emrem bi ticker yapsana sende
şafak topiğine baktımda sende bayağı öndesin sanırım??[/QUOTEnasıl yapçağımı bilmiyorumki( ben sadece sizlerin yazdıklarını heeerrrrgünnn okuyorumhihoyyyt
günaydın kızlar.DÜN DOKTORDAYDIK.oğlum çok büyümüş.1730 gr 39 cm olmuş.suyu gelişimi çok iyiymiş.yeniden kalbini inceledi gayet iyi dedi.ultrasona göre 31.haftamı sat'a göre 30.haftam bitmek üzere.doktora ara ara sulu akıntım oluyor dedi.eğer ciddi bi sorun olsaydı amniyon sıvısı azalırdı ama suyun iyi dedi.normal bi akıntıdır dedi.idrar ve kan testi yaptırdı sonuçlar iyi çıktı.kan değerlerimde iyiymiş.belim bacaklrim ağrıyor dedim çok normal artık dedi.bebeğin başına baktı iyi başı aşağıda dedi.normal gelecek ters gelmeyecek dedi.başın aşağıda olması erken doğum habercisimi dedim.hayır olurmu hiç bu haftalarda başaşağı olması güzel bi durum.eğer ters olsaydı sıkıntı yaratabilirdi dedi.demir ve elevite devam ediyorum.bol su iç dedi.iki hafta sonra gel artık sonlara yaklaşıyorsun deyince birden heyecan bastı.kızlar toplamda 15 kilo almışım.bu haftada aniden karnım büyümüştü farkındaydım ama doğuma 20 nin üstünde gireceğim sanırım.benden bu kadar şimdi sizlere bakacağım ne var ne yok
Kızlarrr,
Tatilden yeni döndüm.. şakkıdı Son zamanlara bırakmak istemedik, eşim de işlerini ayarlayınca 2 haftalığına kaçıverdik Ege sahillerinee hihoyyyt İlaç gibi geldi ama sizleri de çok özledim.. :1hug: zaten son zamanlarda deli etmişti site, giremiyordum bi türlü.. düzelmiş neysekii :Saruboceq: Tamamını okumam mümkün değil ama işlerden fırsat buldukça göz atıcam geçmişe, umarım tüm anneler ve bebişler iyidir yerimseniben
Telkırma 20 haziranda taşınıyorum inş. şirketle anlaştık annem kayınvalidem falan da yardım edecekler sağolsunlar. 32 haftalık olucam
size birşey sorucam çalışam hamişler 32 haftada 4 haftalık çalışma raporu alabiliyormuyuz yoksa illaki 5 hafta mı olmak zorunda
bu arada dun agdaya gitmisken kuaforumle de konustum rofle yaptırcam dogum iznine ayrılınca 8. ayın içinde yani. kızım beni bu beyazlamıs saclarla gormesin :)bitkisel dedim zaten dr umda dedi kesin birsey yok zararlı vs diye dedi zaten kaldıkı su saatten sonra olabilcek bir zararda yok dedi bende yaptırmaya karar verdim. hiç yaptıran yok dimi bitkisel boyatan varda rofle yaptıran yok sanırım ?
hatta rofle sac derisine pek degmiyor daha bile gvenli diyenler var .
bilmiyorum hangisi dogru
saglıkocagından geldim kan sonuçlarımı aldım.çok şükr herşey güsel ama kan sayımım düşmüş.. yine başlıcas ferro sanol dueduuddo giibbişey tazem burcuya da vermişti doktoru..haa ni düşmüş derseniz benm ki 14 dü yani üst sınır 16 ya hani benmde gayte iyi olunca doktorum artık takviye ilaç yerine besnlerden alabilrisin dedi ki benm tukettiğim kırmızı eti acep kim yerki başka...herneyse işte yeniden başladık ferrosanol a ..hayırlısı..öle işte
arkadaşlar benim göbeğimden aşağı inen o çizgi göbeğimden yukarı doğru da çıkmaya başladı. incecik kahve bir çizgi var göğüslerime doğru gidiyor göbeğimden. bu çizgi geçiyordur herhalde doğumdan sonra. çok komik görünüyor çünkü...
ne zaman geliyosun türkiyeye?doğumdan öncemi sonramı
kizlar slmmmm, bugun burda tatil, temizlik vardi bende, kadin geldii, ohh evim mislendi paklandi, camlarim silindi, bende yazlik kislik degistirdim, buzdolabimi temizledim, aksamada yemege misafirim var, biraz yoldum ama degdi:)))
sizden naperr??
siz kayınvalide görmemişsiniz kızlar 25 haftalık evliyim eve elimizde poşetlerle gidiyorum kadın benim elimdekileri değil oğlunun elindekileri alıyor belin ağrımasın diyo bidee... bırakın gelmesin gitmesin uzak olsun, ben doğurduktan sonra dokundurmayı bile düşünmüyorum bebeğime, o kadar öfkeliyim ki ona karşı anlatamam size
QUOTEnasıl yapçağımı bilmiyorumki:(( ben sadece sizlerin yazdıklarını heeerrrrgünnn okuyorumhihoyyyt[/QUOTE .!.:Lilypie : Pregnancy, baby and parenting tickers
bu siteye gir
*expecting a babyi tıkla
*full size ticker diyor oraya gir
*oradan bi background seç beğendin
*step 2 ye tıkla
*bebekler tavşanlar felan var onlardan birini seç
*step 3 e tıkla birincisi muhtemeln doğum tarihi kısmı diğeri son adet tarihin ikisinden birini doldur
*sonra create tickerı tıkla
*çıkan sayfada html for web forum vs için diyor ordaki adresi kopyala(yada en alttaki image url kısmını kopyalıcaktın onu tam hatırlayamadım sen ticker sayfanı kapama denersin ikisinide)
*son olarakta kullanıcı paneline git orda profilimi düzenle kısmına gir alta doğru inerken kilo-doğum takip kısmına o kopyaladığın adresi yapıştır işte bu kadarrr
canım benim için şimdilik normal doğum görünüyor eğer son anda bi aksilik çıkmazsa doğumdan 2-3 saat sonrada çıkarıyorlar ozmn zaten herkes yanımda olacak bende özelde yapacağım babamda sağlıkcı olduğu için eşimi sancı odasına girdirecek tanıdıklarına söleyimhihoyyytkıslar bir şey soracağım..hastane de eşimiz kalabilir mi yanımızda?
bizim burdaki hastanede sancı odaları tek kişilik çünkğ birbirlerini görüp etkilenmesinler die ayrı yapılmış onun için benim kocişim doğuma girmeden gelecek yanıma valla bizde ne ben istiyorum ne eşim doğumdan önce bile seni göreceğim diorum gökhan ben seni görmeye dayanamam dedi merak etme bende boynuna sarılıp ağlarım öle girerim doğuma dedimsenağlamaRefakatçi olarak kalabilir, ama sancı odasına almazlar çünkü orda başka kadınlarda var
tabi hastaneden hastaneye değişir, herpsi birbirinden farklı kuralları var sorsana doğum yapacağın hastaneye, ben 2 hastanenin odalarını gezdim bebek bakım odalarına baktım
ben çok istiyorum doğumda yanımda olmasını eşim istemiyor dayanamam diyor
valla canım yatmaktan başka bişi yapmıom bugün ilk defa dışarı çıkacağım oda kayınvalidem yemeğe gelin burda yiyin tekrar gidin dedi onun için çıkacağımtelkırma ; idrardaki enfeksiyon erken doğuma sebebiyet veriyor, antibiyotiği mutlaka kullanmalısın..
aftaebru ; canım sağol tahmin edebiliyorum neler yaşadığını, ben 30 yaşındayım ve ilk hamileliğim umarım hiçbir sorun cıkmaz... bu arada dergiye cıkmlaısın bence de, hem hatıra olur hem keyifli geçer, bize haber vermeyi sakın unutma...
eftelya ; benimde iki gündür sağ kasığımda ağrı var ince ince çekilme gibi sanki. solun ayatarak bol bol dinlen canım...
esraeko ; canım röfle yaptırabiliyomuymuşuz, ben kimyasal var diye hiç sormadım bile doktora çingene gibi dolaşıyorum ortalıkta yarısı kahve yarısı sarı saçlarımın, yapılabiliyosa doktoruma sorayım bende, cok isterim doğumdan önce yaptırmayı, emzirirken daha zor olur çünkü işlem uzun sürüyor. ya saçlarımı kestirme istiyorum annem hurafeler yüzünden izin vermiyor. hiç inanamazdım ama sanki bende mi tırsıyorum hiç anlamadım kendimi...
hayranım sana EVRıŞıM yaa şu kendine has tavrına filan bayılıyorum ne güsel kimseye ihtiyacın yok o bildiğimiz çıt kırıldım kadınlardan deilsin çok sefiom seni yaa bende senin gibi bölee kararlı olmak istiom yaa ALLAH herşeyi gönlüne göre versin cnm:1hug:Hoş.. benım kayınvalıdede seker gıbıdır.. ıstesem anında kalır, yanımda da kalır,hıc ole seylerı yoktur saolsun, yapar da. Ama ben amazon ormanlarında yetısmıs gıbı oldugum ıcın.. kımseye ıhtıyac duymaya duymaya yasamak ana felsemız oldugu ıcın.. ondan da ıstemıyorum.. cok ısrar ettı halbu kı geleyım kalayım dıye..
Benım yanımda kalacak arkadasım.. göz uzmanı, saglıkcı, hobısı de boş zamanlarında doguma gırmek :)) canımdır cıgerımdır, kaderdasımdır.. dedım anneye ıhtıyacım var.. dedı hemen gelıyorum.. olay bu dur.. bız de ne para bırıktırdık, ne karıyer koltugu ısıttık.. kendımıze dost bırıktırdık.. sukur,buna da şükür.
seerni bende bursadayım nerde doğum yapacaksın?
neden annenler gelemicekmi canımm doğumuna yanii hem yanında oldukları zmnda işine karışmaları senin elinde benim ikiside yanımda yani aynı şehirdeyiz ben herşeyimi annemle yaparım annem olmazsada eşimle hallederim işimine kayınvalidem yanımda ne annem ikiside uzakta siz böyle anlatınca garibime gidiyo bazen olsalar diyorum bazen iyiki yoklar. çok rahat hiç bir büyüğün karışmıyo ama onlar olsaydı doğumdan sonra büyük kolaylık olurdu
ii bari canım yanlız olmada tek kim geliosa gelsin yanına sonra yanında olup olmaları önemli deil sen çekirdek ailenle yanlız kal bence o daha güselyok canım gelicek ikiside ama kayınvalidem bir iki hafta annem 20 gün falan kalır ama ondan sonra bebişle yanlızız. çalışırken ben hep bebekli kadınların çocuğu kayınvalidesine veya annesine bırakıp çalışmasına özenirdim. ben bunu yapamicam hiç
Korkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:
Korkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?