2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

slm guzel hamısşler kac gundur gıremedım,zıyarettı alısverıstı derken...herkes ıyıdır umarımm,,,

Tatlım 510 sadece uckuyulardan mı kalkıyor?? otobusle gelırsem bende mıgros duragında ınıcem dımı??bızı duraktan sen mı alıcaksın?? bı de sana msj attım bugun ama ıletılmedı acaba bendekı numaran yanlıs mı?derste olursan dıye aramayada cekındım

Tazem beni eşim bırakacak. Zaten otobandan geliriz. Sen otobandan tarif et bakalım yolu. Nurdanım Güzelyalıya gelirsen seni de biz alırız. Sana öylesi daha kolay olur sanırsam. Kaçta buluşulacak?
burcum eger sıze uyarsa sızınle gelmeyı ısterım cunku ınnan hıc bılmıyorum gazıemırı,boylesı daha kolay olur,,sana ozelden cebımı yolladım,sende yolla ıstersen,yada mesaj da atabılırsın eger foruma gıremezsem aksam kı gırmeye calısırım,,hangı duraga kacta geleyım??

Evrıs kuzum sana da msj attım, aramaya cekındım

yarın gorusuruzz,,hepınızı cok merak edıyorum,gobuslerınızden operım,,,yıne gırmeye calısıcam,,,

Merhaba arkadaşlar,

Umarım iisinizdir hepiniz.. Benim bugün garip bir ağrım var... Dün gece yemekten sonra karnım çok gergindi. Uzandım tv izliyeyim derken bir ağrı saplandı karnıma kalkamıyorum. Zar zor kalkıyordum ama doğrulamıyordum. Öğlen yemekte yeşil mercimek yemiştim gaz yaptı sanırım die düşündüm. Gaz sancısına benziyodu çünkü. Yürüdüm biraz, wcye filan gittim ağrısı hafifledi ama geçmedi. Ben de uyudum...Sabah kalktığımda yine vardı ağrım. İşe geldim ama halen var. Yürürken, otururken ve ya kalkarken oluyor genelde... Oturduğumda hiçbir ağrım kalmıyor ama. Drumu arıyorum ama cep teline de cevap vermiyor. Ameliyat günü sanırım bugün... Bebişimin tekmelerini hissediyorum en azından çok rahatlatıyor beni.. Üff gaz sancısı bu kadar uzun sürer mi kısslar? Ne olabilir bu? Karın ağrım var sadece. Karnıma bastırınca da ağrıyor...

serap seninde sat 1 kasımmı

esrako kadın programları cok sacma resmen kadınları aptal yerine koyan programlar onlar. hicbirine bakmıorum ben genelde muzik kanalı acık ve iş yapıo oluyorum yada e2 de ellen i seyrediorum ama genelde powerturk acık zaten size gore saat 1 den sonra turkmaxta evlilik terapisti cıkıo ona bakıorum sonrasındada biseyler bulmaya calısıorum ama izdivac ve kadın programı olamaz. hele atv de dedektiflik programı yapıp cinayetleri cozuolar o tam akıllara zarar butun kadınları paranoyak yapacaklar hicbirine bakmıorum bakmamda

izmirli hatunlarr

yarın oglen saatlerinde bulusuyorsunuz sanırım gelir gelmez resimleri bekliyoruz ilk kim gelirse nete artık okk unutmayın bizi.
dedikodumuzu yapmayınnn :)))))) bol resim çekin nurdanı benim yerimede opunnnn.

kurnazkedi bende kendime hastanelik bisey almadım henuz icimden gelmio ne gecelik takımı nede besik bakalım biraz daha beklemedeyim ilham nezaman gelecek

canım geçmiş olsun ama geçici bişidir inş sen telaş yapma

gizze geçmis olsun ya. oturdgunda gecen bir agrı ise endise etmeyg erek yok bence ya gazdır yada bbein durusu nedeniyle rahatsızlıgın olusmustur benimde gaz olunca oluyor bastırıyroum mid emin ustune tas gibi ve acıyor
bende mesela agır aggır kalkmayı ogrenemedim bir turul bir anda firliyorum yerimden sag sol olmak uzre iki tarafımada kasıklardan bir sancı giriyor iki buklumk alıyorum
seninde gaz dır umarım

kızlar bişi soracağım ben her akşam yemekten 1 saat sonra sağ göğsümün altında yani karnıma doğru yerde 3 cm filan enine bi çizgi oluşuyor kırmızı o çizgi oluştuğu zmn nefes alamıyorum karnım bi gerilioki bazen ortadan 2 ye ayrılacak gibi gerilio ve çok ağrı yapıo dün yine akşam duramadım soda içtim ki miğdem şişioda ondan mı ki diee:uhm:

hastane için giysileri haziranda izne çikinca hafta içi bir gun eminenonu gitcem ordan alcam ben
orda bolca hamile pijaması vs var çunku. ben normal bir kaç magazay abaktım hamile iç in o kadar çesit goremedim orda ceyiz için bebek beklerken falan allısverise giden çok diye konsept olarak çok bulunduruyorlar sanırım. hafta iç i çok kalabalıkta olmuyor oralardan alcam insalah

ben aldım şimdiden sanırım biraz erken davrandım:) doğum anında giyeceğim gecelik eşortman takımı pijama aldım bide arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı bende aynı hastanade doğum yapacağım ondan hasta bezi istemişler onuda aldım benim herşeyim hazır bebeğim beziyle alt silme mendili yok bir tek bu ayda yatağını filan almaya ank gitcez ozmn herşey tmm bi benim doğurmam kalıo:)

e canım ne var ki senin bu yediklerinde? benimkinin yarısı kadar bile değil. ben özellikle akşamları çok abartıyorum çoookkkkk. bu kadar iradesiz olabildiğime inanamıyorum. ama benim suçum yok, resmen içim kıyılıyor, kız çok hareketli ya çok mu enerji yakıyor acaba?

neresi çok ayol? ben 9 kilo aldım 27. haftamdayım.

aftabru doktor bana heparin verdi demiştim beliki bakmışsındır iğneymiş senin kullandığında iğneydi canım aynı şeymiki nasıl oluyor henüz elime geçmedi eczacı getirtecek bana yardımcı olurmusun
sancılardan fazla sandalyede oturamadığım için katılımım bu günlerde az olacak kızlar
başakcım şekerin yüksek çıkmış sanırım geçmiş olsunsende şeker kızlarımızdsdan birisi oldun
bu sabahta sancım vardı kızlar bi bitseydi şu ağrılar sncılar çok yoruyor beni resmen hırpalanıyorum

gizze bi doktora git derim yalancı doğum sancıları başlıyor artık birde kasılma varmı yokmu idrar tahlili filan yaptır canım çok geçmiş olsun

Nazan çok oturamıyorum canım ya bi baksanda bişeycik yazsan bana bend eçıkan akik trombolist di sanırım hamileleikte oluşabiliyormuş yanlış yazdımsa da büzüşüğüme ver canım

aftabru agız icinde mendil bez vs hemde tıglanmıs 12 adet 5 ytl den aldım ben eminonunden . hic ugrasma tıglamaya :)

akik trombofili diye geçiyor nazan hamilelikte çıkan türmüş benimki kesin tanıda konulamadı aslında ama

Ben demiştim ayak bileklerim kopacak derecede ağrıyo diye..demek seninde dizlerin.diğer arkadaşlara şifalar diliyorum ve yorum yapamıyorum.ilkkez duyuyorum çinkü ama ihmal etmeyin derim.artık ağustos annesi olarak hepimiz doğum evresine girmiş bulunuyoruz.dikkat edelim ihmal etmeyelim.umarım zamanında ve sağlıklı doğarlar..

Vallahi bitsin artık zaten.. cunku agırlasmalar basladı.. kendımı bu saatten sonra manyaklar gıbı yoramam.. bole bole gordukce alıyorum, iyi de oluyor.

Yok kuzumm.. bızde ayıp olmaz aramızda :)) 15 e aldım.

Fende geliimmmm Esraaa senle... hemde eminönüüü... ahhh ahhhhh :çok üzgünüm:

Bu yazının üzerine bu fotoğrafı göndermeden edemedim..

Sana bayılıyorumm ben yaa.. resmen koltuktan yuvarlanacaktımm gülmekten... yerim ben senin sivri zekanıı :)))

Başım gözüm üstüne,operim.

Ben bi aldıgım hastane donumu koymadım, o da artık ayıp olur dıye.. siz hep kendınıze muslumansınız vallaaaa nerede, hanı, bı paylassanızz, incileriniz mi dökülürrr Çok üzgünüm çoook

Gizzemmm, gecmıs olsun kuzumm benim... Allaha emanet olun bebeğinle daima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…