artık çok geç
kestirmiş çingenem kısacıkk, benim gibi inatçı bu kız
ESRAMMMM son kararınmı bak bir daha düşün.... bende her seferinde kuaföre başka birşey için giderim ama orda bir başkasına kesim yaparlarken beni cezbeder hoşuma gider birdan ani bir kararla kendimi koltukta bulurum ama kel aynak gibide çıkarım uçlarından derim ama sadece kökleri kalır o yüzden bence biraz daha bekle en azından uçlarından aldır kısacık kestirme pişman olacağın şeyi yapma bence....
Canum kestirme aynıısnı bende yaptım eşime kızıp kısacık kestirdim sonra çok pişman oldum çook, kısa saça verecek model bulamuyorsun snein saçlarda kıvırcık iyi düşün yada modelli kestir kat kat olsun mesela boydan kısaltma canımAşkı memnu şemasına çok güldürdün beniii , her hafta izlemicem ben bu diziyi diyorum ama yinede izliyorum uyus oluyorm bihtere şırpıntı kaydirigubbakcemile3
GYPSY sakın ölye bir delilik yapma canım. öfkeyle kalkan zararla oturur. benden sana abla nasihatı güzelim. saçlarına kıyma. ha yok zaten istediğin birşeyse saç kestirmek ve bu da eşini üzecekse o zaman sen bilirsin ama sakın eşini üzeyim derken sonrasında seni daha çok üzecek bir hareket yapma. surat asarsın olur biter. erkekler buna daha gıcık oluyorlar. sinan çok korkar benim konuşmamamdan. küsmem ama sesim çıkmaz muhabbet etmem filan bu onun en gıcık olduğu şeydir.
artık çokkk geçç kısacık kestirdim geldim bileee senağlama akşam gelsinde görsün kısacık saçlı halimi pehhh :çok üzgünüm:hayırlı cumalar...
evrim maşallah oğlumuza, iyi beslemişsin tebrik ederim...
esra...evet burdasın sakın saçını kısacık kestirme, uzun saç çok yakışıyo sana,en azından omuzunda kalsın,biraz toparlattır o kadar...
ben de bir gecelik ve bir pijamalı takım aldım..ikisini de götürcem, hangisi olursa onu giycem..
ay kokoş seni derdine baka bende severim öyle uyumlu bende mavi bandana takmak istiyorum kırmızı şartmıymış yaaa--------------------------------------------------------------------------------
kızlar hastanede pijama altına terlik ne sekil giyceksiniz :) ben herseyde uyumul ugiyinmeye çok duskunumde aklıma geldi kapri falan olsa pijamalar parmak arası normal terlikler giyerdim ama eyere kadar pijama olunca acık terlik tipsiz dururmu altında:)
yuhh be çok pahalıymış pehhhcanım markasına inan bakmadım.penyesini çok beğendim tiril tirildi aldım.pek güzel birşey bulamıyorum buralarda.sade bir şey.alt üst takım üstü kısakollu bir de sabahlığı var.74 tlye aldım.
hoşgeldin ne orjin nickin var yaa delikafadulden git yaptır geçte kalmamışsın ama erkende diilkızlar günaydın 25 haftalık hamileyim bende ağustos sonu doğum yapıcam inş sizleri baştan takip ediyodum uzun zamandır internetten uzak kaldım.bişey sorabilirmiyim
şeker testi ne zaman yapılıyor yani ben geç kaldım mı doktor kontrolümede var doktorumda bişey demedi bana o yüzden sizlere soruyorum?
şükürler olsun hamilemisin nesin..http://www.kadinlarkulubu.com/agust...9-agustos-bebisleri-icin-safak-sayalim-6.html
çaktım ben bu şafak olayını.
:a015: hüüüüüüüüüüüüüüüü bide yüzüm şişko kocaman çıktııı -tatlicadiarzu-esra evet kısacık saçlar sonra bide koca bi göbüş hiç güzel durmaz
hangi arada derede.?? aşağıda adı var..açık bırakıp gitti o zmana..
yeni geldim mercimekim geçmişi okuyodum 10 dk felan oldu geleli sabah 9 dan beri kuafördeyim
kokoşum benim.ben şu anda bile parmak arası terliklerimi şimdi bile eğilip giyemiyorum.benim parmak arsında açıklık çok az o yüzden geçiriveremiyorum ayağıma.ama senin öyle bir problemin yoksa parlak rennkli parmak arsı terlikler var.ikinciyi doğurunca rahatsın tabi..
haklısın esracım dikkat etmek lazım nasıl olucak hiç bilmiyorym bende canımız bu kadar çok yemek isterken insan resmen mutsuz oluyor yiyemediği için, benim içimden hiçbiyere gitmek gelmiyor, bi sinir bi öfke üstümde sorma gitsin... sen daha önce yazmışsındır ama görmedim ben ilk doğumunu nasıl yapmıştın?
ESRAKO çok haklısın, ben de gecelik giymeyi hiç mi hiç sevmem. ben de gıcık olurum toplanmasına... ama hastanede herkes gecelik giyiyor diye biliyordum. hatta gecelik aradım düzgün bişey bulur muyum diye, hepsi babanne geceliği gibi. çok kötü duruyor. ama ben mecburuz gibi düşünmüştüm. hiç duymamıştım ki pijama giyeni. ben sadece hastanede giymek için alacağım. sonrasında pijama giyerim ben de....
kuzum ben apartman görevlimizin hanımını yardıma alıyorum. alıştık artık birbirimize. bi de ne zaman desem o zaman ayarlayıp gelebiliyor, anahtarı güvenip bırakabiliyorum, tatile filan giderken çiçekleri sulamasını filan rica edebiliyorum diye onu tercih ediyorum. yoksa öyle aman aman iş yapmıyor. ama eli yüzü düzgün, ortalığı güzel evirip çeviriyor, insiyatif kullanıyor temizlik yaparken, eşyaların yerlerini kafasına göre değiştiriyor filan. biz de ses çıkarmıyoruz. istediği yere istediği örtüyü örtüyor. ama allahtan zevksiz değil. tatlı kadın. bana 60 a geliyor, yol parası da yok, en alt katta oturuyor. sabah 9 akşam 16:30 bende....Evine yardımcı gelenler, nerden buldunuz yardımcıyı 3 haftadır arıyorum bulamıyorum, temizlk firmaları 250 tl diyorlar yuuh yani, ne zormuş temizlikçi kadın bulmak boyadan sonra nasıl temizlicem ben evi ? of nerelere gidem nasıl edem -tatlicadiarzu-
aaaa evet iyi fikir. benim zaten çok sevdiğim terliklerim var, ceyonun çok rahat. ama kırmızı. bi de dr schöll ün var o da üstten ayarlanabiliyor ve çok rahat ama o da gri. pembe olmak zorunda değildir herhalde.esrakooo..ben de dido gibi üstünden ayarlanabilir terliklerden götürcem..evimde var ev terliği olarak kullandığım..bi tanesini götürürüm...nedense ben parmak arasında rahat edemem gibi geliyo..
DOVME KONUSU
ay aklıma simdide ne geldi hersey bitti ya yok terlik yok dovmem falan aklıma bunlar geliyor :))
simdi benim kolumda ve ayak bilegimde olmak uzere iki tane dovmem var. ameliyatta laproskopide gormustu tum ameliyat ekibi ne bunlar ne sekli falan ilgilenmislerdi. dovmeli olarak ilk ameliyatımdı laproskopi. onceki ameliyatlarımda yoktu neyse. simdi dogum yapcagım hastane epey din kokenli bir hastane. basbakanın akrabasının falan oldugunu duydum ha bu beni alakadar etmiyorda simdi ekip calısanlar falan hemsireler iç inde de dr lardada turbanılı kisiler var. simdi benim dovmemi gorup beni dinsiz adledip bana kotu davranırlarsa diey korku sardı: ) yani saka yollu dusunmeye basladım aam kurdukca kurdum. askerde falanda asırı dinci insanlar takar falan dye yegenlerimde istiyor yaptırtmıyoruz mesela. asker donusu diyoruz. simdi kendi derdime dustm ameliyat ekibi falan asırı dinci ise bana ters davranırlarmı yaahuu ???
DOVME KONUSU
ay aklıma simdide ne geldi hersey bitti ya yok terlik yok dovmem falan aklıma bunlar geliyor :))
simdi benim kolumda ve ayak bilegimde olmak uzere iki tane dovmem var. ameliyatta laproskopide gormustu tum ameliyat ekibi ne bunlar ne sekli falan ilgilenmislerdi. dovmeli olarak ilk ameliyatımdı laproskopi. onceki ameliyatlarımda yoktu neyse. simdi dogum yapcagım hastane epey din kokenli bir hastane. basbakanın akrabasının falan oldugunu duydum ha bu beni alakadar etmiyorda simdi ekip calısanlar falan hemsireler iç inde de dr lardada turbanılı kisiler var. simdi benim dovmemi gorup beni dinsiz adledip bana kotu davranırlarsa diey korku sardı: ) yani saka yollu dusunmeye basladım aam kurdukca kurdum. askerde falanda asırı dinci insanlar takar falan dye yegenlerimde istiyor yaptırtmıyoruz mesela. asker donusu diyoruz. simdi kendi derdime dustm ameliyat ekibi falan asırı dinci ise bana ters davranırlarmı yaahuu ???
nazan
gri pembeye yakısır anacım uygundur bence:))
kurdele de kirmizi olmak zorunda değli canım kızlar pembe erkekler mavi takabilir bence.
ayç okheeycanlııı
DOVME KONUSU
ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi kızlar bakın ne buldum belki benden önce gören olmuştur ama ben daha yeni buldumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?