Evriş, magnezyumu doğuma kadar sabah akşam kullanacaksın dedi bana dr.
Eftelya, geçmiş olsun canım...
helin, fasulyeko maşallah kuzularınıza...
ohh maşşalah kuzey beye.şunada bak nerdeyse 1.5 kılo olmus bilemmmmm.maşşalah maşşalah
evrim maşşallah kuzeye baya kilo almış
gözün aydın erviş maşallah Kuzeye nasılda güzel büyümüş.
al bendende o kadar aynen bende büyük işlere karıştım mahfoldum bu halde yapılacak işler değil sanada çok geçmiş olsun...maşallah sakaleyn biz daha 28 haftaya daha yeni girdik 30 görecekmiyiz acaba sanki zaman geçmiyor gibi.
Izmirde sıcaklar fene bastırdı şahsen 11 den sonra dışarı çıkmıyorum çok acil olurda çıkarsam bayılıcakmışım gibime geliyor çarşı işlerim bitti ama evde tadilat başladı banyo kırılınca parkedende vaz geçtim çok pislik çıktı karnı burnunda çekemiyorum seney yaptırıcam digerlerini.
Akşam odaları degiştirdik abim sagolsun yardım etti ama sbaha kadar uyuyamadım agrılarım oldu yok benim bu halde yiyecegim nane degil dogrusu
hadi gözün aydın canım nihayet bitti bi daha allah ayırmasın askerlikte olabiliyo zayıflanabilyo neyse şimdi toparlar bir sorunu olmaz bebişinede maşallah canım...merhaba arkadaşlar,
eftelyaaa çok geçmiş olsun. Druna yanına birini alıp hemen git bence. Kasık ağrısı ile gidersen acil olarak dr bakmak zorunda canım. Kimseyi dinleme tatlım yaaaaa... Dr çıkmadan çık tatlım....
Bu arada eşim geldi kısslarrr. Artık beraberiz:lepi::lepi: Inş bu son uzun ayrılığımız olur... Kocişim geldi çok değişmiş zayıflamış 8-10 kilo vermiş yüzü küçücük kalmışşş. Anki 22-23 yaşında gibi duruyorrrrr... çok özlemişi onuuu. Sarılsam da hiç bırakmasam bir daha ama bugün işe gitti kocişim bıraktı beni yaaaafisfisfisfisfisfis oldum olası iş delisidir zatenn birde kendi işi oluncabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
ama bugün önce beraber drumaza gittik bebişimizi gördükk kızımızı.. Herşeyi çok ii maaşallah dedi. Suyu gelişimi herşey çok iidi. Babamız ilk kez gördü kızımızı... Heyecanla baktı ikisi de canım benim yaaaşenizşeniz yalnız kızımızın kafası karnımdaydı. Yüzünü çevirdi baktı bize kızıımmm. Sonra elini yüzüne götürdü...
Bu arada drum artık göğüslerine badem yağı zeytinyağı sürmeye başla dedi.. Bir de 1-2 kere kalbim çok hızlı atıp rahatsız etmişti beni... Yani öle efor sarfettikten sonra deil normal otururken kalbim birden hızlı çarpmaya başlayıp rahatsız etmişti benii. Devam ederse kardiyolağa görünürsün dedi. Inş stresten sıkıntıdandır bişey çıkmaz umuyorum...
Sonra, bebek arabası ana kucağı ve park yataklara bakmaya gittik kocişimle.. Kraft'ın 2li bir takımını beğendim. Kraft energy die bişidi. Ana kucağı arabaya monte ediliyor. Fiyat olarak da uygundu 350 bırakırım filan dedi. Parkyatağı da kraft beğendim. Chiccolarda güsseldi ama chiccolar sallanmıyor... Onu da 300 bırakırız dediler. Bakalım..bir kere daha baktıktan sonra alırız inşallah...
Sonra kocişim beni eve bıraktıııı. Kendi işe gitti... şimdi saat 6 olsun die bakıyorum... çok özlemişim kocişimi yaaaaşeniz bir daha hiç ayrılmayız inşallah:asigim::asigim:
aman tempoya kaptırıp yorma kendini kızınada maşallah canım şekeride yırtmışın gözün aydın..merhaba arkadaşlar
geçmiş okuyamadım çok fena ya çok sayfa birikmiş dersimde var bugün yarında tatil çarşambaya ben yokken olan biten herşeyi öğrenmiş olurum. Umarım herkes bebekleriyle beraber iyidir...
Ankaraya gittim ben cuma günü, şeker testi yaptırdım, 134 çıktı, referans değerlerinde 120-170 arası normal görünüyordu, doktorda normal olduğunu söyledi, bebeğimi gördüm iki ay sonra ama ne yazıkki yüzünü göstermedi sağ bileğini sol eliyle kavramış ikisinide yüzüne dayamış uyuyordu. çok açtım belkide ondandır. 3 hafta sonra izine ayrılıyorum. Biraz buralarda kalırım sonra ankaraya gideceğim. Yolculuğumda iyi geçti, sık sık mola verdik, gezdik, dolaştık yollarda. Iyiydi, umarım tekrar giderkende aynı olur. Ama ayaklarımda şişlikler başladı benim, sıcaklarda tetikliyor sanırım. Alışverişde yapamadım hem vakit yoktu hemde sıcaktı. Annemi bu konuda kararlı ve aşırı istekli buldum. Işimede geldi:)) kıyafetleri, tamamlamış, elinde listesi geziyor sadece yatak - araba ve araç koltuğu kaldı. Onuda ben internetten bakıp karar vereceğim.
Demir hapına , magnezyuma devam edeceğim. Gaviscon verdi, kilosuda 1160 gram kızımın.
Buradada deniz girmeye başlamışlar haftasonu. Eşimi gönderdim. Suyun sıcaklığına göre haber verecek. Vallahi gireceğim bende, bacaklarımın şişkinliği başka türlü geçmeyecek...
Benden şimdilik haberler bu kadar, derse gidiyorummm, hepinizi öpüyorumm.
canım odanız çook güzel olmuş emeginize sağlık sağlıkla kullanmak naip etsin ...kızlar bu yatak çift yönlü yani mesela ilerleyen yıllarda ters çeviricez ranza oluyor ister altını oyun alanı olarak kullanır ister bi yatak koyulup ranza olur çok yönlü yaneee zaten park yatağını 3-5 ay sonra odasını getiricem bu yatakta ben yatarım bi süre gece kalkmalarla uğraşmim kaydirigubbakcemile3
maşallah bebeğine nazar değmesin kendinede dikkat et madem öyle bol bol istirat et canım..ben geldim kızlar geçmişi okumadım daha hemen haber veriyim die ama hepinizn ayrı ayrı msj yazdığından emin çok saolun gel gelelim bana... Dr me salak sekereteri bişi dememiş kafasına göre takılmış ben bilmiodum bişi demedi bana dedi dün gördüğümdede sana çok kızdım hiç halin yoktu ama dışarı çıktın dedi bebeğe baktı kasığımda tam ağrıyan yerde kafası varmı 1100 gr boyu ben hayatta böle uzun bir bebek görmedim çok uzun dedi :d bebeğin 2 gün önden gidio ve durumu çok ii ama sen ii deilsin büyün çok zayıf dedi gerekirse artık eşinle konuşacağım dedi gün yarım saatten fazla ayakta durmak yok dedi heran riks altında olabilirsin dedi nts bağladı normal dedi hem direnç için hemde ağrılar içinde serum aldım idrar yollarında efkson varmış bukadar bideee acı haberim var artık kardeş kardeş yatın dedi şuan için riksli ayadasın sen dedi moralim düzeldii
maşallah valla süper oğluşun aman aman nazar değmesin gözün aydın ...merhaba kızlar nasılsınız bis yarın yola çıkıyoruz bu gün den sonra bi 10 kadar yokum onun için merak etmeyin.
Herkesler iyidir inşallah geçmişe bakamayacağım çünkü misafirim geliyor
bu arada bugün doktora gittim oğluşumu görmeye cinsiyet konusu sordum bazılarında değişim olmuş dedim bizimkine baktı erkek bebek herşeyimiz çok iyi maşallah boyumuz 40.6cm kilomuz maşallah diyin teyzeleri 1750gr olmuş bende 2 kilo almışım toplamda 14 etti 12 den sonrasını fazla kabul ediyoruz dedi doktorum doğum tarihimizde sezeryan günü 39. Hafta 22 temmuz gibi yani ama bebek böyle devam ederse sat baz almıyoruz usg gelişimine göre alıyoruz dedi bunada son haftalarda karar veriliyormuş ben adetlerim şaşmaz dedm ne zaman yumurtladığını hiç bilemezsin dedi
tansiyonum 12/6 çıktı
geçmiş olsun canım nazaramı geldin be öyle düştün aman kendine dikkat et merak etme az kaldı bebeklerimize kavuşmayada şurda bişey kalmadı....günaydın..
Artık görmek istiyorum bebeğimi, sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.. Güvende olduğunu bilsin, ben de bileyim istiyorum..
Dün yolda yürürken, ayağım taşa takıldı düştüm.. Bir saat ağladım, bebeğim ölürse diye, sonra kocam geldi hastaneye acile götürdü, neyse kalp atışlarını gördük, başına falan baktı doktor.. Iyi görünüyor dedi.. Zaten ondan sonra yeniden tekmelemeler falan başladı..
Hala aklım başımda değil.. Korkusu yetiyor inanın.. çok dikkat edin siz de.. Bebeği kurtaracağım diye nasıl atımsa kendimi yere, bacağımı resmen parçalamışım.. Onun acısı da anca çıkıyor..
geçmiş olsun antibiyotik kullanınca geçiyo merak etme ....9-10 tane lökosit zımbırtısı çıkmıştı idrarımda önemsememiştim, suda eriyen antibiyotik verdi..
100'lük test yaptıracaktım ya.. 1 hafta diyet yap öyle bakalım dedi.. Cumartesi baktırıcam yani.
Bide yazsam mı bilemedim ama bi olay çok üzdü beni... Ben muayene olurken, yukarda 30 haftalık bebeği 1500 gr olan bi anne adayı vardı. Sıcaklarda çok yürümüş çok yorulmuş, suyu gelmiş. Dr. Bi gün kadar bekleticem ama sezeryanla alıcaz dedi. Suyu gelmiş bişey yapamayız artık dedi.öyle üzüldüm ki, aklımdan çıkmıyor..
Böyle işte...
canım odanız çook güzelmiş güle güle kullansın bebeğin bence beyaz kalsın derim ben ...[ımg][ımg]http://img526.imageshack.us/img526/2699/dolap.jpg[/ımg][/ımg] - [ımg][ımg]http://img526.imageshack.us/img526/106/odac.jpg[/ımg][/ımg]
ama bu pembe dediğinizi duyar gibiyim : )) bu değil tabiki modeli böyle olacak tamamen beyaz boyayacaklar alttaki çit çimen olmayacak arılar kelebekler yok, deniz atı, deniz yıldıdızı gibi aksesularlar var, birde dolabın üstündeki tacı uçuk maviye boyayacaklar size beyazmı kalsın maviye boyasınlarmı ?? Fikir bekliyorum
hadi gözün aydın ailene kavuşmuşun inşallah en kısa zamanda eşinle arandaki hasrette biter memleket gibisi varmıdır ki,,..merhaba kızlarr... Ctesi sabahı 6-7 saatlik yolculuktan sonra evime geldim. Kocamı çokk ösledim ama burda çok iyi bakılıorum.antibiotik tedavisine başladık idrar yollarından dolayı. Ama bu akşam bitio. Kasılmaları o yapmış. Bu arada 1 buçuk kilo verdim. Vücudum ödem attı galiba. Tam 61 kiloyum. Sebze et meyve sık sık tüketioruz bebişimle. Sebzeleri çok özlemişimsüt benden de geldi ama sarı beyaz gibi. Ellemiorum hiç. Sağ göğüste var da solda tık yok.
Herkes iidri inşallah biraz okudum geçmişi. Bebetolar büyümüşş.. Anneler sütlenmiş. Mamalr yenmiş..
Bu arada izmirde hava süperrrr. Deniz kokuorrrr. Ağaç kokuorrr nem kokuorrr.... çok öslemişim. Keşke eşim de görse buraları. Bebetom çok mutlu pek hareketli sevdi havaları. Biraz daha okuyup gelicem
sen bu işi kapmışın hamurunda var güzelim senin çok güzel görünüyo bizim yerimizede ye hemi....ilk şeker hamurlu pastam süsü biraz acemice oldu amaa geliştircem kendimiii delikafadulden
[ımg][ımg]http://img196.imageshack.us/img196/2484/sn204395.jpg[/ımg][/ımg]
ohh negüzel güle güle kullanın canım....günaydın hepinize......
Pazartesi akşam beşiğimiz geldi kızlar.... Büyüyen karyola olduğu için montelemesi 1 saat sürdü bende başından hiç ayrılamadım adamlar monteledi bende başlarında bekledim zaten işten gelmiştim yorğundum birde 1 saat ayakta kalınca ayaklarım yumuk yumuk oldular şiştiler ama herşeye değdi beşiğimiz çok güzel oldu odasının rengiyle falan çok güzel uyum sağladı özel siparişle renklerinde oynama yapmıştık ama inan tam istediğim gibi olmuş biraz tereddüt etmiştim ya renkler çok koyu yada açık gelirse istediğim gibi olmazsa diye ama şükürler olsunki herşey içime sindi sabahları kalkıp ilk işimiz kızımızın odasına girip şöyle kapıdan bir bakıyoruz beşiğine odasına rabbim içinde yattığı günleride gösterir inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebeklerimizi günler azaldıkça insan biraz daha hem heyecanlanıyor hemde bazı kaygıları oluşuyor neyse herşey çok güzel olacak inşallah miniklerimiz gelince.......
çok hoş güle güle kullanın canım ilerdede o takımın yatagını alırsınız tamamlanır süper olur ...pier cardin in markası imiş..
[ımg]http://img132.imageshack.us/img132/3945/pr011293max.jpg[/ımg]
bu takımın da dolabını ve de sıfonyerını alacagız..
[ımg]http://img132.imageshack.us/img132/4413/yar252365.jpg[/ımg]
gözün aydın canım bugün havasında değilmiş demekki ama olsun en önemlisi sağlıklı olması ..biz doktordan geldiikkalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskuzucuğuma fetal eko çekildi. Oynattı resmen doktor amcasını sıpa. Adam tam hah tutturdum diyor, fırt dönüveriyor bizimki:roflol:40 dakika kadar uğraştı zavallı. Ama haberlerimiz çok iyi şükürler olsun ki. Kalbin herşeyi yerli yerindeymiş. Gaayet sağlıklıymış kuzucuğum. Gerçi bunları öğrenebilmek için sabahın 8 buçuğundan öğlen 12ye kadar beklemeklava: Kısmı bizi deli etti ama neyse artık. Keyfim yerinde:cüvcüv:
...
evet yaaasenağlamahem de hayatımda yediğim en lezzetli pastaydı kendisi. Ankara bahçelievler'de çook meşhur bir pastanede yaptırmıştıkcokacimcoook
bu arada beşikler alınmış, odalar düzülmüş. Herkes güle güle kullansın. Hepsi birbirinden güzelalkisalkisalkisçok gıpta ediyorum size. Biz 1 ya da 2 ay içinde taşınacağız ve evin heryeri heryerinde. Ne temizlik yapasım var, ne birşeyleri düzenleyesim. Kuzucuğumun eşyaları torbalarla duruyor. Biz de taşınsak da ben de şöyle zevkle hazırlasam kuzucuğumun yerini:çok üzgünüm:
maşallah oğluna kendini saklıyolar bakalım benimki ne yapıcak ...selam kizlar ben geldim, toplam git gel 150 km yaptik, yarin tatil oldugu icin dunyanin trafigi vardi gitgel 3 saat yolda gecti, ama benim essek sipasii oglum g.tunu donup bi poz vermedi, dolastim, tuvalete gittim, bekledik, neredeyse amuda kalkicaktim ama kadin bi poz yakalayamadi, kafasi yukarida ayaklar asagidaymis ve yuzude ters donukmus yanii hayal kirikligiyla geldik esim ve ben..halbuki nasil heves yapmistik..bi tek boyunun 33 cm oldugunu ogrendik, o kadar cukulata yedim, seker komasina giricektim sipa banamisin demedi yaa...:mymeka:neyse haftaya bi daha randevu aldik pozisyon degistirdi degistirdi yoksa goremicez, hatayada son limit haftaymis, yani 28.haftadan sonra gruntu iyi olmuyor dedi kadin:1no2: Iste boyle...
bence bu çekimi yapmalısın ilerde sana çok güzel anı olur kızınada gösterebileceğin bence süper ....kimsecikler kalmamış. Ben de yatayım.
Arkadaşlar size bir haber vereyim;
belki bir bebek dergisinin haziran ya da temmuz sayısına poz vereceğim. Yani ben vazgeçmezsem çekecekler. Ama ben çok kararsızım. Konu hamilelikte güzellik ve bakım mı neymiş. Aslında kesin poz verecektim ama konuyu duyunca tırstım. Hiç bana göre değilmiş. Ne doğru düzgün bir hamile kıyafetim var ne de bakımlıyım. Saçlarımı bile geçen gün eşim kesti ucundan. Hep kestirmekten bahsediyordum. örülüyken eşim tuttu bir tutamı kesti "gerek kalmadı ben aldım ucundan" diye. Yani saçımı açıp fönleteyim desem uçlar eğri büğrüdür. Beyazlar da var önlerde. Popo desen göbekle yarışıyor. Yüzüm de hala botokslu gibi olmadı. Bakıyorum etrafımda tüm hamileler bişekilde gerginleşmiş ben de hala tık yok. Sadece biraz ayak bileklerim şişti ama hala eski 35 numara ayakkabılarım oluyor.
Neyse şu çekim işi kesinleşirse size de haber veririm... Dergiyi alırsanız ya da rastlarsanız bakarsınız, hamilelikte ne kadar güzel olunuyormuş....kaydirigubbakcemile3
şekerin sınırı çok az geçtiği için yapılmasını istememiştir kızınada maşallah evinde hayırlı olsun böyle aksilikler hep olur sen takma kendini germe canım....selam kızlar günaydın
dün doktor kontrolüm vardı
kızım 1250 gram çıktı haftasıyla da uyumlu maşallah. şeker yüklemesi yapıldı 148 çıktı hamileler için sınır 140 dedi biraz ekmek makarna tatlı pilavı azalt kes dedi tansiyonum 10 a 7 çıktı iyi dedi ama ben ayaklarım şişyor deyince tuzsuz ye dedi hepsi bu sizler nasılsınız
nazan poz ver bence de kaçırrma hatıra olur
maşallah gözün aydın ....günaydın kızlar.dün doktordaydık.oğlum çok büyümüş.1730 gr 39 cm olmuş.suyu gelişimi çok iyiymiş.yeniden kalbini inceledi gayet iyi dedi.ultrasona göre 31.haftamı sat'a göre 30.haftam bitmek üzere.doktora ara ara sulu akıntım oluyor dedi.eğer ciddi bi sorun olsaydı amniyon sıvısı azalırdı ama suyun iyi dedi.normal bi akıntıdır dedi.idrar ve kan testi yaptırdı sonuçlar iyi çıktı.kan değerlerimde iyiymiş.belim bacaklrim ağrıyor dedim çok normal artık dedi.bebeğin başına baktı iyi başı aşağıda dedi.normal gelecek ters gelmeyecek dedi.başın aşağıda olması erken doğum habercisimi dedim.hayır olurmu hiç bu haftalarda başaşağı olması güzel bi durum.eğer ters olsaydı sıkıntı yaratabilirdi dedi.demir ve elevite devam ediyorum.bol su iç dedi.iki hafta sonra gel artık sonlara yaklaşıyorsun deyince birden heyecan bastı.kızlar toplamda 15 kilo almışım.bu haftada aniden karnım büyümüştü farkındaydım ama doğuma 20 nin üstünde gireceğim sanırım.benden bu kadar şimdi sizlere bakacağım ne var ne yok
ne güzel inşallah sorunsuz yapar gelirsin ben çok sıcaklarda kalamıyorum o yüzden doğumdan sonra eylül gibi düşünüyorum bodrumda çok güzellldir bu arada bizim içinde gez olurmu...tatile gidiyorummmm
kizlarrr
simdi esim aradı rezervasyon yaptırmısss. Arkadaslarımın gitceeği otel vardı bodrumda. Aynı tarihe yani bizim gtimey dusundugumz tarihti zaten aylardır yaptıralım yaptırmayalım diye kararsız bekliyoduk
dun aksam daha konustuk esim dedi aslında riskli ya gitmesek mi sonra gidelim ama nolcak daha 33, haftalık olcam falan gel git yasarken saah konusmus ets de tanıdık arkadaslarımız var sagolsunlar iptalined para iadesi garantmizi var yani hani dr gitme vs derse son muaynede. Bodruma gidiyoruz insalla h21 haziranda 33 hafta nın içinde iken. Daha evel oglumda 29-30 hatflarada gitmistim fethiyeye gelince derin bir nefes vermistim ama tatilmden geri kalmadım diye mutul olmustum bakalım bu nasıl gececek:))
ilk baktıgım sey sezlongların usutnde minder varmı olud o benim için buyuk konfor olcak çunku varmıs :)
umarım kızım bodrum dogumlu olmaz .)
geçmiş olsun canımesracım sonuçlarım
87,6
211,3
186,7
138,6
doktorum çok pipirikli ve yüksek dedi, 10 gün diyet uygula düşmezse hastaneye yatıracağız dedi, epey yüksek değerlerim herhalde.
hoşbulduk canım evet bütün evi yaptrdım ama zor olanı o eşyaları toparlamak ölüm ölüm....angel hoşgeldin canım komple evemi badana boya yaptırdınız??
yaşasın tikerım olmuş.esra çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3
angelim sağol tatlım sizinde eviniz bitmiş hayırlı olsun boya büyük dert yaa kurtulmuşsun işte ne güzel
pastayıda çokkktann yedimde kanalizasyon yollarını tuttu bile delikafadulden
evet canım bitti ama bende bittim daha popomu bu akşam koydum denebilir günlerdir afiyet olsun canım
EvrİŞ bu arada oĞlunada maŞallah allah nazarlardan korusun....
evriş maşşallah kuzeyine benimkinin ismide çınar olacak inşallah:) geçen hafta 1405 gramdı maşşallah.doktor herşeyi normal dedi
Arkadaslar, bu kulottan almaya karar verdim.. oldukca da fıyatı uygun.. en azından hastane ıcın yanımızda olsa yeter dıye dusunuyorum.. bir paketin içinde 4 tane varmıs.. fıyatı da 6 tl sı.. Joker magazalarında da satılıyor.. ne dusunuyorsunuz.. fikrinizi alayım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?