2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Esraaa.... Hemen fotonu koyuyosun hemennnn... Güle güle kullan canım.

Dersim bugün saat 11 de bitti kızlar. Eve doğru yola çıktım, bir baktım, birileri taşınıyor diye asansörü kapatmışlar. Ne görevli var ortada, ne yönetici... ve ben 7. katta oturuyorum. Yöneticinin ziline bastım. O da 8. katta, üstümde oturuyor. Aşağı baktı, dedim "asansörü açın da ben çıkayım, gene kapatın. Ben bu halimle 7 kat çıkamam" anahtar bende değil diyor, aşağıdaki insanlar da asansörü yönetici kapattı diyor.

Tabii hatunun totosu yemiyor, 8 katı çıkmaya (aşağıdan kilitlendiği için). Dedim ki "sen yöneticisin, bana çözüm üret!" ben yönetici değilim, bu iş bana kaldı da ıvır zıvır... En sonunda aşağıdan elimi savurdum şöyle bir "ben de senin...." dedim kadına. Tabii iş bu aşamaya gelene kadar olanları bilmiyorsunuz...

ay yok artıkkk daha neler böyle şeyleri takma kafana yanlış düşünüyosunnn islamiyet öcü dini diil be kuzum ben hiç öyle çift muamele görmedim şimdiye kadar hayatımda..
Aycaaaaaaaaaaaa DEREOTLRIM FILIZLENDI... SIRA MAYDONOZLARDA.. AYY COK SEKERLER MINNACIK MINNACIKKKK..
ayy benim salatalıklarda tık yokk ne becerriksiz hatunum yaa bi saksı daha alcam bende dereotu ekcem benim neyime salatalık -tatlicadiarzu-

koydumm koydummm
ay ne biçim insanlar var yaa ee naptın çıktınmı onca katııı ben bi kat bile çıkınca nefesim dıkhanıyooooo

anam benim dünürümüde kızdırmışlarklava: malesef düşencesiz insanlarla dolu memleket genelde asansörlerin anahtarları yöneticilerde oluyor bencede kadının gözü yemediği için bende yok demiş:mymeka: allah kolaylık versin canım ya ben 3. kata zor çıkıyorum ki bizdede asansör var zaruri durumlarda yürümek zorunda kalıyorum düşünemiyorum 7. katıkafamçokkarıştı

biizm ev 85 m2 ufak yarım günde biter iş, bulabilsem 70 de veriim 80 de yeterki bulayım
nasıl temizlerim ben eğilemiyorum bile, şanslıymısın bizim kapıcımz yok işyerine kapıcını eşi geliyor oda pazar günleri çalışmıyorum dedi, kime sorsam hafta sonu çalışmıyor

petrikkk

sana mail atmıstım sabah ulasmadımı ordan bir yanıt yazmadındaa merak ettim adresi yanlısmı kaydettim acaba diye ??
cvp yazdım şimdi kapatmıştım ondan göremedim

gözünaydın sütaşlıgın darısı başımıza :))

gıdımda süleyman demirele benzemiş delikafadulden
gıdını yesinler senin kaydirigubbakcemile3

gıdımda süleyman demirele benzemiş delikafadulden
yerim senin gıdını.... saatler olsun heyy ya rebbim kocana kızdın gittin saçını kestirdin :mymeka:kızım ona cezavereceksin neyhse çk kötu değil yazın daha iyi hemen kurur boynunu enseni falan yakmaz işte.a.s.

tazem burcum noldu yaff aa kavga mı ettin.. valla onların yaptıgı ayıp 7 kat ve 7 aylık hamile bayan. laelaelaelaelae

nurdanım gözünaydın sütaşınn
kocişin nasıl fantezi yaptı yaa sütlü bi meme ile nasıl yapılır acaba ben bi sorayım barışınca merak ettim delikafadulden

ne sinir bişey nasıl çıktın?
arkadaşımın evine gitmiyorum asansöyleri yok 7. kat diye, her çağırıdıgnda gelemem çıkamam o kdar katı çağırma beni diyorum

kocişin nasıl fantezi yaptı yaa sütlü bi meme ile nasıl yapılır acaba ben bi sorayım barışınca merak ettim delikafadulden

sagol canim..onun zaten en basindan beri oglusuyla saatleri bolusmek, yada memisleri bolusmek gibi bir fantezisi de vardi, yada once kalite kontrol yapmak gibi-tatlicadiarzu-hayir zaten kucucukler kime yeticek anlamadim ki-tatlicadiarzu-

gene ne muzurluklar geçiyor aklından senin söle bakimmm valla bizim fantazi mantazi hiçbirşey kalmadı harç bitti yapı paydosss şurda ne kaldıki doğuma 2,5 ay var efendim doğumdan sonrada bi 40 güncükk çok az kaldı canım çok aaazzz:a015:

sagol canim..onun zaten en basindan beri oglusuyla saatleri bolusmek, yada memisleri bolusmek gibi bir fantezisi de vardi, yada once kalite kontrol yapmak gibi-tatlicadiarzu-hayir zaten kucucukler kime yeticek anlamadim ki-tatlicadiarzu-

yeter yeter canım sen merak etme önemli olan küçüklüğü değil işlevisırnaşık şey

yazdiklarini hafif bir tebessumle okudum,bir kereye mahsus bu kadar kiziyor ben ne yapayim diye. ben 10. katta oturuyorum ve asansorum surekli bozuk.son zamanlardaki en buyuk takintim bir ev bulup çikmak ama burdada oyle kolay olmuyor malesef.ne yapalim mecbur inip çikiyorum bende.

Herkese merhaba.

gypsyesra saçını güle güle kullan canım.
norra seninde gözün aydın. Benim göğüslerde iyice kocaman oldu ( zaten öncedende minik sayılmazlardı) diyom bu büyüklüğe fışkırması lazım ama nerde şaka bi yana bu kadar büyümesi boşa giderde sütüm çok olmazsa çok üzülürüm

sorma mucize ya.yine moka sardırıp bitirdiler.sonunu nasıl bağlayacaklar bilemiyorum.ben iyice sümsüklerşti jack desen bir acayip kate yine kaltak..ama kuyuya düştü ya jülliete ben ağladım.hamile miyim neyim?

lost spoileri var ıSTEMEYEN OKUMASINNNN
juliete ben de üzüldüm ama hatun hidrojen bombasını patlattı ya :) son nokta iyiydi yani de, gene başka bi zamanda kendi hayatlarına mı uyanacaklar ne olacak bilemiyorum :) Yeni sezonu bebişlerle mi izleyeceğiz şimdi hehe
-tatlicadiarzu-

esrako 65 olan tokluk şekeri değerim yemek yedikten tam 2 saat sonra ölçüldü. VE sanrıım ŞOK bir rakam... bakalım ne olacak ama endişe halindeyim :S

şimdi 100 grlık yüklememi yapıcaklar anlamadım ben tokluk neden düşük çıktı doktorun ne söyledi ?

doktora yarın göstericem kuzucum... ama korkmuyor değilim yani.. biraz canım sıkkın...

.
3M1K, anladığım kadarıyla sen de şeker hastası olabilirsin. diğerlerinkinden çok farklı , hiç de anlamam, acaba sana da şekeri bol bir diyet mi verirler?

sanmıyorum aftabrum... bu 65 olan glukoz yüklemesi sonucu değil zaten tokluk şekeri sonucu ama anlamıyorum işte neden böyle... en az 80 en çok 140 olması lazımmış. 65 çok düşük sanırım...

yeni geldim mercimekim geçmişi okuyodum 10 dk felan oldu geleli sabah 9 dan beri kuafördeyim

güle güle uzat esracım, minik tokalar takarsın taç takarsın sen yakıştırırsın kendine bişeyler... hem dürüm yerken rüzgardan ağzına gözüne girmez işte saçlar fena mı... kaydirigubbakcemile3 ohhh miss...

haydi hayırlı olsun norram, darısı başımıza inşallah...

ah o eli savurma hareketi nasıl canlandı gözümün önünde... arada kullanmıyor değilim ben de öyle hareketler... olmadı ip sarkıt diyeydin tazem... çok lost izledim ...

ya siz yazıyosunuz ya artık eşl jimnastik yok diye biz sadece seyrekleştirdik doktorda henuz bişi demedi. eskisi gibi tabiiki değil ama hiç olmuyoya da değil yani.. ayrıca babadan ogula kalan şeyler ilgi ve memişler..
nurdancım sen merak etme yeter de benm merak ettiğim başka şey var.. yani bu süt olayı sadece bebek emerken oluyo dimi yoksa herhaangibir dokunuşda da süt geliomuki..eger öyleyse dogum sonrasıda sütaş yasagı devam edecek

kız tazeee olayın devamını beklioz yazsana ayol nasıl çıktın ne oldu.saç baş yoldunmudelikafadulden

ayy dimii bak hiç bu yönden düşünmemiştim
bu akşama yemeğim var ama yarıın dürüm yiyimde uygulamalı görelim rahatlığını delikafadulden

ayrıcaa lostu anlatmayınnn gözüm kayıyoo okuyorum juliete nolcak yaa biz daha sonuna gelmedik çatlarım meraktan ay yok anlatmayın çok heyecanlandımmm :1shok:

bence gelir mıncıklanırsa felan ay tadı çok iğrenç ben bi kere bakmıştım merak edip ablamınkine herifler tadını alırsa yanaşmaz bidaha delikafadulden

sağlık ocağına gittim, kayıt ettiler, herkes acayip güleryüzlü ve iyi davranıyor, şaşıyorum, sağlık sektöründe alışık değilim böyle tiplere... neyse onlar rutin bir işlem yapıyor aslında benim için vakit alıcı ve gereksizdi ama o hizmete karşılık ben de onlara önem verdim ve kuzu kuzu cevapladım sorularını, bebeğin kalp atışını dinlediler, aslında bunu tahmin ederek gitmiştim...

biraz fazla uzun dinledi, yani nasıl desem 4 dakikayı falan buldu dinlemesi, bölmek istemedim ama bi ara tam ortalarda rahatsız oldum e hadi yeter artık dedim içimden, işte tam o ara oğluş hemşire ablayı bi tekmeledi ... ben diyemedim ama o da ben sıkılınca sıkıldı sanırım :)) ilk ciddi içsel iletişimimizdi bebişimle diyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…