ay yok artıkkk daha neler böyle şeyleri takma kafana yanlış düşünüyosunnn islamiyet öcü dini diil be kuzum ben hiç öyle çift muamele görmedim şimdiye kadar hayatımda..DOVME KONUSU
ay aklıma simdide ne geldi hersey bitti ya yok terlik yok dovmem falan aklıma bunlar geliyor :))
simdi benim kolumda ve ayak bilegimde olmak uzere iki tane dovmem var. ameliyatta laproskopide gormustu tum ameliyat ekibi ne bunlar ne sekli falan ilgilenmislerdi. dovmeli olarak ilk ameliyatımdı laproskopi. onceki ameliyatlarımda yoktu neyse. simdi dogum yapcagım hastane epey din kokenli bir hastane. basbakanın akrabasının falan oldugunu duydum ha bu beni alakadar etmiyorda simdi ekip calısanlar falan hemsireler iç inde de dr lardada turbanılı kisiler var. simdi benim dovmemi gorup beni dinsiz adledip bana kotu davranırlarsa diey korku sardı: ) yani saka yollu dusunmeye basladım aam kurdukca kurdum. askerde falanda asırı dinci insanlar takar falan dye yegenlerimde istiyor yaptırtmıyoruz mesela. asker donusu diyoruz. simdi kendi derdime dustm ameliyat ekibi falan asırı dinci ise bana ters davranırlarmı yaahuu ???
ayy benim salatalıklarda tık yokk ne becerriksiz hatunum yaa bi saksı daha alcam bende dereotu ekcem benim neyime salatalık -tatlicadiarzu-Aycaaaaaaaaaaaa DEREOTLRIM FILIZLENDI... SIRA MAYDONOZLARDA.. AYY COK SEKERLER MINNACIK MINNACIKKKK..
Esraaa.... Hemen fotonu koyuyosun hemennnn... Güle güle kullan canım.
Dersim bugün saat 11 de bitti kızlar. Eve doğru yola çıktım, bir baktım, birileri taşınıyor diye asansörü kapatmışlar. Ne görevli var ortada, ne yönetici... ve ben 7. katta oturuyorum.Yöneticinin ziline bastım. O da 8. katta, üstümde oturuyor. Aşağı baktı, dedim "asansörü açın da ben çıkayım, gene kapatın. Ben bu halimle 7 kat çıkamam" anahtar bende değil diyor, aşağıdaki insanlar da asansörü yönetici kapattı diyor.
Tabii hatunun totosu yemiyor, 8 katı çıkmaya (aşağıdan kilitlendiği için). Dedim ki "sen yöneticisin, bana çözüm üret!" ben yönetici değilim, bu iş bana kaldı da ıvır zıvır... En sonunda aşağıdan elimi savurdum şöyle bir "ben de senin...." dedim kadına. Tabii iş bu aşamaya gelene kadar olanları bilmiyorsunuz...
Dersim bugün saat 11 de bitti kızlar. Eve doğru yola çıktım, bir baktım, birileri taşınıyor diye asansörü kapatmışlar. Ne görevli var ortada, ne yönetici... ve ben 7. katta oturuyorum.Yöneticinin ziline bastım. O da 8. katta, üstümde oturuyor. Aşağı baktı, dedim "asansörü açın da ben çıkayım, gene kapatın. Ben bu halimle 7 kat çıkamam" anahtar bende değil diyor, aşağıdaki insanlar da asansörü yönetici kapattı diyor.
Tabii hatunun totosu yemiyor, 8 katı çıkmaya (aşağıdan kilitlendiği için). Dedim ki "sen yöneticisin, bana çözüm üret!" ben yönetici değilim, bu iş bana kaldı da ıvır zıvır... En sonunda aşağıdan elimi savurdum şöyle bir "ben de senin...." dedim kadına. Tabii iş bu aşamaya gelene kadar olanları bilmiyorsunuz...
kuzum ben apartman görevlimizin hanımını yardıma alıyorum. alıştık artık birbirimize. bi de ne zaman desem o zaman ayarlayıp gelebiliyor, anahtarı güvenip bırakabiliyorum, tatile filan giderken çiçekleri sulamasını filan rica edebiliyorum diye onu tercih ediyorum. yoksa öyle aman aman iş yapmıyor. ama eli yüzü düzgün, ortalığı güzel evirip çeviriyor, insiyatif kullanıyor temizlik yaparken, eşyaların yerlerini kafasına göre değiştiriyor filan. biz de ses çıkarmıyoruz. istediği yere istediği örtüyü örtüyor. ama allahtan zevksiz değil. tatlı kadın. bana 60 a geliyor, yol parası da yok, en alt katta oturuyor. sabah 9 akşam 16:30 bende....
onun da benim de işime geliyor. o yüzden fiyatı düşük. yoksa normalde 70 e geliyor kadınlar. ama senin de evin küçük, 60 dan fazla vermemelisin bence..
cvp yazdım şimdi kapatmıştım ondan göremedimpetrikkk
sana mail atmıstım sabah ulasmadımı ordan bir yanıt yazmadındaa merak ettim adresi yanlısmı kaydettim acaba diye ??
gözünaydın sütaşlıgın darısı başımıza :))kizlarrr gunaydin bugun esimle evdeyiz dun tatildi, 1er gun daha alip hafta sonuyla birlestirdik:)))
sabah doktorumuza gittik, hersey yolunda, bitek bizim sipa donmezse beni sezeryanla dogucartucak, 32. haftada usg var o zaman belli olucak ama simdiye donmeye baslamaliymis, asil ben icten icten sezeryan isteme basladim galiba, ben bu cocugu kukudan cikaramicam gibi geliyor:)))secimi oglusuma birakiyorum, hangisi hayirliysa o olsun...
buarada ayaklarimin isis indi biraz, dun askim gecenin 1inde bana tuzlu sogu suyla masaj yapti:)))
ama asill bombaaa bizde dun gece sutas oldukkkkkksositososito:hooray::teytey: gogusumun ucu kasindi, kasirken kabuk baglamis o kalkti, ve 1 damlacik sut geldiiii, allahim sana sukurler olsun:Saruboceq:
tabi esim bunu bir fanteziye donusturmek istese de benden aninda yasak geldikötükedihüsosengözlerimebaksanab
gıdını yesinler senin kaydirigubbakcemile3gıdımda süleyman demirele benzemiş delikafadulden
Dersim bugün saat 11 de bitti kızlar. Eve doğru yola çıktım, bir baktım, birileri taşınıyor diye asansörü kapatmışlar. Ne görevli var ortada, ne yönetici... ve ben 7. kattanası çıktın pekii?? gıcccık gadın..verseydi bi görevliye anahtarı..
yerim senin gıdını.... saatler olsun heyy ya rebbim kocana kızdın gittin saçını kestirdin :mymeka:kızım ona cezavereceksin neyhse çk kötu değil yazın daha iyi hemen kurur boynunu enseni falan yakmaz işte.a.s.gıdımda süleyman demirele benzemiş delikafadulden
nurdanım gözünaydın sütaşınn
kocişin nasıl fantezi yaptı yaa sütlü bi meme ile nasıl yapılır acaba ben bi sorayım barışınca merak ettim delikafadulden
nurdanım gözünaydın sütaşınn
kocişin nasıl fantezi yaptı yaa sütlü bi meme ile nasıl yapılır acaba ben bi sorayım barışınca merak ettim delikafadulden
sagol canim..onun zaten en basindan beri oglusuyla saatleri bolusmek, yada memisleri bolusmek gibi bir fantezisi de vardi, yada once kalite kontrol yapmak gibi-tatlicadiarzu-hayir zaten kucucukler kime yeticek anlamadim ki-tatlicadiarzu-
sorma mucize ya.yine moka sardırıp bitirdiler.sonunu nasıl bağlayacaklar bilemiyorum.ben iyice sümsüklerşti jack desen bir acayip kate yine kaltak..ama kuyuya düştü ya jülliete ben ağladım.hamile miyim neyim?
ay nasi yani 3k1m ya ? tokluk 65 derke yemekten kac saat sonra bakılan deger bu ??
hipoglisemide seker onces idurum yani o da tehlikeli tabi takib edilmesi gerek.
toklukla glikoz yuklemesinin alakası var ama soyle var diyet yaparak olctugn tokluk la glikoz yuklemesindeki tokluk arasındaki degeler tabiki çok farklı.
hehe bizede gelmislerdi ben geçen ptesi gittim izinliydim. kilo tansiyon falan baktılar gidip hiç yorulma sonrasında bebeginin asıları için falan saglık ocagına gtimeyi dusunmuyorsan sayet.
şimdi 100 grlık yüklememi yapıcaklar anlamadım ben tokluk neden düşük çıktı doktorun ne söyledi ?
.
3M1K, anladığım kadarıyla sen de şeker hastası olabilirsin. diğerlerinkinden çok farklı , hiç de anlamam, acaba sana da şekeri bol bir diyet mi verirler?
yeni geldim mercimekim geçmişi okuyodum 10 dk felan oldu geleli sabah 9 dan beri kuafördeyim
buarada ayaklarimin isis indi biraz, dun askim gecenin 1inde bana tuzlu sogu suyla masaj yapti:)))
ama asill bombaaa bizde dun gece sutas oldukkkkkksositososito:hooray::teytey: gogusumun ucu kasindi, kasirken kabuk baglamis o kalkti, ve 1 damlacik sut geldiiii, allahim sana sukurler olsun....
ayy dimii bak hiç bu yönden düşünmemiştimlost spoileri var İSTEMEYEN OKUMASINNNN
güle güle uzat esracım, minik tokalar takarsın taç takarsın sen yakıştırırsın kendine bişeyler... hem dürüm yerken rüzgardan ağzına gözüne girmez işte saçlar fena mı... kaydirigubbakcemile3 ohhh miss...
çok lost izledim ...
ya siz yazıyosunuz ya artık eşl jimnastik yok diye biz sadece seyrekleştirdik doktorda henuz bişi demedi. eskisi gibi tabiiki değil ama hiç olmuyoya da değil yani.. ayrıca babadan ogula kalan şeyler ilgi ve memişler..
nurdancım sen merak etme yeter de benm merak ettiğim başka şey var.. yani bu süt olayı sadece bebek emerken oluyo dimi yoksa herhaangibir dokunuşda da süt geliomuki..eger öyleyse dogum sonrasıda sütaş yasagı devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?