hadı hayırlı haberlerle gel kuzu
güzel haberlerle fotoyla gel tatlım
hadi bakalım güzel haberle gel inşallah. dur ben kilosunu tahmin edeyim....ııımmmmm?
1.340 gr diyecek bence
ben de boyatmak istiyorum. EVRİŞ iki kere boyadı kendisi amonyaksız boyayla. hatta galiba TAZE BURCU da boyamıştı. ben de istiyorum, önlerimde beyazlar çıktı. ama sebep o beyazlar değil... benim ayrıca saçım çok matlaştı, çatır çatır kurudu... biraz daha bakımlıı parlak görünsün istiyorum. yoksa beyazlarla barışığım...
kıslar bir şey soracağım..hastane de eşimiz kalabilir mi yanımızda?
ne annemi ne kaynanamı istiyorum kocamı istiyorum ben..bin minnetle geleni ne yapayım.sanki yalvarıyoruz.
didom benimde kayınvalide senin annen gibi
hadi bana öyle dicem kendi kızlarında öyle
günlerce sesim çıkmasın bi kapımı çalmaz bu hamilemi iyimidir diye umrunda bile değilim bi kere grip olmuştum 1 hafta yattım hamileliğin ilk aylarında bi kapımı çalıpta bi tas yemek getiren olmadı
değdin gibi kimseye minnet etme değmez kocan kalsın hastane ile bi konuş
doğru söylüyorsun ama canım sıkkın biraz..çözüm yolu arıyorum.
annem çok istiyor gelmeyi.ama bana bir kaç kere ben oranın sıcağında ne yaparım nasıl dayanırım diyor.klima taktıracağız diyorum hala aynı terrane.en son ya ben ne yapayım hamile halimle bunu da bir düşün dedim.biz hiç yakın olamadık annemle mesafelidir kendisi.bu gün de babam yeni bir işyeri açmışlar işler yoğunmuş.annen gelirse ben ne yaparım( suyunu bile kendi içemez)sen gel burada doğur diyor.dedim ben yola çıkamam doktor önermiyor.kendi arabanızla gelin diyor.eşim çalışıyor zaten..evim dışında bir yerde de olmak istemem ayrıca.önce bana naz yaptılar kaynana gelirse ben gelmeyeyim falan.kadını kırmaktan korka korka annem gelecek sen gelme dedim..valla kaynanama yarın gel dersem gelir.
Diyorum ya.. hayatta bır kadının en buyuk sansı; merhametli,vıcdanlı, Allah korkusu olan bır adamla evlı olmak.. gerısı boş, herkes boş, hersey boşş.. gülüp geçelim... oturup ta uzulmeye falan kalkmayın haa.. etrafınızda bunu yasayan bır suru ınsan var.. tüm alısverısımı kendım yaptım, herseyı kendım hallettım.. evımı bıle ona gore kendım dusenledım.. yanımda sadece eşim vardı.. zaten gerısı de cok ehemmiyetli değil benım ıcın.
yapabilir benim kocacığım ama arkadaşımın yapabileceğini sanmıyorum.yeni doğmuş bebekler dokunmaya korkuyor zarar veririm incitirim diye.ama esranın da dedği gibi hemşireler var nasıl olsa.1 bilemedin 2 gün idare ederiz.eşim de diyor.ben senin yanında kalırım.takma kafana ne güzel eğleniriz diyor.ben herkese onu tercih ederim.insan bu kadr mı bencil olur ona kızıyorum hala.sıcaksa sıcak..ne yapalım yani? kendi de beni ağustosta doğurmuş istanbulun sıcağında anla halden di mi..benim şansım böyle melek gibi bir kocaya düşmemTesekkur ederim canlarım.. hepinise tek tek.. Nazanım, bugun Burcu gordu karnımı cok buyumus gordu, acıkcası bende merak edıyorum kılosunu... gelır gelmez yazarım sise, saoalsınız.. Babymmm sana da tesekkur ederim kuzu ayrıyetten.
Yavrum, aynı durumdan muzdarıp oldugum ıcın bende bu konuyu arastırdım, eşin kalabılıyor yanında ama o ilk gece bebegın altını degıstırmesını falan esın yapabılecek yetenekte ıse kalabılır, sorun yok, cunku sen-ben hayatta kalkıp yapamayacagız.. o yuzden kadim dostum gelecek Istanbul dan o aksam benım yanımda kalmaya.. cunku Ozy hayatta beceremes.. hele ılk zamanlar.. bır tane nazının gececegı arkadasın varsa olur, neden olmasın.. ha olmazsa da bı sekılde eşim de halleder dersen o da olur kuzu.. senı en ıyı ben anlarım herhal.
konuşacağım cumartesi.didom benimde kayınvalide senin annen gibi
günlerce sesim çıkmasın bi kapımı çalmaz bu hamilemi iyimidir diye umrunda bile değilim bi kere grip olmuştum 1 hafta yattım hamileliğin ilk aylarında bi kapımı çalıpta bi tas yemek getiren olmadı
Diyorum ya.. hayatta bır kadının en buyuk sansı; merhametli,vıcdanlı, Allah korkusu olan bır adamla evlı olmak.. gerısı boş, herkes boş, hersey boşş.. gülüp geçelim... oturup ta uzulmeye falan kalkmayın haa.. etrafınızda bunu yasayan bır suru ınsan var.. tüm alısverısımı kendım yaptım, herseyı kendım hallettım.. evımı bıle ona gore kendım dusenledım.. yanımda sadece eşim vardı.. zaten gerısı de cok ehemmiyetli değil benım ıcın.
selam annecikler ben geldim nihayet agda operasyonum bitti 11 de girdim 1 bucukta cıktım biraz acıdı vede sekilde sekile girdim ama degdi cok sukur. birazdan girip dusumu almam lazım bakalım doguma kadar kac operasyon gerekecek.bacaklarımıda aldırdım cok rahatladım. baskada yaramazlık yok biraz uykum gelio yordu beni acıkcası . kas bıyık yuz goz operasyonunuda yaptırdım yani tertemiz oldum bi saclar cok fena kezban modeli baglı onuda duzlestiriciyle hallederim. biraz gecmsi okiyim
aaaaaaa bi dk ya ben geçmişi okurken gözden kaçmış sanırım..şimdi burkonun avatarındaki resm oricinal mi yani kendi göbüşü ve eşi aaaaaaaaaaaaaa süper....
o acaba aynı seyi dusunuomu bilmem iceri girer girmez naber topus dio bana uyus fon cektirip gelsem senin saclarının normal hali zaten boyle naptırdınki farkgoremiorum dio ona gore saclarım hep salık dumduz olmalı yuzumda cok hafif makyaj olmalı okadar, yaptıklarımın cokta farkonda deil yani kendi kendime takılıorum :)) mesela bıyıklarımı aldırırım dielim aradan zaman gecer tuyler cıkmaya baslar bıyıklarım cıkmıs der o anı şipşsaklar bisekilde oysaki sinir olurum sanssızlık iste:)
ciddi ciddi refaketçi olarak kalabilir mi?
ben annemden kız kardeşimden filan çekinirim, ya eşim ya da bir arkadaşım olsun yanımda... annem de dayanamaz zaten kardeşlerim de... biz de herkes dayanıksızdır... hoş benim normal doğum yapma şansım epey az görünüyor ama belli de olmaz. belki herşey çok yolunda giderse.. inşallah...
arkadaşlar benim göbeğimden aşağı inen o çizgi göbeğimden yukarı doğru da çıkmaya başladı. incecik kahve bir çizgi var göğüslerime doğru gidiyor göbeğimden. bu çizgi geçiyordur herhalde doğumdan sonra. çok komik görünüyor çünkü...
Allah ım kımseyı kımseye muhtac etmesin.helekı nazlanan insanlara hiç.didom benimde kayınvalide senin annen gibi
esracım benım kayınvalıde cok iyidir etliye sütlüye dokunmaz hiçbişeye karısmaz ama gel görki bende temmuzda bı düşük yasamıstım düşük tehlıem var diede tam 3 hafta yatmıstım kapımı calan olmadı.2 sokak ötemde hiç bikere kapımı calmadıgı için düşük tehlıkemdende haberı dahiii olmadı.şimdi tekrar hamıleyım su 7 ay boyunca kac kere geldı valla bıalın parmagını gecmes.sevdıgım bişeler hazırlayınca yollar falan ama yınede kendı annem gıbı asla olmaz.oyüzden bende ona kendı kızı gıbı asla olmam olamam
yapabilir benim kocacığım ama arkadaşımın yapabileceğini sanmıyorum.yeni doğmuş bebekler dokunmaya korkuyor zarar veririm incitirim diye.ama esranın da dedği gibi hemşireler var nasıl olsa.1 bilemedin 2 gün idare ederiz.eşim de diyor.ben senin yanında kalırım.takma kafana ne güzel eğleniriz diyor.ben herkese onu tercih ederim.insan bu kadr mı bencil olur ona kızıyorum hala.sıcaksa sıcak..ne yapalım yani? kendi de beni ağustosta doğurmuş istanbulun sıcağında anla halden di mi..benim şansım böyle melek gibi bir kocaya düşmem
konuşacağım cumartesi.
noktası virgülüne kadar aynen.
evett kesinlikle sana katılıyorummm önceleri kafaya takıyodum ama artık onlarda benim umrumda değil sadece bi komşu benim için saygıda kusur etmem ama mesafem hep olucak öyle torun gelince cik cik gelmeler görmeler çok beklerler..
birasss oduncuklukta yapsa benim kociş bitanedir bana bakar hasta olsam birşey olsa hastanedede kalır şükürler olsun ona sahibim...
Tamam yaptır ama senın gıdecegın gun ve o saat ıcınde.. baska boya olmasın etrafında,burada sıkıntı amonyagı solumaman.. hatta sende sana yapılırken maske taksan sahane olur..
Tesekkur ederım kuzu..
kıslar bir şey soracağım..hastane de eşimiz kalabilir mi yanımızda?
kızlarrr ben geldimmmm
diyetisyenden geliyorum, kadın bana bir tane kesme şeker bile kullanmayacaksın dedi doğuma kadar, canım o kadar tatlı istiyor ki nasıl geçecek bu aylar hiç bilmiyorum. şekerli kızlar size de mi şekerli herşey yasak ?
telkırma ; idrardaki enfeksiyon erken doğuma sebebiyet veriyor, antibiyotiği mutlaka kullanmalısın..
aftaebru ; canım sağol tahmin edebiliyorum neler yaşadığını, ben 30 yaşındayım ve ilk hamileliğim umarım hiçbir sorun cıkmaz... bu arada dergiye cıkmlaısın bence de, hem hatıra olur hem keyifli geçer, bize haber vermeyi sakın unutma...
eftelya ; benimde iki gündür sağ kasığımda ağrı var ince ince çekilme gibi sanki. solun ayatarak bol bol dinlen canım...
esraeko ; canım röfle yaptırabiliyomuymuşuz, ben kimyasal var diye hiç sormadım bile doktora çingene gibi dolaşıyorum ortalıkta yarısı kahve yarısı sarı saçlarımın, yapılabiliyosa doktoruma sorayım bende, cok isterim doğumdan önce yaptırmayı, emzirirken daha zor olur çünkü işlem uzun sürüyor. ya saçlarımı kestirme istiyorum annem hurafeler yüzünden izin vermiyor. hiç inanamazdım ama sanki bende mi tırsıyorum hiç anlamadım kendimi...
ESRAKO erken doguran arkadasının bebegini kız mı ? hani kızlar erken gelio diolar ya ondan merak ettim
arkadaşlar benim göbeğimden aşağı inen o çizgi göbeğimden yukarı doğru da çıkmaya başladı. incecik kahve bir çizgi var göğüslerime doğru gidiyor göbeğimden. bu çizgi geçiyordur herhalde doğumdan sonra. çok komik görünüyor çünkü...
evett kesinlikle sana katılıyorummm önceleri kafaya takıyodum ama artık onlarda benim umrumda değil sadece bi komşu benim için saygıda kusur etmem ama mesafem hep olucak öyle torun gelince cik cik gelmeler görmeler çok beklerler..
birasss oduncuklukta yapsa benim kociş bitanedir bana bakar hasta olsam birşey olsa hastanedede kalır şükürler olsun ona sahibim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?