2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gıdımda süleyman demirele benzemiş delikafadulden

Deliiiiii laelaelaelaelae güle güle kullan saçını.. Aslında bana da esmiyo değil ya, benimkiler de uzadı ve artık duşa her gün girme zamanı yaklaşıyor...

koydumm koydummm
ay ne biçim insanlar var yaa ee naptın çıktınmı onca katııı ben bi kat bile çıkınca nefesim dıkhanıyooooo

Çingeneee güle güle uzat saçlarını.. ya naptı eşin sana da ona inat kestirdin saçlarını..ıyi yapmışsın yaz sıcağında fırıl fırıl ohhh..

Ninni linkini kim vermişti, geri dönüp bakmıyım şimdi, çok beğendim süper yani,teşekkürler...siz dinlediniz mi kızlar??

yani kolay oldugunu soyleyemiycem ama mecbur kalinca yapacak birsey yok tabi.sagolsun afrikali komsularim sayesinde asansor en fazla bir gun çalisiyor sonra yine bozuluyor.insallah doguma kadar bir ev bulurum.hamilelik neyse de dogumdan sonrasi da zor.bebekle pusetle nasil çikicam disari onu dusunuyorum.

Hikayenin bir de 2. bölümü var;

Okulda sabahtan beri midem bulanıyor, yanıyor... Üstüne bir de kadınla kavga ederek cinnet geçirmişim... üstüme bol gelen yeni aldığım hamile tişörtünü değiştirmek için alışveriş merkezine gidecektim.

Burko oraya yakın oturuyo, mesaj attım, "tamam" dedi. 5'te burko ile buluşacağız. Anneme dedim ki, "tüh ya, tişörtü alamıycam, burko ile buluşacaktık" dedim. Ne dedi annem bana? "Onur'u çıkaramadın dışarı, ondan burko ile buluşuyorsun değil mi?" :1shok: :1shok: böle böle baktım anneme.. Onur çok tembelmiş, onu dışarı çıkarmak mümkün değilmiş, 30 yaşında adammış, taşı sıksa suyunu çıkarırmış... Yaa adam günde 4 saat yol gidiyo otobüsle... geldikten sonra tabii ki yorgun oluyo bazen, hele de dersi çok ise... Kaldı ki, "bu aralar dışarı çıkalım" diye birbirimize söyleyip duruyoruz ama bir türlü denk gelmedi. Evet kocam biraz tembel bir adamdır. Ama hamileyim diye gıkını çıkarmıyor bana.

Kısacası, annem yaptığı bir takım gözlemlerden kendince ir takım sonuçlar çıkarmış, buna inanmış, gaçip yargılıyor. Ben lisedeyken yapardı böyle şeyler de, sinirimden çatlardım. Ne zamandır yapmıyordu, en azından bana... "anne nerden çıkardın bu sonucu, Onur bana şimdi mesaj atmış, bugün bişiler yapalım diye" dedim. Gerçekten de mesajı daha yeni gelmişti. Kısacası kızlar, ANNEM HAYATIMA KARIŞMAYA, SIZMAYA ÇALIŞIYOR. Resmen kaynanalık yapıyor yani... Adım gibi eminim; şu anda buluştuğu arkadaşlarına da Onur'u çekiştiriyordur.

Zaten aramız nane molla şu denize girme hikayesinden. Ergenliğimi zehir etti kadın bana, kafama taktığım tokaya bile karışırdı. O derece !!!! Böyle saçma sapan konuşunca hepten sinirlerim boşaldı. Sürekli ağlayıp duruyorum. senağlama Milleti eleştirir, ona sorsan "ben onların hayatına karışmıyorum" der. ama ballll gibi karışıyor. Sinir oldum.

slm kızlar. çok giremiyorum nete. yeni geldiğim için ailecek bi hasret giderme içindeyiz. zamanla alışırız evde dipdibe oturma faslı biter. herkes iidir inşallah. geçmişi çok okuyamadım. biz iyiyiz. evrişçim benim o zaman verdiğim tel nosu aynı. hala duruosa eğer. izmir buluşması olur da ben gözden kaçırırım görmem diye düşündüm. istediğiniz zaman arayın buluşma için

Herşey yolunda yani, çok sevindim..

Karışıyolar ama napalım onlar annelerimiz bizim, sen üzme canını lütfen..

tazecim canım sen cok haklısın anneler herzaman damatlarının en ufak bi aksi onlara hos gelmeyen davranısında adamı dusman gorup surekli elestirirler klasik yani lseninkine ozel deil canım sıkma canını. tshirtü degistirince ve burkoyla bulusunca biraz rahatlarsın canım

lalcimmm ii olmana sevindim arada yazda haber alalım senden buarada basaktan haber yok tatildemi nerde ben bilemedim

bebeklerin donme konusundada 32. haftada donmeleri gerekiomus yada son haftalarda yani suan erken donmeleri icin nie donmuyo diye panik yapmayın ben sahsen gayet rahatım bakalım dogumdan once donsunde varsın nezaman isterse ozaman donsun

GYPSYYY oh ne guzel ferahladı basın boynun sıcaklarda cok rahat edeceksin ama ins sonrasında pişman olmazsın . joleli ve kıvırcık kullanırsan daha hos olursun kanımca

ben ne pijama aldım ne gecelik ne terlik ya neden boyle kaygısızım anlamadım sanki dogum yapmıycam hep orda kalcak :))) tovbe tovbe neyse bu ayki kontrolumden sonra yavas yavas hazırlanırım doguma haziranın ilk haftası gitmem gerek

pinky bizim jimnastik olayımızda haftada bire dustu yanlız deilsin bakalım nekadar devam ederiz ama tehlike olmadıgı muddetce gittigi kadar gitsin

kızlar buarada evrsin deyimiyle goremedigim uzvumu bi gordumkki kapkara olmus hic benimmis gibi deil sizdede varmı yoksa bana ozelmi bilemedim

yurtdışı internet istelerinden alışveriş yapan varmı hiç???
belki duymuşsunuzdur K-mart diye bi marka var ben onun sitesnden harika şeyler begendim ve fiyatları uygun geldi bana şimdilderde tv de world card reklamında sölüyo yurtdışı internet alışverişinde 3 taksit diye ama guvenemedm alan var mı hiç?

esrako neden oyle bisey yapsınlarki o dusuncede olan insanlar cok uc noktalarda yasıolar bende sevmiorum dinci lafını sadece yobazlardan hoslanmıyorum yoksa kendi capında dinini yasayıp modern hayata uyum saglayan insanları hep takdir ederim ama yobazlık bagnazlık dar kafalılıga hic gelemem genelliklede cahil kesim dini bu baglamda yasıyor

baybmom 2 akşam önce bende baktım inanamadım, bu hep böyleydi de ben mi farketmedim diye düşündüm, neden öyle ki ya resmne kapkaraydı (

pinky ebay cok güvenli rahatça alabilirsin, ancak açıklamalara dikkat et çoğu satıcı tr ye yollamıyor çünkü

ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

bayılıyorum sizin muhabbetinize allah bozmasın coooooookkkkkk sekersınız ya

bende eylul annesı olcam inşallah 3 eylul ama sezeryan dusundugum için muhtemelen agustos annesı olcam
allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın sızı tanımasamda cok sevdım takıpçinizim kaydirigubbakcemile3

amiiiin...tişkür edriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…