2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

GYPSY, çok farklı olmuşsun. saç ne kadar değiştiriyor yauw insanı... güle güle kullan canım. kökü sende , uzar yine... eşin çok mu üzülecek şimdi? yoksa çok sinirlenecek mi?
sinirlencekkk üzülcekkk ben derdimki bazen kestirsemmi diye sakın derdi okşardı saçlarımı şimdi başka bi taraflarını okşasın töbe töbee.. çok agresifim çokkk :mymeka:
adascım gule gule kullan saclarını gitti guzelim havalı saclar ama koku sende tabi yine uzar yazın rahat edersin son donemlerinde çok terliyor insan
sağol tatlım evet iyi yönlerine bakınca bayağı bi iyi yön çıkıyo dimi tiril tiril rahat rahat ohh
offf bugun hic yemek pişirme havamda deilim oysaki yemekte pişirmem gerek bi mutfaga gireyim bakayım neler cıkacak
kıyma varmı evde kıyma..ben köfte hazırladım yanında bide patates kızartcam ve makarna yapcam tam kalorilik şeyler ama canım çekti..kafam bozuk üstüme gelmeyin yicem işteee kötükedihüso
ayyy çok üzlüyorum sana yaa Allah dağına göre kar verirmiş iiki bende çıkmadı yanmıştım o zaman her dk kafanızı yerdim burda sizin sızlanmaktannnn :1closedeyes:
ne o kocişin mesleği görünce ayıldınmı kız aranız nasıl düzeldimi??

kızlar saçımı beğenip güzel olmuş diyen tüm arkadaşlara ayrı ayrı tşk öpüyorum göbişlerinizden beğenmeyen yada beğenmesede güzel durmuş diyen arkadaşlarıda daha güzel bi yerlerinden öpüyorum :mymeka:

tazemmmm
bence annen terazinin özelliklerini taşımıyoo valla Allah yardımcın olsun kaynana olsa koy tavrını küs konuşma felan ama anne olunca çok farklı bakalım biz nasıl olcaz böyle diyoruz ama Allah sana sabırlar versin ama çocuk doğunca çok işe yarıcaklar delikafadulden

Son düzenleme:
heh babymoom canım en kötü ihtimal zeytinyağı sürün dedi saraçoğlu.e bi burda günlerdir mucezesinden bahsediyoruz yahı.en iyiside badem yağıymış hiç olmazsa haftada 2-3 sefer sürünecekmişiz.öyle dedi özelliklede bu aylarda çok çatlak olurmuş.bend edün bir kaç çizik gördüm sanki.ama yağlanıyorum bu ara.

Taze Burcu, kızma annen sonuçta küser barışırsınız düşüncelerini rahatça söylersin ağlama lütfen Doruk u düşün
benim kayınvalidem aynı snin anne gibi davranıyor hayatıma karışılmasınsa hoşlanmıyorum iyi kadın ama araya bi seviye koysun ağırlıgını koysun istiyorum yüzgöz olmak istemiyorum ağır duran benim,

Gülistanım mesaj gönderdim sana acele cevap beklerim :1hug:

Gypsy çok şeker olmuş saçların - kısa yakışmış çok ( hoş uzun halini bilmiyorum ) ama yazın daha kullanışlı olur senin için Güle güle kullan canım

ay benimki 11 aylık gibi
karıkoca aynı ayardayız yani
bide benimki kzıım diye seviyo ben oğlum diye seviyorum oda kız doğurucakmış töbe töbe
akşam olsun bi an önce

canım seni okadar iyi anlıyorum ki senin annen benim kayınpederimin dişi versiyonu.... sen ne söylersen söyle bir o kendi anladığını anlar ve kesinlikle değiştiremezsin, dünya onun etrafında dönsün, herşeyi o bilir, benim evimin işlerine bile karışır, herşeyime karışır.....allah kolaylık versin ama büyükler malesef atsan atılmıyor satsan satılmıyor.... benimde burcum terazidir ama annen gibi düşüncelerim yok bence annen kişiliğini burcunla kamufle etmek istiyor.... boşuna stres yapma sen ne yaparsan yap bu yaştan sonra değiştiremeyiz onları böyle gelmiş böyle gider onları kabullenmekten başka yapacak birşey yok sen doruğu üzme sakın bak sen streslisin oda etkileniyor annesi....burkoyla buluşunca birşeyin kalmaz laflamaya dalınca ne annen kalır aklında nede bir başkası.....akşamada eşin gelmiş olur onunla vakit geçirirsin annenin söyledikleri çıkmış olur aklından....

esracıım, anacıım kalktık herhalde çamaşırımızı astık falan filan ayıldık.
kocişimlede cok yruluyorum stresliyim diyor dedim bende sen hamilemisin yoksa..
bakıyor tuhaf tuhaf ne diyor bu cinsinden..
aramıza gelinceCADIARZUne desem kiii dün kukumu gördü daha parlak duruyor dedi:asigim:yanlış anlama anacııım duşa girdim de dedim gel de yıka bi işe yara ne bileyım göreceği aklıma gelmedi ben göremiyorum ya sulanmaya kalktı da gülme tuttu beni dedim oğlum yağızım korkma sakın yabancı değil baba dedim o baban tabi eşime tuhaf geldi bişi olmadı gene yırttım.yoksa bizde asker arkadaşıyız kaç zamandır.

Neeee göbişi mi yağlıyo.. eyvahh mercimekim seninki çok fena kıskanacak belli çoookkk..

yani kayınvalideyi duydumda kayınpederin karışanıda pek orjinal olur erkek adam karışırmıymış yaa ne kıl bi durum benim babamda karışır ama ayyy uyuz olurum sanane derim bazen tarışırız..

delikafadulden
göster ama elletme misali
delikafadulden

aslında benimkiler çok kısaydı şöyle 1cm felan - ama şimdi az bişey uzadı kestirmedim hiç 5-6 aydır - asıl şuanki halinle birbirimize çok benzemişiz kaydirigubbakcemile5

nasılsa foto makina almışsın çeker koyarsın kendinide tmmmı
salımı geliyodu makinanız
sanki çamaşır makinası geliyo alkisalkisalkis

internette okumuştum şeker kamışı bulunmadan önce obezite gibi bi rahatsızlık yokmuş, şekerin vucuda faydası çok az sadece damak tadına hitap ediyor, bak gogledan ööğren sende şeker yiyemiyorum bebeğim beslenemiyor diye üzülme
ekmek olarak ne verdi sna ? ben tam buğday unundan ekmek yiyorum çok tok tutuyor sabahları 3 dilim hakkım var 1,5 dilim yiyorum o derece tok tutuyor

telkırma benim eşim kızına güzel görünmek için diyet yapıyor benimle bir alakası yok yani doğuma kadar rejim yapacakmış sonra bırakır zaten doğumdan sonra birlikte spor yaparız diyordu bakalım ne olacak

kızlar yandım ben hani hep size fazla izin kullanamıcam diyordum ya ildeki arkadaş hacıya gidiyormuşsenağlama ne alaka diyeceksiniz o ilde tek görev yapıyor ben ilçede
ama ona birşey olduğunda otomatikman beni ile çekiyorlar işlerin ağırlığı orda olduğu için oranın mağdur olmasını istemiyorlarsenağlama ne yapıcam ben şimdi az izin kullanıcam artı birde hergün yol gidip gelicem allahım bana yardım et şimdi bu arkadaş 2 aydan aşağı gelmezsenağlama diyorum işe erken başlasam bile öğlen arası gider kızımı görürüm emziririm diyordum şimdi ile gidersem öyle bir şansımda olmayacak allahım bana yardım etsenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…