GYPSY, ben de oyuncak bebek almak istedim , aldığım cicileri üzerine giydirip foto çekerim hem diye ama 50cm uzunluğunda bebek bulamadım henüz. genelde 35-40cm oluyor en fazla.
ay sevsinler tacınıda almışşş bende alcam artıkın gecelik felan baksana herkes başlamışş alanlar var çanta hazırlayanlar ooo bu işi haftaya halledeyimm yanee bi eminönü gider bunun üstünee kaydirigubbakcemile2
ESRAKO, canım alırsın mermerşaini bize gelirsin ya da ben alırım size gelirim. oturur elbezi ağızbezi kenarı tığlarız.
ya da gideriz eminönünden bebek şekeri için süsler alırız, oturur onları yapıştırır bağlar bişeyler yaparız. yapçak çok şey bulunur, sen boşver izdivaç programlarını.
bu kaç cm bilmiyorum ölçmedim valla boyunu ama çok komik oluyo yaa alkisalkisalkis
adaşım yok yaa izlenmezz onlarr yani herşey dahil felan çekiliyodaa izdivaçlar hiç izlenmezz vakit kaybıı anacımm başka bişi diil bende tv bile fazla açılmaz kolbastı varsa onu izliyom sadece kaydirigubbakcemile3
acaba benim bebişimin manevi annesi kim olcakk??kayra derya nazan gizze helin başka yakın tarih kim var bana acaba
kız vakit kaybı demissinde biz zaten vakit oldurmeye calısmayacazmı o donem hevesle bebekelri beklemiycezmi hergun bir centik atarak takvime ne bilim hayatımın en verimli donemi olmasın beklemiyorum hani bos bos isler yapcaz diye kendimi nedense endeksledim:)) aklıma ilk gelen bos is izdivaç izlemek oldu ne çok tepki aldım yahuu ne bicim hatunsunuz siz herkesler izliyr :)))))
BAŞAKÇIM, bence annen temkinli bir kadın. iyi yapmış. ellerine sağlık. fena mı olmuş canım, hazırda dursun işte... ben daha gecelik filan almadım. almış olsam ben de hazırlardım. göğüs pedi koymayı unutmayın. onu yazmamışsın. bi de çorap....
EVRİŞ, ayıptır sorması kaça aldın o tabloyu?
benim elime tıg almıslıgım yokk nazan :)) hiç sevmem tıg islerini ayrıca ben etrafını tıglamıycam ve bizim evde oglandan kalma belki 100 adet o minik bezlerden var inanamassın ama deli gibi yapmıstık :)))
annem ustlerine harf islemisti a b c seklinde falan ne alaka ise hani niye b harifi islememisiz hepsine bilmem cesitli harafler var :)))
ha bak o olur diycemm ama senden pek umudum yok:)) sen zaten son anlara kadar calıscan e zaten erken alınma ihtimali var senin kızın e bu durumda bana zamanın kalmazkiii keske kalsaaa.
ne ipi çektiler ben anlamadım. düzgün kesmek için mi ip çektiler. ben de dikiş dikerken dümdüz kesebilmek için yanyana iki tane ipii çeker çıkarırdım, onun izinden de keserdim. sen bunu mu kastettin. yoksa tığlamak için de mi ip çekiliyor?bende kendim yapmak istiyorum şekerlr ama becerm yokki bakalım gittiğim yer bana gösterir heralde.. kusmuk bezlerini kvalidem yaptı bile göürmcem ipler çekti kvalidem kıvırp oya işledi çok güsel oldular...bana dedi sende yap diy6e ama ben anlamam çeyizimde bile bana ait bişi yok ..rengarenk kenarlar çok güseller
nesrincim belisin kendisinde bu fiyatamıki??hiç sanmıyorum orasıı pahalı bu yüzden verdim bu linki canım
başakcım illa pembemi giymen ne alaka??ben mavi giymicem bende pembe felan düşünüyorum yani sonuçta doğacak çocuğun cinsiyeti ile ne alakası olcekkk geceliğimizin ben hatta kırmızıda düşünüyom
sedacım çağlanın zamanı geçmediki??hatta ucuzladı iice ve çokta güzelleşti ben daha yeni aldım pazardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?