2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nasılsa foto makina almışsın çeker koyarsın kendinide tmmmı
salımı geliyodu makinanız
sanki çamaşır makinası geliyo alkisalkisalkis

he bak şimdi ben soracağım sana şimdik foto falan dediniz de cahilim anacıım bu konuda resim ekliyorsunuz hani avatar plarak falan ben ekleyeyim dedim hani konusu geçti falan ama buyuk geliyor nasıl küçük yapacağım onları gerçi eşim resimleri yedeklememiş ve pc çökünce bütün resimler iptal olmus ama elimde olanlarla bi deneyeyim öğrenirim dedim ama yok beceremedim.nasıl yapcez ki.

Güliz bak
Şeker, şeker pancarının fabrikalarda işlenerek şeker kısmının ayrılmasıyla elde edilir. Buna göre pancar doğal besin olmasına karşın, şeker saf besindir. Şeker saf enerji kaynağı sayılır. Ancak şeker tek başına alındığında protein, vitaminler ve madenler olmadığından vücutta şekerden enerji oluşamaz. Bu nedenle şeker “boş kalori kaynağıdır”. Özellikle küçük çocuklara şekerli mamalar çok verildiğinde büyüme ve gelişme durur ve çocuk hastalanır. Bu hastalığa kuvaşiorkor “şeker bebeği” denmiştir.

nasılsa foto makina almışsın çeker koyarsın kendinide tmmmı
salımı geliyodu makinanız
sanki çamaşır makinası geliyo alkisalkisalkis

ay aldım şekerim :) hiç sorma ya evimizde her türlü gereksiz şey var ama fotoğraf makinası olay oldu ya alana kadar Çamaşır makinası ne kelime jip aldık sanki Salı gelir herhalde bugün kargoya verilmiş Bebeyim eşyalarının yanında kendimi de çekerim - bitane şişko patlıcan

yani kayınvalideyi duydumda kayınpederin karışanıda pek orjinal olur erkek adam karışırmıymış yaa ne kıl bi durum benim babamda karışır ama ayyy uyuz olurum sanane derim bazen tarışırız..

bizdede tam tersi kayınvalideyle bir olur kayınpederden saklı iş yaparız aldığımıza karışır yaptığımıza karışır herşeye karışır bebeğe bir sürü şey alıyoruz ona göstermeden saklı saklı eve götürüp saklıyoruz yoksa ona bile ne gerek var o kadar çok şey alınırmı vıdı vıdı amann söylemelek daha iyi ne yapayım laf söylesen olmuyor bu sefer hiç yoktan eşinle aran bozuluyor.... kendileri herşeyi bilen bir cins olduğu için yada öyle sandığı için bizde artık idare ediyoruz ne yapalım ben ok. öyle yaparız diyorum sonra kendi bildiğimi okuyorum yoksa bende onun gibi davransam iki güne papaz oluruz ya o gider evden yada ben büyük bir ihtimal giden ben olurum sanırım-tatlicadiarzu-

kızlar selam ben doktordan geldim 50 grlık şeker yüklemem yapıldı ama benim kafa çorba oldukafamçokkarıştı

durumu size anlatayım ilk önce aç karınla şekerimi ölçtüler 139 çıktı tabi ben şoktadelikafadulden laboratuardaki kadın dediki sana yükleme yapmaya gerek yok doktoruna git söyle zaten aç karınla bu kadar çıktıysa yüklemeden sonra fırlar dedi doktora gittim dedimki durum böyle doktor hemen diyetisyene yönlendiricem seni dedi fakat bide yükleme yapılsın ki bi görelim ne kadar fırlayacak dedi neyse ben yüklemeyi yaptırdım sonucunu aldım ne göreyim şeker düşmüş 123 :1shok: hemen doktorun yanına gittim dedim durum bu doktorda tabi şokta kesin dedi senin aç karınla bakılan şekeri yanlış gördüler dedi çünkü yükleme yapıldıktan sonra şekerin düşmesi imkansız dedi o yüzden 10 gün sonra bu defa 100 grlık yükleme yapılacak tekrardan offffff

gypsy o dedigin menuye benzer yaptım gecen gun simdi sebze yaptım kabak :)) makara bide kızartma yapıcam karnıbahar bugun boyle takılalaım yarın allah kerim

çok haklısın TAZE. benim de babam , ablamın eşini çok eleştirir ablama. yazık ablam da üzülür. ben de kızıyorum babama, diyorum "neden nalanın moralini bozuyorsun böle şeyler söyleyerek? ne yapsın? huylu huyyundan vazgeçmez. sen ne önerirsin? boşansın mı?" diyorum. çok kızıyorum. varsa annenin bir çözümü onurun tembelliği için onu söylesin. ne diye senin zaten farkında olduğun bir şeyi senin gözüne sokuyor ki... ayrıca da herkesin bir kusuru vardır. ya da olumsuz hareketlerin bir açıklaması bir hafifletici sebebi olabilir. örneğin onurun günde 4 saat yol gidiyor olması bence son derece geçerli bir sebep. seninle tşört değiştirmeye gelmek istememesi de en doğal hakkı bu durumda...
ayyy ben bile sinir oldum.

LALECE, ağrıların geçti mi? bebeğini güzelce gördün mü? doktorunu hastaneni belirledin mi?

evet canım, ben çok yaparım. çoğu güvenilirdir. sanal kart kullan zaten internetten alışveriş yaparken. ben amazon / strawberry / medhotels/ germanwings / expedia .... vs gibi siteleri çok kullanmışımdır. hiç problem yaşamadım bugüne kadar.

offf bugun hic yemek pişirme havamda deilim oysaki yemekte pişirmem gerek bi mutfaga gireyim bakayım neler cıkacak
bence menemen yap. bol soğanlı....

iyi de sadece kanepe, buzdolabı gibi büyük ve ağır parçaları yasaklasınlar. sansöre zarar verilirse de eşya taşıyan daireden masrafını karşılarlar. yani taşımacı şirketin yapacağı hatadan taşınan daire sorumlu olur. diğer insanları mağdur etmek de nerden çıkıyor anlamadım.

sizinkiler de bi alemmiş. benimki de benle yarışıyor ama nazlanma hususunda. benim nerem ağrıyorsa onun da orası benimkinden daha beter ağrıyor örneğin. benim midem bulanırken onunki de bulanıyordu... yani bana "ben daha çok rahatsızım, sen bana şevkat göster" demeye getiriyor hep. bi naz yapamadım adama....

aftabru+, fasulyeko, gelgit+, glzfb, gypsyesra+, jenny_sh, kacakkedi, keops35, milkshake, petrik+, telkirma+, zeytin2007 arkadaslar nasılsınız sohbete hosgeldiniz :)))

GYPSY oldumu seker istedigin gibi :)))

nasıl yani? ciddi misin sen? sen de hamilesin di mi? bravo o zmaan.... diyecek başka söz bulamıyorum. ben nefret ederim merdiven çıkmaktan...
.

evet malesef oyle.28 haftalik hamileyim.simdi yine inmek zorundayim seker tahlili sonuçlarimi almaya gidicem.insallah birsey çikmazda geçen gun uç saatlik test yaptim labaratuarda beklemekten öldum.aranizda bu testten yapan var mi?

Allah yardimcin olsun canim.ben çarsamba gunu yaptim uç saatlik testi oldum oldum dirildim beklemekten.simdi sonuçlari almaya gidiyorum.bakalim insallah temiz çikar.

Canım geçmiş olsun mu diim şimdi bilemedim ben - ama yüklemeden sonra düşük çıkmış çok enteresan - sen haftaya 100 lük yükleme yapılınca anca anlicaksın neyin ne olduğunu bence Ozaman akdar biraz dikkat et istersen şekerli yiyeceklere içeceklere - emin değilsin çünkü hangisi doğru - içini rahat tut - sakın stres yapma - biliyorum ki stresten de çıkıyo şekerin değerleri

aftabru+, fasulyeko, gelgit+, glzfb, gypsyesra+, jenny_sh, kacakkedi, keops35, milkshake, petrik+, telkirma+, zeytin2007 arkadaslar nasılsınız sohbete hosgeldiniz :)))

GYPSY oldumu seker istedigin gibi :)))

iyiyiz babycim ellerine sağlık bugünki menüyü hazırlamışsın... banada gelsene yardıma... benimde akşama misafirlerim gelecek tatlı yapmam gerek ama hiç canım istemiyor artık hazır birşey alıp şerbetle ıslarım artık ne yapımşakkıdı ben hamile ve çalışan hasta ve yorğun bir gadınımmmmkaydirigubbakcemile2

benimki pek bisey yapmıo buaralar bariz bi kıskanclıgı yok geceleri bebek yatırmadıgından beni oda yatamıo bide ben surekli onu itiorum gece rahat genis yatmak istiyorum dun gece oyle acıdımki kolumu gayriihtiyarı uzatmısım ona dogru uzerine yatıp yanıma sokulmus bi uyandımki dipdibeyiz cok duygulandım sonra hep sarıldım sanırım ona sefkat gostermemi ozluyo ama salondaki koltuga artık sıgmıyoruzki yanına uzanayım tv seyrederken yada azcık yere sıkısıorum darlanıorum ozamanda cozumu yok yani

petrik anladım canım şimdi daha iyi araştırıyorum bende, light kepekli ekmek yemeye başladım ama şekerli şeyler yemeye o kadar alışmışım ki ondan herhalde birden kesince cok halsiz kaldım. umarım düzelir yakın zamanda.

milkshake ozeline cok kolay serbetli tatlı tarifi atayımmı ben serbetli tatlı seven misafirim geldiginde yapıorum at dersen yazarım canım

ya off deli olucam 50 grama zor dayandım kan beynime sıçradı beklerken valla 100 grda kimbilir ne olurum

yerim ben seni ya..ama değişik bir terazi ha..böyle denişik bir tür.senin annenin burcu yok bence.nev-i şahsına münhasır.Allahtan sen sümsük olmamışsın böyle bir anneyle taze.maşallah sana.
seni de eşyadan saydılar dimek ki.yazzık sana
gözümün önüne yaüğalanma manzarası geldi de çok güldüm..benimki de kendinin göbeğini gösterip bak 7 aylık ikiz bizimkiler diyor biri sen de biri ben de.

piröföser deniz yıldızı seniiii

pervinnn bana da gönder.benimki bayılır şerbetli tatlılara yapayım ona.

ben 100 gr icin strese girmistim nasıl gecicek die ama bisekilde gecio kızlar stres yapmayın kitap alın yanınıza bide kan verdikten sonra kadın dogum servisinin onunde oturun gelen gidene bakarsınız kolay gecer ben oyle yapmıstım sadece kalca kemigim agrımıstı oturmadan bide sakın hastaneden uzaklasmayın cok hareket etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…