2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Selam kızlar... Okuldan bir arkadaşın eşi doğum yapmıştı, bugün ona gittik hayırlı olsuna. 3 aylık bir kız bebek. Masmavi gözler... salyalar akıyor :) maşşalh, çok şekerdi. Arabayla gitmiştik arkadaşlarla. Oradan çıktık, bir baktım; Evrim'in evinin önündeyim meğer. (Evrim'e hep yürüyerek gidiyordum) Neyse aradım hatunu dedim, ben geliyorum!!! Anam bir gittim ki, EVRİM 9 AYLIK OLMUŞ KIZLARRR.. O ne kocaman bir göbek öyle... :CüvCüv: İşin enteresan yanı, 2 haftadır 300 gr almış hatun. Bende gene görüntüde değişiklik yok ama, 2 haftada 2 kg aldım :1shok:

NAZAN bence içimizdeki en güzel ve fiziği en düzgün annelerden biri sensin. Gİt saçını bir kestir, bitkisel boya ile boya, fönünü çektir. O bitkisel boya var ya, pırıl pırıl yaptı saçımı. Resmen kendime güvenim geldi. Üstelik beyazları da kapatıyor. Ben hemen gidip 2 kutu daha aldım, bir süre sonra tekrar boyayacağım. Şu dergi işine de bence de EVET. Ne hoş bir anı olur. Fıstık gibi hatunsun. Kalk, hadiiiiiiiii.....

Maşallah oğluna helincim. Ay çok heyecanlanıyorum böyle.. 2 hafta sonra biz de o kadar büyümüş mü olacağız? Bu arada senin sıpanın adı ne olacaktı helin?

Hoşgeldin hatun... Nerelerde kaldın, valla merak ettik seni klava: sen bir daha haber vermeden bir yere git bak neler oluyor :mymeka: Nasıl, anneliğe alışmışım değil mi kızlar =)))

Canım 3 hafta kalana kadar çalışabilirsin. istersen 3+13 veya 4+12 kullanabilirsin iznini diye biliyorum ben..

ESRAKO ben geçen sene saçımı bitkisel açıcı ile açtırmıştım. Komple, her tarafını... Ve saçım neredeyse hiç yıpranmadı. Dolayısıyla bitkisel röfle (dediğin gibi zaten dibe değmiyor) gayet uygun olur kanısındayım.

Bu doktorlara belli firmalardan ilaç yazınca ödül, tatil vs veriyorlar ya, ondan farkediyordur Pinkycim. Maşallah sende de kan fazlası var benim gibi.. Ama gene de alıyorum ben de ilaç..

Şu REFAKATÇİ konusu konuşulmuş ya, benim adam zaten doğuma girmeyi hiç düşünmedi. O da TIRSARGİLLERden.. Zaten üniv hastanesinde doğuracağım için giremez doğuma. Devlet hastanelerinde almıyorlar. Refakatçi olarak da annem kalır herhalde. Sen otur desek de oturamaz o kurtlu kaydirigubbakcemile2

benim yukarıya dogru cıkan sadece tuyler asagıya dogru olan kahverengi cizgi vede dogumdan sonra cok gec kayboluyomus yani dogurduk gecti gitti deilmis maalesef

ne zaman geliyosun türkiyeye?doğumdan öncemi sonramı

dogumdan sonra muhtemelen ramazan bayramında canım

kizlar slmmmm, bugun burda tatil, temizlik vardi bende, kadin geldii, ohh evim mislendi paklandi, camlarim silindi, bende yazlik kislik degistirdim, buzdolabimi temizledim, aksamada yemege misafirim var, biraz yoldum ama degdi:)))
sizden naperr??

oh gozun aydın evinde misler gibi oldu ruhunda rahatladı

benimkide seker gibidir uzerime titrer ama bikeresinde esim beni onun yanında kucagına almıstı oglum belin kırılacak dedi sanki kac kiloysam dusurcen kızın bitarafını kırcan demioda senin bu olayda onu hatırlattı bana simdikaydirigubbakcemile3

kıslar bir şey soracağım..hastane de eşimiz kalabilir mi yanımızda?
canım benim için şimdilik normal doğum görünüyor eğer son anda bi aksilik çıkmazsa doğumdan 2-3 saat sonrada çıkarıyorlar ozmn zaten herkes yanımda olacak bende özelde yapacağım babamda sağlıkcı olduğu için eşimi sancı odasına girdirecek tanıdıklarına söleyimhihoyyyt
bizim burdaki hastanede sancı odaları tek kişilik çünkğ birbirlerini görüp etkilenmesinler die ayrı yapılmış onun için benim kocişim doğuma girmeden gelecek yanıma valla bizde ne ben istiyorum ne eşim doğumdan önce bile seni göreceğim diorum gökhan ben seni görmeye dayanamam dedi merak etme bende boynuna sarılıp ağlarım öle girerim doğuma dedimsenağlama
valla canım yatmaktan başka bişi yapmıom bugün ilk defa dışarı çıkacağım oda kayınvalidem yemeğe gelin burda yiyin tekrar gidin dedi onun için çıkacağım
hayranım sana EVRıŞıM yaa şu kendine has tavrına filan bayılıyorum ne güsel kimseye ihtiyacın yok o bildiğimiz çıt kırıldım kadınlardan deilsin çok sefiom seni yaa bende senin gibi bölee kararlı olmak istiom yaa ALLAH herşeyi gönlüne göre versin cnm:1hug:

Son düzenleme:
bende annem yada arkadaşımı isterim, belki ablamda yetişir doğuma o da olabilir, kayınvalidem dünden razı ama istemem onunla rahat edemem

ne kayınvalidem yanımda ne annem ikiside uzakta siz böyle anlatınca garibime gidiyo bazen olsalar diyorum bazen iyiki yoklar. çok rahat hiç bir büyüğün karışmıyo ama onlar olsaydı doğumdan sonra büyük kolaylık olurdu

neden annenler gelemicekmi canımm doğumuna yanii hem yanında oldukları zmnda işine karışmaları senin elinde benim ikiside yanımda yani aynı şehirdeyiz ben herşeyimi annemle yaparım annem olmazsada eşimle hallederim işimi

Son düzenleme:
yok canım gelicek ikiside ama kayınvalidem bir iki hafta annem 20 gün falan kalır ama ondan sonra bebişle yanlızız. çalışırken ben hep bebekli kadınların çocuğu kayınvalidesine veya annesine bırakıp çalışmasına özenirdim. ben bunu yapamicam hiç

ii bari canım yanlız olmada tek kim geliosa gelsin yanına sonra yanında olup olmaları önemli deil sen çekirdek ailenle yanlız kal bence o daha güsel

Kızlar bi konuda yardım rica edicem ben eylül annesiyim gerçi ama belki yaşayanınız vardır. Benim kanım 10,2 idi birbuçuk ay ilaç kullandım 9,6 olmuş şimdi kan iğnesi verdi doktor korkuyorum çıkar mı çıkmaz mı acaba bilmiyorum. Başına gelen iğne kullanan yada kanı bu kadar düşen var mı acaba özelime mesaj atabilirse çok sevinirim çünkü burayı takip etmem pek mümkün deil :)

Korkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:

Kıssssslaaaaar fotoğraf makinesi aldım - en sonunda :) salı gelecek aldıklarımın bol bol resmini çekip sşzş bıktıracağım

Korkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:

canım sendemi yaaa noluyo böyle herkes şekerlenmeye başladı

bende bugün doktora gittim muayne oldum herşey yolunda bebişim 993 gr olmuş öğleden sonraya randevu aldığım için şeker testim yarına kaldı bende çok korkuyorum doktor kilom fazla olduğu için şeker çıkabilir diyor. hamileliğimde allahtan bugüne kadar 6 kg aldım. ama ben zaten şişko olarak hamile kaldığım için bu kadar kilo almak çok bile bana.
50 gr yükleme yapılacak yarın sabah. doktor ailede varmı şekeri olan dedi malesef var hemde en yakınım babam şeker hastası ileri derecede hemde dedem ve bi halam şekerden vefat eti öteki halamda şeker hastası ama o kendi hemşire olduğu için herşeyine çok dikkat ediyor sağlıklı yani umarım bende çıkmaz valla sizleri duydukça paçalarım iyice tutuştu senağlama

selam herkese,
5 günden sonra okulu açtım bugün,öffffffff.şu haziran ayı bir gelseydi...
annemin yanı çok güzeldi;eve geldim iş,okula gittim iş...dünya benim omuzlarım üzerinde mi duruyor ne?
alışveriş faslı da çok güzeldi,kemeraltı'nda saatlerce gezdim,yoruldum ama değdi.yalnız gittiğim için aldıklarımı getirmedim,eşimle gidince getireceğim.kendime pijama aldım,gecelik beğenemedim.bebeğe çanta,battaniye,ayakkabı,biberon,alt açma,vs vs... yani her şey çok güzeldi,sizden de iyi haberler almak çok güzel.görüşmek üzere...

ayyyh herkes nerde aşkımemnu mu izliyosunuz.. ...eşim yokk bende arkadaşlarımla vakit geçiririm diye düşündüm ama kimse yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…