sinirlencekkk üzülcekkk ben derdimki bazen kestirsemmi diye sakın derdi okşardı saçlarımı şimdi başka bi taraflarını okşasın töbe töbee.. çok agresifim çokkk :mymeka:GYPSY, çok farklı olmuşsun. saç ne kadar değiştiriyor yauw insanı... güle güle kullan canım. kökü sende , uzar yine... eşin çok mu üzülecek şimdi? yoksa çok sinirlenecek mi?
sağol tatlım evet iyi yönlerine bakınca bayağı bi iyi yön çıkıyo dimi tiril tiril rahat rahat ohhadascım gule gule kullan saclarını gitti guzelim havalı saclar ama koku sende tabi yine uzar yazın rahat edersin son donemlerinde çok terliyor insan
kıyma varmı evde kıyma..ben köfte hazırladım yanında bide patates kızartcam ve makarna yapcam tam kalorilik şeyler ama canım çekti..kafam bozuk üstüme gelmeyin yicem işteee kötükedihüsoofff bugun hic yemek pişirme havamda deilim oysaki yemekte pişirmem gerek bi mutfaga gireyim bakayım neler cıkacak
ayyy çok üzlüyorum sana yaa Allah dağına göre kar verirmiş iiki bende çıkmadı yanmıştım o zaman her dk kafanızı yerdim burda sizin sızlanmaktannnn :1closedeyes:şekerli kızlar diyete başladığınızda çok halsiz hissetiniz mi kendinizi? bebeğim besleniyomudur ya cok katı bu diyet, kesme şeker bile yasak, 4 kaşık sebze yemeği yok 3 köfte kadar et falan bunlarla nasıl doyacak insan. ne sütlü tatlı ne bir dondurma herşey yasak.
ne o kocişin mesleği görünce ayıldınmı kız aranız nasıl düzeldimi??hımmmm şidi bu konuda konuya dalmak istiyorum arkidişler....neden???
şincik benim herif asansörcü efendime söyliiim..taşınma işine gelince çok eski değilse 400 kg ma kadar bile taşır ve kanepe bile taşırız biz bize laf yok neden biz asansörcüyüz ve sorun olsa masrafı biz karsılar yada sorunu hallederiz.birde esyayı asansöre sokarken asansörün aldığı darbeleride gözardı etmeyelım malum butonu kırılıyor tavanı çatlıyor falan.yanı senın masrafı diğer dairelerden cıkartmak zorunda değiliz diyor yönetici.yada bozuldukça eskime hızıda artıyor diyor.aslında bizim işimize gelir bizce sorun yok eskirse yenısını yaparız parasıyla değil mi?kaydirigubbakcemile3
asansörüde yönetici kapatmıştır yada kapıcıyı tembihemiştir makina dairesinden ya sigortaları attırmıstık çok basit açmak ama tabı onu açana kadar evine girersin o ayrı.senın yazdıklarını okudukça ohhhhhh dedim iyiyki eşim bu işte ya kendi gelir ya eleman gönderir sorunu çözer dedim.bu arada parasıyla diyorsun haklısın da para yiyen o kadar çoook yönetici varki zaten aidat ödemezler üstüne birde yerler.yok kömürden yok bilmem neden çıkarırlar.
kanal d ye bakın kızlar çatlaklardan bahsediyor.doğum çatlağı.
Bizimki de tam bir alem..göbeği benimkiyle yarıştırıyor..kaç kilo aldın? hmm ben şu kadar kilo aldım diye dalga geçiyor..eve girişte göbekleri tokuşturarak hoşgeldin yapıyoruz..
bir de koltuğa yatıp göbeğimi açıyorum, seviyorum konuşuyorum oğlumla, hemen o da açıyor seviyor karnını, canım oğlum felan yapıyor..adam tam fırlama yaa..kaydirigubbakcemile3..benimle beraber göbeğini yağlıyor..sanırım az biraz kıskanıyor bizimki..
2) Annem mümkünse etrafındaki herkesi yönetsin. Herkes ona bayılsın, herkes ondan fikir alsın. Hatta fikir almakla kalmayıp, "biz şimdi ne yapalım" diye ona sorsunlar. Onun söylediğinden bir adım dışarı çıkılmasın. Çöp alma saatlerini bile annem düzenlesin. Veya evdeki çöpü dışarı çıkarmadan önce anneme sorulsun, çöpü çıkarıyorum, uygun mudur, diye. Yeni bir çorap alınınca annemin haberi olsun. Nerden, kaça alındığı, ne maksatla alındığını falan (abartmıyorum) her şeyi bilsin o! Sen araştırmışsındır, okumuşsundur, duymuşsundur, ı ıhhh!!! O bilir, fazla sorgulamaya gerek yok. Burcu terazi. Denge insanıymış kaydirigubbakcemile3
Gypsy çok şeker olmuş saçların - kısa yakışmış çok ( hoş uzun halini bilmiyorum ) ama yazın daha kullanışlı olur senin için Güle güle kullan canım
Bizimki de tam bir alem..göbeği benimkiyle yarıştırıyor..kaç kilo aldın? hmm ben şu kadar kilo aldım diye dalga geçiyor..eve girişte göbekleri tokuşturarak hoşgeldin yapıyoruz..
bir de koltuğa yatıp göbeğimi açıyorum, seviyorum konuşuyorum oğlumla, hemen o da açıyor seviyor karnını, canım oğlum felan yapıyor..adam tam fırlama yaa..kaydirigubbakcemile3..benimle beraber göbeğini yağlıyor..sanırım az biraz kıskanıyor bizimki..
hani yok bişi açtım
sen hala uyuyosun galiba rüyandamı görüyon aceba mirmirmirmir
canım seni okadar iyi anlıyorum ki senin annen benim kayınpederimin dişi versiyonu.... sen ne söylersen söyle bir o kendi anladığını anlar ve kesinlikle değiştiremezsin, dünya onun etrafında dönsün, herşeyi o bilir, benim evimin işlerine bile karışır, herşeyime karışır.....allah kolaylık versin ama büyükler malesef atsan atılmıyor satsan satılmıyor.... benimde burcum terazidir ama annen gibi düşüncelerim yok bence annen kişiliğini burcunla kamufle etmek istiyor.... boşuna stres yapma sen ne yaparsan yap bu yaştan sonra değiştiremeyiz onları böyle gelmiş böyle gider onları kabullenmekten başka yapacak birşey yok sen doruğu üzme sakın bak sen streslisin oda etkileniyor annesi....burkoyla buluşunca birşeyin kalmaz laflamaya dalınca ne annen kalır aklında nede bir başkası.....akşamada eşin gelmiş olur onunla vakit geçirirsin annenin söyledikleri çıkmış olur aklından....
kız jenny sana benzedi saçlarım seninde kısacık baksana
sağolasun şeker bu arada muckkk
esracıım, anacıım kalktık herhalde çamaşırımızı astık falan filan ayıldık.
kocişimlede cok yruluyorum stresliyim diyor dedim bende sen hamilemisin yoksa..
bakıyor tuhaf tuhaf ne diyor bu cinsinden..
aramıza gelinceCADIARZUne desem kiii dün kukumu gördü daha parlak duruyor dedi:asigim:yanlış anlama anacııım duşa girdim de dedim gel de yıka bi işe yara ne bileyım göreceği aklıma gelmedi ben göremiyorum ya sulanmaya kalktı da gülme tuttu beni dedim oğlum yağızım korkma sakın yabancı değil baba dedim o baban tabi eşime tuhaf geldi bişi olmadı gene yırttım.yoksa bizde asker arkadaşıyız kaç zamandır.
aslında benimkiler çok kısaydı şöyle 1cm felan - ama şimdi az bişey uzadı kestirmedim hiç 5-6 aydır - asıl şuanki halinle birbirimize çok benzemişiz kaydirigubbakcemile5
delikafadulden
göster ama elletme misali
delikafadulden
şekerli kızlar diyete başladığınızda çok halsiz hissetiniz mi kendinizi? bebeğim besleniyomudur ya cok katı bu diyet, kesme şeker bile yasak, 4 kaşık sebze yemeği yok 3 köfte kadar et falan bunlarla nasıl doyacak insan. ne sütlü tatlı ne bir dondurma herşey yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?