kızlar günaydın 25 haftalık hamileyim bende ağustos sonu doğum yapıcam inş sizleri baştan takip ediyodum uzun zamandır internetten uzak kaldım.bişey sorabilirmiyim
şeker testi ne zaman yapılıyor yani ben geç kaldım mı doktor kontrolümede var doktorumda bişey demedi bana o yüzden sizlere soruyorum?
günaydın kızlarrr,
esracım doktor neden hastanede takip ederiz dedi bende anlamadım, yapılan testlerin 3'ü değerlerin üstünde benim, senin sonradan düşmesi de cok garip... kuzum yeme browni falan, ben dünden beri diyeti uyguluyorum ya karnım küçüldü sanki gece hiç uyumadım karnım küçülmüş ve yumuşaktı diyetten olabilir mi acaba? korkulacak bir durum mudur anlayamadım..
aftaebruya katılıyorum, sık sık ped değiştireceğiz, sezeryanlı olanların pijama giymesi cok daha zor olucak, ilk gün için boydan gecelik daha mantıklı...
zor olur derken egilip ayagımıza takamayız diyemi zor olur dedin
geçmiş olsun doktora git, ihmal etme benimde çok şişliğim vardı karnım taş gibiydi 1,5 kadar önce, doktorum iyiki geldin demişti, git bi görün için rahat etsin
canım bebek arntık kaburgalarımıza kadar geldi dayandı benim sirtim agırmaya basladıgında ondeki kaborga kemiklerimde sızlamaya baslıyor gogsumun altından sancıyor.
yani bu ara bende kendimi patlıycak davul gibi hissedioyrum daha 2,5 ay var diyorum kotu hallerin basındayım niye boyle fenalık geldi bir anda bilmioyrum ama karnımda hep bir gergin hal hep bir sızı kasıklarımda sanki yani cidid birsey olsa bu hisleri hissedeli bir hafta kadar oldu olurdu simdiye allah korusunerken dgouum falan tabi kendini dinlemekte falyda var ama bak benim ikinci gebelik hala anlayamıyorsun erken dgoum haberimi nedir diye
kaderne biraktım kendimi alla h korusun deyip dua ediyorum haftalar geçütirkce rahat nefes alıyorum okadar baska da agır sızı normalmi dogum habercisimi emin olmak çok zorrr
haklısın canım.sağol evet sendeki bahsettiğin şikayetlerin hepsi bende var ve bir anda başladı.demekki tek bende yok bu rahatlattı içimi.çok sağol cnm.ama insan acaba demeden de duramıyo biliosun...halbuki daha 2,5 ay var bakalım daha neler görücez.ALLAH kurtarsın hepimizi bir çılpıda..
canım peki doktorun ne dedi...seninki nedenmiş.ya eğilemiyorum sanki...birgün içinde pat diye eğilememezlik olmazki hareketlerim kkısıtlandı.devam ederse gideceğim bende doktora.sağol cnm
Diyorum ya.. hayatta bır kadının en buyuk sansı; merhametli,vıcdanlı, Allah korkusu olan bır adamla evlı olmak.. gerısı boş, herkes boş, hersey boşş.. gülüp geçelim... oturup ta uzulmeye falan kalkmayın haa.. etrafınızda bunu yasayan bır suru ınsan var.. tüm alısverısımı kendım yaptım, herseyı kendım hallettım.. evımı bıle ona gore kendım dusenledım.. yanımda sadece eşim vardı.. zaten gerısı de cok ehemmiyetli değil benım ıcın.
canım sendemi yaaa noluyo böyle herkes şekerlenmeye başladı
bende bugün doktora gittim muayne oldum herşey yolunda bebişim 993 gr olmuş öğleden sonraya randevu aldığım için şeker testim yarına kaldı bende çok korkuyorum doktor kilom fazla olduğu için şeker çıkabilir diyor. hamileliğimde allahtan bugüne kadar 6 kg aldım. ama ben zaten şişko olarak hamile kaldığım için bu kadar kilo almak çok bile bana.
50 gr yükleme yapılacak yarın sabah. doktor ailede varmı şekeri olan dedi malesef var hemde en yakınım babam şeker hastası ileri derecede hemde dedem ve bi halam şekerden vefat eti öteki halamda şeker hastası ama o kendi hemşire olduğu için herşeyine çok dikkat ediyor sağlıklı yani umarım bende çıkmaz valla sizleri duydukça paçalarım iyice tutuştu senağlama
şu an zaten korunuyorum prolaktin düşsün diye 2 ay korunmamızı söyledi dr
temmuzda kontrole gidicem bakalım inşallah düşmüştür
arkadaşlar bu arada allah sağlıklı ve hayırlı evlatlat versin sizlere sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?