2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

petrik Allah'tan meyveler var sınırlı sayıda da olsa, hergün türk kahvesi keyfim vardı şekersiz içmeye hiç alışık değilim çayı da kahveyi de ya alışıcam ya da içmeyeceğim, bebişler iyi olsun da doğurunca yer içeriz bol bol inşallah

glzfb doguruncada icte kahveyi sutunden gecsin cocuga sonra uyumasın sabaha kadar. bence bırakmayı dene yada cok aza indir sekerim gecen yazmıstım benim arkadas cocuk zekalı olsun die hamileyken hergun icmis cocuk simdi 3 yasında hata nerdeyse 4 ama hala geceleri uyumuo benden uyarması

minik kelebek yazıcaktım unuttum arabanız hayırlı olsun enigma aldın dimi pier cardin, bizde kardesime aynı fiyata aldım hasim iscandan canım cok memnun kalacaksın bende bebegime ondan alıcam tr ye gelince insallah

baybmom günde 1 adet türk kahvesi içiyodum çok değil aslında doktorum 2 taneye kadar izin vermişti ama şekersiz içemem sanırım. emzirirken de içmeyelim uyusun geceleri :)

arkadaşlar benim göbeğimden aşağı inen o çizgi göbeğimden yukarı doğru da çıkmaya başladı. incecik kahve bir çizgi var göğüslerime doğru gidiyor göbeğimden. bu çizgi geçiyordur herhalde doğumdan sonra. çok komik görünüyor çünkü...

kıslar bir şey soracağım..hastane de eşimiz kalabilir mi yanımızda?
canım eger kalacagın oda özel odaysa esın kalabılır refakatcı olarak,ama 2 kişilik odada olursan ve baska bayan varsa almazlar dogal olarak.ama bence bu işi bikez daha düşün,bebekler dogdugunda helede sezeryan olursak bebekle ilgilenmek pekde mümkün olmıycak,bence bu işlerden anlayan bırının yanında olması daha mantıklı,eşin ilk defa baba olcak ve altını degıstırmeyı üstünü giydirmeyı pek beceremez bence.bende esım hep yanımda lsun istiyorum ki olacak inşallah ama arabada yatar gece,sonucda refakatcı olarak olan ya annem yada ablam olur.eşimde herdaim yanımda olur (yanı inşalllah bı aksılık olmazsa)
minik kelebek yazıcaktım unuttum arabanız hayırlı olsun enigma aldın dimi pier cardin, bizde kardesime aynı fiyata aldım hasim iscandan canım cok memnun kalacaksın bende bebegime ondan alıcam tr ye gelince insallah

saol canım evet o modelı aldım.zaten kuzenım ondan kullandı cok memnundu,taa 2 seneden berı hep aklımda bu model vardı .neyse istedıgım rengıde buldum.Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsın hepimize

ciddi ciddi refaketçi olarak kalabilir mi?
kalır tabii neden kalmasın??
ya ben kararsızım yani doğrumu sence eşimin doğuma girmesi düşünsen ben belkide ciyaklıcam sancıdann oda yanımda ay ne bilim yaa kararsızım illa bende gireyim diyor
ne annemi ne kaynanamı istiyorum kocamı istiyorum ben..bin minnetle geleni ne yapayım.sanki yalvarıyoruz.
bende eşimi isterim ama annem beni bırakmazki bide kadın daha yardımcı olur annen demi rica mimnnetle geliyoki? bende kayınvalidemi aslaaa istemem yanımda
Selamlar herkese
sıkıntılıyım bugün gereğinden fazla - acaba hava ile mi ilgili bilmiyorum - canım sıkılıyo patlicam Sizde de var mı öyle durumlar - ne yapsam da geçsin mirmirmirmir

ay bende öyleyim acayip bi sıkıntı var içimde patlıcak gibiyim nden böyle bilmiyorum

baybmom günde 1 adet türk kahvesi içiyodum çok değil aslında doktorum 2 taneye kadar izin vermişti ama şekersiz içemem sanırım. emzirirken de içmeyelim uyusun geceleri :)

nası yanı günde 1 türk kahvesımı? bence hamıleyken agır gelır,sonucda kafein oranı yüksek tabı bunun yanında cokda faydalı ama hergun içmek helekı hamıleyken bence bebegı uyku konusunda etlıler baby nın dedıgı gibi

inşallah rabbim gönlüne göre verir herşey yolunda gider ve normal bi doğumla bi avazda çıkarırsın bebişini kaydirigubbakcemile
ne zaman geliyosun türkiyeye?doğumdan öncemi sonramı?
benim çizgide öle tam iki göğüs arasına kadar çıktıı

güliz geçmiş olsun yaa
ben tatlısız yapamam Allah sabırlar versin ne diyim nefsine sahip çıkıcan artık..

hmm didecim orayı kacırmısım annendemı binminnetle gelıyo? enteresan tabı eger öyleyse.ozaman yakın bır arkadasın yada bı teyzen yengen teklıf etmezmı dersın.ilk günlerde bebekle bilgili birinin ilgilenmesı senın için cokdaha iyi olur.dedıgım gıbı olurda sezeryan olursan o acıyla bebekle ilgilenemessın.hem aynı zamanda senlede ilgilenılmesı gerekecek,şahit oldugum için söylüyorum amelıyattan cıktıgın zaman yatakta bıle kıvranıyosun ayaga kalkamıyosun destek olmadan.arkadasım kalktıgı gibi bayılmıstı mesela. sen şu refakatcı işini ayarla kuzucum ama öle agız burun bükceklerse gelıpte demen gıbı hiç gelmesınler daha iyi

kızlar benim eşimde pek kan görmeye dayanamaz onun için doğuma giremez beni bırakıp onunla uğraşmasınlar sonra kaydirigubbakcemile3
ayrıca o zor durumda eşim beni görsün pek istemem bebek doğar doğmaz onu doğum odasına alırlarsa güzel olur ama kızımızı görsün hemencecik (hayırlısıyla)

Selamlar herkese
sıkıntılıyım bugün gereğinden fazla - acaba hava ile mi ilgili bilmiyorum - canım sıkılıyo patlicam Sizde de var mı öyle durumlar - ne yapsam da geçsin mirmirmirmir
ben de bu gün öyleyim..hava da çok basık asabiyet yapıyor iyice.
benim de çok yakın bir arkadaşım var.eşim ben o üniversiteden beri birlikte takılırız hep.bir de dediğin gibi eşimden çekinmem.hayattaki en yakın kişi o.nazımı çeker
benimki ta kukudan başlıyor kalınca göbeğe çıkıyor biraz incelip sonra da daha incelip göğüslerinme doğru gidiyor.seviyorum ben onu ama.
doğru söylüyorsun ama canım sıkkın biraz..çözüm yolu arıyorum.

annem çok istiyor gelmeyi.ama bana bir kaç kere ben oranın sıcağında ne yaparım nasıl dayanırım diyor.klima taktıracağız diyorum hala aynı terrane.en son ya ben ne yapayım hamile halimle bunu da bir düşün dedim.biz hiç yakın olamadık annemle mesafelidir kendisi.bu gün de babam yeni bir işyeri açmışlar işler yoğunmuş.annen gelirse ben ne yaparım( suyunu bile kendi içemez)sen gel burada doğur diyor.dedim ben yola çıkamam doktor önermiyor.kendi arabanızla gelin diyor.eşim çalışıyor zaten..evim dışında bir yerde de olmak istemem ayrıca.önce bana naz yaptılar kaynana gelirse ben gelmeyeyim falan.kadını kırmaktan korka korka annem gelecek sen gelme dedim..valla kaynanama yarın gel dersem gelir.

didecim nerde doğum yapacaksın özeldemi devlette bilmiyorum ama özelde izin veriyolar kimse olmasa eşin var o kalır tabi yanında bence sana en çok yardımcı olabilcek kişide eşin olur.
babymom ne kötü uygulamaymış o öyle babası göremicekmi şimdi hemen bebişi çatlar insan valla

minik kelebek kuzum doktor söylemişti bana, nescafe zararlı ama türk kahvesi içebilirsin demişti ama uyku problemi benim hiç aklıma gelmemişti. bundan sonra içemeyeceğim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…