tesadüfen başlığı gördüm ve bir bakım dedim o da ne tombiş tombiş hatunlarr:CüvCüv:maşallah çok güzel görünüyorsunuz...Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde tamamına erdirsin inş...
yazmadan duramadım umarm kızmamışsınızdır..a.s.
Sevmem mi bea! Sensiz bir hayat düşünemez hale getirdin beni. Kendine bağladın, hasta ettin. Ne diyor taze, "SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN" İZMİR'İN GÜLÜÜÜÜÜ:asigim::asigim::asigim:
Atmosferden cıkarkenee, yanımda seni de goturmeyi düşünüyorumm Didoo.. hazırla çıkınını anam..
Bu arada.. bugun buluşan herkese ayrı ayrı tesekkur ederim.. sizlerle bu günü gecırmek gercekten cok guzel bır ayrıcalıktı.. cok mutlu oldum.
Agustos yavruları beslenirken :))
seninle herşeye varım benn. ne çok sevenin var di mi evriş?
Eh be Evriş ben sana ne diyeyim. Şimdi de avatarları değiştirmişiz aynı anda:1shok::1shok::1shok:Yav biz hastanede karışmış falan olmayalımCADIARZU
ayy bayıldım sizee hepinizede maşallah valla çok güselsiniz hepinizz evrişimm senin o sivri göbüşünü yerim yavyummm annem hipinizin göbüşünü tahmin etti hepside doğru keopsta şaşırdı bir tek ona kız göbeği dedi:)) serapkarakoylu maşallah çok güsel hatunsun kızzz ne cici anne adayısınhepinize koca bir tazefasulye sende ne giysen yakışıo yeşil çok yakışmış gülüşün yeter kızza.s.
kızlar gerçekten güzel bir gün geçirdim herkesi yakından tanıma fırsatını buldum biraz erken ayrıldım aranızdan ama aklımda tatlı yemedik ya o kaldı valla nevinle tatlıya yer ayırmıştık da inşallah sizler yemişsinizdir aklınızda kalacagınıza migdenizde kalsaydı kızlar.
Yok o benim etimin bolluğundandıryerimsenibenOndan mı acep bu kadar taciz ettimm senii :)) kan çekmiş demek ki.. sürekli sana dokunasım vardı kaydirigubbakcemile3
kızlar gerçekten güzel bir gün geçirdim herkesi yakından tanıma fırsatını buldum biraz erken ayrıldım aranızdan ama aklımda tatlı yemedik ya o kaldı valla nevinle tatlıya yer ayırmıştık da inşallah sizler yemişsinizdir aklınızda kalacagınıza migdenizde kalsaydı kızlar.
abovvvvvv kaçırmışım demekki afiyet şeker olsun ogluşlarımıza löp löp et olsun evrişim benim
Fen yemedim.. o şişkolar yedi Kadriye :))
Benim de "oğlum" yemedinaniknanik
dün eşim dedi ki, ben sana doğum yapınca ne takcam.. Ne biliyim içinden ne geliyosa onu tak..(hiç gerek yok demiyorum hehe)
ya ama ne takılır ben bilmiyorum ki yardımcı ol falan dedi..hehe dondum kaldım..bilmem ben bi forumdaki kızlara sorayım geleyim dedim..
Yardımcı olurlar bana..kızlar hadi..
Apple ıphone taksa komik olur demi.. Kaydirigubbakcemile2 yani benim isteğim o da..hehehe
oha memelerime bakın :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?