yurtdışı internet istelerinden alışveriş yapan varmı hiç???
belki duymuşsunuzdur K-mart diye bi marka var ben onun sitesnden harika şeyler begendim ve fiyatları uygun geldi bana şimdilderde tv de world card reklamında sölüyo yurtdışı internet alışverişinde 3 taksit diye ama guvenemedm alan var mı hiç?
ESRACIM alemsin.güldürdün beni..sende hamilelikten benim gibi kurup yasmalara başlamıssın..yok daha neler diyorum başka bişey demiyorum.bende bi türbanlı olarak,insanların hayatları yaşam tarzlarının,herkese göre özgür olduğunu düşünüyorum..haa bu dövmeleri görüpte sana kötü davrancak sağlık ekibni ben yolarım.herkes işini yapsın...isteyen istediğini yapar.zaten bahsettiğin kurum gercekten ALLAH korkulu yapmacık olamayan insanlardansa kim olursan ol en güzel hoşgörüyü görürüsün.Rabbim gösteriş için dincilik yapanlardan korususn...
GYPSY, bu saatten sonra artık "saatler olsun, güle güle kullan" demek kalıyor. inşallah pişman olmazsın. gerçekten kısacık mı?
.
ESRAKO, giy tabi pembeleri.... ne özentiliği ayol, hepimiz öle yapacağız... işin rajonuna uyalım di mi? ama ben mevcut terliklerimi kullanırım, üstten ayarlı ya.... ne de olsa ne kadar şişse de boyu aynı kalır di mi? üstten gevşetir giyerim.
ay esraaa alemsin valla sen ya kaydirigubbakcemile3
neler geliyo aklına yapmazlar heralde öyle bi şey medikalde yapıyosun dimi bende duymuştum başbakanın karısının diye o yüzden hiç para vermek istemiyorum oraya ama sırf eşimin işyeri anlaşmalı diye gidiyorum. senin gittiğin hastanedede doğum kampanyası varmı? millet doğursun diye fiyatları düşürdüler delikafadulden delikafadulden
Ya ben ona memurlar.net'ten baktım, biraz araştırdım ama, dediğin gibi bir örnek bulamadım. Bİr de 3 ay heyet raporu alanlar yok mu, onlar nasıl
GECELİK - PİJAMA konusunda...
Ben yazları şort - atlet ya da don - atlet biçiminde yatıyorum. Geceliği tek bir maksatla kullandım hep :asigim: Şeniz Ama sezaryende gecelik rahat olur dediler, gecelik aldım. Pijamayla ilgili söylediklerini kafama çok yattı. Ama ağustosta, hem de İzmir'de hayatta uzun pijama giyemem. Gene şortlu bi takım bakayım ben o zaman. Biri geldiğinde de hooop kırmızıyı geçiririm üzerime =) Nasıl olur ESRAKO (uzman kişi) ?
ay yok artıkkk daha neler böyle şeyleri takma kafana yanlış düşünüyosunnn islamiyet öcü dini diil be kuzum ben hiç öyle çift muamele görmedim şimdiye kadar hayatımda..
ayy benim salatalıklarda tık yokk ne becerriksiz hatunum yaa bi saksı daha alcam bende dereotu ekcem benim neyime salatalık -tatlicadiarzu-
kız esra sen harbiden manyak çıktın haa.ne oldu şimdi rahatladın mı..ohhh yüzün gözün
dinci lafını sevmiyorum ben ya...ama dinciler var tabi.çıkar için dini kullananlar.ama bunlar kalp işi gönül işi.kimsenin sana öyle bir şey yapacağını sanmıyorum esra.hem de hiç.biraz da döt ister tabi.
canım dinci lafını bende pek kullanmam. dinine baglı insanlara haksız bir kelime soylemismi gibi gelir haksızlık gibi gelir o kisilere argo yada kotu bir laf olmadıgı halde senin gibi dusunurum ve dinci değil ASIRI DİNCİ derim genelde haberlerde boyle deniliyor dikkatimi cekti asırı dinci orgut falan :) herseyin asırısı zararlı ya ohesap :)
evet canım DAGİ var aklımda, oraya da bakacağım. spor değil de cici bişey almak istiyorum ben doğum için...."Dagi" de çok güzel şeyler var Nazan, spor ve şık şeylerden hoşlanıyorsan bak derim
hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullansın. nerden ve kaça aldınız canım? ne renk?Çok mutluyum bugün cumaa.. yrn tatil ve oğluşumun oda takımı gelecek nasip olursa hihoyyytResimlerini çeker pazartesi koyarım topiğe..yerimseniben ESRAcım, iyi günlerde kullan saçlarını..yazın daha çabuk uzuyoo boşverr.. hem de sıcaklarda rahat edersin biras..
allah allah bulmak o kadar zor mu yauw? ha sen pazar günü istediğin için bulamıyorsun, pardon şimdi anladım. aslında güvenilir birini bulsan da haftaiçi alsan? ben hep haftaiçi alıyorum. ya da kadının yanında duracak göz kulak olacak bir yakının yok mu haftaiçi?biizm ev 85 m2 ufak yarım günde biter iş, bulabilsem 70 de veriim 80 de yeterki bulayım
nasıl temizlerim ben eğilemiyorum bile, şanslıymısın bizim kapıcımz yok işyerine kapıcını eşi geliyor oda pazar günleri çalışmıyorum dedi, kime sorsam hafta sonu çalışmıyor
nasıl yani? ciddi misin sen? sen de hamilesin di mi? bravo o zmaan.... diyecek başka söz bulamıyorum. ben nefret ederim merdiven çıkmaktan...yazdiklarini hafif bir tebessumle okudum,bir kereye mahsus bu kadar kiziyor ben ne yapayim diye. ben 10. katta oturuyorum ve asansorum surekli bozuk.son zamanlardaki en buyuk takintim bir ev bulup çikmak ama burdada oyle kolay olmuyor malesef.ne yapalim mecbur inip çikiyorum bende.
Nasıl çıktım? Apartman görevlisi (kapıcı demiyoruz artık, çok moderniz ya!!) gündüzleri başka bir işte çalışıyormuş da, karsının cebi vardı bende, o da kapalıydı. Neyse, annem ark ile buluşmaya gidiyordu, ben annemde yalnız oturuyordum. Bizim evler çok yakın zaten apartmanın önünden geçmiş, bakmış, kapıcının kardeşi orda, o demiş, "abla gelsin, ben açarım" diye. 10 dk falan oldu geldim işte.
Burcu..ağlama lütfen, bu yaştan sonra annenin huyunu değiştiremeyeceğine göre..
Karışıyolar ama napalım onlar annelerimiz bizim, sen üzme canını lütfen..
tazecim canım sen cok haklısın anneler herzaman damatlarının en ufak bi aksi onlara hos gelmeyen davranısında adamı dusman gorup surekli elestirirler klasik yani lseninkine ozel deil canım sıkma canını. tshirtü degistirince ve burkoyla bulusunca biraz rahatlarsın canım
dinci lafını sevmiyorum ben ya...ama dinciler var tabi.çıkar için dini kullananlar.ama bunlar kalp işi gönül işi.kimsenin sana öyle bir şey yapacağını sanmıyorum esra.hem de hiç.biraz da döt ister tabi.
ne desem bilmem ki.yalnız objektifliğin ve durumu böyle gözler önüne sermen takdire şayan.ama senin annen de dominant bir karakter anladığım kadarıyla işin zor biraz.burcu ne annenin.?
tazem ay benim burcumda terazi ama seninki ikizler annenle anlasman lazım sanırım ama yukseleni etkiliodur onu
yaptı yapacanı işte boşverÇingeneee güle güle uzat saçlarını.. ya naptı eşin sana da ona inat kestirdin saçlarını..İyi yapmışsın yaz sıcağında fırıl fırıl ohhh..
Ninni linkini kim vermişti, geri dönüp bakmıyım şimdi, çok beğendim süper yani,teşekkürler...siz dinlediniz mi kızlar??
hımmm görüyodum seni altta ben zatiii seni kaçak seniii eylül topiği sarmadıysa bize gel annem zaten doğum 3 eylülse kesin ağustosta doğurursun söylim benya kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
bayılıyorum sizin muhabbetinize allah bozmasın coooooookkkkkk sekersınız ya
bende eylul annesı olcam inşallah 3 eylul ama sezeryan dusundugum için muhtemelen agustos annesı olcam
allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın sızı tanımasamda cok sevdım takıpçinizim kaydirigubbakcemile3
olmaz kuzum bişi olmazzz sen merak etme düşüneceğin en son konu bu olsun hatta merak ettim kız dövmelerini nerende tam olarak süprizzzzzDİN KONUSU
iki arkadasım bundan aylar evel slikon taktırdılar goguslerine. ameliyat oldular haliyle ve bu tarz dinci hastanelerden birinde oldular. yogun bakımda ayılma odasında yani yatarlerken bizim arkadaslardan biri inliyormus epey ama kendinde imis. ordan bir gorevli demis ne inliyorsun ne sızlanıyorsun sanki onemli bir seyin vardı kendi isteginle yatıp ameliyat olup hemde sızlanma falan demis kiz hatırlıyorbu sozleri.
ha bunun dinle dincilikle ilgisi yok tabi biraz benziyor konu. ama saglık ekibindeki herkes vicdanlı herkes merhametli hepsi insancıl olmayabiliyor.
slikon taktırana bu sekil konusan insanlar doguma dovme ile girenede aksi davranabilirler diye dusundum burdan yola çıkarak aklıma geldi birazda.
ama din konusu çok hassas bir konu. dinci lafı bile bazılarınızın tersine gitti. o yuzden iyisimi bu konuyu burrda kapatalım. aklıma geldi bir endisem yazmıstım ama dedigim gbii çok hassas konu. dogum sonrası yasarsam boyle bir anım olursa ki umarım olmaz anlatırım burda:))
Valla onun yükseleni mi, benim alçalanı mı bilmiyorum. Neyse beybim.. sağol gene de.. midem kaynadı iyice sinirden. Tavrımı koymam lazım, böyle olmaz.
NAZAN, burada böyle bir moda var nedense. 4 kişilik asansör, 80 kglık 4 adam binse taşımaz mı? Taşır. Ne yapar, 4*80 = 320 kg. Hangi ev eşyası 320 kg tutar ki zaten.. Yok o değil, asansör 50 defa kullanılıp yıpranmasın diye çalıştırmıyorlar. Doğru değil tabi ama git de anlat insanlara... Bugün ben taşınır ben kullanırım, yarın sen.. Aidatlar ödendiği sürece bakım yapılır. Nedir ki? Ama git de anlat kaz kafalılara... Anlatamazsın.
babymom
bende arkadaşa uff bu akşam ne pişircem diyordum hemen birşey buluverdi sağolsun akşama ondan yapıcam eşim de diyet yapıyor hepsini ben yiyeceğim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?