Aycaaaaaaaaaaaa DEREOTLRIM FILIZLENDI... SIRA MAYDONOZLARDA.. AYY COK SEKERLER MINNACIK MINNACIKKKK..
gıdımda süleyman demirele benzemiş delikafadulden
koydumm koydummm
ay ne biçim insanlar var yaa ee naptın çıktınmı onca katııı ben bi kat bile çıkınca nefesim dıkhanıyooooo
anam benim dünürümüde kızdırmışlarklava: malesef düşencesiz insanlarla dolu memleket genelde asansörlerin anahtarları yöneticilerde oluyor bencede kadının gözü yemediği için bende yok demiş:mymeka: allah kolaylık versin canım ya ben 3. kata zor çıkıyorum ki bizdede asansör var zaruri durumlarda yürümek zorunda kalıyorum düşünemiyorum 7. katıkafamçokkarıştı
Esraaa.... Hemen fotonu koyuyosun hemennnn... Güle güle kullan canım.
nası çıktın pekii?? gıcccık gadın..verseydi bi görevliye anahtarı..
tazem burcum noldu yaff aa kavga mı ettin.. valla onların yaptıgı ayıp 7 kat ve 7 aylık hamile bayan. laelaelaelaelae
ne sinir bişey nasıl çıktın?
arkadaşımın evine gitmiyorum asansöyleri yok 7. kat diye, her çağırıdıgnda gelemem çıkamam o kdar katı çağırma beni diyorum
yazdiklarini hafif bir tebessumle okudum,bir kereye mahsus bu kadar kiziyor ben ne yapayim diye. ben 10. katta oturuyorum ve asansorum surekli bozuk.son zamanlardaki en buyuk takintim bir ev bulup çikmak ama burdada oyle kolay olmuyor malesef.ne yapalim mecbur inip çikiyorum bende.
Nasıl çıktım? Apartman görevlisi (kapıcı demiyoruz artık, çok moderniz ya!!) gündüzleri başka bir işte çalışıyormuş da, karsının cebi vardı bende, o da kapalıydı. Neyse, annem ark ile buluşmaya gidiyordu, ben annemde yalnız oturuyordum. Bizim evler çok yakın zaten apartmanın önünden geçmiş, bakmış, kapıcının kardeşi orda, o demiş, "abla gelsin, ben açarım" diye. 10 dk falan oldu geldim işte.
beatrise, ben aslında 7 katı yavaş yavaş çıkmayı düşündüm ama annem "çıkma" dedi. Korktum bi an, vazgeçtim. Ama senin işin de işmiş hani.... her gün 10 kat??? :1shok:
slm kızlar. çok giremiyorum nete. yeni geldiğim için ailecek bi hasret giderme içindeyiz. zamanla alışırız evde dipdibe oturma faslı biter. herkes iidir inşallah. geçmişi çok okuyamadım. biz iyiyiz. evrişçim benim o zaman verdiğim tel nosu aynı. hala duruosa eğer. izmir buluşması olur da ben gözden kaçırırım görmem diye düşündüm. istediğiniz zaman arayın buluşma için
Hikayenin bir de 2. bölümü var;
Okulda sabahtan beri midem bulanıyor, yanıyor... Üstüne bir de kadınla kavga ederek cinnet geçirmişim... üstüme bol gelen yeni aldığım hamile tişörtünü değiştirmek için alışveriş merkezine gidecektim.
Burko oraya yakın oturuyo, mesaj attım, "tamam" dedi. 5'te burko ile buluşacağız. Anneme dedim ki, "tüh ya, tişörtü alamıycam, burko ile buluşacaktık" dedim. Ne dedi annem bana? "Onur'u çıkaramadın dışarı, ondan burko ile buluşuyorsun değil mi?" :1shok: :1shok: böle böle baktım anneme.. Onur çok tembelmiş, onu dışarı çıkarmak mümkün değilmiş, 30 yaşında adammış, taşı sıksa suyunu çıkarırmış... Yaa adam günde 4 saat yol gidiyo otobüsle... geldikten sonra tabii ki yorgun oluyo bazen, hele de dersi çok ise... Kaldı ki, "bu aralar dışarı çıkalım" diye birbirimize söyleyip duruyoruz ama bir türlü denk gelmedi. Evet kocam biraz tembel bir adamdır. Ama hamileyim diye gıkını çıkarmıyor bana.
Kısacası, annem yaptığı bir takım gözlemlerden kendince ir takım sonuçlar çıkarmış, buna inanmış, gaçip yargılıyor. Ben lisedeyken yapardı böyle şeyler de, sinirimden çatlardım. Ne zamandır yapmıyordu, en azından bana... "anne nerden çıkardın bu sonucu, Onur bana şimdi mesaj atmış, bugün bişiler yapalım diye" dedim. Gerçekten de mesajı daha yeni gelmişti. Kısacası kızlar, ANNEM HAYATIMA KARIŞMAYA, SIZMAYA ÇALIŞIYOR. Resmen kaynanalık yapıyor yani... Adım gibi eminim; şu anda buluştuğu arkadaşlarına da Onur'u çekiştiriyordur.
Zaten aramız nane molla şu denize girme hikayesinden. Ergenliğimi zehir etti kadın bana, kafama taktığım tokaya bile karışırdı. O derece !!!! Böyle saçma sapan konuşunca hepten sinirlerim boşaldı. Sürekli ağlayıp duruyorum. senağlama Milleti eleştirir, ona sorsan "ben onların hayatına karışmıyorum" der. ama ballll gibi karışıyor. Sinir oldum.
kız esra sen harbiden manyak çıktın haa.ne oldu şimdi rahatladın mı..ohhh yüzün gözün açılmış..efil efil rüzgar boynuna boynuna vursun şimdi. ben 4. ayda kestirmiştim asimetrik bir model..amelie benzemişim öyle dedi kocacım.GYPSY sakın ölye bir delilik yapma canım. öfkeyle kalkan zararla oturur. benden sana abla nasihatı güzelim. saçlarına kıyma. ha yok zaten istediğin birşeyse saç kestirmek ve bu da eşini üzecekse o zaman sen bilirsin ama sakın eşini üzeyim derken sonrasında seni daha çok üzecek bir hareket yapma. surat asarsın olur biter. erkekler buna daha gıcık oluyorlar. sinan çok korkar benim konuşmamamdan. küsmem ama sesim çıkmaz muhabbet etmem filan bu onun en gıcık olduğu şeydir.
artık çokkk geçç kısacık kestirdim geldim bileee senağlama akşam gelsinde görsün kısacık saçlı halimi pehhh :çok üzgünüm:
ay kokoş seni derdine baka bende severim öyle uyumlu bende mavi bandana takmak istiyorum kırmızı şartmıymış yaaa
yuhh be çok pahalıymış pehhh
hoşgeldin ne orjin nickin var yaa delikafadulden git yaptır geçte kalmamışsın ama erkende diil
şükürler olsun hamilemisin nesin..
:a015: hüüüüüüüüüüüüüüüü bide yüzüm şişko kocaman çıktııı -tatlicadiarzu-
dinci lafını sevmiyorum ben ya...ama dinciler var tabi.çıkar için dini kullananlar.ama bunlar kalp işi gönül işi.kimsenin sana öyle bir şey yapacağını sanmıyorum esra.hem de hiç.biraz da döt ister tabi.DOVME KONUSU
ay aklıma simdide ne geldi hersey bitti ya yok terlik yok dovmem falan aklıma bunlar geliyor :))
simdi benim kolumda ve ayak bilegimde olmak uzere iki tane dovmem var. ameliyatta laproskopide gormustu tum ameliyat ekibi ne bunlar ne sekli falan ilgilenmislerdi. dovmeli olarak ilk ameliyatımdı laproskopi. onceki ameliyatlarımda yoktu neyse. simdi dogum yapcagım hastane epey din kokenli bir hastane. basbakanın akrabasının falan oldugunu duydum ha bu beni alakadar etmiyorda simdi ekip calısanlar falan hemsireler iç inde de dr lardada turbanılı kisiler var. simdi benim dovmemi gorup beni dinsiz adledip bana kotu davranırlarsa diey korku sardı: ) yani saka yollu dusunmeye basladım aam kurdukca kurdum. askerde falanda asırı dinci insanlar takar falan dye yegenlerimde istiyor yaptırtmıyoruz mesela. asker donusu diyoruz. simdi kendi derdime dustm ameliyat ekibi falan asırı dinci ise bana ters davranırlarmı yaahuu ???
fentezi ha..delikafaduldenkizlarrr gunaydin bugun esimle evdeyiz dun tatildi, 1er gun daha alip hafta sonuyla birlestirdik:)))
sabah doktorumuza gittik, hersey yolunda, bitek bizim sipa donmezse beni sezeryanla dogucartucak, 32. haftada usg var o zaman belli olucak ama simdiye donmeye baslamaliymis, asil ben icten icten sezeryan isteme basladim galiba, ben bu cocugu kukudan cikaramicam gibi geliyor:)))secimi oglusuma birakiyorum, hangisi hayirliysa o olsun...
buarada ayaklarimin isis indi biraz, dun askim gecenin 1inde bana tuzlu sogu suyla masaj yapti:)))
ama asill bombaaa bizde dun gece sutas oldukkkkkksositososito:hooray::teytey: gogusumun ucu kasindi, kasirken kabuk baglamis o kalkti, ve 1 damlacik sut geldiiii, allahim sana sukurler olsun:Saruboceq:
tabi esim bunu bir fanteziye donusturmek istese de benden aninda yasak geldikötükedihüsosengözlerimebaksanab
yavrum sen sana yakışanı giy ya.ne alaka.Yaa ben naptım gecelik pijama hepsini pembe aldım, satıcı kız oğlunuz olacak e bide mavi alsaydınız dedi.. Maviler hiç yakışmadı bana napıyım.. Doğumda kız bekliyoduk erkek geldi napalım derim soranlara, bakanlara hehe..
sise hastayım ben zaten..iyi moral oluyor beee..uçacam şimdiValla ister inan, ister inanma... Bİz de dün Evrim'le konuştuk. O dide ne güzel bir kadın, diye... Anam kocalar bu kadar iltifat ediyor mudur bize, yoksa biz kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz :roflol:
terbiyesiz kadın.insan da merhamet olmalı biraz.ben hamile olmadan önce de çok yardımcı olmaya çalışırdım hamişlere..insan halden anlar.bir gün elektrik yoktu 5. kata kadar çıktım mecburen.o gece var ya ağrıdan uyuyamadım.Esraaa.... Hemen fotonu koyuyosun hemennnn... Güle güle kullan canım.
Dersim bugün saat 11 de bitti kızlar. Eve doğru yola çıktım, bir baktım, birileri taşınıyor diye asansörü kapatmışlar. Ne görevli var ortada, ne yönetici... ve ben 7. katta oturuyorum.Yöneticinin ziline bastım. O da 8. katta, üstümde oturuyor. Aşağı baktı, dedim "asansörü açın da ben çıkayım, gene kapatın. Ben bu halimle 7 kat çıkamam" anahtar bende değil diyor, aşağıdaki insanlar da asansörü yönetici kapattı diyor.
Tabii hatunun totosu yemiyor, 8 katı çıkmaya (aşağıdan kilitlendiği için). Dedim ki "sen yöneticisin, bana çözüm üret!" ben yönetici değilim, bu iş bana kaldı da ıvır zıvır... En sonunda aşağıdan elimi savurdum şöyle bir "ben de senin...." dedim kadına. Tabii iş bu aşamaya gelene kadar olanları bilmiyorsunuz...
kabak esra dikkat çok pis spoilerlost spoileri var İSTEMEYEN OKUMASINNNN
juliete ben de üzüldüm ama hatun hidrojen bombasını patlattı ya :) son nokta iyiydi yani de, gene başka bi zamanda kendi hayatlarına mı uyanacaklar ne olacak bilemiyorum :) Yeni sezonu bebişlerle mi izleyeceğiz şimdi hehe
-tatlicadiarzu-
esrako 65 olan tokluk şekeri değerim yemek yedikten tam 2 saat sonra ölçüldü. VE sanrıım ŞOK bir rakam... bakalım ne olacak ama endişe halindeyim :S
doktora yarın göstericem kuzucum... ama korkmuyor değilim yani.. biraz canım sıkkın...
sanmıyorum aftabrum... bu 65 olan glukoz yüklemesi sonucu değil zaten tokluk şekeri sonucu ama anlamıyorum işte neden böyle... en az 80 en çok 140 olması lazımmış. 65 çok düşük sanırım...
güle güle uzat esracım, minik tokalar takarsın taç takarsın sen yakıştırırsın kendine bişeyler... hem dürüm yerken rüzgardan ağzına gözüne girmez işte saçlar fena mı... kaydirigubbakcemile3 ohhh miss...
haydi hayırlı olsun norram, darısı başımıza inşallah...
ah o eli savurma hareketi nasıl canlandı gözümün önünde... arada kullanmıyor değilim ben de öyle hareketler... olmadı ip sarkıt diyeydin tazem... çok lost izledim ...
patlattı mı acaba? tam bitti ya orada.muallakta kaldı.şu kate kaltağı düşeydi iyidi.jakob da gitti.locke da belliydi bir boklavat olduğu..tövbe tövbe..küfürbaz oldum bu dixzi yüzünden.öğlen eşimkle beyin fırtınası yaptık yemekte.teoriler ürettik.bir de yeni sezonu nevayla izleriz dedik.
ne desem bilmem ki.yalnız objektifliğin ve durumu böyle gözler önüne sermen takdire şayan.ama senin annen de dominant bir karakter anladığım kadarıyla işin zor biraz.burcu ne annenin.?Hikayenin bir de 2. bölümü var;
Okulda sabahtan beri midem bulanıyor, yanıyor... Üstüne bir de kadınla kavga ederek cinnet geçirmişim... üstüme bol gelen yeni aldığım hamile tişörtünü değiştirmek için alışveriş merkezine gidecektim.
Burko oraya yakın oturuyo, mesaj attım, "tamam" dedi. 5'te burko ile buluşacağız. Anneme dedim ki, "tüh ya, tişörtü alamıycam, burko ile buluşacaktık" dedim. Ne dedi annem bana? "Onur'u çıkaramadın dışarı, ondan burko ile buluşuyorsun değil mi?" :1shok: :1shok: böle böle baktım anneme.. Onur çok tembelmiş, onu dışarı çıkarmak mümkün değilmiş, 30 yaşında adammış, taşı sıksa suyunu çıkarırmış... Yaa adam günde 4 saat yol gidiyo otobüsle... geldikten sonra tabii ki yorgun oluyo bazen, hele de dersi çok ise... Kaldı ki, "bu aralar dışarı çıkalım" diye birbirimize söyleyip duruyoruz ama bir türlü denk gelmedi. Evet kocam biraz tembel bir adamdır. Ama hamileyim diye gıkını çıkarmıyor bana.
Kısacası, annem yaptığı bir takım gözlemlerden kendince ir takım sonuçlar çıkarmış, buna inanmış, gaçip yargılıyor. Ben lisedeyken yapardı böyle şeyler de, sinirimden çatlardım. Ne zamandır yapmıyordu, en azından bana... "anne nerden çıkardın bu sonucu, Onur bana şimdi mesaj atmış, bugün bişiler yapalım diye" dedim. Gerçekten de mesajı daha yeni gelmişti. Kısacası kızlar, ANNEM HAYATIMA KARIŞMAYA, SIZMAYA ÇALIŞIYOR. Resmen kaynanalık yapıyor yani... Adım gibi eminim; şu anda buluştuğu arkadaşlarına da Onur'u çekiştiriyordur.
Zaten aramız nane molla şu denize girme hikayesinden. Ergenliğimi zehir etti kadın bana, kafama taktığım tokaya bile karışırdı. O derece !!!! Böyle saçma sapan konuşunca hepten sinirlerim boşaldı. Sürekli ağlayıp duruyorum. senağlama Milleti eleştirir, ona sorsan "ben onların hayatına karışmıyorum" der. ama ballll gibi karışıyor. Sinir oldum.
ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
bayılıyorum sizin muhabbetinize allah bozmasın coooooookkkkkk sekersınız ya
bende eylul annesı olcam inşallah 3 eylul ama sezeryan dusundugum için muhtemelen agustos annesı olcam
allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın sızı tanımasamda cok sevdım takıpçinizim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?