2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hoşgeldin kurnazkedi , genelde kız çocuklar erken doğuyor diyorlar 1-2 hafta erken olur bence ama geçmez gününü

70-80 tl gibi bifark var, bizim arkadaşımız var onlarda bebeğine mobilya alacak birlikte nakit alıp çokindirim yaptırmayı düşünüyoruz : )
kısmet olursa bu c.tesi alıcm geceliğimi renginin önemi yok neyi beyenirsem onu alırım
Esracım sanada kırmızı pek yakışır : ) 2 kuruş fazla olsun ama kırmızı olsun kaydirigubbakcemile3

bende izne çıktıgım zaman bu kadar çok uğrayamam foruma eşim evde çlaıştıgı içiin, kalk adam ben kk ya gircem diyemem kaydirigubbakcemile3

Ya boşver alt komsuyu üst komsuyu.. bak bole seylere takılma.. konussada ıkı gun konusur, onun bunun ıcın hıc bır zaman hevesını kursagından bırakma, hem de hıc bır sey ıcın.. ben olsam umursamam.

Kurnaz kedi hoşgeldin,

"Bugün Kuzey için ne yaptım" ha. Evriş yine diyorum yine diyorum. Senin oğlun çok gülecek sana..Şanslı bebek..

kaydirigubbakcemile3 Tişkür ederis tizesi... buradakı tüm annelerin cok özel olduguna ınanıyorum ben..

evrişim bende nevresim takımı sandım anlayamadım baştaa kaydirigubbakcemile3 güle kullanın odanızdaaa tablonuzu sevsinlerr

Saol kuzumm benim,canım cigerimmmm,kirpim,kurabiyemmmm..

Sen de bunu dedin ya bana.. kimseeeee tutamasss beni artıkın.. evet mayoyu bende cok saglıksız bulanlardanım.. seviyorum seni be kadın :))

evet ya evriş almıştıu dimi aklıma öle bişi vardı ya mazalarda öle işi arıyo gözüm ama yok sen pazada bulmulun çok ii inş bende bulurum ya

Başak geçmiş olsun şeker testinin ikincisi iyi çıkar umarım
ben tatlıyı normalde çok yemem ama hamilelikte resmen canım istiyor tatlıyı kızım bu konuda babasına çekmiş kesin yani
evriş tabloya kadar aldın harikasın benim daha alacak o kadar ihtiyaç var ki
bu arada hepsi burada da bebek bölümünde indirimli ürünler var çok iyi nuk biberon seti, kraft ateş ölçer ve kraft oyun halısı beğendiklerim arasında bu arada toyiki de huggies yenidoğan bebek bezi indirimliymiş duyurulur

kızlar alışveriş için erken değil mi ya ben daha hiçbirşey almadım.babaannemizin ördüğü onlarca yelek haricinde :) bişeyi yok minik kuşumun...1 ay sonra izne çıkacağım ozaman hepsini alırım diyorum daha çok var yaa insanı heveslendiryonuz şimdiden

yok canım erken değil artık alışverişe başla sende yavaş yavaş ne görüp beğendiysen kaçırmıycaksın ben bikaç defa almadım daha alırım die şimdide o beğendiklerim kalmamış çok üzüldüm...hem birden almaktansa tek tek almak daha mantıklı koymaz insana

BAŞAKÇIM, bence annen temkinli bir kadın. iyi yapmış. ellerine sağlık. fena mı olmuş canım, hazırda dursun işte... ben daha gecelik filan almadım. almış olsam ben de hazırlardım. göğüs pedi koymayı unutmayın. onu yazmamışsın. bi de çorap....

EVRİŞ, ayıptır sorması kaça aldın o tabloyu?

kızlar ya ben teknologun bahsettiğinden bişi anlamadım acaba çokmu büzüşük beyinliyim
manevi annelik derken ben hepinizin bebeklerinizin manevi annesi olayım olurmu ama diğerlerini tanımıyom anam hangi birininki olcam teknologun verdği linkteki hamislerden bahsediyomm CADIARZU

heee anladım galiba aynı gün doğan çocuklar için bahsediyo aynı gün doğurunca biri diğerinin manevi annesi oluyo doğru anlamışmıyımm :bbo:

:roflol::roflol::roflol: kıs insan senin yanında yaşlanmas

kızlar yine ben....:ecrin_bebek: benim son bir haftadır.ayak bileklerimde acip bi ağrı var...benim gibi olan ve müdahele eden var mı.?özellikle sabah işe giderken yürüyemiyorum nerdeyse.çok kilo almadım ama birden aldım ondan olabilir mi?

canım ben etrafımda hep erken doğum duyuyorum. hiç bir tane bile gününü geçen duymadım. örneğin benimki de 07.08.09 çıkıyor sata göre ama ben kendimi hep en geç 20 temmuz gibi doğuracak şekilde hazırlıyorum.

ay ben izne çıkınca izdivac programları falanda izne çıkcak yaz gunu ne izliycezz
şaka yapıyorsun di mi?

tövbe tövbe....ne erkeni güzelim. ben 3 yaş için bile kıyafet aldım. çabuk alışverişe.... koş koş kooşşşş

heee anladım galiba aynı gün doğan çocuklar için bahsediyo aynı gün doğurunca biri diğerinin manevi annesi oluyo doğru anlamışmıyımm :bbo:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hııı kızlar bide dün doğumdan sonra geceliklerimle takım olsun die fuşya pembe fiyonklu satenden taç aldım yeni heves dün bütün gece taktım evin içinde

ay sevsinler tacınıda almışşş bende alcam artıkın gecelik felan baksana herkes başlamışş alanlar var çanta hazırlayanlar ooo bu işi haftaya halledeyimm yanee bi eminönü gider bunun üstünee kaydirigubbakcemile2

GYPSY, ben de oyuncak bebek almak istedim , aldığım cicileri üzerine giydirip foto çekerim hem diye ama 50cm uzunluğunda bebek bulamadım henüz. genelde 35-40cm oluyor en fazla.

askolsun nazan niye saka yapayım kız :))) yani hep calısan biri olarak evde azcık kadın programı izleme hevesim olması çok mu acayip :)))) valla raporlu iken kanama donemi on gun guzel gelmisti ilk gunlersonra ay bunlar hergun izlenirse insanın beyni geri gider demistim ama su an yine ozledim izleyesim var baska napcamki tum gun sıcak yaz gunu evde. hiç bir arkadasım evde oturmuyor herkes calısıyor konu komsum da yok ole mecbur tv ye talim . e sokaklarda gezme sansımız uzun uzun yok ayakta kalamayacagımız donemler olcak bel agrları vs gercekci dusunuyorum nazom :) niye yadırgadın :) sen ne yapcan meselaa ??/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…