Yagmurdan kaçmaya çalışan göbekli gurubu :)))
hahaha Evrimden çekeceğiniz var hahahaha
(PINAR - Evrim'in görümcesi, SERAP - KADRİYE (başak35)
NURDAN (norraa) - BURCU (tazefasulye) - EVRİM
NURDAN - NEVİN (keops) - BURCU - EVRİM BURCU (BURKO)
AYAKTAKİLER: Kadriye - Serap - Burcu
OTURANLAR : Nurdan - Nevin - Burcu - Sapık Evrim :)
NURDAN ve lahmacunu :) Evrim ve ÇAYIIIIIIIIIII
NEVİN VE EVRİM SERAP VE KADRİYE
SERAP - KADRİYE - BURCU BURKO
VEEE FİNALLL
burko - evriş - tazefasulye - serapkarakoylu - keops - norraa - başak35
Bu kız.. günün prensesi idi.. o kadar kısıtlı zamanda bizi görmeye layık buldu, zaman ayırdı.. saolsun,varolsun.. çok sevdik kendisini..
Oha memelerime bakın :)))))
Bu kız.. günün prensesi idi.. o kadar kısıtlı zamanda bizi görmeye layık buldu, zaman ayırdı.. saolsun,varolsun.. çok sevdik kendisini..
fotolarımıza yorum yapan tüm MİSAFİR ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER :) O sisin güselliğiniz efeniiimmm...
hay maşallah ağustos annelerine hepiniz ayrı ayrı çok tatlı hamişler olmuşsunuzzzz allahım nazarlardan saklasın sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsinnnnnn KADRİYE cicim çok öptüm seniiiiii
Evrim fotoğraf çekilirken mümkün olan her fırsatta yanıma geçti zaten. Daha zayıf görünüyormuş:dilcikar:lülülülülülü
O beni semeseee deeeeeeeeeeeee... ben bu sütlaç gibi suratı çok seviyorummm.
ben devşirme bir oda yapıyorum fasulyeko. eskilerle yenileri harmanlayacağız. çok masraflı olmayacak inşallah. gerçi bazen astar yüzü geçer, bilirsiniz... bir ay sonra oda biraz bişeye benzemiş olur, o zaman foto çeker koyarım.
haydaa.... burnunun nesi var ki? sen güzel kadınsın canım, kızkardeşin kime benzemiş? eminim o da gayet hoştur da değişiklik istiyordur. bence kalkışmasın burun olayına. herkesin kendi doğal burnu en güzeli bence. ben hiç haz etmiyorum estetikli burundan. ayyy bi de bana bazıları soruyor "burnun estetik mi" diye, kıl oluyorum. hiç alakası yok, estetik olanlar çok yapay duruyorlar, ben hemen anlıyorum. benimki de öle yapay mı duruyor diye şaşırıyorum.
sağol canım koçtaş yok ama bakıcaz artık.Ya ağlamak istiyorum artık.. En işçi biziz yani.Niye bize yok. Anneler günü tatilini babalara hediye etmek gibi bişey bu.. Yılbaşı ertesi günü bile işe geldim ben..
[ /QUOTE]
senin için çok üzgünüm. PETRİK çim , canım senin için de.... vatanı siz kurtaracaksınız....
beraber dolaşırız ESRAKO. bi ayrılalım da allahın izniyle doğum iznimize.... seni DEMSTOCK a getiririm.
ayy inanmıyorum. gerçekten mi? nasıl durabiliyorsun?
canım, kaplama kağıtları var yapışkanlı. koçtaştan almıştık biz. biraz pahalıca oluyorlar 45*200 cm lik rulo şeklinde satılıyorlar ve fiyatı 10-15 tl civarında değişiyor. kaplaması çok kolay oluyor ama... tavsiye ederim.
aman başakçığım başka sorun olmasın da..benimki de tersti enson..yarın dıktora gidiyorum bakalımselam kızlar dr geldim şeker yüklemem yapıldı malesef yüksek çıktı 2 hafta sonra tekrarlanack diet listesi verdi onun dışında hiçbirşey yememem gerkiyormuş dedim zaten iştahım yok senin yemenle alakalı degil dedi dr vücüdun fazla insilün salgılıyor dedi burçinimede bakalım dedi 24 haftalıkmışız 700 gr ve 27 28 cm civarıymı kızım kasık agrılarımı ve tekmeleri hep aşşagıdan hissetigimide söyledim minik kızım ters duruyormuş ayakları aşşagıda başı yukarda biraz üzüldüm inşallah doguma kadar pozisyonunu degiştirir ters dogum yapmak istemiyorum neyse benden bu kadar kızlar bu akşam bergama yolcusuyum pazartesi sabah dönücem herkese iyi tatiller çıkıp anacımı göreyim biraz
bana da öyle diyollarBABYMOM kız aynı tarihmiş bzim bende 8 ağustos diyolar bakalım ne olucak
gördüm taze çok güzeller yav.Bir da cicilere beklşiyoruss...Süpper şeyler aldık.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-agustos-bebislerinin-cicileri-burada-24.html
gel canım gel nerelerde kaldın..herkeze kocaman bır merhaba arkadaslar.sonunda rahat bır nefes alıyorum cunku internetımız oldu kaydirigubbakcemile2 valla cok özlüyodum hepinizi ohhh bee artık burdayım inşallah.herkez iyidir umarım gecmısı okumamın imkanı yok tabıkı :)) artık bugunden itibarenm dahıl olurum konulara
dürümcü de buluşurlarsa kesin gidersin bence..sen buraya gel canım ben seni ne dürümcülere götürürüm kirpim benim..kırmızı dudaklı kara gözlü kirpimbendeeee bendeee gelmek istiyommmm
aslında bişi itiraf edeyim geçtimiz haftalarda kocişle konuştuk böyle böyle buluşmadan bahsettim dedi ne oo gitmekmi istiyosun dediii :)) bendee evet ne güzel olurdu dedim nerden kalıcanki kimsemiz yok orda dedi dayımın karısı orda oturuyo kızı felanda var dedi istiyosan git biletini alalım iki üç günlüğüne ama önce doktora gideriz sorarız onay çıkarsa dediii neyse ben dayımın karısına gitmek istemedim dayımla olaylı bi şekilde boşandılar karışıktı durumlar yani kaç yıldır görüşmüyoss şimdi bende arayamadım pat diye kalmaya gelcem diee bu yüzden vazgeçtimmm..kocada izin verceğinden diil hamileyim diye her istedğimi yapıyoo kaydirigubbakcemile2 amaaa eğerkii tatile o taraflara gelirsek aydın izmir felan mutlaka bi buluşma düzenleyinnn çok istiyorum sizi görmeyiii tanımayııı a.s.
boll bolll foto istiyorummm keyfini çıkarın yarınınnn
sen her anlamda çatlaksın di mi evrim?he he he..bun gün dışarlarda sürttüm gene bir kaç cici aldım ve ekledim..içimdei kıskançlık ateşini deli dana gibi dolaşarak söndürdüm..siz buluştunuz ya hani..sen sulanmışsın herkese..sevgi pıtırcığı olmuşsun..naniknanikSen çatlak.. ben çatlak olmasammm.. nası bu kadar seveceğiz bırbırımızı.. bızı anlayamazlar onlar :))) her zaman basımızın ustunde yerın var.. Burcu nun da dedıgı gıbı.. tüm samımıyetımızle..
Dido nun yoklugu korkunc belli oluyor zaten burada.. sıpa gene neden kayboldu acaba?? Onu da cok sevıyorumm..
harikaEvrim ve en büyük aşkı
Bu karede kendini kaybetmiş Agustos yavruları:)) ozellıkle Nurdanın üzerine giydiği pijamaya dikkatinizi çekiştiririmmm :)))))
allah cızırtınızı vermesin sizin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkes tazenin memelerine baksın....!Oha memelerime bakın :)))))
İZMİRLİ KIZLAR MAŞALLAHLIKSINIZ HEPİNİZ..SERAP BENİM SİKLETİM DE GÖRÜNÜYOR.(KAÇ AYLISIN SERAP SEN? YAZ BANA ARADA=) ERKEK KIZ ANNELERE ACAYİP AYRILIYOR BİRBİRİNDEN..EN SPARTA EVRİŞ GÖRÜNÜYOR..SANKİ UZAYA FIRLATILACAK FÜZE KIVAMINDA KENDİSİ SİZ DE ATMOSFERDEN ÇIKARKEN KOPACAĞI PARÇALARSINIZ..NORA SİVRİLİK DE İİNCİ SORADA..AYRICA NORANIN GAMZELERİ ÇOK GÜZELLLLL
:roflol: sevıyorsun di mi beni hala??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?