2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrim yine yok piyasada nerde bu hatun??

ben biras uyuycam kızlar ağırlık bastı üstüme görüşürük sonra

yok tatlım biz birlikte oturmuyoruz aynı apartmandayız ama yemekleri beraber yiyoruz sadece....malum kriz fena etkiledi birde bebeğin masrafları eşim kaç aydır maaş almıyor zaten haftada işten çıkartılıyor dolayısıyla en azından mutfak masrafından tasarruf etmiş oluyoruz....

petrikcim doktor bu 10 gün içinde yediklerine dikkat et dedi sadece ben bakırköy kadın doğum hastanesine gidiyom.
gypsycim seni beni bırak doktor bile anlamadı şeker varmı yokmu diye herkesin kafası karıştı muhtemelen aç karınla bakılana yanlış baktılar inan diyet verecek diye değil kız sırf o içtiğimiz su için içerken çok güzel limonda sıktılar içine limonata gibi ohh miss ama içtikten bi kaç dakka sonra kan beynime sıçradı valla gözlerim kapandı resmen bi ağırlık çöktü sorma

TEŞEKKÜRLER CANIM
evrim yine yok piyasada nerde bu hatun??

ben biras uyuycam kızlar ağırlık bastı üstüme görüşürük sonra

sen eksik kalsan olmaz di mi tariften..evrim gezmede galiba.

ben yavaş yavaş çıkıyorum arkadaşlar mesaim bitiyor.... evde bir dünya iş ve tatlı yapmak beni bekliyor.... yarın sabah erkenden yola çıkacağız dr. gidicez randevumuz var sabahın 9'unda:)))) kızımı çok özledim inşallah bende sizler gibi iyi haberlerle gelirim.... kendinize iyi bakın.... iyi tatiller.... pazartesi görüşürüz artık.... ozaman anlatırım ne nasıl olmuş kaç kilo olmuş gelişmelerden haberdar ederim.......

petrik anacım şekerle ilgili ne kadar sert yazılar gönderiyorsun ben bile korktum yahu. cok gaddarsın.

napayım Güliz üzülüyordu şeker yemeyince bebeği beslenemiyor sanmasın diye yazdım
vücudun şekere ihtiyacı yookk hepiniz öğrenin şakkıdı

ben de yarın 9.00da doktordayım..hadi bakalım ikimiz için de güzel bir gün olsun.

fasulyeko ben o tarifi yaptım bi kere hiç güzel olmadı ama belki ben becerememişimdir bi dene bakalım nasıl olcak yaz burayada sonucu........ benimde canım mücver çekti ya

KOLAY SEKERPARE

canlarım bu annemin verdigi tarif yapması cok kolay ama onemli olan serbet sıcakken ya tatlı soguk olcak yada tam tersi bence hamuru yapmadan once serbeti yapın o pişene kadar sogur sıcagın ustune dokersiniz

hamuru icin

1 adet oda sıcaklıgında margarin
alabildigine un
2 yumurta tekinin sarısını ayır en son yuzune surulecek
3 kasık toz seker
1 adet kabartma tozu

tum malzemeyi alabilgine unla yogur kulak memesi kıvamında olcak cok sert olmasın sonra istedigin gibi sekil ver elinle ister kurabiye gibi ister daha uzun
uzerine catalla bastır sekil cıksın uzerinede yumurta sarısı sur ortalama 30 dk 180 derecede pişir anlarsın piştigini zaten baka baka cok guzel kokuyo

serbeti icin : 3.5 su bardagı seker 3.5 subardagı suyu kaynat ocaktan almadan yarım limonun suyunuda kat azcık daha dursun 1 dk ya yakın ocaktan al

biri ılık biri soguk olmasın cekmio serbet ben gecen oyle yaptım ayarlayamadım zamanını tam cekmedi

opuldunuz canlarım

KIZLAR Bende yarın şeker ölçümüne gidicem.doktorum sadece aç gel dedi.bu açlık geceden mi başlıycak.bi de doktora gitmeden su bile içemez miyz ya bens abahları çok susarımm....heee kızlarr

BU ARADA ben bugün yani birazdan doğum iznine çıkıyorum.yani artık topikte de olmam evde netim yok.hepiniz çok şeker insanlarsınız.ALLAH hepimizin yavrularını sağ salim bize kavuştursun.ayrı ayrı hepinizi öppüyorum...hiçbirşey için üzülmeyelim.parçalarımızı da üzmeyelim....ALLAH a emanet ediyorum sizi ve yeğenleri..hoşçaklaın kızlar....:çok üzgünüm: :a015:

maviş dua ediyorum senin için yüksek çıkmasın, çok zor diyet aşerirken yiyememek. baybmom doğru söylüyor sık sık ayağa kalkıp dolaşma mümkünse sürekli oturmaya çalış, süre çok uzun sıkıcı ama aç karınla hareket etmek doğru değil tansiyonun düşebilir, dengeni kaybedebilirsin.

KIZLAR Bende yarın şeker ölçümüne gidicem.doktorum sadece aç gel dedi.bu açlık geceden mi başlıycak.bi de doktora gitmeden su bile içemez miyz ya bens abahları çok susarımm....heee kızlarr

gece normal yemegini ye suyunu ic yat sabahta kalk yuzunu yıka dr a git ama cantana tost vs cubuk yada yiyecek biseyler koy cıkısta yersin ben artık 2.yi verdikten sonra acıkmaya baslamıstım 3.verirvermez basladım tıkınmaya

JENNY herkes istemeyebilir die dusunmustum canım o sebepen

Canım sana msj yazdım gördün mü senin diyetin kaç kalorilik kaç porsiyon ekmek, et, süt, meyve var ?

KURNAZKEDı,
Hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar olur inşallah... ıyi izinler sana... Bebişlerimiz olduğunda gene görüşürüz inşallah canım...

PETRıK,
Doktor sizden bana yaptığı gibi açlık, tokluk 1. saat 2. saat ve yemek 1. saat 2.saat günde 5 kez damardan kan aldırıp test istemedi mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…