hayranım sana EVRıŞıM yaa şu kendine has tavrına filan bayılıyorum ne güsel kimseye ihtiyacın yok o bildiğimiz çıt kırıldım kadınlardan deilsin çok sefiom seni yaa bende senin gibi bölee kararlı olmak istiom yaa ALLAH herşeyi gönlüne göre versin cnm:1hug:
ooo maşallah TOSUN KUZEYe.. annesi iyi bakmış ogluşuna..:)
baby sadece ikimiz varız sanırım..
ayy canm hoşgelmişsin..:)...sorryben de varım
kaydirigubbakcemile3
ayy canm hoşgelmişsin..:)...sorry
evris masallah kuzeye haftaya gitseydin 1.5 kg olacakmıs demekki cok sevindim ii haberlerine.napsın cocuk yigidin malı meydanda
ooo maşallah TOSUN KUZEYe.. annesi iyi bakmış ogluşuna..:)
baby sadece ikimiz varız sanırım..
Oyy maşallah Evriş kuzuna, senin SAT ile benimki yakındı sanırım ( 4 kasım benim). Bakalım bizim kuzunun kilosu da Kuzey arkadaşı kadar olabilmiş mi, maşallah maşallah... ben de hafta sonu öğrenirim sanırım...
ayyevriş eşine OZY kuzeye KUZY ya...kaydirigubbakcemile3
ayyyyy çokk yemişim ya karnım çatlıcakk soda içtim ne fayda..!!! eşimde yok kime nazlancam ben...
hımm sanırım şeker kız olma yolundasın umarım 100 lük düşük çıkarKorkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:
canım yaa hiç belli olmuyo bu işler bak bende şişkoyum bizim sülalede bol bol şeker hastası var sen 6 ben 16 kiloo aldımm yediğim tatlıların hamurişlerin haddihesabı yokk ama normal çıktı sınırda felan bile çıkmadıı o yüzden yarın ola hayrola şimdiden takma kuzumcanım sendemi yaaa noluyo böyle herkes şekerlenmeye başladı
bende bugün doktora gittim muayne oldum herşey yolunda bebişim 993 gr olmuş öğleden sonraya randevu aldığım için şeker testim yarına kaldı bende çok korkuyorum doktor kilom fazla olduğu için şeker çıkabilir diyor. hamileliğimde allahtan bugüne kadar 6 kg aldım. ama ben zaten şişko olarak hamile kaldığım için bu kadar kilo almak çok bile bana.
50 gr yükleme yapılacak yarın sabah. doktor ailede varmı şekeri olan dedi malesef var hemde en yakınım babam şeker hastası ileri derecede hemde dedem ve bi halam şekerden vefat eti öteki halamda şeker hastası ama o kendi hemşire olduğu için herşeyine çok dikkat ediyor sağlıklı yani umarım bende çıkmaz valla sizleri duydukça paçalarım iyice tutuştu senağlama
maşallah kuzeyineee yaa boyunu nasıl ölçüyolarkine benim doktor ölçülmez dedi çocuk sanki boylu boyunca yatıyomuki??e anasına benzicek tabee bana benzicek hali yok delikafaduldenArkadaslarım.. Kuzey 1412 kılo, 37 cm boyunda.. essekk herif sadece pipisini gösterdi durdu.. ne ıstır anlamadım yaf :)) haftaya tekrar gıdecegız yüzünü görebilmek için.. nolacak benım bu oglanın hali bilmem.. annesi gibi mi zıpır mı olacak ne kaydirigubbakcemile3
Ha Tazeburcu hemşire.. seni ne kadar cok sevdıgımı soylemıs mıydımmo dokuz aylık gobekle duvar arasına sıkıstırıcamm senı.. hatırlat bana e mi annemm şakkıdı
aynen bizimkide bende yanında size yazıyom bi yandanda beyfendiye çaycılık yapıyom pehhhben burdayım benim kocis kurtlar vadisi izlio bende bakıorum biraz oa biraz bura
geçmiş olsun mucizem yaaatelkırma, lökosit epitel vs. benim tahlillerimde de çıkmış :1no2:
ayy bendeee aynen göbeğii açtım oturoyum patlıcammmm kafamçokkarıştıayyyyy çokk yemişim ya karnım çatlıcakk soda içtim ne fayda..!!! eşimde yok kime nazlancam ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?