seer ni evet canım belli benimkide kız.bu hafta bi yoğunluk başladıki.önceden tek tük olan tekmeler şimdi taramalıya bağlamış gibi.ne taraftan geleceği belli olmuyo.bazen sıçrıyorum dalgın olunca.çok güzel bi duygu Rabbim olmayana da yaşatsın ve bizlerede tez zamanda kavuştursun bebişlerimizi..ya kızlar ben doğumu hesaplatıyorum 16 ağustos çıkıyo..bunda sarkma muhakkak olur ama iszce ileri mi atar öncemi çok merak ediyorum.son adet 9 kasım..lütfen cvp verin bana.etrafınızdakilerden esinlenerek
nesrincim belisin kendisinde bu fiyatamıki??hiç sanmıyorum orasıı pahalı bu yüzden verdim bu linki canım
başakcım illa pembemi giymen ne alaka??ben mavi giymicem bende pembe felan düşünüyorum yani sonuçta doğacak çocuğun cinsiyeti ile ne alakası olcekkk geceliğimizin ben hatta kırmızıda düşünüyom
inanmıyorum evrim bayıldım resmen ya benimde en sevdiğim çizgi film kahramanıdır kendileri ama malesef üst komşunun yeni bebeği oldu odasının duvar kağıdını halısını bunlardan almış o yüzden ben alamıyorum içimde kaldı resmen şimdi alsam benden gördüde aldı olurklava:
Kurnaz kedi hoşgeldin,
"Bugün Kuzey için ne yaptım" ha. Evriş yine diyorum yine diyorum. Senin oğlun çok gülecek sana..Şanslı bebek..
evrişim bende nevresim takımı sandım anlayamadım baştaa kaydirigubbakcemile3 güle kullanın odanızdaaa tablonuzu sevsinlerr
bende sana hastayım anam :))))
valla ben yinede giyiyorum evrim esine selamlar :)) yani catlak var diye mayo ile karnımı usutemem hiç sende saglıgına duskunsun bence sende giymeye devame dersin daha kotu olsa bilecanım arıyorlar iste hastaneden bilgi alıyorlar gitmen için kilo kontrolu yok tatanoz asısı yok kalbini dinleyelim bebegin takibini yaptırdınım vs gibi onlem için. yani aslında aklı ermeyen cahil kesime hitap eden bir uygulama bizlerz aten duzenli dr kontrollerindeyiz burası koy yeri değil ki . ama uygulama her sehirde her semtte aynı olunca napsınlar gorevlerini yapıyorlar.
ben tatanaz asısı falan olmuyorum dr um hçi grek yok dedi iki dr umda :) solmesi ayıp bende dr bol da :))) kolumu agrıtamam yani bos yere ası falan olmam zorla yapcak değiller ya . ama izne çiikinca kilo kontrolune değilde kalp atısı duymaya falan ugrarım belki:)
bu arada izne ayrılınca girmez olurmuyum evde hem masa ustu hem laptop var birini mutlaka bos bulur girerim ama sabahın korunde girmem yani uyanmam oglenleri bulur son donem uyuyamasamda dinlenirim ne bilim tv izlerim
ay ben izne çıkınca izdivac programları falanda izne çıkcak yaz gunu ne izliycezz
kızlar ya ben teknologun bahsettiğinden bişi anlamadım acaba çokmu büzüşük beyinliyim
manevi annelik derken ben hepinizin bebeklerinizin manevi annesi olayım olurmu ama diğerlerini tanımıyom anam hangi birininki olcam teknologun verdği linkteki hamislerden bahsediyomm CADIARZU
canım ben etrafımda hep erken doğum duyuyorum. hiç bir tane bile gününü geçen duymadım. örneğin benimki de 07.08.09 çıkıyor sata göre ama ben kendimi hep en geç 20 temmuz gibi doğuracak şekilde hazırlıyorum.seer ni evet canım belli benimkide kız.bu hafta bi yoğunluk başladıki.önceden tek tük olan tekmeler şimdi taramalıya bağlamış gibi.ne taraftan geleceği belli olmuyo.bazen sıçrıyorum dalgın olunca.çok güzel bi duygu Rabbim olmayana da yaşatsın ve bizlerede tez zamanda kavuştursun bebişlerimizi..ya kızlar ben doğumu hesaplatıyorum 16 ağustos çıkıyo..bunda sarkma muhakkak olur ama iszce ileri mi atar öncemi çok merak ediyorum.son adet 9 kasım..lütfen cvp verin bana.etrafınızdakilerden esinlenerek
şaka yapıyorsun di mi?ay ben izne çıkınca izdivac programları falanda izne çıkcak yaz gunu ne izliycezz
kızlar alışveriş için erken değil mi ya ben daha hiçbirşey almadım.babaannemizin ördüğü onlarca yelek haricinde :) bişeyi yok minik kuşumun...1 ay sonra izne çıkacağım ozaman hepsini alırım diyorum daha çok var yaa insanı heveslendiryonuz şimdiden
heee anladım galiba aynı gün doğan çocuklar için bahsediyo aynı gün doğurunca biri diğerinin manevi annesi oluyo doğru anlamışmıyımm :bbo:
canım ben etrafımda hep erken doğum duyuyorum. hiç bir tane bile gününü geçen duymadım. örneğin benimki de 07.08.09 çıkıyor sata göre ama ben kendimi hep en geç 20 temmuz gibi doğuracak şekilde hazırlıyorum.
şaka yapıyorsun di mi?
tövbe tövbe....ne erkeni güzelim. ben 3 yaş için bile kıyafet aldım. çabuk alışverişe.... koş koş kooşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?