ANGELESEYES bişi sorsam sana, burda msn acep?
Şu silikon meme uçları işe yarıyor mu alalım mı?
ben kullanmadım canım bilmiyorum ama çevremde kullananlar oldu memnun olanda vardı olmayanda şimdi sana ne desem bilemedim
Biz bi lost izliycez kızlar.. biriktirip de izlemeyi seviyoruz. bekle bekle 1 haftada oo unutuluyor her şey.. Doruk'uma da izletiyoruz tabii.. Yaa düşündüm de, bu çocuk ilkokulda ayırmayı falan öğrrenirken moku yiyecek..
"Oğlum doruğa denir ama Doruk'a yazılır" diycem. "Anneeeee Türkçe okunduğu gibi yazılmıyor muydu" diyecek. Ben de Nevin Teyze'ni ara yavrucum, o gelir hakkından, ben matematikçi halimle bu kadar!! diyeceğim.. Ay Deniz iyi miydi yaaa..... Yazık yavruma.. Zaten sistemi değiştirdiler çocuklar kitap harflerini okuyamıyor el yazısı öğrenebilmek için.. Ben doğurdum, ilkokula bile başlattım =)
Bu arada GYPSY o şemanın aynısı bana gelmiş email ime. Koptum ben de =)
anam daha ne isterim ben..esra gel anam bacım geeel....bi zahmet istanbula dönerken de dolabı doldur da git...senin cicilerden tam di mi? ben gelene kadar tamamlıyver de onlardan da araklıyim..
Esraaaa sana çok ihtiyacım var...Ayça sana da uğrıyimmi?? :jeyyar:
daha yeni misafirim gitti, bende bittim hem temizlik hemmisafir, bugun cok sayfa olmus, okuyamiycam hepsini, zira basim donuyor, ayaklarim zonkluyor,yine fil atagi gibi oldular odemden, herkes iyidir umarim, herkesi tek tek opuyorum gobusunden..
gunaydın sekerler
hayırlı cumalar olsun hepimize insallah
ben bugun evdeyim biraz basımı dinliycem belki birazda evi topararım hicbiyere cıkasım yok
havada serin gibi
hepinize guzel cumalar olsun calısanları tebrik ediorum yarın tatil
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
kafam bozuk keyfim yok
gidip saçlarımı kestiricem kısacık...kuaförün açılmasını bekliyorum
tek derdim akşama kocama kötü bi süpriz yapmak..
sonradan pişman olurmuyum bilemem ama kes-ti-ri-cemmmm..
yaaa kısacık yapma.. bak öfkeyle kalkan zararla oturur..:1no2:günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
kafam bozuk keyfim yok
gidip saçlarımı kestiricem kısacık...kuaförün açılmasını bekliyorum
tek derdim akşama kocama kötü bi süpriz yapmak..
sonradan pişman olurmuyum bilemem ama kes-ti-ri-cemmmm..
kaydirigubbakcemile3aaaaaaaa çok hoşsun yahu baksana başlıkda ne yazıyorkızlar hepiniz hamilemisiniz
kaydirigubbakcemile3aaaaaaaa çok hoşsun yahu baksana başlıkda ne yazıyor
"agustos ayında dogum yapacaklar buraya"delikafadulden:CüvCüv:
yok kestiricem hatta erkek modeli yaptırıcam -tatlicadiarzu-yaaa kısacık yapma.. bak öfkeyle kalkan zararla oturur..:1no2:
yani duyduğum en orjinal soru oldum canım bunu sorsa sorsa bi hamile sorar anca :roflol: içimde bişiler oynuyo habira ama bende hala emin diilim hamile olduğuma iki ay sonra belli olcak a.s.kızlar hepiniz hamilemisiniz
doğru canım ya bende şimdi farkettim azcık dalgınım bende 13 ay oldu istiyorum ama hala başarılı olamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?