2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlarrr gunaydin bugun esimle evdeyiz dun tatildi, 1er gun daha alip hafta sonuyla birlestirdik:)))
sabah doktorumuza gittik, hersey yolunda, bitek bizim sipa donmezse beni sezeryanla dogucartucak, 32. haftada usg var o zaman belli olucak ama simdiye donmeye baslamaliymis, asil ben icten icten sezeryan isteme basladim galiba, ben bu cocugu kukudan cikaramicam gibi geliyor:)))secimi oglusuma birakiyorum, hangisi hayirliysa o olsun...

buarada ayaklarimin isis indi biraz, dun askim gecenin 1inde bana tuzlu sogu suyla masaj yapti:)))
ama asill bombaaa bizde dun gece sutas oldukkkkkksositososito:hooray::teytey: gogusumun ucu kasindi, kasirken kabuk baglamis o kalkti, ve 1 damlacik sut geldiiii, allahim sana sukurler olsun:Saruboceq:
tabi esim bunu bir fanteziye donusturmek istese de benden aninda yasak geldikötükedihüsosengözlerimebaksanab

ESRAKO, dövmelerin yüzünden kimsenin sana ayrımcılık yapacağını sanmam. allah vicdanlı insanların eline düşürsün. aklına öle kötü şeyler getirme. zaten yalnız olmayacaksın ki, başında birileri olacak, kimse böle bişeye cesaret edemez. kaldı ki inançlı insanların allah korkusu olur, hamile bir kadına kötü davranamazlar.

"Dagi" de çok güzel şeyler var Nazan, spor ve şık şeylerden hoşlanıyorsan bak derim

hadi gözün aydın darısı başımıza..nurdan senle konuşmuştuk ya ben de normal doğum istiyorum diye..benim sıpa da dayamış kafasını kaburgamın altına, çıkmıyo yerinden..dönmiycek gibi geliyo bana..dönmezse de hayırlısı buymuş, allah böyle uygun görmüştür diycem..napıyim..kendimi üzmek istemiyorum..neyse o olsun..

Yaa ben naptım gecelik pijama hepsini pembe aldım, satıcı kız oğlunuz olacak e bide mavi alsaydınız dedi.. Maviler hiç yakışmadı bana napıyım.. Doğumda kız bekliyoduk erkek geldi napalım derim soranlara, bakanlara hehe..

sen de mi NORRAA? benden hala damla filan gelmedi. ben biraz geç gelişiyorum galiba. göbek çizgim de çok geç belirdi, ayaklarım da daha yeni yeni hafiften şişmeye başladı... sat olarak çoğunuzun önünde olmama rağmen belirtilerim hep sizin arkanızdan geliyor. eee tabi doğal olarak cimcimem de ağırdan alıyor kiloları... eee böle giderse ilk doğuran 5 kişiden biri ben olmayacağım galiba... herkes doğururmuş en sona ben kalırmışım ne komik olur...

Ya ben ona memurlar.net'ten baktım, biraz araştırdım ama, dediğin gibi bir örnek bulamadım. Bİr de 3 ay heyet raporu alanlar yok mu, onlar nasıl alıyor? Hastanede faln mı yatmak gerekiyor acaba?

Aha!! beni de bekle!! Aynen ben de bozuğum bugün. Birileri elimde kalacak ama dur bakalım kime patlayacağım.

Valla ister inan, ister inanma... Bİz de dün Evrim'le konuştuk. O dide ne güzel bir kadın, diye... Anam kocalar bu kadar iltifat ediyor mudur bize, yoksa biz kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz :roflol:

Terlik alırken tipi kadar hafifliğine de bakmanızı öneririm. Hiç bir zaman ağır terlik, ayakkabı, bot ya da çizme kullanmayın. Ayaklarınızı, bacaklarınızı mahfeder. Geçen sene aldığım adidas terliklerim var yepisyeni ama onlar PEMBE! O kırmızınınh altına, kırmızı, pullu, payetli bişiler almam gerek. Bİ tane nike'ta gördüm ama 60 TL idi... Çok para... Ama harika terlik! Ben illa da parmakarası diyorum. Aldığım hiç bir parmak arasını da elimle düzelterek giymedim.. Gene o ayarda bişi almak niyetindeyim.

GECELİK - PİJAMA konusunda...

Ben yazları şort - atlet ya da don - atlet biçiminde yatıyorum. Geceliği tek bir maksatla kullandım hep :asigim: Şeniz Ama sezaryende gecelik rahat olur dediler, gecelik aldım. Pijamayla ilgili söylediklerini kafama çok yattı. Ama ağustosta, hem de İzmir'de hayatta uzun pijama giyemem. Gene şortlu bi takım bakayım ben o zaman. Biri geldiğinde de hooop kırmızıyı geçiririm üzerime =) Nasıl olur ESRAKO (uzman kişi) ?

Tünaydıın kızlarr,
Sabahtan beri bi fırsat bulamadım yazmaya.. umarım herkes iidir..
Çok mutluyum bugün cumaa.. yrn tatil ve oğluşumun oda takımı gelecek nasip olursa hihoyyytResimlerini çeker pazartesi koyarım topiğe..yerimseniben ESRAcım, iyi günlerde kullan saçlarını..yazın daha çabuk uzuyoo boşverr.. hem de sıcaklarda rahat edersin biras..
Benimde ayaklarım ve ellerim çok şişioo kızlar yaa.. daha 2 ay var, şimdiden başladım oflamaya poflamaya.. Allah yardımcımız olsun artık..:Saruboceq: Bugünlerimizi de öslücez gerçi ilerde :asigim
:

ben de kapri pijamalı takımı pembe aldım, çilekli....gecelik te mavi..

Endişende yersiz değilsin olmayan şeyler değil ama o kadar vicdansız insanların var olduğunu sanmıyorum..

Ben de resmi işlerimi hallederken öyle çok yaşadım ki benzer sorunlar.. Bi dönem y.lisans tezimi yaparken beldiyeyle çok haşır neşir olmak zorunda kalmıştım. Yaz sıcağı açık bluzlarla gidince, baştan aşağı süzüp kesinlikle işimi yapmıyolardı, sallıyolardı.. Yok bana öyle geliyodur dedim ama yok yani.. Ben de başka bi arkadaşımı göndermiştim bikaç kez yerime.. Arkadaşıma anında verdiler istediklerimi..

Ama seninki sağlıkla ilgili bişey, hiç düşünme bunları, bişeycik olmaz..

bugün herkesin kafası bozuk sanırım bende sıkıntıdan kalktım kek yaptım şimdi çıkardım fırandan simsiyah olmuşlar yaa iice sinir oldum yaakötükedihüso

kız gypsm esram gittimi gerçekten saçlar...ayyyyyyy sen ne fenasın ya inaçı kadınsın valla korkulur senden resm koy da bakalım yafrucum..

esrako ya inanm ıyorum sana kıs sen ne süslüsün valla ben terlik konusunda uygunluk falan değilde hangisi rahat olursa onu giyerim tabi beyaz pijama altına fıstık yeşilide almam da. sen çok hoşsun ya uyumlu kokoş diyelim sana.. bende mavili pijama takımları alcam..

ayrıca şu dövmelerin ve dogum yapacagın hastane konusunda bence boşuna takıntı yapma...saglık çalışanları bu konuda ayrım yapmaksızın aynı hizmeti herkese verirler. artı kız kimene senin dövmelerinden..
ama işte dışgörünüşe göre hizmet gördüğümz bir ülkede gerçi bu tur senaryolar insanın aklına gelmiyor değil...

Aycaaaaaaaaaaaa DEREOTLRIM FILIZLENDI... SIRA MAYDONOZLARDA.. AYY COK SEKERLER MINNACIK MINNACIKKKK..

bütn herkesin sinir katsayıları fazla benim eşim geçen hafta doktoruma sordu eşim çok sinirli herşeye parlıyo nasıl geççek diye.doğurunca geçer dedi kaydirigubbakcemile3

ahandaa saçımmmmm fönlüyken tam belime geliyodu artık böleee koca suratım ortaya çıktııı pehhhh
kafamı dahada bozarsa biras daha kestiricem

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

ESRACIM saclarini gule gule uzat,ne kadar kisacik kestirdin, ama uzar yazin doguma kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…