2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Basımızın üstünde yerin var Neslim.. ne mutlu bıze. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin güzel arkadasım benım.

Sevmem mi bea! Sensiz bir hayat düşünemez hale getirdin beni. Kendine bağladın, hasta ettin. Ne diyor taze, "SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN" İZMİR'İN GÜLÜÜÜÜÜ:asigim::asigim::asigim:

Eyvalllaaahhhh Bacımmmmmm.. :)) Baklava tepsimm benimm...for fenekşem... örtmenim :))

sakaleyn ben diyom size en tombik hamiş benim anacım kızlar benim yanımda manken gibi kaldılar ayol serapı zaten saymıyoruz o zaten manken gibi şişirelim diyoruz kızı yok sadece tostan başka birşey yemiyor.

seninle herşeye varım benn. ne çok sevenin var di mi evriş?

Agustos yavruları beslenirken :))

Ayy ayy ay delikafadulden ne kadder güzelsiniz, ne kadder tatlısınız. Yedikleriniz afiyet olsun, bal şeker olsun bebişlerinize. Evrimcim göbişin ben sparta anasıyım diye haykırıyor maaşallah. Harika vakit geçirmişsiniz, ben de sizinle gelmiş kadar oldum. Hepinizi öptüm. a.s.

Eh be Evriş ben sana ne diyeyim. Şimdi de avatarları değiştirmişiz aynı anda:1shok::1shok::1shok:Yav biz hastanede karışmış falan olmayalımCADIARZU

Saol Aidaammm.. göbeğim... yani oğluşummm güne damgasını furdu.. cocugum sımdıden anasının önüne geçiyor :)))

seninle herşeye varım benn. ne çok sevenin var di mi evriş?

Hersey karsılıklı be yafrum.. sevilmeye değer bulundugum ıcın sanslı hıssedıyorum kendimi,ne mutlu bana.. sen de benim uğurlu yolumsun, dondurmacıya bile yürürümm senle, sen iste dondurmam da senin olsun.. :1hug:

Eh be Evriş ben sana ne diyeyim. Şimdi de avatarları değiştirmişiz aynı anda:1shok::1shok::1shok:Yav biz hastanede karışmış falan olmayalımCADIARZU

Ondan mı acep bu kadar taciz ettimm senii :)) kan çekmiş demek ki.. sürekli sana dokunasım vardı kaydirigubbakcemile3

kızlar gerçekten güzel bir gün geçirdim herkesi yakından tanıma fırsatını buldum biraz erken ayrıldım aranızdan ama aklımda tatlı yemedik ya o kaldı valla nevinle tatlıya yer ayırmıştık da inşallah sizler yemişsinizdir aklınızda kalacagınıza migdenizde kalsaydı kızlar.

çook saol şekerim inanılmaz güzeldi bugün erken kalkmak zorunda kalsamda iyiki gelmişim valla
DİDE cim 25 +6 haftalığız biz kızımla o göbeğin içindekide 720 gr.canım

Merak etme kuzu.. Burcu+Burcu+Nevin... bu hatunlar dileğini gerceklestırdıler annem.. sanıselık bır tatlı yeme süresi gecirdiler.. tabakların altından kalanı da.. ekmek parcası ısteyıp sıyırdılar.. tabakları kemirirkene biz diğer kızlar bu hatunların elinden tabakları kurtardık.. son durum boyleydı.. ıyı kı şahit olmadın o manzaraya :1shok:

Ondan mı acep bu kadar taciz ettimm senii :)) kan çekmiş demek ki.. sürekli sana dokunasım vardı kaydirigubbakcemile3
Yok o benim etimin bolluğundandıryerimseniben

Yedik yedik canım merak etme, gözün arkanda kalmasaydı. Ama bunu saymayız, bir tatlı da seninle yememiz gerekecek şimdinaniknanik

abovvvvvv kaçırmışım demekki afiyet şeker olsun ogluşlarımıza löp löp et olsun evrişim benim

efet efet burcucum yiyelim güzelleşelim dadluları cokacimcoook ay şekerimde çıktı ne yapsakki kafamçokkarıştı

Neyse şekerler. Bize yaşattığınız bu çoooook motive edici, eğlenceli, rahatlatıcı gün için hepinize teşekkür ediyoruz. Malum, son zamanlarda gerilmiştik kızımla. Şimdi de uykumus geldi yatacağız. Hepinize iyi geceleeeer. Seviyorum sizi!!!a.s.

ya ayca delisin sen yaaa ))) kopardın beni ıphone taksa ha esime okudum mesajını belki uzerine alması gerekeni alır arada diye çok guldurdun beni:)

oha memelerime bakın :)))))

ya taze sen cılgınsın yaaa))))) cidden oha bir goruntu olusmus yani

kızzz kadriyeee senin sekerin çıkmamısmıydı ne tatlısı ne yemesiiiii

ıZMıRLı HATUNLARRRRRR

hepiniz harika gorunuyorsunuz vallahi bende izmirdeolmayı çok istedim sizin resimlerden sonra
hepinizi ayrı ayrı seviyorummm vallahi yaaa

nurdancıgımıda opmussunuz bizmi yerimize sagolunn

evrim sen çılgınsın artık anladıkmuzur çocuklar gibisin çok tatlısın kuzum :))

taze yasen değilmiydin resmini koymakbile istemeyen profile tanıdık gorur falan diye boy boy resimlerin var artık forumda hemde mustehcen goruntuler bile var memelere dikkat sekilde:)))))
nasıl bir bag insanın bastan koydugu tum kuralları yıkıyor
bende gobek resminde yuzumu koymam diyordum simdi her birbilgimi burda sizlerle paylasır haldeyim

serapp
çok çıtı pıtı çok guzel bir hamilesin yani normalinde hos bir hatunmussun ve çıtırr yas kaçtı seninn ?

yer seciminiz super biz esramı ac bıraktık vala uç kalem gibi borek yedirdik :) sizin mekanda pizzalar lahmacunlar gzuel bir yermis :)

valla haziran 22haftası belki bende tatilimde izmirekarar vereceğim kesin bir bulusma isterim ona gore

hepinizi çok çokopuyorum guzel annisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…