2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

doğru canım ya bende şimdi farkettim azcık dalgınım bende 13 ay oldu istiyorum ama hala başarılı olamadık
13 aydır korunmuyosunuz yani.. doktor kontrollerini aksatma ve ümidini kesme saglık problemın yoksa stress çok etkili..umarım en kısa zamanda bu mutlu haberi alırsın...

çok isterdim hamile olmayı canım ama malesef başlığı görüp öyle girdim aslında ama sonra aklımdan çıkmış kusuruma bakmayın

çok isterdim hamile olmayı canım ama malesef başlığı görüp öyle girdim aslında ama sonra aklımdan çıkmış kusuruma bakmayın

estağfurullah ne kusuru
olur inşallah sizinde vardır bi zamanınız
stres olma sabırla bekle
çalışmalara son sürat devammm ara vermeden :jeyyar:

sağolun kızlar gittim dr ama 1 yıl dolmadan tedaviye başlamayalım dedi oyaladı sizin anlayacağınız sonrada benim prolaktinim yüksek çıktı eşimde hareketsizlik çıktı daha ne anlatayımki

günayyydınnnn herkese hayırlı cumalar ne güzel yine bir haftanın sonuna geldik yarın tatil ve yarın sabah kızımı görmeye gidicem şimdiden telaşesi tuttu çok özledim onu 1 ay oldu inşallah hayırlı haberlerle gelirim...... bu akşam misafirim gelecek ama benim ne evi toplamaya nede birşeyler yapmaya takatım yok ne yapıcam ben yaaa.... sanki bir araba dayak yemiş gibiyim her yanım ağrıyor kolumu kıpırdatmaya halim yok..... doğuma kadar misafir falan görmek istemiyorum.....

şu an zaten korunuyorum prolaktin düşsün diye 2 ay korunmamızı söyledi dr
temmuzda kontrole gidicem bakalım inşallah düşmüştür

arkadaşlar bu arada allah sağlıklı ve hayırlı evlatlat versin sizlere sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

günayydınn ve hayırlı cumalar..:)

ayy akşam ben çıktıkdan sonra komedi başlamış.. GYSYm esram o şema ne kız Allah seni napsın ya.. koptum kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey
ama doğru bi şema dimi annem o ona bu buna kaydirigubbakcemile3
güzel haberlerle gel tatlım ay bende jübilemi yaptım pervin gibi misafir felan almıyorumm

ahanda gidiyorum kuaföre gelince yazarım

sağolun kızlar gittim dr ama 1 yıl dolmadan tedaviye başlamayalım dedi oyaladı sizin anlayacağınız sonrada benim prolaktinim yüksek çıktı eşimde hareketsizlik çıktı daha ne anlatayımki

canım bende zor hamile kalanlardanım birkaç arkadaşımız daha var aynı durumda olan.... sakın umudunu yitirme benim başımdanda çok talihsizlikler geçti dış gebelik geçirdim tüpümün teki tıkalı yani şansım yarı yarıya azalmıştı.... yumurta takibinde 4 ay hiç yumurtam olmadı ve klomen kullandığım halde ilaçlara rağmen olmadı ve benim normal yolla olma ihtimali kalmamış gibi birşeydi.....ben bu yaz tüp bebek yaparız diye düşünüyordum ama hiç beklemediğimiz bir anda geldi kızımız bize...... onlar geleceği zamanı biliyor tatlım sakın hiç kimsenin dediğini kafana takma hiçbirşey için moralini bozma herşeyin bir zamanı var daha yolun başındasın biraz sabır sende birgün anne olacaksın allahın izniyle.....

ama doğru bi şema dimi annem o ona bu buna kaydirigubbakcemile3

güzel haberlerle gel tatlım ay bende jübilemi yaptım pervin gibi misafir felan almıyorumm

ahanda gidiyorum kuaföre gelince yazarım

ESRAMMMM son kararınmı bak bir daha düşün.... bende her seferinde kuaföre başka birşey için giderim ama orda bir başkasına kesim yaparlarken beni cezbeder hoşuma gider birdan ani bir kararla kendimi koltukta bulurum ama kel aynak gibide çıkarım uçlarından derim ama sadece kökleri kalır o yüzden bence biraz daha bekle en azından uçlarından aldır kısacık kestirme pişman olacağın şeyi yapma bence....

çok sağol canım allah sanada sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al

şu arkadaşını göndersene yavrum bana da..yani benim öyle uzak ki yerim uzakları aşıyor durumuna geldi.dün benim kayınpeder de diyorki sakın yalnız kalmasın son anda ararsa da geliriz.kaynana da doğumda orada olmayı çok isterim diyor..ama ben istemiyorum kimseyi..amozon ormanlarında yabanileştim galiba.
ne zamandır söyleyeceğim burada yalaklık olmasın diye söylemiyorum.geçen gün senin albümündeki fotoğraflara bakıyordum.çok yakın bir kız arkadaşım var demiştimya o gördü..aaa ne güzel kadın o dedi..ben de evet ben de çok beğeniyorum dedim..yani canım sen de çok güzelsin verebilirsin poz heryerlere.
evde başka birileri bu da bana ters..ciğerimin köşesi olsun pek hazzettiğim bir durum değil.

Korkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:
neliydi helva?
hamozon gadının çocuğu böyle olur ancak.maşallah.
evriş ya ben de eşim bana topluluk içinde adımla seslendi mi buz kesiyorum resmen.kızdığı zaman adımı ve kızlık soyadımı birlikte söyler.kızımızı da nevoş nevoş diye seviyor..işyerinde de adımı söyleyemiyor arada canım falan diyor.ama başkanım der hep ben onun üstüyüm işyerinde.bir de işyerinde herkes erkek böyle o bana başkanım diyince tuhaf karşılıyorlar.kadınları 2. sınıf görmeye alışmışlar ya.Ama benim balım hiç takmaz öyle şeyleri..böyle tüm kompleksleri alınmış bir tiptir.hayranım ona ben
sorma mucize ya.yine moka sardırıp bitirdiler.sonunu nasıl bağlayacaklar bilemiyorum.ben iyice sümsüklerşti jack desen bir acayip kate yine kaltak..ama kuyuya düştü ya jülliete ben ağladım.hamile miyim neyim?
Bugün dünya süt günüymüş :) Tam bize göre :)
möööööö
canım ya kitapla pek bir alakası yok senaryonun.
ben de ben de alıcam.çok iyi fikir.gözünün yağında patetes kızartıyım brn senin.acaba kaç beden olur bana? şimdi normal çamaşırlarım M sini giyorum.
pekiii o donu giymek için öyle olmak gerekmiyor değil mi =)))
seni var ya böyle bir yumuşturmak lazım gadın.laelaelaelaelae
kızlar hepiniz hamilemisiniz
bir esra var çingene esra o değişik bir tür.onun dışında evet

slm canım alemsin valla sabah sabah güldürdün beni allah ta seni güldürsün

esracım sonuçlarım
87,6
211,3
186,7
138,6
doktorum çok pipirikli ve yüksek dedi, 10 gün diyet uygula düşmezse hastaneye yatıracağız dedi, epey yüksek değerlerim herhalde.

canım benimkileri yazayım

aclık 89
205
166
63

seninkilerden çok çok farlı değil son saat bende dusus oluyor bu dahada tehlikeli birdurummus seninkine gore bir anda aclık altına indigi ic in de hastaneye yatırma vs yi anlamadım anacım senin dr nası birseyyy ? ben birsuru insanla yazısıyorum seker k onusunda malum ben en erken ogrenenlerdenim 20 haftalıkken baktırdı benim dr ve iki aydır ben seker le iç içeyim. sen yenisin bilmessin tabi ben iki aydır seker takibindeyim. ne hastane ye yatması zaten diyetle direk dusuyor dusmesse insulin karından hastane ile is ne ki seker komasına girmedin ya allah allah yaa enteresan adammı kadınmı herne ise:))

Korkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:

hayır burkocum aksam yedigin helvanın sabahki sekerinle hiççç alakası yokk. soyle ozetliyim
biz geçen ailecek yemek yedik ablam enistem ben esim falan.
bende seker cihazı aldım ya bir heves herkesi olcuyorum:) stirplerin çok pahalı oldugunu unutarak onume gelene gel bakalım seninkine diyorum neyse:)))
esimle eniste deli gibi yerler neler neler yediler. ben en az ablam orta ayaar yedi
yazıyorum sonuçları yemekten tam 1 saat sonra yani buna tokluk deniyor genelde 1 saat sonraya baktırıyor dr lar kimisi 2 saat osnraya baktırıyor vs

esim 149
eniste 146
ben 176
ablam 285

ablamda gebelik sekri vardı annemdede var zaten kalıtsal dir bizde ama ablamın gebelik sonrası dustum uhiç baktırmamıstı ve 78 kilo civarı geziyor iki yildir muhtemelen o tetikledi ve hala seker var ablamda anladık panikledik hepimiz falanneyse burdan ozetliyim
çok yiyende pankreas duzgun insulin salgılıyorsa seker falan yukselmiyorr
sen aksam recel kavanozunu bitirsen bile insulin salgılanıyosa çıkmıyor i ste seker falan.
esim deli gbi yer yaa neler neler yedi yemekte sana anlatamam yani b sonuç 149
ben uç lokma ile 176 anlatabildimmi??

ama biliyorsun 50 lik yukleme tanı testi değil 100 lukte anlasılır 100 luk yaptıracakmısın ?

massallah evrimcim kuzeyine. yakında 2 kiloları devircezz oyy ne kadar harika yaaaa. zaman hem geçiyor hem geçmiyor bazen.
pipisini gostermeye merakli demek seninki zipir olcak istemem ben kızıma zıpır damat eledik sizi:)))))))))))

ay nasi yani 3k1m ya ? tokluk 65 derke yemekten kac saat sonra bakılan deger bu ??
hipoglisemide seker onces idurum yani o da tehlikeli tabi takib edilmesi gerek.
toklukla glikoz yuklemesinin alakası var ama soyle var diyet yaparak olctugn tokluk la glikoz yuklemesindeki tokluk arasındaki degeler tabiki çok farklı.

hehe bizede gelmislerdi ben geçen ptesi gittim izinliydim. kilo tansiyon falan baktılar gidip hiç yorulma sonrasında bebeginin asıları için falan saglık ocagına gtimeyi dusunmuyorsan sayet.

zaten resimdeki karıyada bol olmuş bize tayt gibi olur kaydirigubbakcemile3

:))))))))) ilahi yaaa tayt gibi ha :))))

nolduuu kızzz hayırdır esine kızdın sacınımı yoldurcannn .
pisman olcagın birsey yapma sakınnn

EVRİMCİM

o kilot tamam olabilir yani rahatsa sayet . ama pazardan da ben 1-2 tl ye alıyorum kuulotların tanesini. ayrıca hemsire falan çıkarmazki senin kulodunu . sen çıkarcaksın zaten ilk saatler sezaryanda olsan normalde olsa sana kulot giydirmiycekler . ilk saatler. normal için iddia etmiyimde sezaryandan sonra ameliyat onlugu gibi giysi ile birkaç saat kalıyorsun bacak aranda ped oluyor altında baska birsey olmuyor. sonra kendin ayaklanınca giyiniyorsun sutyendi kulottu vs ped idi vs.
hemsireler çıkarmaz kilot falan yani çok ilgili hastane ise neyse bilememde sanmıyorum.

normal penye kuloduda sar tuvalet kagııd gibi birseye yada olmadı yanında minik siyah çop torbaları gotur onlara koy at
bu kagıt kuloduda birseye sarmadan atamassın zaten kan vs varsa goruunur.
ha illa penye al niye bunu alıyorsun dememdeki amac rahat değilse diye dedim.
normal dogmu bilmem ama sezaryanda oyle yatak dsek bulancak kadar kan olmuyor yahuu korkutmayın gozunuzu. iki saatte bir değisilen ped ile gayet rahat normal orkid kullanılır .

bugun seker profilimi çikarayım dedim yani toplam 5 olcum yapayım dedim. aclık akahvaltı sonrası yemek sonrası aksam yemek oncesi ve sonrası falan
kahvltıda arkadasın dogumugun idi minik brownie lerden almıstık onlardan ki tane atım agzıma bir atımlık lar varya minicikkk.
allahım bir olctum bir saat sonra seker 200. gozlerim yerineden çıktı ilk kez bu degeri gorudm anladımkı agzıma zerre sekerli birsey atmamam gerek offff((( bir lokma cık bileee.
nası firlatmıs sekeri gorums oldum çunuk kahvaltı sonrası 140 in ustune asla çıkmazdıı çok moralim bozuldu yani pismanlıktan agzıma niye attım diye iki lokma yedimde nolduu diyee. sekeri çikan arkadasalr aman dikkattttt sakın bir lokma demeyin bakın benim duruma

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar hastanede pijama altına terlik ne sekil giyceksiniz :) ben herseyde uyumul ugiyinmeye çok duskunumde aklıma geldi kapri falan olsa pijamalar parmak arası normal terlikler giyerdim ama eyere kadar pijama olunca acık terlik tipsiz dururmu altında:)

gunaydınlar didosummmm

muckkkk
günaydın balım..demişsinya bazen zaman geçmiyor diye..ben de kendimi asırlardır hamileymişim gibi hissediyorum bu aralar.ilk aylar çok çabuk geçmişti.bir yandan da bitsin istemiyorum..karmaşık duygular.
görüşürüz kızlar hepinize allah kolay doğum nasip etsin inşallah kendinize iyi bakın

olmadı böyle vur-kaç tekniğiyle yav..nereye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…