gypsy o dedigin menuye benzer yaptım gecen gun simdi sebze yaptım kabak :)) makara bide kızartma yapıcam karnıbahar bugun boyle takılalaım yarın allah kerim
ben 100 gr icin strese girmistim nasıl gecicek die ama bisekilde gecio kızlar stres yapmayın kitap alın yanınıza bide kan verdikten sonra kadın dogum servisinin onunde oturun gelen gidene bakarsınız kolay gecer ben oyle yapmıstım sadece kalca kemigim agrımıstı oturmadan bide sakın hastaneden uzaklasmayın cok hareket etmeyin
ben de fırında kabak mücver yapıcam bu akşam
kızlar yandım ben hani hep size fazla izin kullanamıcam diyordum ya ildeki arkadaş hacıya gidiyormuşsenağlama ne alaka diyeceksiniz o ilde tek görev yapıyor ben ilçede
ama ona birşey olduğunda otomatikman beni ile çekiyorlar işlerin ağırlığı orda olduğu için oranın mağdur olmasını istemiyorlarsenağlama ne yapıcam ben şimdi az izin kullanıcam artı birde hergün yol gidip gelicem allahım bana yardım et şimdi bu arkadaş 2 aydan aşağı gelmezsenağlama diyorum işe erken başlasam bile öğlen arası gider kızımı görürüm emziririm diyordum şimdi ile gidersem öyle bir şansımda olmayacak allahım bana yardım etsenağlamasenağlamasenağlama
kızlar selam ben doktordan geldim 50 grlık şeker yüklemem yapıldı ama benim kafa çorba oldukafamçokkarıştı
durumu size anlatayım ilk önce aç karınla şekerimi ölçtüler 139 çıktı tabi ben şoktadelikafadulden laboratuardaki kadın dediki sana yükleme yapmaya gerek yok doktoruna git söyle zaten aç karınla bu kadar çıktıysa yüklemeden sonra fırlar dedi doktora gittim dedimki durum böyle doktor hemen diyetisyene yönlendiricem seni dedi fakat bide yükleme yapılsın ki bi görelim ne kadar fırlayacak dedi neyse ben yüklemeyi yaptırdım sonucunu aldım ne göreyim şeker düşmüş 123 :1shok: hemen doktorun yanına gittim dedim durum bu doktorda tabi şokta kesin dedi senin aç karınla bakılan şekeri yanlış gördüler dedi çünkü yükleme yapıldıktan sonra şekerin düşmesi imkansız dedi o yüzden 10 gün sonra bu defa 100 grlık yükleme yapılacak tekrardan offffff
ya off deli olucam 50 grama zor dayandım kan beynime sıçradı beklerken valla 100 grda kimbilir ne olurum
petrik anladım canım şimdi daha iyi araştırıyorum bende, light kepekli ekmek yemeye başladım ama şekerli şeyler yemeye o kadar alışmışım ki ondan herhalde birden kesince cok halsiz kaldım. umarım düzelir yakın zamanda.
siz birliktemi oturyorsunuz??kendileri herşeyi bilen bir cins olduğu için yada öyle sandığı için bizde artık idare ediyoruz ne yapalım ben ok. öyle yaparız diyorum sonra kendi bildiğimi okuyorum yoksa bende onun gibi davransam iki güne papaz oluruz ya o gider evden yada ben büyük bir ihtimal giden ben olurum sanırım-tatlicadiarzu-
şimdi sende şeker çıkmışmı oluyo??durumu size anlatayım ilk önce aç karınla şekerimi ölçtüler 139 çıktı tabi ben şoktadelikafadulden laboratuardaki kadın dediki sana yükleme yapmaya gerek yok doktoruna git söyle zaten aç karınla bu kadar çıktıysa yüklemeden sonra fırlar dedi doktora gittim dedimki durum böyle doktor hemen diyetisyene yönlendiricem seni dedi fakat bide yükleme yapılsın ki bi görelim ne kadar fırlayacak dedi neyse ben yüklemeyi yaptırdım sonucunu aldım ne göreyim şeker düşmüş 123 :1shok: hemen doktorun yanına gittim dedim durum bu doktorda tabi şokta kesin dedi senin aç karınla bakılan şekeri yanlış gördüler dedi çünkü yükleme yapıldıktan sonra şekerin düşmesi imkansız dedi o yüzden 10 gün sonra bu defa 100 grlık yükleme yapılacak tekrardan offffff
süper oldu bebişimmm :lepi:aftabru+, fasulyeko, gelgit+, glzfb, gypsyesra+, jenny_sh, kacakkedi, keops35, milkshake, petrik+, telkirma+, zeytin2007 arkadaslar nasılsınız sohbete hosgeldiniz :)))
GYPSY oldumu seker istedigin gibi :)))
banadaaa at banadaaaamilkshake ozeline cok kolay serbetli tatlı tarifi atayımmı ben serbetli tatlı seven misafirim geldiginde yapıorum at dersen yazarım canım
olduuu başkaaa..tırsıyon dimee diyet verir diyee gitmemezlik olurmuymuş hiçç hee gidicen tabikiii :mymeka:valla ne yalan söliim hiç gidip tekrar 100 grmlık yüklemeyi yaptırasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?