ESRAKO çok haklısın, ben de gecelik giymeyi hiç mi hiç sevmem. ben de gıcık olurum toplanmasına... ama hastanede herkes gecelik giyiyor diye biliyordum. hatta gecelik aradım düzgün bişey bulur muyum diye, hepsi babanne geceliği gibi. çok kötü duruyor. ama ben mecburuz gibi düşünmüştüm. hiç duymamıştım ki pijama giyeni. ben sadece hastanede giymek için alacağım. sonrasında pijama giyerim ben de....
kizlarrr gunaydin bugun esimle evdeyiz dun tatildi, 1er gun daha alip hafta sonuyla birlestirdik:)))
sabah doktorumuza gittik, hersey yolunda, bitek bizim sipa donmezse beni sezeryanla dogucartucak, 32. haftada usg var o zaman belli olucak ama simdiye donmeye baslamaliymis, asil ben icten icten sezeryan isteme basladim galiba, ben bu cocugu kukudan cikaramicam gibi geliyor:)))secimi oglusuma birakiyorum, hangisi hayirliysa o olsun...
buarada ayaklarimin isis indi biraz, dun askim gecenin 1inde bana tuzlu sogu suyla masaj yapti:)))
ama asill bombaaa bizde dun gece sutas oldukkkkkksositososito:hooray::teytey: gogusumun ucu kasindi, kasirken kabuk baglamis o kalkti, ve 1 damlacik sut geldiiii, allahim sana sukurler olsun:Saruboceq:
tabi esim bunu bir fanteziye donusturmek istese de benden aninda yasak geldikötükedihüsosengözlerimebaksanab
bir tanede sortlu pijama takımı almıstım çok sirindi bildigin altı sort beli ayarlı ustu hamile pijama ustus eklinde yine gogu syerleri delikti emzirme için. ama beyaz ustune mavi minik desenli bunlar diye simdi giymek istemyorum oglum oldu sanırlar diye:)))))
herseyim pembe olmalı ozentilik naparsınız :))
yolla canım,hallederiz.doğurup okula başlatan yalnız sen değilsin,ben de yapıyorum onu -gerçi benim derdim başka - balıktan nefret ederim,balık yedikçe söyleniyorum çocuğa "ulan sen bir zeki olma,derslerin bir kötü olsun,ben sana bu balıkların hesabını sormaz mıyım?" diye...klava:
bu arada şu doğum öncesi izni doğum sonrasına ekletme işini araştırdın mı?ben acaba bizim ilçenin yanlış bir uygulaması mı diyordum ama manisa'da da ekletmemişler,korkarım uygulama doğru...fakat şunu da duydum,üniversite hastaneleri 40+40 iki tane heyet raporu verebiliyorlarmış,normal hastaneler bu kadar uzun veremiyormuş sanırım.
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
kafam bozuk keyfim yok
gidip saçlarımı kestiricem kısacık...kuaförün açılmasını bekliyorum
tek derdim akşama kocama kötü bi süpriz yapmak..
sonradan pişman olurmuyum bilemem ama kes-ti-ri-cemmmm..
ne zamandır söyleyeceğim burada yalaklık olmasın diye söylemiyorum.geçen gün senin albümündeki fotoğraflara bakıyordum.çok yakın bir kız arkadaşım var demiştimya o gördü..aaa ne güzel kadın o dedi..ben de evet ben de çok beğeniyorum dedim..yani canım sen de çok güzelsin verebilirsin poz heryerlere.
seni var ya böyle bir yumuşturmak lazım gadın.laelaelaelaelae
bir esra var çingene esra o değişik bir tür.onun dışında evet
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar hastanede pijama altına terlik ne sekil giyceksiniz :) ben herseyde uyumul ugiyinmeye çok duskunumde aklıma geldi kapri falan olsa pijamalar parmak arası normal terlikler giyerdim ama eyere kadar pijama olunca acık terlik tipsiz dururmu altında:)
Yaa ben naptım gecelik pijama hepsini pembe aldım, satıcı kız oğlunuz olacak e bide mavi alsaydınız dedi.. Maviler hiç yakışmadı bana napıyım.. Doğumda kız bekliyoduk erkek geldi napalım derim soranlara, bakanlara hehe..
DOVME KONUSU
ay aklıma simdide ne geldi hersey bitti ya yok terlik yok dovmem falan aklıma bunlar geliyor :))
simdi benim kolumda ve ayak bilegimde olmak uzere iki tane dovmem var. ameliyatta laproskopide gormustu tum ameliyat ekibi ne bunlar ne sekli falan ilgilenmislerdi. dovmeli olarak ilk ameliyatımdı laproskopi. onceki ameliyatlarımda yoktu neyse. simdi dogum yapcagım hastane epey din kokenli bir hastane. basbakanın akrabasının falan oldugunu duydum ha bu beni alakadar etmiyorda simdi ekip calısanlar falan hemsireler iç inde de dr lardada turbanılı kisiler var. simdi benim dovmemi gorup beni dinsiz adledip bana kotu davranırlarsa diey korku sardı: ) yani saka yollu dusunmeye basladım aam kurdukca kurdum. askerde falanda asırı dinci insanlar takar falan dye yegenlerimde istiyor yaptırtmıyoruz mesela. asker donusu diyoruz. simdi kendi derdime dustm ameliyat ekibi falan asırı dinci ise bana ters davranırlarmı yaahuu ???
bütn herkesin sinir katsayıları fazla benim eşim geçen hafta doktoruma sordu eşim çok sinirli herşeye parlıyo nasıl geççek diye.doğurunca geçer dedi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?