2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

önden düğmeli iki tane gecelik alacağım büyük beden. sadece birkaç kere giyeceğim için pahalı bişey almak istemiyorum. eminönüne mi gitmek gerek acaba? ya da pazarlarda da bulunur herhalde 15-20 tl ye di mi? pazar gezen kızlar!! bulur muyum sizce?

ESRAKO, canım alırsın mermerşaini bize gelirsin ya da ben alırım size gelirim. oturur elbezi ağızbezi kenarı tığlarız.

GYPSY, ben de oyuncak bebek almak istedim , aldığım cicileri üzerine giydirip foto çekerim hem diye ama 50cm uzunluğunda bebek bulamadım henüz. genelde 35-40cm oluyor en fazla.

bu kaç cm bilmiyorum ölçmedim valla boyunu ama çok komik oluyo yaa alkisalkisalkis

adaşım yok yaa izlenmezz onlarr yani herşey dahil felan çekiliyodaa izdivaçlar hiç izlenmezz vakit kaybıı anacımm başka bişi diil bende tv bile fazla açılmaz kolbastı varsa onu izliyom sadece kaydirigubbakcemile3

acaba benim bebişimin manevi annesi kim olcakk??kayra derya nazan gizze helin başka yakın tarih kim var bana acaba

al valla canım insan çok mutlu oluyo bi heyecan heves karışık duygular başka zaman bu kadar sevinip heyecanlanmazdım aldıklarıma küçüklüğümde olduğu gb bayramlık alıp başucumuzda tutar ona baka baka uyurduk o zamanki duygularım gb bende annem varken bavulu hazırladık eksik çıktıkça ekliyce<zz

ya da gideriz eminönünden bebek şekeri için süsler alırız, oturur onları yapıştırır bağlar bişeyler yaparız. yapçak çok şey bulunur, sen boşver izdivaç programlarını.

ESRAKO, canım alırsın mermerşaini bize gelirsin ya da ben alırım size gelirim. oturur elbezi ağızbezi kenarı tığlarız.

benim elime tıg almıslıgım yokk nazan :)) hiç sevmem tıg islerini ayrıca ben etrafını tıglamıycam ve bizim evde oglandan kalma belki 100 adet o minik bezlerden var inanamassın ama deli gibi yapmıstık :)))
annem ustlerine harf islemisti a b c seklinde falan ne alaka ise hani niye b harifi islememisiz hepsine bilmem cesitli harafler var :)))

ya da gideriz eminönünden bebek şekeri için süsler alırız, oturur onları yapıştırır bağlar bişeyler yaparız. yapçak çok şey bulunur, sen boşver izdivaç programlarını.

ha bak o olur diycemm ama senden pek umudum yok:)) sen zaten son anlara kadar calıscan e zaten erken alınma ihtimali var senin kızın e bu durumda bana zamanın kalmazkiii keske kalsaaa.

kız vakit kaybı demissinde biz zaten vakit oldurmeye calısmayacazmı o donem hevesle bebekelri beklemiycezmi hergun bir centik atarak takvime ne bilim hayatımın en verimli donemi olmasın beklemiyorum hani bos bos isler yapcaz diye kendimi nedense endeksledim:)) aklıma ilk gelen bos is izdivaç izlemek oldu ne çok tepki aldım yahuu ne bicim hatunsunuz siz herkesler izliyr :)))))

bende kendim yapmak istiyorum şekerlr ama becerm yokki bakalım gittiğim yer bana gösterir heralde.. kusmuk bezlerini kvalidem yaptı bile göürmcem ipler çekti kvalidem kıvırp oya işledi çok güsel oldular...bana dedi sende yap diy6e ama ben anlamam çeyizimde bile bana ait bişi yok ..rengarenk kenarlar çok güseller

GYPSY, ben de oyuncak bebek almak istedim , aldığım cicileri üzerine giydirip foto çekerim hem diye ama 50cm uzunluğunda bebek bulamadım henüz. genelde 35-40cm oluyor en fazla.

Bu yazının üzerine bu fotoğrafı göndermeden edemedim..

Ben de izliyorum çok komik oluyo çünkü...

yarın tatil bize inşallah güzel güzel uyurum
bebek şekerlerine de netten baktım arkadaşlar tanesi 2-3 tl arası çok güzeller ama

kızlar ben artık öğlenleri işyerinde verilen yemekle doymuyorum. ara öğünlerim olmasına rağmen öğle yemeği beni kesmiyor. ben böle değildim yauw... bir oturuşta çok yemezdim. sık sık az az yerdim. şimdi 4 çeşit yemeği yiyorum ama sofradan aç kalkıyorum. hani yarım yamalak doyarsın ya öle değil, sanki hiç yememişim gibi oluyor. e tabi içimizde fabrika çalışıyor di mi?

ohh afiyet olsun nazan
sabah demir hapıyla başlıyorum sonra sandviç sonra süt sonra öğle yemeği arada bazen yoğurt sonra da akşam yemeği tüm gün yediklerimi masanın üstüne toplasam kendim bile inanamam herhalde

valla tam tersi durumdayım nazan. ben biraz yiyorum anında sisiyorum midem kuçulduzaten diyet vari beslenmekten. biraz fazla yesem acayip tas gibi oluyormidem çok rahatsız oluorum kendime kızıyorum oyuzden çok yiyemiyorum:)

bende bebek şekerimi kendim yapıcam inşallah ama parasından ziyade keyif için yapıcam ama yinede satılanlara nazaran daha makul olucak maliyeti

adaşım tepki vermedik tatlişkom fikrimizi beyan ettik sen izleee zatii bi hafta izle sıkılcan kaldıki bence zamanın olmucak ay o günlerr gelsindee iznine çıkta sen şöleee ayaklarını uzata uzata dinlennn

nazan cım bende sendenim.öyle bi yiyorumki yemeği sanki ilk kez görmüşüm gibi bi görgüsüzlükle :) aklıma bi yemek düşmeye görsün illa gidip yapıcam onu..felaket bi iştah açılımı oldu bende..işin tuhafı ilk aylarda mide bulantısı faln olup yiyemedim desem o da yok.5 kilo aldım toplm 24 haftam..kızlar çok değil dimi :???benneyaptımki

canım dediklerin eksikler listesinde birde hasta bezlerinden alayım diyorum ama ilk dogumumda fazla kanamam olmadı sonradan açıldı kanamam 20 günlük filandı kızım ama yolculuga çıkmıştı yatarak gittim ama yol sarsınca oda fazlalaştı haliyle :1no2:

ben de daha tığ tutmayı bile bilmiyorum. ama öğrenirim işte kızım için. öle dantel filan yapacak değilim canım, minik minik şeyler yapılıyor ya kenarlarına onlardan yapacağım.
ben haziran sonunda izne ayrılırım. senden en fazla 3 hafta sonra. e ne yapalım sen de 3 hafta izdivaç programı izle bari. ayyy ben de bir iki kere azcık ucundan izledim de çok sıkıldım, hiç komik gelmemişti bana. gündüz programlarının hiçbirini sevmiyorum ben. dizi izlemeyi tercih ederim.

ne ipi çektiler ben anlamadım. düzgün kesmek için mi ip çektiler. ben de dikiş dikerken dümdüz kesebilmek için yanyana iki tane ipii çeker çıkarırdım, onun izinden de keserdim. sen bunu mu kastettin. yoksa tığlamak için de mi ip çekiliyor?

yok güzelim pembe giyilicek diye bir kaide yok hatta geceligim mavi pijama takımımda beyazla vişne rengi desenli ilk dogumumda beyaz saten takım giymiştim malum şimdi sabahlık dar geliyor para verip almaktansa sandıkta var onu çıkarayım dedim pembe bahane biraz cimriligimmi tutu ne

nazancım yok cnm öle diil şimdi bu bezi biliyon,, görümcem birka tane ip çekiyo arasındn renkli ip geçiriyo çok güsel oluyo hiçte bakmadım nasıl yaptığına mendilin kenarlarını öle dönüyo düs kesmek içinde ip çekiyo o başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…