2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hımmmmm, hiç yapmadım daha önce.. Kargo ücreti fazla gelmesin.. Bi bakayım ben de o siteye

aynen canım çok haklısın gosteris için dini kullananlar var. onlara denk gelirsem diye korkuyorum zaten bende. olur olur bir hikaye anlatcam ayrıca baslık atıp herkes okusun:)

boyu tabi aynı kalır ustu siser en çok canım

medikal park da yapmaktan vazgeçtim. medipolde yapcam ama ikiside aynı tarz kisilere ait hastaneler. fark yok sanırım aralarında. medikal park habire zam yapıyor son zammı ve zaten dr la atısmalarım degistirmeme sebep oldu kampanya mı avar haberim yok benim ??

super fikir fasulyem:) biri geldimi kapıda esin nobet tutsun ziyaretci geliyorrr diye çigirsin sen hemen atla yataktan kırmızı geceligi cek ustune:)))) super fikir :))))

hayatım senin karsına bu tarz ayrım yapanlar hiç çikmadı heralde. islamiyet dini tabiki oculerin dini değil. bende kendi capımda dinine fazlası ile baglı bir insanım ama dovmem de var . dıs gorunusten giyim kusama bakıp yada dovmeye bakıp yargılayan gozlerle çok suzuldum ben simdiye kadar. o yuzden aklıma geldi.

DıN KONUSU

iki arkadasım bundan aylar evel slikon taktırdılar goguslerine. ameliyat oldular haliyle ve bu tarz dinci hastanelerden birinde oldular. yogun bakımda ayılma odasında yani yatarlerken bizim arkadaslardan biri inliyormus epey ama kendinde imis. ordan bir gorevli demis ne inliyorsun ne sızlanıyorsun sanki onemli bir seyin vardı kendi isteginle yatıp ameliyat olup hemde sızlanma falan demis kiz hatırlıyorbu sozleri.
ha bunun dinle dincilikle ilgisi yok tabi biraz benziyor konu. ama saglık ekibindeki herkes vicdanlı herkes merhametli hepsi insancıl olmayabiliyor.

slikon taktırana bu sekil konusan insanlar doguma dovme ile girenede aksi davranabilirler diye dusundum burdan yola çıkarak aklıma geldi birazda.

ama din konusu çok hassas bir konu. dinci lafı bile bazılarınızın tersine gitti. o yuzden iyisimi bu konuyu burrda kapatalım. aklıma geldi bir endisem yazmıstım ama dedigim gbii çok hassas konu. dogum sonrası yasarsam boyle bir anım olursa ki umarım olmaz anlatırım burda:))

esracım yeni saçın hayırlı olsun
uzatırsın tekrar boşverrrrr "inatta bir murat tır "derler

nesrin bu temizliğe bayan bulma işi çok zor geçen yaşadıklarımızı hatırlarsınız kolay gelsin sana ben şimdi yeni evin orda birini bulmuş oldum ama 80 tl bana mırın kırın edeni 60 a geliyordu

öğlen dagi ye gecelik sabahlık ve pijamalara baktım sabahlık dediğiniz gibi sıcak olabilir ayrıca benim hiç sabahlık giyme alışkanlığım yok onun için yazık olur bir pijama bir gecelik alırım sanırım
dün eşimle chicco ct 0.2 ye tekrar baktık ve netten 12 taksit siparişi verdik yarında kraft ın park yatağını haşim işcan dan alacak hayırlısıyla daha alacak bir sürü şeyler var Allah hepimizin yardımcısı olsun

"Dagi" de çok güzel şeyler var Nazan, spor ve şık şeylerden hoşlanıyorsan bak derim
evet canım DAGİ var aklımda, oraya da bakacağım. spor değil de cici bişey almak istiyorum ben doğum için....

hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullansın. nerden ve kaça aldınız canım? ne renk?

allah allah bulmak o kadar zor mu yauw? ha sen pazar günü istediğin için bulamıyorsun, pardon şimdi anladım. aslında güvenilir birini bulsan da haftaiçi alsan? ben hep haftaiçi alıyorum. ya da kadının yanında duracak göz kulak olacak bir yakının yok mu haftaiçi?

nasıl yani? ciddi misin sen? sen de hamilesin di mi? bravo o zmaan.... diyecek başka söz bulamıyorum. ben nefret ederim merdiven çıkmaktan...

ben çok sinirlenirdim şahsen. hem eşya taşınıyor diye ne diye asansörü kapatıyorlar ki? ne kadar saçma. eşya taşıyanların canı yok mu? ne var yani kutuları asansörle taşısalar? büyük parçalara izin verilmesin tamam anlarım, ama ben nasıl valizimi filan asansörle taşıma hakkına sahipsem yeni taşınan birisi de çiçeklerini, kıyafet kolilerini filan asansöre sokma hakkına sahiptir. ben çok kıl oluyorum böle vicdansızlıklara. al işte sen mesela hamile hamile ortada kalmışsın. ya durumun çok acil olsaydı? valla ben cingar çıkarırdım herhalde.

GYPSY, çok farklı olmuşsun. saç ne kadar değiştiriyor yauw insanı... güle güle kullan canım. kökü sende , uzar yine... eşin çok mu üzülecek şimdi? yoksa çok sinirlenecek mi?

Burcu..ağlama lütfen, bu yaştan sonra annenin huyunu değiştiremeyeceğine göre..

evet ama, buraya taşınalı henüz 3 ay oldu. Çok da yakın oturuyoruz. Ben daha baştan "annem böyle" diyip oturursam başımı hiç kurtaramam. Kaldı ki, annem Doruk'a bakma konusunda çok hevesli. Kaynanamdan görmediğim şeyleri (ki kendisinden hiç hazzetmem) annemden görmeyeyim.

Karışıyolar ama napalım onlar annelerimiz bizim, sen üzme canını lütfen..

Ayçacım direkt aklıma lise günlerim geldi yaa.... Sinirimden çatladım valla. "Sen böyle yaptığına göre, o da böyle dediğine göre... hmmm" diyip çat diye bir tez atardı oraya ve inanırdı kendi de.. Sen istediğin kadar cebelleş, "öyle değil, böyle" de, mümkün değil ikna edemezsin.

Tabi ki bir yere kadar karışma hakkı var. Üstümde çok hakkı var. Ama Onur'la ilişkime karışmaya çalışıyor, buna kızıyorum. Ben Onur'un her hareketini çok mu beğeniyorum, hepimiz eşlerimizde hoşlanmadığımız şeyler görmüyor muyuz? Biz karı koca gayet balım gülüm anlaşıp dururken, ne diye durup durduk yerde çomak sokuyor canım...

Geçen gün annem gene bir arkadaşıyla buluştu. Arkadaşının kızını çekiştirmişler de, bana da gelmiş bunu anlatıyor. Direkt kestim sözünü. "O, kızın kendi evidir, ne beni, ne seni, ne de annesini ilgilendirmez, bana böyle şeyler anlatma. Her evin düzeni farklıdır, bendeki sana uymaz, sendeki bana uymaz. X teyzeyi de kınıyorum, insan kendi kızının dedikodusunu yapar mıymış" dedim. Tuhaf kadın yaa...

Ya evet.. haklısın. Ama Onur'u görsen.. Seslendiğim anda yanımda bitiyor, elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmiyor. Çok ince davranmaya çalışıyor ve bunu başarıyor. Neyse burko ile iki kaynatalım bakalım... Dediğin gibi rahatlarızsanırım. Onun da şevkate ihtiyacı varmış, şeker krizinden dolayı =)

1) dinci lafı bence de çok çirkin. Anca din öğretmenleri için kullanılabilir. Ama ne yazık ki bu ülkede herkes "kendine müslüman" değil didecim. Başkasının kocasıyla uğraşanlar olduğu gibi =) başkasının orucuyla, dövmesiyle uğraşan da çok insan var.

2) Annem mümkünse etrafındaki herkesi yönetsin. Herkes ona bayılsın, herkes ondan fikir alsın. Hatta fikir almakla kalmayıp, "biz şimdi ne yapalım" diye ona sorsunlar. Onun söylediğinden bir adım dışarı çıkılmasın. Çöp alma saatlerini bile annem düzenlesin. Veya evdeki çöpü dışarı çıkarmadan önce anneme sorulsun, çöpü çıkarıyorum, uygun mudur, diye. Yeni bir çorap alınınca annemin haberi olsun. Nerden, kaça alındığı, ne maksatla alındığını falan (abartmıyorum) her şeyi bilsin o! Sen araştırmışsındır, okumuşsundur, duymuşsundur, ı ıhhh!!! O bilir, fazla sorgulamaya gerek yok. Burcu terazi. Denge insanıymış kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
adascım gule gule kullan saclarını gitti guzelim havalı saclar ama koku sende tabi yine uzar yazın rahat edersin son donemlerinde çok terliyor insan

ayyyyyyy inanmıyorum yahu nasıl uymusum geçmişi okuyayım derken tabı sol tarafıma yatarak okuyrum dirsek kırım kafayı dayıyorum.öylee okurken uyuyakalmısım sankı bir ara zil çaldı ama rüyamı bilemedim tabi kaç dk sonra kalktım bilmem kapıyı actım kımsecikler yok galiba coook uzun zaman sonra kalktım hayal mayel hatırlıyorum kolumda bir uyuşmuşki anlatamam nasıl uyudum o halde bilemedim.gecede hiç uyumadım sbah erken kalkıncada olacağı bu!hala sersem gibiyim..
geçmiş mi? ne bileyim okudum da rüya gibi herşey canlandırmaya çalışıyorum hafızamda ne oldu diye yok gelmiyor bidahada okuyamam yani.
aklımda kalan asansör bozulmuş birde saçlar kesilmiş.ha bide sütaş olunmuş.

sanırım hala kendime gelemedim çamaşırlarım bitti asayım geleyim de açılırım belki.

gelgitt askolsun bizim muhabbet baydımı seni yoksamkaydirigubbakcemile3

tazem ay benim burcumda terazi ama seninki ikizler annenle anlasman lazım sanırım ama yukseleni etkiliodur onu

tazem ay benim burcumda terazi ama seninki ikizler annenle anlasman lazım sanırım ama yukseleni etkiliodur onu

Valla onun yükseleni mi, benim alçalanı mı bilmiyorum. Neyse beybim.. sağol gene de.. midem kaynadı iyice sinirden. Tavrımı koymam lazım, böyle olmaz.

NAZAN, burada böyle bir moda var nedense. 4 kişilik asansör, 80 kglık 4 adam binse taşımaz mı? Taşır. Ne yapar, 4*80 = 320 kg. Hangi ev eşyası 320 kg tutar ki zaten.. Yok o değil, asansör 50 defa kullanılıp yıpranmasın diye çalıştırmıyorlar. Doğru değil tabi ama git de anlat insanlara... Bugün ben taşınır ben kullanırım, yarın sen.. Aidatlar ödendiği sürece bakım yapılır. Nedir ki? Ama git de anlat kaz kafalılara... Anlatamazsın.

babymom
bende arkadaşa uff bu akşam ne pişircem diyordum hemen birşey buluverdi sağolsun akşama ondan yapıcam eşim de diyet yapıyor hepsini ben yiyeceğim sanırım

yaptı yapacanı işte boşver sağolasın canım bu arada kaydirigubbakcemile5
hımmm görüyodum seni altta ben zatiii seni kaçak seniii eylül topiği sarmadıysa bize gel annem zaten doğum 3 eylülse kesin ağustosta doğurursun söylim ben
bu aralar rezzan kirazlığım üstümdede
olmaz kuzum bişi olmazzz sen merak etme düşüneceğin en son konu bu olsun hatta merak ettim kız dövmelerini nerende tam olarak süprizzzzz

şekerli kızlar diyete başladığınızda çok halsiz hissetiniz mi kendinizi? bebeğim besleniyomudur ya cok katı bu diyet, kesme şeker bile yasak, 4 kaşık sebze yemeği yok 3 köfte kadar et falan bunlarla nasıl doyacak insan. ne sütlü tatlı ne bir dondurma herşey yasak.

hımmmm şidi bu konuda konuya dalmak istiyorum arkidişler....neden???
şincik benim herif asansörcü efendime söyliiim..taşınma işine gelince çok eski değilse 400 kg ma kadar bile taşır ve kanepe bile taşırız biz bize laf yok neden biz asansörcüyüz ve sorun olsa masrafı biz karsılar yada sorunu hallederiz.birde esyayı asansöre sokarken asansörün aldığı darbeleride gözardı etmeyelım malum butonu kırılıyor tavanı çatlıyor falan.yanı senın masrafı diğer dairelerden cıkartmak zorunda değiliz diyor yönetici.yada bozuldukça eskime hızıda artıyor diyor.aslında bizim işimize gelir bizce sorun yok eskirse yenısını yaparız parasıyla değil mi?kaydirigubbakcemile3

asansörüde yönetici kapatmıştır yada kapıcıyı tembihemiştir makina dairesinden ya sigortaları attırmıstık çok basit açmak ama tabı onu açana kadar evine girersin o ayrı.senın yazdıklarını okudukça ohhhhhh dedim iyiyki eşim bu işte ya kendi gelir ya eleman gönderir sorunu çözer dedim.bu arada parasıyla diyorsun haklısın da para yiyen o kadar çoook yönetici varki zaten aidat ödemezler üstüne birde yerler.yok kömürden yok bilmem neden çıkarırlar.

babymom
bende arkadaşa uff bu akşam ne pişircem diyordum hemen birşey buluverdi sağolsun akşama ondan yapıcam eşim de diyet yapıyor hepsini ben yiyeceğim sanırım

Yoksa senin eşinde mi bebişe güzel görüneyim diye diyet yapıyo??

Bizimki öyle de.. neymiş bebek onu tombiş tanımasınmış..Olduu.

10 kilo verdi şimdiden..fena da olmadı ya olan bana oldu.. Hergün ona diyet yemeği yapıcam diye çırpınıyorum klava:klava:..

Bizimki de tam bir alem..göbeği benimkiyle yarıştırıyor..kaç kilo aldın? hmm ben şu kadar kilo aldım diye dalga geçiyor..eve girişte göbekleri tokuşturarak hoşgeldin yapıyoruz..
bir de koltuğa yatıp göbeğimi açıyorum, seviyorum konuşuyorum oğlumla, hemen o da açıyor seviyor karnını, canım oğlum felan yapıyor..adam tam fırlama yaa..kaydirigubbakcemile3..benimle beraber göbeğini yağlıyor..sanırım az biraz kıskanıyor bizimki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…