2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kahve içme mevzusu geçmiş önceki sayfalarda, naçizane içmeyin derim arkadaşlar... belki çok azdan bir sorun olmaz ama düzenli içmek hele de hamileyken bilemiyorum, bence içmeyin...

mucizem yaa senin doktorda ne kıl takmış kilona :mymeka:
doktora giderken fırça yicem derdinden bebişini görücene sevinemiyon bile delikafadulden
ayrıca istanbul buluşması düzenlemeyi planlıyoruz bu sefer bizi ekmezsin değilmi??:1closedeyes:

ay valla herkes dizide yaaa kıl olorum o diziyideee amcasının karısı ile haşna fişnede herif pehhh
adı üstüne aşkı memnuuuu

gypsy'm sağol canımcım, bezeler bi şişiyo bi iniyo, aman anlamadım ben bu işten bişey... bebişe zararı olmasın da doğum sonrası daha bi kurcalarım sanırım neymiş ne değilmiş...

çaycılığını yerim senin :)) eşin çok şanslı biri, söyle haberi olsun :) inanmazsa göster yazımı :)

sorma esracım ya, sevinemiyorum evet, bi o tartılma faslından kurtulsam, alnımın akıyla çıksam :S

kuzucum ben sizi ekmedim, fazla giremiyorum ki foruma, bir de nikah çıkınca aynı tarihe olmadı işte, ama buluşma fotolarınızı gördüm süpersiniz hepiniz, çok sevdim sizleri...

eşimin iş durumuna göre bir süre bir yerlere gidebiliriz, sen de yazmışın ya tatil istiyoruuum diye :)) ben de istiyoruuum işte, biraz kafamı dinlemem lazım... illa deniz güneş değil derdim, biraz uzaklaşmak... O zamana denk gelmezse ekmem inşallah bebişim... alkisalkisalkis

gösterdimmmmm a.s.
aman sevsinler topiğinide arkadaşlarınıda diyooo
gelsin bana sorsun neler çekiyorum diyo terbiyesiz :mymeka:

ayyevriş eşine OZY kuzeye KUZY ya...kaydirigubbakcemile3

Ya babam, bızde kımse kımseye ısmı ıle ıthaf etmes.. ederse ona kızgın demektır.. kızgın oldugumuz zaman ısmımızle hıtap ederıs bız.. :))) e halıyle Kuzey de bundan nasibini alacaktı.. aldı da yafrummm.. :))))

Kuzu kelimesini de çok kullanıyor zaten Evriş, ha KUZU ha KUZY, ikisi de aynı :))

Di mi annem?? ne gusel ozetlemişsin :))))

maşallah kuzeyineee yaa boyunu nasıl ölçüyolarkine benim doktor ölçülmez dedi çocuk sanki boylu boyunca yatıyomuki??e anasına benzicek tabee bana benzicek hali yok delikafadulden:

Yafrum, 4 boyutluda bakarken.. ekran soluo ona.. adam ölçmü ki annem... ay sana da benzesın.. senın şekerliğini,enerjını alsın.. o da yeter de artar bıle ona.

ay valla herkes dizide yaaa kıl olorum o diziyideee amcasının karısı ile haşna fişnede herif pehhh
adı üstüne aşkı memnuuuu

Yaf.. sefıyoruss ıste.. :)) haşna fişne.. gusel goruntuler, enstanteneler.. :))

[/URL][/IMG]

şemaya bakınnnn alkisalkisalkis
kimin eli kimin cebindee delikafadulden

Allahh senı kahretmeye... üşenmemişler şemasını mı yapmışlar ??? :roflol:

İşin kotu tarafı oldukca da dogru bı şema kaydirigubbakcemile3

Evriş, magnezyumu doğuma kadar sabah akşam kullanacaksın dedi bana dr.

Eftelya, geçmiş olsun canım...

helin, fasulyeko
maşallah kuzularınıza...

dide'm geçsin göbek deliğindeki ağrı yaa, arada oluyor gerçi, ama göbek deliği olarak değil de civar bölgelere oluyor, rahim büyüyor olabilir, bebişin kordonunu çekiyor olabilir :) ki düşündükçe bu ihtimali gülümsüyorum :)

sen de lost izliyordun değil mi, sezon bitti, çok üzgünüm

sağlık ocağından eve gelmişler kızlar, not bırakmışlar :) mutlaka arayın falan diye... peki ya evde bulsalardı evde mi muayene edeceklerdi acaba? :)) çok güldüm, kroki falan da bırakmışlar gelin demek istiyorlar herhal :)) sabah bi gideyim de derrrdiniz ne karrrrrdeşim diyeyim

Korkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:
canım 100grlık ta kesın sonuc cıkıyor.takılma sen ona.benım 50grlık 144 cıkmıstı 100grlık olanı sınır 190dı benı 120 cıktı.bide bi gün önce nerdeyse 3 tane çikolata yedım eger seker varsa gizlemesın kendını die.oyüzden hıc stres yapma kendıne,hem cıksa bıle kontrol altına alınabılen bişeyyerimseniben
canım hiç boşuna tutusma onun kıloyla alakası yok,sendede cıkmıycak canım inşallah hem bende kılolu hamıle kaldım napalım bebişler saglıklı olsun da kılolar gider sonra
ohh maşşalah kuzey beye.şunada bak nerdeyse 1.5 kılo olmus bilemmmmm.maşşalah maşşalah
[/URL][/IMG]

şemaya bakınnnn alkisalkisalkis
kimin eli kimin cebindee delikafadulden

Allah senı iyi etsın emiiii kız kereeee.nerdende bulursun böle seylerı kaydirigubbakcemile3
yanı dizi neysede yazarımız pek bı ihtiraslıymıstı.senelerr önce nasılda yazmıs kitabı ama dimi

kızlar ne güzel siz cicileri bebek arabalarını ve diğer ihtiyaçları falan neredeyse tamamlamışsınız çoğunuz, güle güle kullanın hepiniz... ben daha tam bir vakit bulabilmiş değilim :S fazla da beklememek gerek, hızlansam iyi olacakkkk delikafadulden

hehehee cok güldüm :roflol: :roflol: :roflol: krokimi bırakmıslarr..uleyynn ne kıymetli karılarsınız eve kadar gelıyolar beeehhhhhkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…