--------------------------------------------------------------------------------
kızlar hastanede pijama altına terlik ne sekil giyceksiniz :) ben herseyde uyumul ugiyinmeye çok duskunumde aklıma geldi kapri falan olsa pijamalar parmak arası normal terlikler giyerdim ama eyere kadar pijama olunca acık terlik tipsiz dururmu altında:)
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar hastanede pijama altına terlik ne sekil giyceksiniz :) ben herseyde uyumul ugiyinmeye çok duskunumde aklıma geldi kapri falan olsa pijamalar parmak arası normal terlikler giyerdim ama eyere kadar pijama olunca acık terlik tipsiz dururmu altında:)
bugun seker profilimi çikarayım dedim yani toplam 5 olcum yapayım dedim. aclık akahvaltı sonrası yemek sonrası aksam yemek oncesi ve sonrası falan
kahvltıda arkadasın dogumugun idi minik brownie lerden almıstık onlardan ki tane atım agzıma bir atımlık lar varya minicikkk.
allahım bir olctum bir saat sonra seker 200. gozlerim yerineden çıktı ilk kez bu degeri gorudm anladımkı agzıma zerre sekerli birsey atmamam gerek offff((( bir lokma cık bileee.
nası firlatmıs sekeri gorums oldum çunuk kahvaltı sonrası 140 in ustune asla çıkmazdıı çok moralim bozuldu yani pismanlıktan agzıma niye attım diye iki lokma yedimde nolduu diyee. sekeri çikan arkadasalr aman dikkattttt sakın bir lokma demeyin bakın benim duruma
günaydın hepinize
ya benim doktor 148 çıkınca şekerim biraz dikkat et dedi hepsi bu herkes 100 lük test yaptırmış benim doktor rahat bir tip sanırım hiç yapalım bir test daha demedi hayırlısı artık
bugun seker profilimi çikarayım dedim yani toplam 5 olcum yapayım dedim. aclık akahvaltı sonrası yemek sonrası aksam yemek oncesi ve sonrası falan
kahvltıda arkadasın dogumugun idi minik brownie lerden almıstık onlardan ki tane atım agzıma bir atımlık lar varya minicikkk.
allahım bir olctum bir saat sonra seker 200. gozlerim yerineden çıktı ilk kez bu degeri gorudm anladımkı agzıma zerre sekerli birsey atmamam gerek offff((( bir lokma cık bileee.
nası firlatmıs sekeri gorums oldum çunuk kahvaltı sonrası 140 in ustune asla çıkmazdıı çok moralim bozuldu yani pismanlıktan agzıma niye attım diye iki lokma yedimde nolduu diyee. sekeri çikan arkadasalr aman dikkattttt sakın bir lokma demeyin bakın benim duruma
dide markası ne aldığın pijamanın ve ne kadara aldın...sabahlıklı diyince dikkatimi çekti...işi günlerde giyersin inşallah
Korkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:
hhayırlı olsun foto bekliyoruzzKıssssslaaaaar fotoğraf makinesi aldım - en sonunda :) salı gelecek aldıklarımın bol bol resmini çekip sşzş bıktıracağım
maşallah kuzuna, şekrinde iyi çıkar inş. benimde baba tarafımda herkeste var şeker illa bizde de oalcak diye birşey yok annenin geneleride var sende dimi : )canım sendemi yaaa noluyo böyle herkes şekerlenmeye başladı
bende bugün doktora gittim muayne oldum herşey yolunda bebişim 993 gr olmuş öğleden sonraya randevu aldığım için şeker testim yarına kaldı bende çok korkuyorum doktor kilom fazla olduğu için şeker çıkabilir diyor. hamileliğimde allahtan bugüne kadar 6 kg aldım. ama ben zaten şişko olarak hamile kaldığım için bu kadar kilo almak çok bile bana.
50 gr yükleme yapılacak yarın sabah. doktor ailede varmı şekeri olan dedi malesef var hemde en yakınım babam şeker hastası ileri derecede hemde dedem ve bi halam şekerden vefat eti öteki halamda şeker hastası ama o kendi hemşire olduğu için herşeyine çok dikkat ediyor sağlıklı yani umarım bende çıkmaz valla sizleri duydukça paçalarım iyice tutuştu senağlama
dün aklıma geldin Betül yokdiyordum bugün görünce sevindim:) bizde haftaya boyatırpyurz evi koku olayını nasıl çözdün? c.tesi boyanacak pazar temizleticem ee kadının başında durmak lazım nasıl olcak bilmiyorumiyi akşamlar kızlar bir kaç gündür yokum giremedim büyük işlere kalkıştım evi badana boya bebek odası derrken iflahım kesildi çoook yoruldum diyebilirim umarım herkes iyidir geçmişi hiç okuyamadım hızlıca bakmaya çalışırım şimdiden özürler yani
Arkadaslarım.. Kuzey 1412 kılo, 37 cm boyunda.. essekk herif sadece pipisini gösterdi durdu.. ne ıstır anlamadım yaf :)) haftaya tekrar gıdecegız yüzünü görebilmek için.. nolacak benım bu oglanın hali bilmem.. annesi gibi mi zıpır mı olacak ne kaydirigubbakcemile3
şimdi 100 grlık yüklememi yapıcaklar anlamadım ben tokluk neden düşük çıktı doktorun ne söyledi ?Herkese iyi geceler kızlar...
geçmişe biraz baktım da şeker kız olanlar olma ihtimali olanlar, üzülmeyin arkadaşlar, defaeten konuşuldu burada ya, çözümsüz bir durum değil, biraz dikkat ile sorun çözülüyor... yine de hamilelik tabi, insanın canı istiyor.... Allah yardımcınız olsun...
Bende de ters bir durum mevcut ama tam çözemedim bakalım hafta sonu dr. ne diyecek... Tokluk şekerime baktık da; açlık 80, tokluk 65 çıktı (ki tokluk şekerinin normal değerleri 80 ile 140 arasında olmalıymış) yani epey düşük... hipoglisemi geliyor akla tabi ama bilemem... çok anlamam test sonuçlarından falan... Oysaki 50 gr glukoz yüklemede 136 mı ne çıkmıştı üst sınıra yakındı, belki de glukoz yüklemesi ile tokluk şekerinin alakası yoktur bilemiyorum...
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
kafam bozuk keyfim yok
gidip saçlarımı kestiricem kısacık...kuaförün açılmasını bekliyorum
tek derdim akşama kocama kötü bi süpriz yapmak..
sonradan pişman olurmuyum bilemem ama kes-ti-ri-cemmmm..
bugun seker profilimi çikarayım dedim yani toplam 5 olcum yapayım dedim. aclık akahvaltı sonrası yemek sonrası aksam yemek oncesi ve sonrası falan kahvltıda arkadasın dogumugun idi minik brownie lerden almıstık onlardan ki tane atım agzıma bir atımlık lar varya minicikkk.
günaydın hepinize
ya benim doktor 148 çıkınca şekerim biraz dikkat et dedi hepsi bu herkes 100 lük test yaptırmış benim doktor rahat bir tip sanırım hiç yapalım bir test daha demedi hayırlısı artık
kızlar öncelikle günaydın.hiçbir yazı okumadan derdimi yazayım.ya ben sabaha kadar uyuyamadım.dünden beri karnımda bi şişkinlik gibi birşey,kasıklarımda dalaklarımda sancı,sanki balonmuşum gibi bi his.kızlar can kızlar çok korktum bebeişin hareketleri de azaldı bu durmda teklemeye başladı.sizdede böyle bi durum olan varmı.nedendir.eşim ve ben çok korktuk..böbrekelrim kasıkların belim hep ağrıyor.ilkkez oldu kendimi de yormadım ama ....hadi tecrübeli anneler beni seivndirin...senağlama
ben de düşündüm parmak arsı ama onu giymek zor olur.ben ceyonun terliklerinden aldım bayağı rahat birşey deri değil ama suni deri.ayağımı falan yıkarım kolay kurusun.dün pijama takımı aldım sabahlıklı açık pembe terliklerim de pembe.cırtcırtlı ayarlanabilir aldım.ayaklar şişiyor malum.zaten 35 numara giyerdim 36 aldım anca oldu.
canım bende onu düşünüyorum ama doğumda ayaklarımız şiş olmuyormu hani hemen doğumdan sonra otomatikman şişlikler iniyorsa birkaç tane terlik götürüp pijamalara göre giyebiliriz ama şiş oluyorsa ayağımızın rahat edeceği açık yada kapalı bir terlik koyarız artık ne yapalım sonuçta orası hastane uyumdan çok rahatlık önemli.....
kızlar öncelikle günaydın.hiçbir yazı okumadan derdimi yazayım.ya ben sabaha kadar uyuyamadım.dünden beri karnımda bi şişkinlik gibi birşey,kasıklarımda dalaklarımda sancı,sanki balonmuşum gibi bi his.kızlar can kızlar çok korktum bebeişin hareketleri de azaldı bu durmda teklemeye başladı.sizdede böyle bi durum olan varmı.nedendir.eşim ve ben çok korktuk..böbrekelrim kasıkların belim hep ağrıyor.ilkkez oldu kendimi de yormadım ama ....hadi tecrübeli anneler beni seivndirin...senağlama
Günaydınlar, Hayırlı Cumalar
Esracım üzülme arada olur öyle kaçamaklar, dondurma yedikten sonrada ölçtünmü hiç ? ben ölçmedim moralim bozulmasınn diye :)) napalım sabret sabret neree kadar
çok yüksek değil Meltem onun için istememiştir, boşver zaten çok sıkıcı damar yolu açıyorar 4 kez ölçüm , kan pıhtılaşıyor çok can yakıyorlar
günaydın güzel anneler,
ESRAKO, iki minnacık browni yediğinden emin misin? ayyy ben var ya ben; bir oturuşta on halley yiyorum. dün mesela bir paket tutku bisküvi yedim bi de akşam bir porsiyon künefe. arada yediğim meyveleri lokumları filan saymıyorum. bak ne diycem, senle buluşalım bigün de ben normalde yediğim kadar abur cubur yiyeyim, sen de benim şekerime bi bak bakiim. çok merak ettim. eğer benim de o değerlere fırlıyorsa keseyim abur cuburu. çok da düşkünüm ama eğer bu kadar yükseltiyorsa yemem olur biter... ben zararını görmüyorum diye yiyordum.
.
birşey soracağım, hep pijamadan filan bahsetmişsiniz ama ben heryerde "gecelik" tavsiye edildiğini okumuştum ve duymuştum. yani aranızda doğumda pijama giyecek olanlar var galiba? rahat edebilecek misiniz? ben özellikle gecelik alacağım. bir iki kere giyeceğim için hesaplı bişey bakacağım. sabahlığım güzel şık olsun yeter. onu uzun süre giyerim çünkü. ama dikişlerim filan iyileşene kadar herhalde pijama giyemem. gecelik daha rahat olmaz mı? bi de ben altına terlik giymeyi yani bir de terliğe ihtiyaç duyacağımı aklıma bile getirmemiştim. evdekiler olmaz herhalde o günlerde... bir de terlik alacağız demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?