13 aydır korunmuyosunuz yani.. doktor kontrollerini aksatma ve ümidini kesme saglık problemın yoksa stress çok etkili..umarım en kısa zamanda bu mutlu haberi alırsın...doğru canım ya bende şimdi farkettim azcık dalgınım bende 13 ay oldu istiyorum ama hala başarılı olamadık
yok kestiricem hatta erkek modeli yaptırıcam -tatlicadiarzu-
yani duyduğum en orjinal soru oldum canım bunu sorsa sorsa bi hamile sorar anca :roflol: içimde bişiler oynuyo habira ama bende hala emin diilim hamile olduğuma iki ay sonra belli olcak a.s.
çok isterdim hamile olmayı canım ama malesef başlığı görüp öyle girdim aslında ama sonra aklımdan çıkmış kusuruma bakmayın
ama doğru bi şema dimi annem o ona bu buna kaydirigubbakcemile3günayydınn ve hayırlı cumalar..:)
ayy akşam ben çıktıkdan sonra komedi başlamış.. GYSYm esram o şema ne kız Allah seni napsın ya.. koptum kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey
güzel haberlerle gel tatlım ay bende jübilemi yaptım pervin gibi misafir felan almıyorummgünayyydınnnn herkese hayırlı cumalar ne güzel yine bir haftanın sonuna geldik yarın tatil ve yarın sabah kızımı görmeye gidicem şimdiden telaşesi tuttu çok özledim onu 1 ay oldu inşallah hayırlı haberlerle gelirim...... bu akşam misafirim gelecek ama benim ne evi toplamaya nede birşeyler yapmaya takatım yok ne yapıcam ben yaaa.... sanki bir araba dayak yemiş gibiyim her yanım ağrıyor kolumu kıpırdatmaya halim yok..... doğuma kadar misafir falan görmek istemiyorum.....
sağolun kızlar gittim dr ama 1 yıl dolmadan tedaviye başlamayalım dedi oyaladı sizin anlayacağınız sonrada benim prolaktinim yüksek çıktı eşimde hareketsizlik çıktı daha ne anlatayımki
ama doğru bi şema dimi annem o ona bu buna kaydirigubbakcemile3
güzel haberlerle gel tatlım ay bende jübilemi yaptım pervin gibi misafir felan almıyorumm
ahanda gidiyorum kuaföre gelince yazarım
canım bende zor hamile kalanlardanım birkaç arkadaşımız daha var aynı durumda olan.... sakın umudunu yitirme benim başımdanda çok talihsizlikler geçti dış gebelik geçirdim tüpümün teki tıkalı yani şansım yarı yarıya azalmıştı.... yumurta takibinde 4 ay hiç yumurtam olmadı ve klomen kullandığım halde ilaçlara rağmen olmadı ve benim normal yolla olma ihtimali kalmamış gibi birşeydi.....ben bu yaz tüp bebek yaparız diye düşünüyordum ama hiç beklemediğimiz bir anda geldi kızımız bize...... onlar geleceği zamanı biliyor tatlım sakın hiç kimsenin dediğini kafana takma hiçbirşey için moralini bozma herşeyin bir zamanı var daha yolun başındasın biraz sabır sende birgün anne olacaksın allahın izniyle.....
çok sağol canım allah sanada sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al
şu arkadaşını göndersene yavrum bana da..yani benim öyle uzak ki yerim uzakları aşıyor durumuna geldi.dün benim kayınpeder de diyorki sakın yalnız kalmasın son anda ararsa da geliriz.kaynana da doğumda orada olmayı çok isterim diyor..ama ben istemiyorum kimseyi..amozon ormanlarında yabanileştim galiba.Hoş.. benım kayınvalıdede seker gıbıdır.. ıstesem anında kalır, yanımda da kalır,hıc ole seylerı yoktur saolsun, yapar da. Ama ben amazon ormanlarında yetısmıs gıbı oldugum ıcın.. kımseye ıhtıyac duymaya duymaya yasamak ana felsemız oldugu ıcın.. ondan da ıstemıyorum.. cok ısrar ettı halbu kı geleyım kalayım dıye..
Benım yanımda kalacak arkadasım.. göz uzmanı, saglıkcı, hobısı de boş zamanlarında doguma gırmek :)) canımdır cıgerımdır, kaderdasımdır.. dedım anneye ıhtıyacım var.. dedı hemen gelıyorum.. olay bu dur.. bız de ne para bırıktırdık, ne karıyer koltugu ısıttık.. kendımıze dost bırıktırdık.. sukur,buna da şükür.
ne zamandır söyleyeceğim burada yalaklık olmasın diye söylemiyorum.geçen gün senin albümündeki fotoğraflara bakıyordum.çok yakın bir kız arkadaşım var demiştimya o gördü..aaa ne güzel kadın o dedi..ben de evet ben de çok beğeniyorum dedim..yani canım sen de çok güzelsin verebilirsin poz heryerlere.Selam kızlar... Okuldan bir arkadaşın eşi doğum yapmıştı, bugün ona gittik hayırlı olsuna. 3 aylık bir kız bebek. Masmavi gözler... salyalar akıyor :) maşşalh, çok şekerdi. Arabayla gitmiştik arkadaşlarla. Oradan çıktık, bir baktım; Evrim'in evinin önündeyim meğer. (Evrim'e hep yürüyerek gidiyordum) Neyse aradım hatunu dedim, ben geliyorum!!! Anam bir gittim ki, EVRİM 9 AYLIK OLMUŞ KIZLARRR.. O ne kocaman bir göbek öyle... :CüvCüv: İşin enteresan yanı, 2 haftadır 300 gr almış hatun. Bende gene görüntüde değişiklik yok ama, 2 haftada 2 kg aldım :1shok:
NAZAN bence içimizdeki en güzel ve fiziği en düzgün annelerden biri sensin. Gİt saçını bir kestir, bitkisel boya ile boya, fönünü çektir. O bitkisel boya var ya, pırıl pırıl yaptı saçımı. Resmen kendime güvenim geldi. Üstelik beyazları da kapatıyor. Ben hemen gidip 2 kutu daha aldım, bir süre sonra tekrar boyayacağım. Şu dergi işine de bence de EVET. Ne hoş bir anı olur. Fıstık gibi hatunsun. Kalk, hadiiiiiiiii.....
Maşallah oğluna helincim. Ay çok heyecanlanıyorum böyle.. 2 hafta sonra biz de o kadar büyümüş mü olacağız? Bu arada senin sıpanın adı ne olacaktı helin?
Hoşgeldin hatun... Nerelerde kaldın, valla merak ettik seniklava: sen bir daha haber vermeden bir yere git bak neler oluyor :mymeka: Nasıl, anneliğe alışmışım değil mi kızlar =)))
Canım 3 hafta kalana kadar çalışabilirsin. istersen 3+13 veya 4+12 kullanabilirsin iznini diye biliyorum ben..
ESRAKO ben geçen sene saçımı bitkisel açıcı ile açtırmıştım. Komple, her tarafını... Ve saçım neredeyse hiç yıpranmadı. Dolayısıyla bitkisel röfle (dediğin gibi zaten dibe değmiyor) gayet uygun olur kanısındayım.
Bu doktorlara belli firmalardan ilaç yazınca ödül, tatil vs veriyorlar ya, ondan farkediyordur Pinkycim. Maşallah sende de kan fazlası var benim gibi.. Ama gene de alıyorum ben de ilaç..
Şu REFAKATÇİ konusu konuşulmuş ya, benim adam zaten doğuma girmeyi hiç düşünmedi. O da TIRSARGİLLERden.. Zaten üniv hastanesinde doğuracağım için giremez doğuma. Devlet hastanelerinde almıyorlar. Refakatçi olarak da annem kalır herhalde. Sen otur desek de oturamaz o kurtlu kaydirigubbakcemile2
evde başka birileri bu da bana ters..ciğerimin köşesi olsun pek hazzettiğim bir durum değil.yok canım gelicek ikiside ama kayınvalidem bir iki hafta annem 20 gün falan kalır ama ondan sonra bebişle yanlızız. çalışırken ben hep bebekli kadınların çocuğu kayınvalidesine veya annesine bırakıp çalışmasına özenirdim. ben bunu yapamicam hiç
neliydi helva?Korkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:
hamozon gadının çocuğu böyle olur ancak.maşallah.Ya cok tesekkur ederım.. cok onur duydum.. cok gurur duydum.. benım gıbı olmanın gusel bı yanı yok emın ol,ruh yorgunlugu herseyın ötesinde.. yaşının ınsanı olmak ruh saglıgı ıcın de cok ıyı, sen de olduguun yasın tadını cıkar.. benım de sansım olsaydı,bende bunu secerdım ınan. Yıne de cok cok tesekkur ederım.. Allah hepımızın gonlune gore versın daima.. biliyorum ki senin bakıslarının gusellıgı bu yorumun..
Arkadaslarım.. Kuzey 1412 kılo, 37 cm boyunda.. essekk herif sadece pipisini gösterdi durdu.. ne ıstır anlamadım yaf :)) haftaya tekrar gıdecegız yüzünü görebilmek için.. nolacak benım bu oglanın hali bilmem.. annesi gibi mi zıpır mı olacak ne kaydirigubbakcemile3
Ha Tazeburcu hemşire.. seni ne kadar cok sevdıgımı soylemıs mıydımmo dokuz aylık gobekle duvar arasına sıkıstırıcamm senı.. hatırlat bana e mi annemm şakkıdı
evriş ya ben de eşim bana topluluk içinde adımla seslendi mi buz kesiyorum resmen.kızdığı zaman adımı ve kızlık soyadımı birlikte söyler.kızımızı da nevoş nevoş diye seviyor..işyerinde de adımı söyleyemiyor arada canım falan diyor.ama başkanım der hep ben onun üstüyüm işyerinde.bir de işyerinde herkes erkek böyle o bana başkanım diyince tuhaf karşılıyorlar.kadınları 2. sınıf görmeye alışmışlar ya.Ama benim balım hiç takmaz öyle şeyleri..böyle tüm kompleksleri alınmış bir tiptir.hayranım ona benYa babam, bızde kımse kımseye ısmı ıle ıthaf etmes.. ederse ona kızgın demektır.. kızgın oldugumuz zaman ısmımızle hıtap ederıs bız.. :))) e halıyle Kuzey de bundan nasibini alacaktı.. aldı da yafrummm.. :))))
Di mi annem?? ne gusel ozetlemişsin :))))
Yafrum, 4 boyutluda bakarken.. ekran soluo ona.. adam ölçmü ki annem... ay sana da benzesın.. senın şekerliğini,enerjını alsın.. o da yeter de artar bıle ona.
Yaf.. sefıyoruss ıste.. :)) haşna fişne.. gusel goruntuler, enstanteneler.. :))
Allahh senı kahretmeye... üşenmemişler şemasını mı yapmışlar ??? :roflol:
İşin kotu tarafı oldukca da dogru bı şemakaydirigubbakcemile3
sorma mucize ya.yine moka sardırıp bitirdiler.sonunu nasıl bağlayacaklar bilemiyorum.ben iyice sümsüklerşti jack desen bir acayip kate yine kaltak..ama kuyuya düştü ya jülliete ben ağladım.hamile miyim neyim?dide'm geçsin göbek deliğindeki ağrı yaa, arada oluyor gerçi, ama göbek deliği olarak değil de civar bölgelere oluyor, rahim büyüyor olabilir, bebişin kordonunu çekiyor olabilir :) ki düşündükçe bu ihtimali gülümsüyorum :)
sen de lost izliyordun değil mi, sezon bitti, çok üzgünüm
mööööööBugün dünya süt günüymüş :) Tam bize göre :)
canım ya kitapla pek bir alakası yok senaryonun.canım 100grlık ta kesın sonuc cıkıyor.takılma sen ona.benım 50grlık 144 cıkmıstı 100grlık olanı sınır 190dı benı 120 cıktı.bide bi gün önce nerdeyse 3 tane çikolata yedım eger seker varsa gizlemesın kendını die.oyüzden hıc stres yapma kendıne,hem cıksa bıle kontrol altına alınabılen bişeyyerimseniben
canım hiç boşuna tutusma onun kıloyla alakası yok,sendede cıkmıycak canım inşallah hem bende kılolu hamıle kaldım napalım bebişler saglıklı olsun da kılolar gider sonra
ohh maşşalah kuzey beye.şunada bak nerdeyse 1.5 kılo olmus bilemmmmm.maşşalah maşşalah
Allah senı iyi etsın emiiii kız kereeee.nerdende bulursun böle seylerı kaydirigubbakcemile3
yanı dizi neysede yazarımız pek bı ihtiraslıymıstı.senelerr önce nasılda yazmıs kitabı ama dimi
ben de ben de alıcam.çok iyi fikir.gözünün yağında patetes kızartıyım brn senin.acaba kaç beden olur bana? şimdi normal çamaşırlarım M sini giyorum.
Arkadaslar, bu kulottan almaya karar verdim.. oldukca da fıyatı uygun.. en azından hastane ıcın yanımızda olsa yeter dıye dusunuyorum.. bir paketin içinde 4 tane varmıs.. fıyatı da 6 tl sı.. Joker magazalarında da satılıyor.. ne dusunuyorsunuz.. fikrinizi alayım???
seni var ya böyle bir yumuşturmak lazım gadın.laelaelaelaelaepekiii o donu giymek için öyle olmak gerekmiyor değil mi =)))
bir esra var çingene esra o değişik bir tür.onun dışında evetkızlar hepiniz hamilemisiniz
şu arkadaşını göndersene yavrum bana da..yani benim öyle uzak ki yerim uzakları aşıyor durumuna geldi.dün benim kayınpeder de diyorki sakın yalnız kalmasın son anda ararsa da geliriz.kaynana da doğumda orada olmayı çok isterim diyor..ama ben istemiyorum kimseyi..amozon ormanlarında yabanileştim galiba.
ne zamandır söyleyeceğim burada yalaklık olmasın diye söylemiyorum.geçen gün senin albümündeki fotoğraflara bakıyordum.çok yakın bir kız arkadaşım var demiştimya o gördü..aaa ne güzel kadın o dedi..ben de evet ben de çok beğeniyorum dedim..yani canım sen de çok güzelsin verebilirsin poz heryerlere.
evde başka birileri bu da bana ters..ciğerimin köşesi olsun pek hazzettiğim bir durum değil.
neliydi helva?
hamozon gadının çocuğu böyle olur ancak.maşallah.
evriş ya ben de eşim bana topluluk içinde adımla seslendi mi buz kesiyorum resmen.kızdığı zaman adımı ve kızlık soyadımı birlikte söyler.kızımızı da nevoş nevoş diye seviyor..işyerinde de adımı söyleyemiyor arada canım falan diyor.ama başkanım der hep ben onun üstüyüm işyerinde.bir de işyerinde herkes erkek böyle o bana başkanım diyince tuhaf karşılıyorlar.kadınları 2. sınıf görmeye alışmışlar ya.Ama benim balım hiç takmaz öyle şeyleri..böyle tüm kompleksleri alınmış bir tiptir.hayranım ona ben
sorma mucize ya.yine moka sardırıp bitirdiler.sonunu nasıl bağlayacaklar bilemiyorum.ben iyice sümsüklerşti jack desen bir acayip kate yine kaltak..ama kuyuya düştü ya jülliete ben ağladım.hamile miyim neyim?
möööööö
canım ya kitapla pek bir alakası yok senaryonun.
ben de ben de alıcam.çok iyi fikir.gözünün yağında patetes kızartıyım brn senin.acaba kaç beden olur bana? şimdi normal çamaşırlarım M sini giyorum.
seni var ya böyle bir yumuşturmak lazım gadın.laelaelaelaelae
bir esra var çingene esra o değişik bir tür.onun dışında evet
esracım sonuçlarım
87,6
211,3
186,7
138,6
doktorum çok pipirikli ve yüksek dedi, 10 gün diyet uygula düşmezse hastaneye yatıracağız dedi, epey yüksek değerlerim herhalde.
Korkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:
Ya cok tesekkur ederım.. cok onur duydum.. cok gurur duydum.. benım gıbı olmanın gusel bı yanı yok emın ol,ruh yorgunlugu herseyın ötesinde.. yaşının ınsanı olmak ruh saglıgı ıcın de cok ıyı, sen de olduguun yasın tadını cıkar.. benım de sansım olsaydı,bende bunu secerdım ınan. Yıne de cok cok tesekkur ederım.. Allah hepımızın gonlune gore versın daima.. biliyorum ki senin bakıslarının gusellıgı bu yorumun..
Arkadaslarım.. Kuzey 1412 kılo, 37 cm boyunda.. essekk herif sadece pipisini gösterdi durdu.. ne ıstır anlamadım yaf :)) haftaya tekrar gıdecegız yüzünü görebilmek için.. nolacak benım bu oglanın hali bilmem.. annesi gibi mi zıpır mı olacak ne kaydirigubbakcemile3
Ha Tazeburcu hemşire.. seni ne kadar cok sevdıgımı soylemıs mıydımmo dokuz aylık gobekle duvar arasına sıkıstırıcamm senı.. hatırlat bana e mi annemm şakkıdı
Herkese iyi geceler kızlar...
geçmişe biraz baktım da şeker kız olanlar olma ihtimali olanlar, üzülmeyin arkadaşlar, defaeten konuşuldu burada ya, çözümsüz bir durum değil, biraz dikkat ile sorun çözülüyor... yine de hamilelik tabi, insanın canı istiyor.... Allah yardımcınız olsun...
Bende de ters bir durum mevcut ama tam çözemedim bakalım hafta sonu dr. ne diyecek... Tokluk şekerime baktık da; açlık 80, tokluk 65 çıktı (ki tokluk şekerinin normal değerleri 80 ile 140 arasında olmalıymış) yani epey düşük... hipoglisemi geliyor akla tabi ama bilemem... çok anlamam test sonuçlarından falan... Oysaki 50 gr glukoz yüklemede 136 mı ne çıkmıştı üst sınıra yakındı, belki de glukoz yüklemesi ile tokluk şekerinin alakası yoktur bilemiyorum...
sağlık ocağından eve gelmişler kızlar, not bırakmışlar :) mutlaka arayın falan diye... peki ya evde bulsalardı evde mi muayene edeceklerdi acaba? :)) çok güldüm, kroki falan da bırakmışlar gelin demek istiyorlar herhal :)) sabah bi gideyim de derrrdiniz ne karrrrrdeşim diyeyim
zaten resimdeki karıyada bol olmuş bize tayt gibi olur kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
kafam bozuk keyfim yok
gidip saçlarımı kestiricem kısacık...kuaförün açılmasını bekliyorum
tek derdim akşama kocama kötü bi süpriz yapmak..
sonradan pişman olurmuyum bilemem ama kes-ti-ri-cemmmm..
günaydın balım..demişsinya bazen zaman geçmiyor diye..ben de kendimi asırlardır hamileymişim gibi hissediyorum bu aralar.ilk aylar çok çabuk geçmişti.bir yandan da bitsin istemiyorum..karmaşık duygular.gunaydınlar didosummmm
muckkkk
görüşürüz kızlar hepinize allah kolay doğum nasip etsin inşallah kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?