2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrim o ne ya ne işe yarıyo o kilot??

Yafrum lohusa kulodu.. hani ilk zaman kanama oluyor ya hastanede.. o zaman da camasır degıstırmek gerekıyor.. hastane ortamında o kanlı kulodu kım nası muhafaza edecek Esram..?? kanamanın ne derecede oldugunu da bılemıyoruz halıyle yapı geregı degısecek hepimizde.. en azından pedı koyarız ıcıne.. oldu fazla mı oldu kanama.. kulot mu kırlendı.. bu kulodu hemen atarıs.. dıye dusundum annem..

çok rahat oldugunu söyleyebilirim ben kızımda kullandım yine kullanıcam tavsiye ederim..

Tesekkur ederım Angelım yorumun ıcın.. demek ki dogru dusunuyorum.. bu hafta sonu bu ısı halledeyım.. 4 adet yeter mı Angelım.. yanı hastaneyı kurtarsa yeter bana gore.. evde onemlı değil cunku..

ama normal bi kulot değilmi?yani penyede olsa kullanır atarız bu şart değil??

Esramm.. şimdi sen onu ilk bakısta difris posetıne benzetmiş olabilirsin ama... ınan gercek amacı daha ıse yarar be kuzumm..

ama normal bi kulot değilmi?yani penyede olsa kullanır atarız bu şart değil??

Yaf Esramm.. penye kulodu hastane ortamında nereye atacaksın.. bır de hastaneden cıkana kadar atamasan da nası muhafaza edeceksın.. hele bu sıcaklar da :1shok: ulen 5 adım otesını dusunuyorum ama.. haksız mıyım yaf.. en azından bunu çöpe atabılırsın.. bır de hemsıreler falan cıkaracaktır kulodumuzu.. kadına şimdi at annem bunu desen tuhaf olmaz mı??.

Esramm.. şimdi sen onu ilk bakısta difris posetıne benzetmiş olabilirsin ama... ınan gercek amacı daha ıse yarar be kuzumm..
ay evet aynen ölee difriiss poşeti gibi kaydirigubbakcemile3
haklısın tmm sustum bende temin edicem kendime sen olmasan zaten bi adım sonramızı bile hesaplamıcaz keko gibi
iiyiki varsın topiğimizin gülü

ay evet aynen ölee difriiss poşeti gibi kaydirigubbakcemile3

haklısın tmm sustum bende temin edicem kendime sen olmasan zaten bi adım sonramızı bile hesaplamıcaz keko gibi
iiyiki varsın topiğimizin gülü

Nereden bulursun bu lafları yaaa.. kaydirigubbakcemile3 kekolugunu yerim ben seninn kaydirigubbakcemile3 acımam yerim falla..

Tesekkur ederım Angelım yorumun ıcın.. demek ki dogru dusunuyorum.. bu hafta sonu bu ısı halledeyım.. 4 adet yeter mı Angelım.. yanı hastaneyı kurtarsa yeter bana gore.. evde onemlı değil cunku..

bence 2 paket al derim kanaman çok olursa yetmeyebiliyo eger yetersede evedede kullanırsın ziyan olmaz kullan at zaten bir süre kilot giyme şansımız olmuyo o çok ince rahat oluyo bide ilk gün büyük bez koyuyolar kayma ihtimalinde kilot batabiliyo

Nereden bulursun bu lafları yaaa.. kaydirigubbakcemile3 kekolugunu yerim ben seninn kaydirigubbakcemile3 acımam yerim falla..

ye ye ye tabeee hep benmi yicemm birasda siz yiyinnn

ben yatar koca bi poşet çekirdeği bitirdim içim dışım kurudu bi litre su içer öle yatarım gecede wcde nöbetçi olurum

tatlı rüyalar hepinizeee
göbişlerinizden öperim...

Matematık ogretmenı mısınıss?? naniknanik yazım tarzınız onu şeyediyor daa..

ney ediyor şekerimm =)) yazım tarzım ney ediyor ???

:roflol:
tabii bide işin bu boyutu var
bana anca xxl olur :roflol:

Merak etme anacım, hepimiz o boyutu kullanacağız. 2 haftada 2 kg almış bulunuyorum. Oysa bu 2 kg ı 4 haftaya yaymam gerekiyordu benim. Haydi bakalımmmm..... olduk mu 78,5 ??

Ay yatıyorum ben.. zamanı gelmısse ayrılmak bu topıkten... sabah gorusuruss ınsallahh gönülden...

Seninle"n" sonra gorusuces.. Tombik fasulye... matematık ogretmenı kılıklı kadın seniiiii...!!!!

Allaha emanet olun.. muck.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…