BURKO VE NORRAA 510 numaralı araca binmenizi öneriyorum. Çünkü otobandan geliyo. Üçyol'dan falan dolaşmıyo. Üçkuyularda bir duraktan geçiyo, ama nerden bilmiyorum. (Hareket merkezinden öğrenebilirsinz Üçkuyular'dan) Onu öğrenmenizi öneriyorum. 510 dışında 509 ve 519 da var binebileceğiniz ama, onlarla 1 saati bulur gelmeniz. 510 numara 15- 20 dakikada buraya gelir. Telim sizde var. NEVİN sen de Mİgros'ta inersin canım. SERAP sen de dolmuş şoförüne binince söyle, Gaziemir Mİgros'ta inicem ben, de. Çok kolay zaten yeri. KADRİYE??? Gene mi yoksun?
B]
burcum eger sıze uyarsa sızınle gelmeyı ısterım cunku ınnan hıc bılmıyorum gazıemırı,boylesı daha kolay olur,,sana ozelden cebımı yolladım,sende yolla ıstersen,yada mesaj da atabılırsın eger foruma gıremezsem aksam kı gırmeye calısırım,,hangı duraga kacta geleyım??Tazem beni eşim bırakacak. Zaten otobandan geliriz. Sen otobandan tarif et bakalım yolu. Nurdanım Güzelyalıya gelirsen seni de biz alırız. Sana öylesi daha kolay olur sanırsam. Kaçta buluşulacak?
canım geçmiş olsun ama geçici bişidir inş sen telaş yapmaMerhaba arkadaşlar,
Umarım iisinizdir hepiniz.. Benim bugün garip bir ağrım var... Dün gece yemekten sonra karnım çok gergindi. Uzandım tv izliyeyim derken bir ağrı saplandı karnıma kalkamıyorum. Zar zor kalkıyordum ama doğrulamıyordum. Öğlen yemekte yeşil mercimek yemiştim gaz yaptı sanırım die düşündüm. Gaz sancısına benziyodu çünkü. Yürüdüm biraz, wcye filan gittim ağrısı hafifledi ama geçmedi. Ben de uyudum...Sabah kalktığımda yine vardı ağrım. İşe geldim ama halen var. Yürürken, otururken ve ya kalkarken oluyor genelde... Oturduğumda hiçbir ağrım kalmıyor ama. Drumu arıyorum ama cep teline de cevap vermiyor. Ameliyat günü sanırım bugün... Bebişimin tekmelerini hissediyorum en azından çok rahatlatıyor beni.. Üff gaz sancısı bu kadar uzun sürer mi kısslar? Ne olabilir bu? Karın ağrım var sadece. Karnıma bastırınca da ağrıyor...
Merhaba arkadaşlar,
Umarım iisinizdir hepiniz.. Benim bugün garip bir ağrım var... Dün gece yemekten sonra karnım çok gergindi. Uzandım tv izliyeyim derken bir ağrı saplandı karnıma kalkamıyorum. Zar zor kalkıyordum ama doğrulamıyordum. Öğlen yemekte yeşil mercimek yemiştim gaz yaptı sanırım die düşündüm. Gaz sancısına benziyodu çünkü. Yürüdüm biraz, wcye filan gittim ağrısı hafifledi ama geçmedi. Ben de uyudum...Sabah kalktığımda yine vardı ağrım. İşe geldim ama halen var. Yürürken, otururken ve ya kalkarken oluyor genelde... Oturduğumda hiçbir ağrım kalmıyor ama. Drumu arıyorum ama cep teline de cevap vermiyor. Ameliyat günü sanırım bugün... Bebişimin tekmelerini hissediyorum en azından çok rahatlatıyor beni.. Üff gaz sancısı bu kadar uzun sürer mi kısslar? Ne olabilir bu? Karın ağrım var sadece. Karnıma bastırınca da ağrıyor...
ben aldım şimdiden sanırım biraz erken davrandım:) doğum anında giyeceğim gecelik eşortman takımı pijama aldım bide arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı bende aynı hastanade doğum yapacağım ondan hasta bezi istemişler onuda aldım benim herşeyim hazır bebeğim beziyle alt silme mendili yok bir tek bu ayda yatağını filan almaya ank gitcez ozmn herşey tmm bi benim doğurmam kalıo:)hastane için giysileri haziranda izne çikinca hafta içi bir gun eminenonu gitcem ordan alcam ben
orda bolca hamile pijaması vs var çunku. ben normal bir kaç magazay abaktım hamile iç in o kadar çesit goremedim orda ceyiz için bebek beklerken falan allısverise giden çok diye konsept olarak çok bulunduruyorlar sanırım. hafta iç i çok kalabalıkta olmuyor oralardan alcam insalah
e canım ne var ki senin bu yediklerinde? benimkinin yarısı kadar bile değil. ben özellikle akşamları çok abartıyorum çoookkkkk. bu kadar iradesiz olabildiğime inanamıyorum. ama benim suçum yok, resmen içim kıyılıyor, kız çok hareketli ya çok mu enerji yakıyor acaba?ohh afiyet olsun nazan
sabah demir hapıyla başlıyorum sonra sandviç sonra süt sonra öğle yemeği arada bazen yoğurt sonra da akşam yemeği tüm gün yediklerimi masanın üstüne toplasam kendim bile inanamam herhalde
neresi çok ayol? ben 9 kilo aldım 27. haftamdayım.nazan cım bende sendenim.öyle bi yiyorumki yemeği sanki ilk kez görmüşüm gibi bi görgüsüzlükle :) aklıma bi yemek düşmeye görsün illa gidip yapıcam onu..felaket bi iştah açılımı oldu bende..işin tuhafı ilk aylarda mide bulantısı faln olup yiyemedim desem o da yok.5 kilo aldım toplm 24 haftam..kızlar çok değil dimi :???benneyaptımki
Başak geçmiş olsun şeker testinin ikincisi iyi çıkar umarım
ben tatlıyı normalde çok yemem ama hamilelikte resmen canım istiyor tatlıyı kızım bu konuda babasına çekmiş kesin yani
evriş tabloya kadar aldın harikasın benim daha alacak o kadar ihtiyaç var ki
bu arada hepsi burada da bebek bölümünde indirimli ürünler var çok iyi nuk biberon seti, kraft ateş ölçer ve kraft oyun halısı beğendiklerim arasında bu arada toyiki de huggies yenidoğan bebek bezi indirimliymiş duyurulur
BAŞAKÇIM, bence annen temkinli bir kadın. iyi yapmış. ellerine sağlık. fena mı olmuş canım, hazırda dursun işte... ben daha gecelik filan almadım. almış olsam ben de hazırlardım. göğüs pedi koymayı unutmayın. onu yazmamışsın. bi de çorap....
EVRİŞ, ayıptır sorması kaça aldın o tabloyu?
ay sevsinler tacınıda almışşş bende alcam artıkın gecelik felan baksana herkes başlamışş alanlar var çanta hazırlayanlar ooo bu işi haftaya halledeyimm yanee bi eminönü gider bunun üstünee kaydirigubbakcemile2
izmirli hatunlarr
yarın oglen saatlerinde bulusuyorsunuz sanırım gelir gelmez resimleri bekliyoruz ilk kim gelirse nete artık okk unutmayın bizi.
dedikodumuzu yapmayınnn :)))))) bol resim çekin nurdanı benim yerimede opunnnn.
ben aldım şimdiden sanırım biraz erken davrandım:) doğum anında giyeceğim gecelik eşortman takımı pijama aldım bide arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı bende aynı hastanade doğum yapacağım ondan hasta bezi istemişler onuda aldım benim herşeyim hazır bebeğim beziyle alt silme mendili yok bir tek bu ayda yatağını filan almaya ank gitcez ozmn herşey tmm bi benim doğurmam kalıo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?