ilişkim tatlılar
kocamda ekşi ne varsa iştee

üzülme milkshake bebeğinde üzülür tabii ama kısa süreli üzüntüler aklında kalmazmış unuturmuş
esrako nie arıyolarki sağlık ocağından merak ettim aşını falanmı yaptırmadın
bide sen şimdi izne ayrılınca girmicekmisin topiğe özlersin valla dayanamasssın ben 10 11 gibi kalkıyorum kahvaltı yapıp bakıyorum topiğe bakmassam ne oldu acAba die düşünüyorum hep
... Anadolu Mobilya ...
kızlar bu sitede bebek odalarının fiyatları uygun bi inceleyin isterseniz ben gezdimde burayı güzel şeyler var ümraniyede fiyatlarda makul
esraaa kazık yediğimizin resmidir bu site kendi bayisinde daha pahalı ya olmasskiii benneyaptımki benneyaptımki

kaçakkedi bebişine aldığın ciciler çok güsel ii günlerde giysin...ya ben o pembelli pompnlu tavşanlı tulum varya çok beğendim nerden aldın ist de nerde bulabilirim her boyutunu almak istiyorum ya çok şirin..

nesrincim belisin kendisinde bu fiyatamıki??hiç sanmıyorum orasıı pahalı bu yüzden verdim bu linki canım
başakcım illa pembemi giymen ne alaka??ben mavi giymicem bende pembe felan düşünüyorum yani sonuçta doğacak çocuğun cinsiyeti ile ne alakası olcekkk geceliğimizin ben hatta kırmızıda düşünüyom

sedacım çağlanın zamanı geçmediki??hatta ucuzladı iice ve çokta güzelleşti ben daha yeni aldım pazardan

ne biliyim esracım eşim gidiyo almaya en son zor buldu satıcı demiş bidaha çıkmaz bu sonu diye bakalım bi daha bulursak alırız.
eriklerde hep küçük denk geldi ağzımda çekirdeği dağılıyo acı tat veriyo

esrako ve evriş cim teşekkür ederim hoşbulduk.ya ben takip ediyordum ama ağustos annelerini anca buldum ve çok sevindirik oldum:) siz birbirnizi baya tanımışsınız artık bebişler unutlumuş normal muhabete geçilmiş sanki :)) ee bebişler napıyo anlatın bakim..tekme var mı tekme..?

inanmıyorum evrim bayıldım resmen ya benimde en sevdiğim çizgi film kahramanıdır kendileri ama malesef üst komşunun yeni bebeği oldu odasının duvar kağıdını halısını bunlardan almış o yüzden ben alamıyorum içimde kaldı resmen şimdi alsam benden gördüde aldı olurklava:

kurnaz kedi hoşgeldim biz bebişlerdende çok bahsediyoruz bu aralar herkes baya tekme yiyo yani benim kızım babasına tekme atmıyodu birkaç gümdür o elini koyunca tekme atmaya başladı ona özel
sende durumlar nasıl cinsiyetin bellimi?

Kurnaz kedi hoşgeldin,

"Bugün Kuzey için ne yaptım" ha. Evriş yine diyorum yine diyorum. Senin oğlun çok gülecek sana..Şanslı bebek..

seer ni evet canım belli benimkide kız.bu hafta bi yoğunluk başladıki.önceden tek tük olan tekmeler şimdi taramalıya bağlamış gibi.ne taraftan geleceği belli olmuyo.bazen sıçrıyorum dalgın olunca.çok güzel bi duygu Rabbim olmayana da yaşatsın ve bizlerede tez zamanda kavuştursun bebişlerimizi..ya kızlar ben doğumu hesaplatıyorum 16 ağustos çıkıyo..bunda sarkma muhakkak olur ama iszce ileri mi atar öncemi çok merak ediyorum.son adet 9 kasım..lütfen cvp verin bana.etrafınızdakilerden esinlenerek

evrişim bende nevresim takımı sandım anlayamadım baştaa kaydirigubbakcemile3 güle kullanın odanızdaaa tablonuzu sevsinlerr

aaa serap gelmiş listeyi saysana şekerim kimler var kimler yok :)) bu arada benim büyük ablamın adı serap çok severim kendilerini

esrammmm hastayımmm sana sorularınaa topiğimizin en magazinsell hatunusun sennn öpüyorum seniiii

bende sana hastayım anam :))))

valla ben yinede giyiyorum evrim esine selamlar :)) yani catlak var diye mayo ile karnımı usutemem hiç sende saglıgına duskunsun bence sende giymeye devame dersin daha kotu olsa bile

canım arıyorlar iste hastaneden bilgi alıyorlar gitmen için kilo kontrolu yok tatanoz asısı yok kalbini dinleyelim bebegin takibini yaptırdınım vs gibi onlem için. yani aslında aklı ermeyen cahil kesime hitap eden bir uygulama bizlerz aten duzenli dr kontrollerindeyiz burası koy yeri değil ki . ama uygulama her sehirde her semtte aynı olunca napsınlar gorevlerini yapıyorlar.
ben tatanaz asısı falan olmuyorum dr um hçi grek yok dedi iki dr umda :) solmesi ayıp bende dr bol da :))) kolumu agrıtamam yani bos yere ası falan olmam zorla yapcak değiller ya . ama izne çiikinca kilo kontrolune değilde kalp atısı duymaya falan ugrarım belki:)

bu arada izne ayrılınca girmez olurmuyum evde hem masa ustu hem laptop var birini mutlaka bos bulur girerim ama sabahın korunde girmem yani uyanmam oglenleri bulur son donem uyuyamasamda dinlenirim ne bilim tv izlerim
ay ben izne çıkınca izdivac programları falanda izne çıkcak yaz gunu ne izliycezz

MERHABA GÜZEL ANNE ADAYLARI

BİZ 2008 TEMMUZ ANNESİ OLARAK 2009 TEMMUZ ANNELERİNDEN KENDİ ÇOCUKLARIMIZIN DOĞUM GÜNÜNE DENK GELEN TARİHTE DOĞUM YAPACAK ARKADAŞLARIN BEBEKLERİNİ MANEVİ BEBEĞİMİZ OLARAK KABUL EDECEĞİMİZ BİR SEVGİ YOLU AÇTIK....

AMA GENELDE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ TUTMADIĞI VE DAHA ERKEN DÜNYAYA ACELE EDİP GELEN BEBEKLERİMİZ İÇİN AĞUSTOS ANNELERİNİDE ARAMIZA ALMAK İSTİYORUZZ..GENELDE AĞUSTOS UN BAŞINDA DOĞUM YAPACAK ARKADAŞLAR BİİZM TEMMUZ SONUNDA DOĞUM YAPAN ARKADAŞLARA DENK GELEBİLİR....

BÖYLE BİR UYGULAMAYA KATILIP BEBEĞİNİZİN DOĞUM TARİHİYLE AYNI OLAN ARKADAŞLA MANEVİ BİR BİRLİK KURMAK İSTİYORUZZ..MANEVİ BEBEKLERİMİZ SİZDENDE ÇIKABİLİR...:asigim:

LİNKİMİZ AŞAĞIDA TAHNİNİ DOĞUM TARİHLERİYLE ŞİMDİLİK KATILA BİLİRSİNİZ DAHA SONRA GERÇEK TARİHLERLE MANEVİ BEBEĞİMİZİ BULACAĞIZ İNŞALLAHH...

İNŞALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ BEBEKLERİNİZE KAVUŞURSUNUZZ:Saruboceq:a.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.SEVGİLERRa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...nden-2008-temmuz-annelerine-manevi-bebek.html

kadriye abla şekerin çıkmış neyse boşver bebiş iyiymiş kilosuda çok iii bencede gitme bergamaya dr.yasakladı falan de ne yapcan orda boşver ya...
hoşgeldin canım sende seninde kız ne güzel bide kakao yağı kullan bende onu kullanıyorum ve has zeytinyağıyla karıştırdım

aaa serap gelmiş listeyi saysana şekerim kimler var kimler yok :)) bu arada benim büyük ablamın adı serap çok severim kendilerini

aaa saol canım bende geldim işte dün kims yoktu geçmişi okumamda uzun sürdü
AFRABRU ben aldıklarımı buraya koymayı beceremiyorum uğraştım olmadı sositososito
ESRAKO kız bi sen ilgilenmişin gel öpücem seni

canım o tulumdan evrim de almıstı bende geçen gun pazarda gordum pembesini aynen aldım çok siirn poposunda ponponu varr.

canım normal dogurcaksan bir hafta ileri olabilir
sezaryan olcaksan agustos ilk haftası gibi alablir dr . sahsen benim oyle olcaks ezaryan olcam ve agustosun uilk gunleri gibi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…