2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben de düşündüm parmak arsı ama onu giymek zor olur.ben ceyonun terliklerinden aldım bayağı rahat birşey deri değil ama suni deri.ayağımı falan yıkarım kolay kurusun.dün pijama takımı aldım sabahlıklı açık pembe terliklerim de pembe.cırtcırtlı ayarlanabilir aldım.ayaklar şişiyor malum.zaten 35 numara giyerdim 36 aldım anca oldu.

canım bende onu düşünüyorum ama doğumda ayaklarımız şiş olmuyormu hani hemen doğumdan sonra otomatikman şişlikler iniyorsa birkaç tane terlik götürüp pijamalara göre giyebiliriz ama şiş oluyorsa ayağımızın rahat edeceği açık yada kapalı bir terlik koyarız artık ne yapalım sonuçta orası hastane uyumdan çok rahatlık önemli.....

cnm ya üsüldüm bu duruma okadarıda hemen etkiliyo..az kaldı doğumdan sonra bol bol yersin tatlılarıcokacimcoook ..bu arada dünki msj için teşekkürler biradan çıkcam eminönüne gitcem ...bakalım nler alcam..bende bilmiyom yani...alışverişe şuna alcam diye gitmem gördükçe alırımkaydirigubbakcemile

günaydın hepinize
ya benim doktor 148 çıkınca şekerim biraz dikkat et dedi hepsi bu herkes 100 lük test yaptırmış benim doktor rahat bir tip sanırım hiç yapalım bir test daha demedi hayırlısı artık

dide markası ne aldığın pijamanın ve ne kadara aldın...sabahlıklı diyince dikkatimi çekti...işi günlerde giyersin inşallah

şekerin sınırı geçmiş ama çok diil yinede tatlıdan uzak dur tuzdan şekerden önceden yediğin gibi yeme yani...

allah allah esram ya bir lokma birşey bu kadar değiştiriyormu ölçümü:1shok: canım ya sen zaten dikkat ediyorsun bu konuda çok hassassın demekki bir lokma dahi yememek gerekiyor çoğu gitti azı kaldı tatlım ne yapalım evlatlarımız için herşeye değer:1hug:

dide markası ne aldığın pijamanın ve ne kadara aldın...sabahlıklı diyince dikkatimi çekti...işi günlerde giyersin inşallah

canım markasına inan bakmadım.penyesini çok beğendim tiril tirildi aldım.pek güzel birşey bulamıyorum buralarda.sade bir şey.alt üst takım üstü kısakollu bir de sabahlığı var.74 tlye aldım.

kızlar öncelikle günaydın.hiçbir yazı okumadan derdimi yazayım.ya ben sabaha kadar uyuyamadım.dünden beri karnımda bi şişkinlik gibi birşey,kasıklarımda dalaklarımda sancı,sanki balonmuşum gibi bi his.kızlar can kızlar çok korktum bebeişin hareketleri de azaldı bu durmda teklemeye başladı.sizdede böyle bi durum olan varmı.nedendir.eşim ve ben çok korktuk..böbrekelrim kasıkların belim hep ağrıyor.ilkkez oldu kendimi de yormadım ama ....hadi tecrübeli anneler beni seivndirin...senağlama

kurnazkedi yerinde olsam doktora giderdim..ben de öyle değişik ağrılarla gittim doktora sabaha kadar uyuyamamıştım.gazmış sadece.

Korkarım ki şeker kız olma ihtimalim varsenağlama160 çıkmış şekerim. Akşam yediğim helvayı suçlamalı mıyım sizce yoksa hakkatten şeker kız mıyım:1shok:

inşallah 100 grlık yüklemen iyi çıkar, bende tatlı ve dondurma yemiştim doktora sordum fazla etkilemez, üzülme çıksada diyetle düzeliyor

Kıssssslaaaaar fotoğraf makinesi aldım - en sonunda :) salı gelecek aldıklarımın bol bol resmini çekip sşzş bıktıracağım
hhayırlı olsun foto bekliyoruzz

maşallah kuzuna, şekrinde iyi çıkar inş. benimde baba tarafımda herkeste var şeker illa bizde de oalcak diye birşey yok annenin geneleride var sende dimi : )

dün aklıma geldin Betül yokdiyordum bugün görünce sevindim:) bizde haftaya boyatırpyurz evi koku olayını nasıl çözdün? c.tesi boyanacak pazar temizleticem ee kadının başında durmak lazım nasıl olcak bilmiyorum

Maşallah Kuzy e : ) yüzü yerine pipi göstermiş kaydirigubbakcemile3 yirim ben onu

şimdi 100 grlık yüklememi yapıcaklar anlamadım ben tokluk neden düşük çıktı doktorun ne söyledi ?

Canum kestirme aynıısnı bende yaptım eşime kızıp kısacık kestirdim sonra çok pişman oldum çook, kısa saça verecek model bulamuyorsun snein saçlarda kıvırcık iyi düşün yada modelli kestir kat kat olsun mesela boydan kısaltma canımAşkı memnu şemasına çok güldürdün beniii , her hafta izlemicem ben bu diziyi diyorum ama yinede izliyorum uyus oluyorm bihtere şırpıntı kaydirigubbakcemile3

Günaydınlar, Hayırlı Cumalar

Esracım üzülme arada olur öyle kaçamaklar, dondurma yedikten sonrada ölçtünmü hiç ? ben ölçmedim moralim bozulmasınn diye :)) napalım sabret sabret neree kadar

yoo niye tipsiz olsun pijamların pempe tonların ona uygun bi aterlik al giy rahat rahat, ayaklarım ne kadar şişcek acaba Esra doğumdan sonra geçiyormu şişlik? 1 ay sonra 1 numara büyük klasik ceyo alırım yeter o bana

çok yüksek değil Meltem onun için istememiştir, boşver zaten çok sıkıcı damar yolu açıyorar 4 kez ölçüm , kan pıhtılaşıyor çok can yakıyorlar

geçmiş olsun doktora git, ihmal etme benimde çok şişliğim vardı karnım taş gibiydi 1,5 kadar önce, doktorum iyiki geldin demişti, git bi görün için rahat etsin

zor olur derken egilip ayagımıza takamayız diyemi zor olur dedin

ya onun dısındaki terlikler anneannem modeli diye ben giymek istemiyorum :) susluyum napimm sacıma bired bant alcam pembe alayım diyorum herkes diyor fiks kırmızı takılır ama bana kırmızı kurdeleler çok itici geliyr :)

canım tabi rahatlık onemlide hani terlik her daim ayagımızda olmiycak sıklık da onemli benim için bu acıdan hani pijama desen yatakta bile ustumuzde olcak rahatlıgı daha onemli terligimed sık olsun diyorumb akalım baıkınmaya baslayayım ne giyerim terlik diye.))

günaydın güzel anneler,
ESRAKO, iki minnacık browni yediğinden emin misin? ayyy ben var ya ben; bir oturuşta on halley yiyorum. dün mesela bir paket tutku bisküvi yedim bi de akşam bir porsiyon künefe. arada yediğim meyveleri lokumları filan saymıyorum. bak ne diycem, senle buluşalım bigün de ben normalde yediğim kadar abur cubur yiyeyim, sen de benim şekerime bi bak bakiim. çok merak ettim. eğer benim de o değerlere fırlıyorsa keseyim abur cuburu. çok da düşkünüm ama eğer bu kadar yükseltiyorsa yemem olur biter... ben zararını görmüyorum diye yiyordum.
.
birşey soracağım, hep pijamadan filan bahsetmişsiniz ama ben heryerde "gecelik" tavsiye edildiğini okumuştum ve duymuştum. yani aranızda doğumda pijama giyecek olanlar var galiba? rahat edebilecek misiniz? ben özellikle gecelik alacağım. bir iki kere giyeceğim için hesaplı bişey bakacağım. sabahlığım güzel şık olsun yeter. onu uzun süre giyerim çünkü. ama dikişlerim filan iyileşene kadar herhalde pijama giyemem. gecelik daha rahat olmaz mı? bi de ben altına terlik giymeyi yani bir de terliğe ihtiyaç duyacağımı aklıma bile getirmemiştim. evdekiler olmaz herhalde o günlerde... bir de terlik alacağız demektir.

Aftabru banada gecelik rahat değil dediler uzanırken toplanıyor bacaklar açılıyo, odaya gelenler oluyor zaten havada sıcak üstümüzü tam örtemeyiz, bana pijama daha rahat gibi geliyor, yinede yanıma 1 tane gecelik alıcam tabi

kızlar günaydın 25 haftalık hamileyim bende ağustos sonu doğum yapıcam inş sizleri baştan takip ediyodum uzun zamandır internetten uzak kaldım.bişey sorabilirmiyim
şeker testi ne zaman yapılıyor yani ben geç kaldım mı doktor kontrolümede var doktorumda bişey demedi bana o yüzden sizlere soruyorum?

canım bebek arntık kaburgalarımıza kadar geldi dayandı benim sirtim agırmaya basladıgında ondeki kaborga kemiklerimde sızlamaya baslıyor gogsumun altından sancıyor.
yani bu ara bende kendimi patlıycak davul gibi hissedioyrum daha 2,5 ay var diyorum kotu hallerin basındayım niye boyle fenalık geldi bir anda bilmioyrum ama karnımda hep bir gergin hal hep bir sızı kasıklarımda sanki yani cidid birsey olsa bu hisleri hissedeli bir hafta kadar oldu olurdu simdiye allah korusunerken dgouum falan tabi kendini dinlemekte falyda var ama bak benim ikinci gebelik hala anlayamıyorsun erken dgoum haberimi nedir diye
kaderne biraktım kendimi alla h korusun deyip dua ediyorum haftalar geçütirkce rahat nefes alıyorum okadar baska da agır sızı normalmi dogum habercisimi emin olmak çok zorrr

dondurma sonrası olcmedim ama ben hep bir yada iki top dondurma yiyorum yedgimde haftada birkez o da dr meyva porsiyonu yerine dedigi için yiyorum seker firlatcagını dusunmedim çok yapmaz ama birde ona bakayım iyi hatırlattın

kız nazo tabikiii iki taneicik minik browni yedim zaten 6-7 kisiydik paketin içinde 8 tanemi ne var birer tane fazla kaldı iki hamileyiz bir arkadas daha var 2 aylık hamile dah ayeni ikimize ikiser tane yiyin diye biraktılar benim aslında sekerim var yeter ben birtane yiyim demem gerekti tabi ama pisbogazlık iste yedim miinicik diye. oncinde kasarlı tost yemistim n ormal diyetusulu yagsız falan .
hergun yedigim yok yani asla kacamak falan sonuç bu dur.

anacım hep diyorum yaaa
sen dunayyı yesen insulin salgılandıgı için normal insanlarda sekeri olmayanlarda seker yukselmiyorrrrr.
yani insulin olmadgıı için bizlerde rakam artıyor senin yemenle benim yemem bir degil kiyaslama bu sekildee.

günaydın kızlarrr,
esracım doktor neden hastanede takip ederiz dedi bende anlamadım, yapılan testlerin 3'ü değerlerin üstünde benim, senin sonradan düşmesi de cok garip... kuzum yeme browni falan, ben dünden beri diyeti uyguluyorum ya karnım küçüldü sanki gece hiç uyumadım karnım küçülmüş ve yumuşaktı diyetten olabilir mi acaba? korkulacak bir durum mudur anlayamadım..

aftaebruya katılıyorum, sık sık ped değiştireceğiz, sezeryanlı olanların pijama giymesi cok daha zor olucak, ilk gün için boydan gecelik daha mantıklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…