mucizem yaa senin doktorda ne kıl takmış kilona :mymeka:
doktora giderken fırça yicem derdinden bebişini görücene sevinemiyon bile delikafadulden
ayrıca istanbul buluşması düzenlemeyi planlıyoruz bu sefer bizi ekmezsin değilmi??:1closedeyes:
gypsy'm sağol canımcım, bezeler bi şişiyo bi iniyo, aman anlamadım ben bu işten bişey... bebişe zararı olmasın da doğum sonrası daha bi kurcalarım sanırım neymiş ne değilmiş...
çaycılığını yerim senin :)) eşin çok şanslı biri, söyle haberi olsun :) inanmazsa göster yazımı :)
[/URL][/IMG]
şemaya bakınnnn alkisalkisalkis
kimin eli kimin cebindee delikafadulden
gösterdimmmmm a.s.
aman sevsinler topiğinide arkadaşlarınıda diyooo
gelsin bana sorsun neler çekiyorum diyo terbiyesiz :mymeka:
ayyevriş eşine OZY kuzeye KUZY ya...kaydirigubbakcemile3
Kuzu kelimesini de çok kullanıyor zaten Evriş, ha KUZU ha KUZY, ikisi de aynı :))
maşallah kuzeyineee yaa boyunu nasıl ölçüyolarkine benim doktor ölçülmez dedi çocuk sanki boylu boyunca yatıyomuki??e anasına benzicek tabee bana benzicek hali yok delikafadulden:
ay valla herkes dizide yaaa kıl olorum o diziyideee amcasının karısı ile haşna fişnede herif pehhh
adı üstüne aşkı memnuuuu
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
canım 100grlık ta kesın sonuc cıkıyor.takılma sen ona.benım 50grlık 144 cıkmıstı 100grlık olanı sınır 190dı benı 120 cıktı.bide bi gün önce nerdeyse 3 tane çikolata yedım eger seker varsa gizlemesın kendını die.oyüzden hıc stres yapma kendıne,hem cıksa bıle kontrol altına alınabılen bişeyyerimsenibenKorkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:
canım hiç boşuna tutusma onun kıloyla alakası yok,sendede cıkmıycak canım inşallah hem bende kılolu hamıle kaldım napalım bebişler saglıklı olsun da kılolar gider sonracanım sendemi yaaa noluyo böyle herkes şekerlenmeye başladı
bende bugün doktora gittim muayne oldum herşey yolunda bebişim 993 gr olmuş öğleden sonraya randevu aldığım için şeker testim yarına kaldı bende çok korkuyorum doktor kilom fazla olduğu için şeker çıkabilir diyor. hamileliğimde allahtan bugüne kadar 6 kg aldım. ama ben zaten şişko olarak hamile kaldığım için bu kadar kilo almak çok bile bana.
50 gr yükleme yapılacak yarın sabah. doktor ailede varmı şekeri olan dedi malesef var hemde en yakınım babam şeker hastası ileri derecede hemde dedem ve bi halam şekerden vefat eti öteki halamda şeker hastası ama o kendi hemşire olduğu için herşeyine çok dikkat ediyor sağlıklı yani umarım bende çıkmaz valla sizleri duydukça paçalarım iyice tutuştu senağlama
ohh maşşalah kuzey beye.şunada bak nerdeyse 1.5 kılo olmus bilemmmmm.maşşalah maşşalahArkadaslarım.. Kuzey 1412 kılo, 37 cm boyunda.. essekk herif sadece pipisini gösterdi durdu.. ne ıstır anlamadım yaf :)) haftaya tekrar gıdecegız yüzünü görebilmek için.. nolacak benım bu oglanın hali bilmem.. annesi gibi mi zıpır mı olacak ne kaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG]
sağlık ocağından eve gelmişler kızlar, not bırakmışlar :) mutlaka arayın falan diye... peki ya evde bulsalardı evde mi muayene edeceklerdi acaba? :)) çok güldüm, kroki falan da bırakmışlar gelin demek istiyorlar herhal :)) sabah bi gideyim de derrrdiniz ne karrrrrdeşim diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?