2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

amanda aman 41 kere maşallah hepinize
göbüşlerinizi severim sizin :CüvCüv:
ya meğer ne çok KK ıZMıR de hamile bayan varmış alkisalkisalkis
hepinize hayırlı doğumlar dilerim Allah bi avazda kurtarsın :Saruboceq:
bu arada bizim buluşmlarada bekleriz kaydirigubbakcemile5 özellikle başak35 bahsetmiştir belki mayısta sazlı sözlü matinede buluşcaz sizde gelin atın göbecikelri bakın doğumunuz nasıl kolay olur ozaman kaydirigubbakcemile3
öptm hepinizi tatlişler Şeniz a.s.

tesadüfen başlığı gördüm ve bir bakım dedim o da ne tombiş tombiş hatunlarr:CüvCüv: maşallah çok güzel görünüyorsunuz...Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde tamamına erdirsin inş...
yazmadan duramadım umarm kızmamışsınızdır..a.s.

ay canım kızmak ne demek hoş gelmişsin topigimize işte bizde burada hamiş hamiş takılıyoruz nasıl ama koca koca göbişlerimiz :lepi:

Pekı bu kuzular, kuzularına ne yedirmiş; bu arada pizza yediysek allahın vejeteryanını yedik,reca ederim yaneeeee :)))

Kadriye min ilk mankenlik deneyimi :))

ay canım kızmak ne demek hoş gelmişsin topigimize işte bizde burada hamiş hamiş takılıyoruz nasıl ama koca koca göbişlerimiz :lepi:

Hoşbuldum canım teşekkür ederima.s.maşallah çok güzelsniz.bu yaza imzasını atacak annelersiniz

Aramızda sevıdıgımız sanatcıları konusurken"e" :)) Nevin, kendine en yakın olarak Banı Alkanı buldugunu soyledı.. zaten hareketlerden de anlıyorsunuzdur..- Benim helkelerimm var,dudaklarım her an büzüşük.. şekillerindeydi, e idare ettik kızcagızı evladının hatrına :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah kimseyi Evrimin eline düşürmesin. AMİN

Agustos yavruları göbek show kıvamındaykene :))) Hamileyken bildiğim en buyuk gerceklık, sıyah tişörtün bile o koca göbeği kapatamadığı:)) şekil a bakınız, siyah böcük Evrim :))

Baklava tepsisine sarkarkene.. ben denisss :)))

Evrim fotoğraf çekilirken mümkün olan her fırsatta yanıma geçti zaten. Daha zayıf görünüyormuş:dilcikar:lülülülülülü

Bu kız.. günün prensesi idi.. o kadar kısıtlı zamanda bizi görmeye layık buldu, zaman ayırdı.. saolsun,varolsun.. çok sevdik kendisini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…