2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

iyi akşamlar kızlar bir kaç gündür yokum giremedim büyük işlere kalkıştım evi badana boya bebek odası derrken iflahım kesildi çoook yoruldum diyebilirim umarım herkes iyidir geçmişi hiç okuyamadım hızlıca bakmaya çalışırım şimdiden özürler yani

Ya cok tesekkur ederım.. cok onur duydum.. cok gurur duydum.. benım gıbı olmanın gusel bı yanı yok emın ol,ruh yorgunlugu herseyın ötesinde.. yaşının ınsanı olmak ruh saglıgı ıcın de cok ıyı, sen de olduguun yasın tadını cıkar.. benım de sansım olsaydı,bende bunu secerdım ınan. Yıne de cok cok tesekkur ederım.. Allah hepımızın gonlune gore versın daima.. biliyorum ki senin bakıslarının gusellıgı bu yorumun..

Arkadaslarım.. Kuzey 1412 kılo, 37 cm boyunda.. essekk herif sadece pipisini gösterdi durdu.. ne ıstır anlamadım yaf :)) haftaya tekrar gıdecegız yüzünü görebilmek için.. nolacak benım bu oglanın hali bilmem.. annesi gibi mi zıpır mı olacak ne kaydirigubbakcemile3

Ha Tazeburcu hemşire.. seni ne kadar cok sevdıgımı soylemıs mıydımm o dokuz aylık gobekle duvar arasına sıkıstırıcamm senı.. hatırlat bana e mi annemm şakkıdı

Son düzenleme:
evris masallah kuzeye haftaya gitseydin 1.5 kg olacakmıs demekki cok sevindim ii haberlerine.napsın cocuk yigidin malı meydanda

Herkese iyi geceler kızlar...

geçmişe biraz baktım da şeker kız olanlar olma ihtimali olanlar, üzülmeyin arkadaşlar, defaeten konuşuldu burada ya, çözümsüz bir durum değil, biraz dikkat ile sorun çözülüyor... yine de hamilelik tabi, insanın canı istiyor.... Allah yardımcınız olsun...

Bende de ters bir durum mevcut ama tam çözemedim bakalım hafta sonu dr. ne diyecek... Tokluk şekerime baktık da; açlık 80, tokluk 65 çıktı (ki tokluk şekerinin normal değerleri 80 ile 140 arasında olmalıymış) yani epey düşük... hipoglisemi geliyor akla tabi ama bilemem... çok anlamam test sonuçlarından falan... Oysaki 50 gr glukoz yüklemede 136 mı ne çıkmıştı üst sınıra yakındı, belki de glukoz yüklemesi ile tokluk şekerinin alakası yoktur bilemiyorum...

ooo maşallah TOSUN KUZEYe.. annesi iyi bakmış ogluşuna..:)

baby sadece ikimiz varız sanırım..

Oyy maşallah Evriş kuzuna, senin SAT ile benimki yakındı sanırım ( 4 kasım benim). Bakalım bizim kuzunun kilosu da Kuzey arkadaşı kadar olabilmiş mi, maşallah maşallah... ben de hafta sonu öğrenirim sanırım...

Reklam aralarında gırıyorum... :))

evris masallah kuzeye haftaya gitseydin 1.5 kg olacakmıs demekki cok sevindim ii haberlerine.napsın cocuk yigidin malı meydanda

ooo maşallah TOSUN KUZEYe.. annesi iyi bakmış ogluşuna..:)

baby sadece ikimiz varız sanırım..

Tesekkur ederım kuzular; normal de 1300 lımıtmıs.. Kuzi 1400 cıvarlarında.. aslında ole tonton degıl.. şükürler olsun zaten.. tonton olmasını ıstemıyorum.. cunku bu sefer benı oldukca zorlayacak saglık acısından.. o yuzden kararında gıtmesı benı mutlu edıyor.. yıne de saolun cıgerlerım..

Babymm haftaya da gıdecegım,yuzunu gostermedıgı ıcın haftaya da gelın dedı... bakalım ne kadar olacak o zaman kılosu.. artık normalde gunde 30 gram alması gerekıyor bebeklerın,ben de bır hafta boyunca ne kadar almıs bı kontrol edeyım dıyorum.. dogum ıcın Agustos bası dedı doktor.. sımdılık bu kadar.

ayyyyy çokk yemişim ya karnım çatlıcakk soda içtim ne fayda..!!! eşimde yok kime nazlancam ben...

ayyevriş eşine OZY kuzeye KUZY ya...kaydirigubbakcemile3

şu andan dr. a gidip tartılana kadar 1-2 gün meyve ve su ağırlıklı beslenmek istiyorum, yine aldı beni bir telaş, dr.'un tartısında fazla çıkıyorum ama yaa benneyaptımki

zaten kilom günde 2 kilo arası değişlebiliyor evdeki tartıda da...

yanlış anlamayın kilolarımı dert eden ben değilim, doktor :sm_confused:

ayyyyy çokk yemişim ya karnım çatlıcakk soda içtim ne fayda..!!! eşimde yok kime nazlancam ben...

bize nazlan biz çekeriz.

çok yiyince öyle oluyor, bebişler büyüdü ya karnımızda fazla yer yok, aslında az da yesek bir gerilme oluyor... midem boşken karnımdaki gerginlik geçiyor biraz yumuşuyor ya çok seviyorum o yumuşak anlarını, rahatlıyorum resmen...

Korkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:
hımm sanırım şeker kız olma yolundasın umarım 100 lük düşük çıkar
canım yaa hiç belli olmuyo bu işler bak bende şişkoyum bizim sülalede bol bol şeker hastası var sen 6 ben 16 kiloo aldımm yediğim tatlıların hamurişlerin haddihesabı yokk ama normal çıktı sınırda felan bile çıkmadıı o yüzden yarın ola hayrola şimdiden takma kuzum
maşallah kuzeyineee yaa boyunu nasıl ölçüyolarkine benim doktor ölçülmez dedi çocuk sanki boylu boyunca yatıyomuki??e anasına benzicek tabee bana benzicek hali yok delikafadulden
ben burdayım benim kocis kurtlar vadisi izlio bende bakıorum biraz oa biraz bura
aynen bizimkide bende yanında size yazıyom bi yandanda beyfendiye çaycılık yapıyom pehhh
telkırma, lökosit epitel vs. benim tahlillerimde de çıkmış :1no2:
geçmiş olsun mucizem yaaa
bezelerin iyileştimi annem??
senin şekerde tam tersi düşükmü çıkmış yani yazdığın sonuçlardan bişi anlayamadımda
ayy bendeee aynen göbeğii açtım oturoyum patlıcammmm kafamçokkarıştı
bana nazlan tatlımmm istedğin kadar nazlanabilirsn :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…