2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

GECELıK

nazancım ben uzun uzun yazdımdı gecelik niye istemedigimi ama tab isen okuyamadıgın için bilmiyon :))

gecelik modellerine baktım ben dar kalıp yani afedersin popo gobek arasında kasınca kuması sık bir goruntu olmuyor
boylar hep ayaga kadar nerdeyse upuzun. guzel gelmedi gozume.

ayrıcana diyelim kan falan birdamla lek yaptı gecelikte ayaga kalktıgın an arkandan o leke goruunur ama pijamada bacak arasında kalıyor gorunmeme ihtimali var pijamanın ustunun kapatma ihtimali var gecelik daha korunmasız o anlamda
birde toplanıyor ben su an bile beli rahat olusn diye gecelik giymeye basladım evde ama sinir geliyor belime toplanıyor koca kumas. artık body ile ustumde yatıyorm altımda kulotla gecelik hiç rahat gelimiyor bana zaten kendimi kaldırıp altımda biriken kuması çekmeye guc yok hersey eziyet yatakta donmek eziyet malum. bired gecelikle ugrasama m .

sabahlık bosuna almayın kızlar çokkk sıcak olcak ancak erkek misafirler gelir ben derli toplu oturayım derseniz tamam aam giyilmez augstos sıcagında bilginize

Hoşgeldin şampuan
24-28. haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum, doktoruna ara hatırlat belki unutmuştur

canım seker ilk çkinca panikle bende yemedim ama ben dedim ya iki ay oldu diyet yapalı sekerim çikalı. dr um hep 30. haftaya kadar kilo alladan gitmemiz gerek diyordu niye niye diyordum benede. o tarihten sonra dayanma gucun azalcak bozmaya baslıycaksın ve canın daha çok istiycek biraz yesen daha çok kilo alma egilimin olcak diyordu çok haklı imis 28 e geldim diyette ikinci ayım bitiyor ve benim dayanma gucum cidden kirilmaya basladı agzıma atmalara kacamaklara basladım birsey olmaz diye. ama oluyormus gozumle gorudm bir saatcik bile olsa sekerim yukseliyor allah korusun kızım yukleniyor tum bu yuksek sekeri. dogumdan sonra seker komasına bile girebilirmis bunları dusununce odum kopuyor niye yedim diye kendimi yedim bitirdim sabah beri. dikkat etmeye baslıyorum tekradan

BURKO, canım umarım 100lük testinde sorun çıkmaz. şimdiden geçmiş olsun.
.
GYPSY sakın ölye bir delilik yapma canım. öfkeyle kalkan zararla oturur. benden sana abla nasihatı güzelim. saçlarına kıyma. ha yok zaten istediğin birşeyse saç kestirmek ve bu da eşini üzecekse o zaman sen bilirsin ama sakın eşini üzeyim derken sonrasında seni daha çok üzecek bir hareket yapma. surat asarsın olur biter. erkekler buna daha gıcık oluyorlar. sinan çok korkar benim konuşmamamdan. küsmem ama sesim çıkmaz muhabbet etmem filan bu onun en gıcık olduğu şeydir.
.
3M1K, anladığım kadarıyla sen de şeker hastası olabilirsin. diğerlerinkinden çok farklı , hiç de anlamam, acaba sana da şekeri bol bir diyet mi verirler?

zor olur derken egilip ayagımıza takamayız diyemi zor olur dedin

kokoşum benim.ben şu anda bile parmak arası terliklerimi şimdi bile eğilip giyemiyorum.benim parmak arsında açıklık çok az o yüzden geçiriveremiyorum ayağıma.ama senin öyle bir problemin yoksa parlak rennkli parmak arsı terlikler var.ikinciyi doğurunca rahatsın tabi..

EVRıŞ, gözünaydın. maşallah KUZEY i nasıl beslemişsin öle? ben 1340 mı tahmin etmiştim ne? tahminim de üzerinde çıkmış senin delikanlı. bu kadar büyüdükleri için artık usg de güzel görüntüler beklemeyelim arkadaşlar. eskisi gibi olmayacak artık usg ziyeretlerimiz. kocaman oldular artık.... poposunu görmekle yetineceksin. olsun o da keyifli ....

haklısın esracım dikkat etmek lazım nasıl olucak hiç bilmiyorym bende canımız bu kadar çok yemek isterken insan resmen mutsuz oluyor yiyemediği için, benim içimden hiçbiyere gitmek gelmiyor, bi sinir bi öfke üstümde sorma gitsin... sen daha önce yazmışsındır ama görmedim ben ilk doğumunu nasıl yapmıştın?

şampuan; 28. haftaya bırakma derim 25, haftadan sonra şekerin varsa bebek için iyi olmuyormuş.

geçmiş olsun doktora git, ihmal etme benimde çok şişliğim vardı karnım taş gibiydi 1,5 kadar önce, doktorum iyiki geldin demişti, git bi görün için rahat etsin

canım peki doktorun ne dedi...seninki nedenmiş.ya eğilemiyorum sanki...birgün içinde pat diye eğilememezlik olmazki hareketlerim kkısıtlandı.devam ederse gideceğim bende doktora.sağol cnm

ESRAKO çok haklısın, ben de gecelik giymeyi hiç mi hiç sevmem. ben de gıcık olurum toplanmasına... ama hastanede herkes gecelik giyiyor diye biliyordum. hatta gecelik aradım düzgün bişey bulur muyum diye, hepsi babanne geceliği gibi. çok kötü duruyor. ama ben mecburuz gibi düşünmüştüm. hiç duymamıştım ki pijama giyeni. ben sadece hastanede giymek için alacağım. sonrasında pijama giyerim ben de....

canım peki doktorun ne dedi...seninki nedenmiş.ya eğilemiyorum sanki...birgün içinde pat diye eğilememezlik olmazki hareketlerim kkısıtlandı.devam ederse gideceğim bende doktora.sağol cnm

Gaz dan mış benim, çok şişti karnım taş gibi zor nefes alıyorudum, gazdan kabızlıktan olmuş, diyet yapıyorum şimdi kabızlık likayetim yok sonra hiç olmadı rezene çayı felan içtim geçi
senin şikayetlerin farklı ama ara doktorunu gel diyecektir

çoğu zaman düşüncelerime tercüman oluyosun, biliyormusun..

maşallah diyorum ve kendini şartlama, belki de çıkmıycak sende..

amiiinnnnnnnn....allah sana da tez zamanda hayırlı bir evlat nasib etsin..

Evine yardımcı gelenler, nerden buldunuz yardımcıyı 3 haftadır arıyorum bulamıyorum, temizlk firmaları 250 tl diyorlar yuuh yani, ne zormuş temizlikçi kadın bulmak boyadan sonra nasıl temizlicem ben evi ? of nerelere gidem nasıl edem -tatlicadiarzu-

hayırlı cumalar...

evrim maşallah oğlumuza, iyi beslemişsin tebrik ederim...

esra...evet burdasın sakın saçını kısacık kestirme, uzun saç çok yakışıyo sana,en azından omuzunda kalsın,biraz toparlattır o kadar...

ben de bir gecelik ve bir pijamalı takım aldım..ikisini de götürcem, hangisi olursa onu giycem..

günaydın kızlar bu aralar en çok konuşulan konu gecelik pijama bende bi alsam beğendiğim bişey bulsam rahatlicam ya bi şey duydum normal doğum olduğunda gecelikle girebiliyomuşuz acaba doğrumudur? eğer öyleyse çok iyi ben o yeşil önlüklerden giymek istemiyom hiç

esrakooo..ben de dido gibi üstünden ayarlanabilir terliklerden götürcem..evimde var ev terliği olarak kullandığım..bi tanesini götürürüm...nedense ben parmak arasında rahat edemem gibi geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…