2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

maşallah güzel annişlere pek tatlısınız hepiniz ya yerim ben sizin kuzuları

hay maşallah ağustos annelerine hepiniz ayrı ayrı çok tatlı hamişler olmuşsunuzzzz allahım nazarlardan saklasın sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsinnnnnn KADRıYE cicim çok öptüm seniiiiii

Bu kız.. günün prensesi idi.. o kadar kısıtlı zamanda bizi görmeye layık buldu, zaman ayırdı.. saolsun,varolsun.. çok sevdik kendisini..

Evet evet evet... Nurdan, zaten sevmiştim seni, tanıdım ve daha çok sevdim. 1 haftalığına geldiği İzmir tatilinde yarım gününü bize ayırdı. Koccaman öpücüklerrrrr :)

Bu kız.. günün prensesi idi.. o kadar kısıtlı zamanda bizi görmeye layık buldu, zaman ayırdı.. saolsun,varolsun.. çok sevdik kendisini..

Yurtdışına bizi tanıtan Türk lokumu kıvamında. Dadından yenmez arkadaşım. Allah nazarlardan saklasın

Sanıyormuydunuz ki buldugum her fırsatta.. (bolca Furkoo olmak uzere) hep ben tacız ettimm bu koca göbükleri.. beni de sıkıştırdılar annemm.. genc kızlık hayallerimden höpürdeterek içtiler (fakınıs ıkıncı foto) benneyaptımki

Sanıyormuydunuz ki buldugum her fırsatta.. (bolca Furkoo olmak uzere) hep ben tacız ettimm bu koca göbükleri.. beni de sıkıştırdılar annemm.. genc kızlık hayallerimden höpürdeterek içtiler (fakınıs ıkıncı foto)

hay maşallah ağustos annelerine hepiniz ayrı ayrı çok tatlı hamişler olmuşsunuzzzz allahım nazarlardan saklasın sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsinnnnnn KADRİYE cicim çok öptüm seniiiiii

aplasının güzeli sagolasın güzel yorumun için bizde seni çok öpüyoruz burçinle teyzesi Şeniz

kızlar süprisiniz tontiş annişler :CüvCüv:
ama yedikleinizi niye koydunzkine yav yatacak vakit töbe töbe delikafaduldenkötükedihüso
evrim çayada kavuşulmuşmu ne afiyet olsun kuzu :lepi:
kadriyecim maşallahın var gerçektenŞeniz
hepinizin yüzünden gülücük eksik olmamış ne güzela.s.çok eğlendiğiniz er tarafnızdan belli oluıyor yafrular :sm_cool:kaydirigubbakcemile5

Atmosferden cıkarkenee, yanımda seni de goturmeyi düşünüyorumm Didoo.. hazırla çıkınını anam..

Bu arada.. bugun buluşan herkese ayrı ayrı tesekkur ederim.. sizlerle bu günü gecırmek gercekten cok guzel bır ayrıcalıktı.. cok mutlu oldum.

:roflol: sevıyorsun di mi beni hala??

Sevmem mi bea! Sensiz bir hayat düşünemez hale getirdin beni. Kendine bağladın, hasta ettin. Ne diyor taze, "SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN" İZMİR'İN GÜLÜÜÜÜÜ:asigim::asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…