2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hadı hayırlı haberlerle gel kuzu

güzel haberlerle fotoyla gel tatlım

Tesekkur ederim canlarım.. hepinise tek tek.. Nazanım, bugun Burcu gordu karnımı cok buyumus gordu, acıkcası bende merak edıyorum kılosunu... gelır gelmez yazarım sise, saoalsınız.. Babymmm sana da tesekkur ederim kuzu ayrıyetten.

kıslar bir şey soracağım..hastane de eşimiz kalabilir mi yanımızda?
ne annemi ne kaynanamı istiyorum kocamı istiyorum ben..bin minnetle geleni ne yapayım.sanki yalvarıyoruz.

Yavrum, aynı durumdan muzdarıp oldugum ıcın bende bu konuyu arastırdım, eşin kalabılıyor yanında ama o ilk gece bebegın altını degıstırmesını falan esın yapabılecek yetenekte ıse kalabılır, sorun yok, cunku sen-ben hayatta kalkıp yapamayacagız.. o yuzden kadim dostum gelecek Istanbul dan o aksam benım yanımda kalmaya.. cunku Ozy hayatta beceremes.. hele ılk zamanlar.. bır tane nazının gececegı arkadasın varsa olur, neden olmasın.. ha olmazsa da bı sekılde eşim de halleder dersen o da olur kuzu.. senı en ıyı ben anlarım herhal.

canım ozaman bi problem olmaz heralde zaten bazen özel oda olmasa bile yanındaki hasta çıkış yapmış oluyo geceyi yanlız geçirebiliyosun. hem özel olduğu için hemşireler daha ilgili oluyo eşinin yetişemediği durumlarda onlarda yardımcı olur.
Kızlar ben en son muyaneye gittiğimde hastanenin kampanya yaptığını öğrendim doğum ücreti almıyorlar sadece hasta yatış ücreti alıyorlarmış oda özel odada 400 çift kişilikte 200 müş baya şannslıyım bu konuda

didom benimde kayınvalide senin annen gibi
hadi bana öyle dicem kendi kızlarında öyle
günlerce sesim çıkmasın bi kapımı çalmaz bu hamilemi iyimidir diye umrunda bile değilim bi kere grip olmuştum 1 hafta yattım hamileliğin ilk aylarında bi kapımı çalıpta bi tas yemek getiren olmadı
değdin gibi kimseye minnet etme değmez kocan kalsın hastane ile bi konuş

Diyorum ya.. hayatta bır kadının en buyuk sansı; merhametli,vıcdanlı, Allah korkusu olan bır adamla evlı olmak.. gerısı boş, herkes boş, hersey boşş.. gülüp geçelim... oturup ta uzulmeye falan kalkmayın haa.. etrafınızda bunu yasayan bır suru ınsan var.. tüm alısverısımı kendım yaptım, herseyı kendım hallettım.. evımı bıle ona gore kendım dusenledım.. yanımda sadece eşim vardı.. zaten gerısı de cok ehemmiyetli değil benım ıcın.

anladım canım,illa anne kaynana olacak diede bişe yok varsa yakın bı arkadasın kuzenın onlarda olur.zaten en olmadı eşin var,zaten özelde yapcaksan hemşirelerde yardımcı olur mutlaka ama tabı insan kendını garantıye almak ister güvenılır bı refaktcı olursa rahat uyursun gece.ama sen sıkma canını bence hallolur yane

kesınlıkle katılıyorum kuzu valla eşin iyiyse gerısı fasa fisoooo.gercı sağolsun annem hamılelık dönemimde cok yardım ettı dip köçşe temızlıgımı hiiiç yalnız yapmadım ama eşim herdaim yanımdaydı.

esracım benım kayınvalıde cok iyidir etliye sütlüye dokunmaz hiçbişeye karısmaz ama gel görki bende temmuzda bı düşük yasamıstım düşük tehlıem var diede tam 3 hafta yatmıstım kapımı calan olmadı.2 sokak ötemde hiç bikere kapımı calmadıgı için düşük tehlıkemdende haberı dahiii olmadı.şimdi tekrar hamıleyım su 7 ay boyunca kac kere geldı valla bıalın parmagını gecmes.sevdıgım bişeler hazırlayınca yollar falan ama yınede kendı annem gıbı asla olmaz.oyüzden bende ona kendı kızı gıbı asla olmam olamam

yapabilir benim kocacığım ama arkadaşımın yapabileceğini sanmıyorum.yeni doğmuş bebekler dokunmaya korkuyor zarar veririm incitirim diye.ama esranın da dedği gibi hemşireler var nasıl olsa.1 bilemedin 2 gün idare ederiz.eşim de diyor.ben senin yanında kalırım.takma kafana ne güzel eğleniriz diyor.ben herkese onu tercih ederim.insan bu kadr mı bencil olur ona kızıyorum hala.sıcaksa sıcak..ne yapalım yani? kendi de beni ağustosta doğurmuş istanbulun sıcağında anla halden di mi..benim şansım böyle melek gibi bir kocaya düşmem
konuşacağım cumartesi.

noktası virgülüne kadar aynen.

evett kesinlikle sana katılıyorummm önceleri kafaya takıyodum ama artık onlarda benim umrumda değil sadece bi komşu benim için saygıda kusur etmem ama mesafem hep olucak öyle torun gelince cik cik gelmeler görmeler çok beklerler..
birasss oduncuklukta yapsa benim kociş bitanedir bana bakar hasta olsam birşey olsa hastanedede kalır şükürler olsun ona sahibim...

Son düzenleme:

oh misler gibi oldun sende ..

aaaaaaa bi dk ya ben geçmişi okurken gözden kaçmış sanırım..şimdi burkonun avatarındaki resm oricinal mi yani kendi göbüşü ve eşi aaaaaaaaaaaaaa süper....

hadi ya kendi göbüşümüymş bende şaka yapıyor sanmıştım ciddiye almamıştım.çok hoş çıkmış ama..

yok anacım yok onlar farkediyor da bizi sinir etmek için olumsuzu söylüyorlar dikkat etmeyen adam bıyık cıkıncamı tesadüfen görür mü hiç?

ciddi ciddi refaketçi olarak kalabilir mi?

özel odaysa kalınır diye biliyorum.ama zor olur yahu.alt temizleme falan.becerebilecekmi?

senin doğumun nasıl olacak merak ediyorum zaten normal cok risklı değilmi canım.ben hep sezeryan diyorum.ama 38 haftayı da bekleyeceğiz diyor doktorum bakalım ne olacak.
ha bu arada bulantım çokken annem gelmişti gece kalkıp çıkardım ben annem basımda kociş uyuyor tabı dedim mehmeti çağırda temizlesin annem bir kıskandıkı anlatamam git dedi yanımdan altını kım temızledi şimdye kadar pisliğini kım topladı da mehmeti çağır diyorsun diye söylenmişti.utanırım demişssinde annemden anlatayım dedim.

yahu çıkmayıncada neden cıkmadı diyordun.geçermiş o geçermiş merak etme.

Allah ım kımseyı kımseye muhtac etmesin.helekı nazlanan insanlara hiç.

ervişim güzel haberlerle gel.
esrako tatile gidiyorsun ohh hayırlı olsun. bende istiyorum tatıl ama bu sene avucumu yalayacağım.

aynı bizimkileri tarif ettin kuzummm hep derim ne faydası var ne zararıı.. insan dipdibe oluncaa bekliyorr orası ayrı..bazen eşime diyorumki madem böyle olucaktı kendi anneme yakın otursaydım bizim evlerimiz çok uzak 3 vesaitiz annemle ahh insanın kendi anası gibi olmazz..

Konusmana bıle gerek yok hastane ıle.. ozelse zaten hakkınız var.. kendınıze aıt odanız olacak cunku.. elınden de gelıyormus eşinin, tamam o zaman sorun yok.. hıc kurcalama... ya dıger konuyu da kafana takma.. bu bır vıcdan meselesıdır.. bu saatten sonra da vıcdan ogrenılecek bır davranıs bıcımı degıldır.. anne denıyor ıste.. de gec sende.İnsanın uzulmesıne de sevınmesıne de sebep olan kendısıdır.. izin verme kendini üzmeye.

bende üzülüyorum galiba.ama içtn içe ağlasamda kımsenın ruhu duymuyor kendime yapıyorum ne yapıyorsam.birde oğlusuma..
:lepi::lepi:evet odunluk özlerinde var ama benim kocişimde koşturur bana sağolsun.ervişinde dediği gibi vicdan sahibi bir eş.ilgisizde olsa yoğunluğundan ve birazda odunluğundankaydirigubbakcemile3yoksa vicdanlı ve merhametlı bir eşim var çok şükür.

Tamam yaptır ama senın gıdecegın gun ve o saat ıcınde.. baska boya olmasın etrafında,burada sıkıntı amonyagı solumaman.. hatta sende sana yapılırken maske taksan sahane olur..

Tesekkur ederım kuzu..

ya diyorum zaten evrim boyayı surdurup çıkıp bahcesi varkuaforun orda otururum rezillik yani :) suslu hemde dısarda oturmus falan der gelen geçen birde gunes gozlugu takarım gozume tanımmamak için :))

kıslar bir şey soracağım..hastane de eşimiz kalabilir mi yanımızda?

ozel hastanede kalır tabi didos niye kalmasın
benim esim kalmıstı oglum dogdugunda kimseleri istemem ben yanıma kimseye nazım esime oldugu kadar geçmez bebegede en iyi biz bakarız modunda idik kimseye elletmedik :) ilk aylar tabi
bundada ablam annem kalırızg falan diyorlar istemem ibo kalır diyorum yeter de artar bile. hatta oglumda kalcak dordumuz bir arada olcaz hastane odasında ilkg unler çok heyecanlı olcakk

ya senin çokmu yuksek çikmisti canım degerler ne bu boyel ben gunde iki kesme seker ile iki çay içiyorum izin kopardım diyetisyenden bu konuda. baska bozmassan ok dedi

meyva kac porsiyon senin benim 4 . azıda kotu çunuk meyva yememiz gerek

iiki dr umda yaptırabilirsin dedi kesin birsey yok zaten zararlı dye dediler hani uç ayıda geçince sorun yok deniyor tum kuaforlerde bunu diyor dr larda genel olarak
çok pipirikli dr lar essegi saglam kazıga baglayalım hesabı yaptırma bosver diyebilir ama sen yinede sor bakalım

ESRAKO erken doguran arkadasının bebegini kız mı ? hani kızlar erken gelio diolar ya ondan merak ettim

yok canım ikiside erkek ama erken derken 38. hafta içinde dourdu erken doguran yani 40 haftaya daha vardı yoksa çok erken değil

benimde git gide yukarı dogru çıkıyor o çizgi sonra kayboldu benim tabi ama ne kadar surede kayboldu hatırlamyrom emin ol dogum dan sonra aklına gelcek son seylerden biri o cizgi olcak :) hatırlamıycan bile:))

kizlar slmmmm, bugun burda tatil, temizlik vardi bende, kadin geldii, ohh evim mislendi paklandi, camlarim silindi, bende yazlik kislik degistirdim, buzdolabimi temizledim, aksamada yemege misafirim var, biraz yoldum ama degdi:)))
sizden naperr??

siz kayınvalide görmemişsiniz kızlar 25 haftalık evliyim eve elimizde poşetlerle gidiyorum kadın benim elimdekileri değil oğlunun elindekileri alıyor belin ağrımasın diyo bidee... bırakın gelmesin gitmesin uzak olsun, ben doğurduktan sonra dokundurmayı bile düşünmüyorum bebeğime, o kadar öfkeliyim ki ona karşı anlatamam size

Hoş.. benım kayınvalıdede seker gıbıdır.. ıstesem anında kalır, yanımda da kalır,hıc ole seylerı yoktur saolsun, yapar da. Ama ben amazon ormanlarında yetısmıs gıbı oldugum ıcın.. kımseye ıhtıyac duymaya duymaya yasamak ana felsemız oldugu ıcın.. ondan da ıstemıyorum.. cok ısrar ettı halbu kı geleyım kalayım dıye..

Benım yanımda kalacak arkadasım.. göz uzmanı, saglıkcı, hobısı de boş zamanlarında doguma gırmek :)) canımdır cıgerımdır, kaderdasımdır.. dedım anneye ıhtıyacım var.. dedı hemen gelıyorum.. olay bu dur.. bız de ne para bırıktırdık, ne karıyer koltugu ısıttık.. kendımıze dost bırıktırdık.. sukur,buna da şükür.

saglıkocagından geldim kan sonuçlarımı aldım.çok şükr herşey güsel ama kan sayımım düşmüş.. yine başlıcas ferro sanol dueduuddo giibbişey tazem burcuya da vermişti doktoru..haa ni düşmüş derseniz benm ki 14 dü yani üst sınır 16 ya hani benmde gayte iyi olunca doktorum artık takviye ilaç yerine besnlerden alabilrisin dedi ki benm tukettiğim kırmızı eti acep kim yerki başka...herneyse işte yeniden başladık ferrosanol a ..hayırlısı..öle işte

bu aradahastane dogum falan benm refakatçim annem olcak. babm v eşim evde kalcaklar.. kayınvalidemde onlara refakatçi olcak..hehehe malum ben ramazan ayında dogurcam ya o yusden sahur iftar gibi ihtiyaçlar için... ayrıca benden önce annemin eve gelip odamı hazırlması gerekir çünkü biizm burda hastaneden geldikden 1 saat sonra geçmiş olsun ziyaretine gelirler...
eşimişn doguma girmesi konusunda bende ilk başlardaa istiyordum ama eşim kesinlıkle dayanamıyacagıını ki hakkaten öyle ben biyerimi acıtsam aglarım onunda gözleri dolar bana dayanamaz.. hem girmesn ya.. düşünsenize eger normal dogum olursa inş. hep öyle umuyorum kim bilir ne hallere girces..

esracım sonuçlarım
87,6
211,3
186,7
138,6
doktorum çok pipirikli ve yüksek dedi, 10 gün diyet uygula düşmezse hastaneye yatıracağız dedi, epey yüksek değerlerim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…