2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben iki gun once yaptim valla çok zor geçiyor bence.yanima kitapta almistim ama kitap okuyacak hal kalmiyor ki insanda.aman allahim çok kotuydu.

ya o suyu içerken herşey güzel ama içip aradan şöle 10 dk falan geçtikten sonra kana karıştıktan sonra adamın kan beynine fırlıyor başım varya zonk zonk zonkladı

ya şu şeker testleri de bitse de artık sezeryanmı normal mı olacak konusmaları olsa.bundan başka test yok değil mi?siz konustukca ben acaba diyorum da yabancı da kalıyorum ne yorum yapabiliyorum ne birşey.ben hiçbişe yaptırmadım riskli de görmüyorum kendimi bu konuda tabı benim görmem önemli değil de yani ne vucudumda şişlik var ne bebğim aşırı kılolu sülaledede seker yok kımsede.ancak ansiyon konusunda riskliyım ve cıkıyor da zaten o konuda dikkat ediyorum bende tuuzlu yemıyorum.

limon gturun yanınızda o suyu icerken faydası oluyo bana hatta dr demistiki yanında yoksa temin edelim bana serum gibi biseyi acıp icirdiler bunlar midenizi bulandırmaz ama yinede limonla icin dediler 100 gr ic ic bitmio ama :))

ya off deli olucam 50 grama zor dayandım kan beynime sıçradı beklerken valla 100 grda kimbilir ne olurum

Maviş geçmi olsun bu 1 haftalık süre içinde nasıl besleneceğini söyledimi doktorun?
açlık 139 tokluk 123 gerçekten bi yalnışlık olmalı tutatsız rakamlar, umarım iyi çıkar hangi hastaneye gidiyorsun

sen tatlı sevdiginden böyle olurdur, alışmak zor ama benim diyet doyurucu Esrako nunda doyurucu posiyonlardan şikayet ettiğini duymadım
bak başka neler yazıyor
Şeker; un, yağ, ceviz, fıstık, kaymak gibi besinlerle karıştırılıp kalori değeri çok yüksek tatlılar yapılır. Şekerlemelerin esası da şekerdir. Tatlı ve şekerlemeler zevkle sevilerek yenir. Böylece kişi farkında olmadan harcadığından çok kalori alır ve şişmanlar. Şişmanlık bir çok hastalığa zemin hazırlar.
Şekerin zehir etkisi yapmaması için, dengeli ve yerinde kullanılması gerekir. Yediğimiz ekmek de sindirildiğinde şekere çevrilir. Bu nedenle, insanın şeker gereksinmesi yoktur. Tatlı tat arzumuzu doyurmak için enerji alımımızı artırmamak koşuluyla şekerden yapılan tatlılardan yiyebiliriz. Beden hareketi az olanlar, ağır tatlılardan sakınmalıdırlar. Bebekler, şekere alıştırılmamalıdırlar.

fırında mücveri ilk defa deneyeceğim arkadaştan tarifi aldım o da mardinli süper yemekler yapar tarifler her zaman on numaradır

Fırında Kabak Mücver

Malzemeler:
• 3 - 4 adet orta boy kabak
• 3 - 4 adet yeşil soğan
• 3 yumurta
• 1/2 demet maydanoz
• 1 + 1/4 su bardagi un
• 1/2 su bardagi sıvıyağ (ayçiçek)
• Tuz
• Karabiber
• 1/2 su bardağı beyaz peynir rendesi
• 1 paket kabartma tozu
Üzerine serpmek için:
• Çörekotu
Yapılışı:
• Fırınınızı 180 dereceye ayarlayın.
• Kabakların kabuklarını soyup rendeleyin ve sularını sıkıp bir kaba koyun.
• ınce doğranmış yeşil soğanları ve maydanozu ilave edin.
• Ardından sıvı yağ, yumurtalar, beyaz peynir rendesi, tuz, karabiber ve en son un ve kabartma tozunu ilave edip karıştırın.
• Yağlanmış borcama ya da kek kalıbına aktarıp üzerini düzeltin.
• Üzerine çörekotu serpiştirdikten sonra önceden ısıttığınız 180 dereceli fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 30-40 dakika pişirin.

karışıma dereotu da koymak gerekiyormuş bilginize

hadi yoğurt yiyelim.ben kaç zamandır yemiyorum.köy yoğurtu geldi bana ondan yicem de canım çekmiyor hiç.

mavis sakın ihmal etme ne olur ne olmaz bende oyle ayaklarım geri geri gitti ama mecburuz hersey bebis icin bide benim damarımı bulamadılar elimden aldılar kanı cok canım yandı damarlarım cok incedir o aparat 3 saat elimde kaldı wcye gitmek zorunda kaldım okadar sıvı alınca zor oldu ama aklıma bebis gelince hepsi geldi gecti benden kan alınırken yavrumda tekmeliodu nasıl dusunmem onu

Merhaba Arkadaşlar,
Buraya bir girdim mi geçmişi okumaktan yazamıyorum hiç malesef. Ama artık vazgeçtim okumaktan oku oku bitmiyo çünkü.
Ancak tesadüfen atlaya atlaya okuduklarımın içinde MAVıŞ moralini bozma, stres şekeri çok etkiliyor. 100'lük testten sonra düşünüürsün diyorum. ınşallah iyi çıkar.
GÜLıZ sende de şeker çıkmış. Kaç kalorilik diyet verdi. Hiç doymadığından bahsetmişsin. Heralde ilk önceleri öyle oluyor. Ben diyete başladığım ilk gün sanki aç kalmıştım ama 3 hafta diyet sonra tekrar test istedi.Testte sabah aç karnına, kahvaltıdan 1. saat ve 2. saat sonra (onlar yüksek çıktı) öğlen yemeğinden 1. saat ve 2. saat sonra 5 kez kan aldılar. Kollarım delik deşik oldu gene. Mahvoldum. Sonra gene diyete devam dedi. Benim öbür liste çok ayrıntılı değildi. Bişey yiyemiyordum. Diyetisyene gönderdi. BVu listeyi sevdim. Ama 2000 kalorilik liste. Bugün ilk günm yeni uyguluyorum. Ama sanki hep bişeyler yiyorum. Hiç acıkmadan öbür öğün geliyor.
Toplamda 12 porsiyon ekmek grubu, 6 porsiyon et grubu. 4 porsiyon süt grubu 2 porsiyon sebze grubu ve 5 porsiyon meyve grubu var. Veeee ben çok yemekten kendimi rahatsız hissettim. Hiç bu kadar çok şey yemezdim ben. Ne olacak bilemiyorum valla.

baby aldım caNIM.DENEYECEĞıM EN KISA SÜREDE.BıRı SICAK BıRı SOĞUK MU OLSUN.

petrik anacım şekerle ilgili ne kadar sert yazılar gönderiyorsun ben bile korktum yahu. cok gaddarsın.

DIDECIM evet benim onerim serbet soguk olsun tatlının hamuru sıcak yani sıcak sıcak fırından cıkarınca hemen serbeti dokunce cekio ondan hamuru yogurmadan serbeti yapıp sogumaya bırakmak en mantıklısı

birde yaglanmıs tepsiye konulması gerek o kurabiyelerin cunku altı yapısır yazmayı unutmusum

siz birliktemi oturyorsunuz??
şimdi sende şeker çıkmışmı oluyo??
aftabru+, fasulyeko, gelgit+, glzfb, gypsyesra+, jenny_sh, kacakkedi, keops35, milkshake, petrik+, telkirma+, zeytin2007 arkadaslar nasılsınız sohbete hosgeldiniz :)))

GYPSY oldumu seker istedigin gibi :)))
süper oldu bebişimmm :lepi:
milkshake ozeline cok kolay serbetli tatlı tarifi atayımmı ben serbetli tatlı seven misafirim geldiginde yapıorum at dersen yazarım canım
banadaaa at banadaaaa
valla ne yalan söliim hiç gidip tekrar 100 grmlık yüklemeyi yaptırasım yok
olduuu başkaaa..tırsıyon dimee diyet verir diyee gitmemezlik olurmuymuş hiçç hee gidicen tabikiii :mymeka:

bugünde kabak günü galibaa hee herkes kabakmı yapmış yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…