2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

MAVıŞ, canım bence sende de şeker çıkma ihtimali yüksek görünüyor. ama önlemini alırsın , bak diyetle ne güzel dengeledi ESRAKO... PETRıK de güzelce yapıyor diyetini. inşallah sende çıkmaz ama çıksa da çaresi var canım. bundan sonra da hep dikkat et zaten beslenmene. kilo pek çok hastalığın tetikleyicisi olabiliyor.

hııı o yzuden diyorsun yok ben ayagımla elimle mudahele etmeden parmak arasını takarım ayagıma :) on dan dedim

canım ben epidural sezaryan oldum 2000 yılında yine agustos ilk hafta olcaken 11 temmuzda dogdu oglum aniden suyum gelmisti, 36+5 de dogdu.

yok canım gecelik olması gerek diye birsey olurmu hiçç. neyle rahat e diyorsan onu giyersin.
ben ilk dogumda bir tane gecelik almıstım lohusa geceligi gous yerleri delikti o zaman pek yoktu bunlardan izmit outlet center var orda buyuk bir camasırcıda bulmustum sadece hemen almıstım modeline bakmadan

bir tanede sortlu pijama takımı almıstım çok sirindi bildigin altı sort beli ayarlı ustu hamile pijama ustus eklinde yine gogu syerleri delikti emzirme için. ama beyaz ustune mavi minik desenli bunlar diye simdi giymek istemyorum oglum oldu sanırlar diye:)))))
herseyim pembe olmalı ozentilik naparsınız :))

DOGUM SONRASI AYAKLAR
bir arkadas sormustu kimdi hatırlayamadım

dogum dan sonra ayakları kimi insanın hamile iken olmadıgı kadar sisiyor
ablamda bizzat gorudm inanamadım.

benim gebelikte çok sisiyordu dogumdan sonra ertesi gun hemen indi ablamın hamilelikte çok sismemisti dogum sonrası iki gun acayip sis kaldı sonra inmeye basladı hastanede hep sisti
bir arkaadasımda daha aynını gorudm hamile iken çok sis değildi dogumdan sonra bilekleri dahil çok isismisti dr u normal bir haftaya geçer demis ve geçti tabi ikiside.

AY ESRA YAA NAPTIN YAAA

kizim insan bu bedene sacı kısa kestirirmii kafa iyice kuçuçk kalcak .)))
ne kadar kısa kestirdin resim istiyoz hemen resim koyyy

valla ben uçlarından aldırcam ikinci kez rhamile iken sac kestircem rofle yaptırırken ama yani asla kısaltmam. zaten buyuk yuzum tabak gibi ortaya çıkarsa alimallah korkunç olurum:))

senin tenin esmer belki guzel olmustur ama

kuzum ben apartman görevlimizin hanımını yardıma alıyorum. alıştık artık birbirimize. bi de ne zaman desem o zaman ayarlayıp gelebiliyor, anahtarı güvenip bırakabiliyorum, tatile filan giderken çiçekleri sulamasını filan rica edebiliyorum diye onu tercih ediyorum. yoksa öyle aman aman iş yapmıyor. ama eli yüzü düzgün, ortalığı güzel evirip çeviriyor, insiyatif kullanıyor temizlik yaparken, eşyaların yerlerini kafasına göre değiştiriyor filan. biz de ses çıkarmıyoruz. istediği yere istediği örtüyü örtüyor. ama allahtan zevksiz değil. tatlı kadın. bana 60 a geliyor, yol parası da yok, en alt katta oturuyor. sabah 9 akşam 16:30 bende....
onun da benim de işime geliyor. o yüzden fiyatı düşük. yoksa normalde 70 e geliyor kadınlar. ama senin de evin küçük, 60 dan fazla vermemelisin bence.

esrakooo..ben de dido gibi üstünden ayarlanabilir terliklerden götürcem..evimde var ev terliği olarak kullandığım..bi tanesini götürürüm...nedense ben parmak arasında rahat edemem gibi geliyo..
aaaa evet iyi fikir. benim zaten çok sevdiğim terliklerim var, ceyonun çok rahat. ama kırmızı. bi de dr schöll ün var o da üstten ayarlanabiliyor ve çok rahat ama o da gri. pembe olmak zorunda değildir herhalde.

DOVME KONUSU

ay aklıma simdide ne geldi hersey bitti ya yok terlik yok dovmem falan aklıma bunlar geliyor :))

simdi benim kolumda ve ayak bilegimde olmak uzere iki tane dovmem var. ameliyatta laproskopide gormustu tum ameliyat ekibi ne bunlar ne sekli falan ilgilenmislerdi. dovmeli olarak ilk ameliyatımdı laproskopi. onceki ameliyatlarımda yoktu neyse. simdi dogum yapcagım hastane epey din kokenli bir hastane. basbakanın akrabasının falan oldugunu duydum ha bu beni alakadar etmiyorda simdi ekip calısanlar falan hemsireler iç inde de dr lardada turbanılı kisiler var. simdi benim dovmemi gorup beni dinsiz adledip bana kotu davranırlarsa diey korku sardı: ) yani saka yollu dusunmeye basladım aam kurdukca kurdum. askerde falanda asırı dinci insanlar takar falan dye yegenlerimde istiyor yaptırtmıyoruz mesela. asker donusu diyoruz. simdi kendi derdime dustm ameliyat ekibi falan asırı dinci ise bana ters davranırlarmı yaahuu ???

nazan

gri pembeye yakısır anacım uygundur bence:))

kurdele de kirmizi olmak zorunda değli canım kızlar pembe erkekler mavi takabilir bence.
ayç okheeycanlııı

petrikkk

sana mail atmıstım sabah ulasmadımı ordan bir yanıt yazmadındaa merak ettim adresi yanlısmı kaydettim acaba diye ??

ESRACIM alemsin.güldürdün beni..sende hamilelikten benim gibi kurup yasmalara başlamıssın..yok daha neler diyorum başka bişey demiyorum.bende bi türbanlı olarak,insanların hayatları yaşam tarzlarının,herkese göre özgür olduğunu düşünüyorum..haa bu dövmeleri görüpte sana kötü davrancak sağlık ekibni ben yolarım.herkes işini yapsın...isteyen istediğini yapar.zaten bahsettiğin kurum gercekten ALLAH korkulu yapmacık olamayan insanlardansa kim olursan ol en güzel hoşgörüyü görürüsün.Rabbim gösteriş için dincilik yapanlardan korususn...

gerçekten ne kadar detaycısın..en ince ayrıntısını bile düşünüyosun..bayılıyom sana..
ben sanmıyorum,e doktorlar yeminli zaten..öyle bi ihtimal vermiyorum açıkcası..

nazan

gri pembeye yakısır anacım uygundur bence:))

kurdele de kirmizi olmak zorunda değli canım kızlar pembe erkekler mavi takabilir bence.
ayç okheeycanlııı

bencedeeeeeeeee...............delikafadulden..herkesin fotosunu bekliyorum öle,kucağında bebişiyle..

GYPSY, bu saatten sonra artık "saatler olsun, güle güle kullan" demek kalıyor. inşallah pişman olmazsın. gerçekten kısacık mı?
.
ESRAKO, giy tabi pembeleri.... ne özentiliği ayol, hepimiz öle yapacağız... işin rajonuna uyalım di mi? ama ben mevcut terliklerimi kullanırım, üstten ayarlı ya.... ne de olsa ne kadar şişse de boyu aynı kalır di mi? üstten gevşetir giyerim.

ay esraaa alemsin valla sen ya kaydirigubbakcemile3
neler geliyo aklına yapmazlar heralde öyle bi şey medikalde yapıyosun dimi bende duymuştum başbakanın karısının diye o yüzden hiç para vermek istemiyorum oraya ama sırf eşimin işyeri anlaşmalı diye gidiyorum. senin gittiğin hastanedede doğum kampanyası varmı? millet doğursun diye fiyatları düşürdüler delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…