canım eger kalacagın oda özel odaysa esın kalabılır refakatcı olarak,ama 2 kişilik odada olursan ve baska bayan varsa almazlar dogal olarak.ama bence bu işi bikez daha düşün,bebekler dogdugunda helede sezeryan olursak bebekle ilgilenmek pekde mümkün olmıycak,bence bu işlerden anlayan bırının yanında olması daha mantıklı,eşin ilk defa baba olcak ve altını degıstırmeyı üstünü giydirmeyı pek beceremez bence.bende esım hep yanımda lsun istiyorum ki olacak inşallah ama arabada yatar gece,sonucda refakatcı olarak olan ya annem yada ablam olur.eşimde herdaim yanımda olur (yanı inşalllah bı aksılık olmazsa)kıslar bir şey soracağım..hastane de eşimiz kalabilir mi yanımızda?
minik kelebek yazıcaktım unuttum arabanız hayırlı olsun enigma aldın dimi pier cardin, bizde kardesime aynı fiyata aldım hasim iscandan canım cok memnun kalacaksın bende bebegime ondan alıcam tr ye gelince insallah
kalır tabii neden kalmasın??ciddi ciddi refaketçi olarak kalabilir mi?
ya ben kararsızım yani doğrumu sence eşimin doğuma girmesi düşünsen ben belkide ciyaklıcam sancıdann oda yanımda ay ne bilim yaa kararsızım illa bende gireyim diyorRefakatçi olarak kalabilir, ama sancı odasına almazlar çünkü orda başka kadınlarda var
tabi hastaneden hastaneye değişir, herpsi birbirinden farklı kuralları var sorsana doğum yapacağın hastaneye, ben 2 hastanenin odalarını gezdim bebek bakım odalarına baktım
ben çok istiyorum doğumda yanımda olmasını eşim istemiyor dayanamam diyor
bende eşimi isterim ama annem beni bırakmazki bide kadın daha yardımcı olur annen demi rica mimnnetle geliyoki? bende kayınvalidemi aslaaa istemem yanımdane annemi ne kaynanamı istiyorum kocamı istiyorum ben..bin minnetle geleni ne yapayım.sanki yalvarıyoruz.
Selamlar herkese
sıkıntılıyım bugün gereğinden fazla - acaba hava ile mi ilgili bilmiyorum - canım sıkılıyo patlicam Sizde de var mı öyle durumlar - ne yapsam da geçsin mirmirmirmir
baybmom günde 1 adet türk kahvesi içiyodum çok değil aslında doktorum 2 taneye kadar izin vermişti ama şekersiz içemem sanırım. emzirirken de içmeyelim uyusun geceleri :)
inşallah rabbim gönlüne göre verir herşey yolunda gider ve normal bi doğumla bi avazda çıkarırsın bebişini kaydirigubbakcemileben annemden kız kardeşimden filan çekinirim, ya eşim ya da bir arkadaşım olsun yanımda... annem de dayanamaz zaten kardeşlerim de... biz de herkes dayanıksızdır... hoş benim normal doğum yapma şansım epey az görünüyor ama belli de olmaz. belki herşey çok yolunda giderse.. inşallah...
ne zaman geliyosun türkiyeye?doğumdan öncemi sonramı?minik kelebek yazıcaktım unuttum arabanız hayırlı olsun enigma aldın dimi pier cardin, bizde kardesime aynı fiyata aldım hasim iscandan canım cok memnun kalacaksın bende bebegime ondan alıcam tr ye gelince insallah
benim çizgide öle tam iki göğüs arasına kadar çıktııarkadaşlar benim göbeğimden aşağı inen o çizgi göbeğimden yukarı doğru da çıkmaya başladı. incecik kahve bir çizgi var göğüslerime doğru gidiyor göbeğimden. bu çizgi geçiyordur herhalde doğumdan sonra. çok komik görünüyor çünkü...
ben de bu gün öyleyim..hava da çok basık asabiyet yapıyor iyice.Selamlar herkese
sıkıntılıyım bugün gereğinden fazla - acaba hava ile mi ilgili bilmiyorum - canım sıkılıyo patlicam Sizde de var mı öyle durumlar - ne yapsam da geçsin mirmirmirmir
benim de çok yakın bir arkadaşım var.eşim ben o üniversiteden beri birlikte takılırız hep.bir de dediğin gibi eşimden çekinmem.hayattaki en yakın kişi o.nazımı çekerben annemden kız kardeşimden filan çekinirim, ya eşim ya da bir arkadaşım olsun yanımda... annem de dayanamaz zaten kardeşlerim de... biz de herkes dayanıksızdır... hoş benim normal doğum yapma şansım epey az görünüyor ama belli de olmaz. belki herşey çok yolunda giderse.. inşallah...
benimki ta kukudan başlıyor kalınca göbeğe çıkıyor biraz incelip sonra da daha incelip göğüslerinme doğru gidiyor.seviyorum ben onu ama.arkadaşlar benim göbeğimden aşağı inen o çizgi göbeğimden yukarı doğru da çıkmaya başladı. incecik kahve bir çizgi var göğüslerime doğru gidiyor göbeğimden. bu çizgi geçiyordur herhalde doğumdan sonra. çok komik görünüyor çünkü...
doğru söylüyorsun ama canım sıkkın biraz..çözüm yolu arıyorum.canım eger kalacagın oda özel odaysa esın kalabılır refakatcı olarak,ama 2 kişilik odada olursan ve baska bayan varsa almazlar dogal olarak.ama bence bu işi bikez daha düşün,bebekler dogdugunda helede sezeryan olursak bebekle ilgilenmek pekde mümkün olmıycak,bence bu işlerden anlayan bırının yanında olması daha mantıklı,eşin ilk defa baba olcak ve altını degıstırmeyı üstünü giydirmeyı pek beceremez bence.bende esım hep yanımda lsun istiyorum ki olacak inşallah ama arabada yatar gece,sonucda refakatcı olarak olan ya annem yada ablam olur.eşimde herdaim yanımda olur (yanı inşalllah bı aksılık olmazsa)
saol canım evet o modelı aldım.zaten kuzenım ondan kullandı cok memnundu,taa 2 seneden berı hep aklımda bu model vardı .neyse istedıgım rengıde buldum.Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsın hepimize
kalır tabii neden kalmasın??
ya ben kararsızım yani doğrumu sence eşimin doğuma girmesi düşünsen ben belkide ciyaklıcam sancıdann oda yanımda ay ne bilim yaa kararsızım illa bende gireyim diyor
bende eşimi isterim ama annem beni bırakmazki bide kadın daha yardımcı olur annen demi rica mimnnetle geliyoki? bende kayınvalidemi aslaaa istemem yanımda
ay bende öyleyim acayip bi sıkıntı var içimde patlıcak gibiyim nden böyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?