2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Biz bi lost izliycez kızlar.. biriktirip de izlemeyi seviyoruz. bekle bekle 1 haftada oo unutuluyor her şey.. Doruk'uma da izletiyoruz tabii.. Yaa düşündüm de, bu çocuk ilkokulda ayırmayı falan öğrrenirken moku yiyecek..

"Oğlum doruğa denir ama Doruk'a yazılır" diycem. "Anneeeee Türkçe okunduğu gibi yazılmıyor muydu" diyecek. Ben de Nevin Teyze'ni ara yavrucum, o gelir hakkından, ben matematikçi halimle bu kadar!! diyeceğim.. Ay Deniz iyi miydi yaaa..... Yazık yavruma.. Zaten sistemi değiştirdiler çocuklar kitap harflerini okuyamıyor el yazısı öğrenebilmek için.. Ben doğurdum, ilkokula bile başlattım =)

Bu arada GYPSY o şemanın aynısı bana gelmiş email ime. Koptum ben de =)

yolla canım,hallederiz.doğurup okula başlatan yalnız sen değilsin,ben de yapıyorum onu -gerçi benim derdim başka - balıktan nefret ederim,balık yedikçe söyleniyorum çocuğa "ulan sen bir zeki olma,derslerin bir kötü olsun,ben sana bu balıkların hesabını sormaz mıyım?" diye... klava:
bu arada şu doğum öncesi izni doğum sonrasına ekletme işini araştırdın mı?ben acaba bizim ilçenin yanlış bir uygulaması mı diyordum ama manisa'da da ekletmemişler,korkarım uygulama doğru...fakat şunu da duydum,üniversite hastaneleri 40+40 iki tane heyet raporu verebiliyorlarmış,normal hastaneler bu kadar uzun veremiyormuş sanırım.

daha yeni misafirim gitti, bende bittim hem temizlik hemmisafir, bugun cok sayfa olmus, okuyamiycam hepsini, zira basim donuyor, ayaklarim zonkluyor,yine fil atagi gibi oldular odemden, herkes iyidir umarim, herkesi tek tek opuyorum gobusunden..

Uğra tabi yaaa

gunaydın sekerler
hayırlı cumalar olsun hepimize insallah
ben bugun evdeyim biraz basımı dinliycem belki birazda evi topararım hicbiyere cıkasım yok
havada serin gibi
hepinize guzel cumalar olsun calısanları tebrik ediorum yarın tatil

daha yeni misafirim gitti, bende bittim hem temizlik hemmisafir, bugun cok sayfa olmus, okuyamiycam hepsini, zira basim donuyor, ayaklarim zonkluyor,yine fil atagi gibi oldular odemden, herkes iyidir umarim, herkesi tek tek opuyorum gobusunden..

norra koptum fil gibi tabirine bende ayaklarıma inanamıyorum normalde 37 giyerim ve taraksız narindir ama sisince ayaklarımı tanıyamıorum resmen ayakkabılarımın coguda sıkıo zaten ama bebişlerdern sonra herseyimiz normale doncek yeterki onlar saglıkla gelsin. sende artık kapa su misafir sayfasını ben jubilemi yaptım yaptıgım gecede kalca kemigi agrısından uyuyamadım simdi hic kaldıramıorum eve yemekleri anca yapıorum walla

günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
kafam bozuk keyfim yok
gidip saçlarımı kestiricem kısacık...kuaförün açılmasını bekliyorum
tek derdim akşama kocama kötü bi süpriz yapmak..
sonradan pişman olurmuyum bilemem ama kes-ti-ri-cemmmm..

slm sanada hayırlı cumalar

günaydın güle güle kullan şimdiden yeni saçlarını

günayydınn ve hayırlı cumalar..:)

ayy akşam ben çıktıkdan sonra komedi başlamış.. GYSYm esram o şema ne kız Allah seni napsın ya.. koptum kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey

yaaa kısacık yapma.. bak öfkeyle kalkan zararla oturur..:1no2:

yaaa kısacık yapma.. bak öfkeyle kalkan zararla oturur..:1no2:
yok kestiricem hatta erkek modeli yaptırıcam -tatlicadiarzu-
kızlar hepiniz hamilemisiniz
yani duyduğum en orjinal soru oldum canım bunu sorsa sorsa bi hamile sorar anca :roflol: içimde bişiler oynuyo habira ama bende hala emin diilim hamile olduğuma iki ay sonra belli olcak a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…