2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eftalya ben önceden çalışıyodum hamile kalmadan önce ayrıldım. doğumdan sonrada istiyorum çalışmayı ama bebişe bakıcak kimse yok o yüzden çalışamicam
evrim maşşallah kuzeye baya kilo almış
gprsesra ben biyerde okumuştum boy hesaplama yöntemi var bulursam koyucam buraya

Evriş, magnezyumu doğuma kadar sabah akşam kullanacaksın dedi bana dr.

Eftelya, geçmiş olsun canım...

helin, fasulyeko
maşallah kuzularınıza...

Efet kuzum.. bende sordum doktora.. ne kadar ıstıyorsan kullan dedı.

ohh maşşalah kuzey beye.şunada bak nerdeyse 1.5 kılo olmus bilemmmmm.maşşalah maşşalah

Saol tatlım.. haftaya o kadar olur herhalde.. aman saglıklı olsun da.. zamanına kadar da annesıyle sarmas dolas olsun.. yeter... gerısı ayrıntı.

evrim maşşallah kuzeye baya kilo almış

Artık kılo dıyorus dı mı?? nerede kaldı gramlar.. sukur bugunlerı de gorduk...

gözün aydın erviş maşallah Kuzeye nasılda güzel büyümüş.

Saol gelgitim.. işim oglum, gücüm oglum.. işim gücüm oglum.. aman o ıyı olsun.. saglıklı ve zamanında dogsun da.. baska da bı beklentım yok.. annesi kıloları ıle bıle barısık onun sayesınde :)))

al bendende o kadar aynen bende büyük işlere karıştım mahfoldum bu halde yapılacak işler değil sanada çok geçmiş olsun...
hadi gözün aydın canım nihayet bitti bi daha allah ayırmasın askerlikte olabiliyo zayıflanabilyo neyse şimdi toparlar bir sorunu olmaz bebişinede maşallah canım...
aman tempoya kaptırıp yorma kendini kızınada maşallah canım şekeride yırtmışın gözün aydın..
canım odanız çook güzel olmuş emeginize sağlık sağlıkla kullanmak naip etsin ...
maşallah bebeğine nazar değmesin kendinede dikkat et madem öyle bol bol istirat et canım..
maşallah valla süper oğluşun aman aman nazar değmesin gözün aydın ...
geçmiş olsun canım nazaramı geldin be öyle düştün aman kendine dikkat et merak etme az kaldı bebeklerimize kavuşmayada şurda bişey kalmadı....
geçmiş olsun antibiyotik kullanınca geçiyo merak etme ....
canım odanız çook güzelmiş güle güle kullansın bebeğin bence beyaz kalsın derim ben ...
hadi gözün aydın ailene kavuşmuşun inşallah en kısa zamanda eşinle arandaki hasrette biter memleket gibisi varmıdır ki,,..
ilk şeker hamurlu pastam süsü biraz acemice oldu amaa geliştircem kendimiii delikafadulden

[ımg][ımg]http://img196.imageshack.us/img196/2484/sn204395.jpg[/ımg][/ımg]
sen bu işi kapmışın hamurunda var güzelim senin çok güzel görünüyo bizim yerimizede ye hemi....
ohh negüzel güle güle kullanın canım....
çok hoş güle güle kullanın canım ilerdede o takımın yatagını alırsınız tamamlanır süper olur ...
gözün aydın canım bugün havasında değilmiş demekki ama olsun en önemlisi sağlıklı olması ..
maşallah oğluna kendini saklıyolar bakalım benimki ne yapıcak ...
bence bu çekimi yapmalısın ilerde sana çok güzel anı olur kızınada gösterebileceğin bence süper ....
şekerin sınırı çok az geçtiği için yapılmasını istememiştir kızınada maşallah evinde hayırlı olsun böyle aksilikler hep olur sen takma kendini germe canım....
maşallah gözün aydın ....
ne güzel inşallah sorunsuz yapar gelirsin ben çok sıcaklarda kalamıyorum o yüzden doğumdan sonra eylül gibi düşünüyorum bodrumda çok güzellldir bu arada bizim içinde gez olurmu...
esracım sonuçlarım
87,6
211,3
186,7
138,6
doktorum çok pipirikli ve yüksek dedi, 10 gün diyet uygula düşmezse hastaneye yatıracağız dedi, epey yüksek değerlerim herhalde.
geçmiş olsun canım
angel hoşgeldin canım komple evemi badana boya yaptırdınız??
hoşbulduk canım evet bütün evi yaptrdım ama zor olanı o eşyaları toparlamak ölüm ölüm....

evriş maşşallah kuzeyine benimkinin ismide çınar olacak inşallah:) geçen hafta 1405 gramdı maşşallah.doktor herşeyi normal dedi

angelim sağol tatlım sizinde eviniz bitmiş hayırlı olsun boya büyük dert yaa kurtulmuşsun işte ne güzel
pastayıda çokkktann yedimde kanalizasyon yollarını tuttu bile delikafadulden

angelim sağol tatlım sizinde eviniz bitmiş hayırlı olsun boya büyük dert yaa kurtulmuşsun işte ne güzel
pastayıda çokkktann yedimde kanalizasyon yollarını tuttu bile delikafadulden

evet canım bitti ama bende bittim daha popomu bu akşam koydum denebilir günlerdir afiyet olsun canım

Arkadaslar, bu kulottan almaya karar verdim.. oldukca da fıyatı uygun.. en azından hastane ıcın yanımızda olsa yeter dıye dusunuyorum.. bir paketin içinde 4 tane varmıs.. fıyatı da 6 tl sı.. Joker magazalarında da satılıyor.. ne dusunuyorsunuz.. fikrinizi alayım???

EvrİŞ bu arada oĞlunada maŞallah allah nazarlardan korusun....

evriş maşşallah kuzeyine benimkinin ismide çınar olacak inşallah:) geçen hafta 1405 gramdı maşşallah.doktor herşeyi normal dedi

Tesekkur ederım arkadaslarım.. Demek ki Emrem senınle aynı gıdıyor evlatların kılosu.. hepimizin evlatlarını Allahım korusun..

çok rahat oldugunu söyleyebilirim ben kızımda kullandım yine kullanıcam tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…