dikkat et şekerli suyu içtikten sonra otur bir yerde aç karnına başın döner, yanına okumak için kitap derdi vs. sıkıntıdan patliyor insanpetrikcim doktor bu 10 gün içinde yediklerine dikkat et dedi sadece ben bakırköy kadın doğum hastanesine gidiyom.
gypsycim seni beni bırak doktor bile anlamadı şeker varmı yokmu diye herkesin kafası karıştı muhtemelen aç karınla bakılana yanlış baktılar inan diyet verecek diye değil kız sırf o içtiğimiz su için içerken çok güzel limonda sıktılar içine limonata gibi ohh miss ama içtikten bi kaç dakka sonra kan beynime sıçradı valla gözlerim kapandı resmen bi ağırlık çöktü sorma
güzel haberlerle resimle gel Didomben de yarın 9.00da doktordayım..hadi bakalım ikimiz için de güzel bir gün olsun.
gerçekten ilginç olmuş. bence de 100lük mutlaka yaptır. inşallah yüklemeden sonra yapılan tahlilinin sonucu doğrudur.kızlar selam ben doktordan geldim 50 grlık şeker yüklemem yapıldı ama benim kafa çorba oldukafamçokkarıştı
durumu size anlatayım ilk önce aç karınla şekerimi ölçtüler 139 çıktı tabi ben şoktadelikafadulden laboratuardaki kadın dediki sana yükleme yapmaya gerek yok doktoruna git söyle zaten aç karınla bu kadar çıktıysa yüklemeden sonra fırlar dedi doktora gittim dedimki durum böyle doktor hemen diyetisyene yönlendiricem seni dedi fakat bide yükleme yapılsın ki bi görelim ne kadar fırlayacak dedi neyse ben yüklemeyi yaptırdım sonucunu aldım ne göreyim şeker düşmüş 123 :1shok: hemen doktorun yanına gittim dedim durum bu doktorda tabi şokta kesin dedi senin aç karınla bakılan şekeri yanlış gördüler dedi çünkü yükleme yapıldıktan sonra şekerin düşmesi imkansız dedi o yüzden 10 gün sonra bu defa 100 grlık yükleme yapılacak tekrardan offffff
ben de çok iyi vakit geçirmiştim 100lük yüklememde. acıbadem gerçekten konforlu bir hastane. eğitim odası vardı, orada dergi filan okumuş, internete girmiştim.ben 100 gr icin strese girmistim nasıl gecicek die ama bisekilde gecio kızlar stres yapmayın kitap alın yanınıza bide kan verdikten sonra kadın dogum servisinin onunde oturun gelen gidene bakarsınız kolay gecer ben oyle yapmıstım sadece kalca kemigim agrımıstı oturmadan bide sakın hastaneden uzaklasmayın cok hareket etmeyin
fırında mücveri ilk defa deneyeceğim arkadaştan tarifi aldım o da mardinli süper yemekler yapar tarifler her zaman on numaradır
Fırında Kabak Mücver
Malzemeler:
• 3 - 4 adet orta boy kabak
• 3 - 4 adet yeşil soğan
• 3 yumurta
• 1/2 demet maydanoz
• 1 + 1/4 su bardagi un
• 1/2 su bardagi sıvıyağ (ayçiçek)
• Tuz
• Karabiber
• 1/2 su bardağı beyaz peynir rendesi
• 1 paket kabartma tozu
Üzerine serpmek için:
• Çörekotu
Yapılışı:
• Fırınınızı 180 dereceye ayarlayın.
• Kabakların kabuklarını soyup rendeleyin ve sularını sıkıp bir kaba koyun.
• İnce doğranmış yeşil soğanları ve maydanozu ilave edin.
• Ardından sıvı yağ, yumurtalar, beyaz peynir rendesi, tuz, karabiber ve en son un ve kabartma tozunu ilave edip karıştırın.
• Yağlanmış borcama ya da kek kalıbına aktarıp üzerini düzeltin.
• Üzerine çörekotu serpiştirdikten sonra önceden ısıttığınız 180 dereceli fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 30-40 dakika pişirin.
karışıma dereotu da koymak gerekiyormuş bilginize
kacakkedi benimde 2000 kalorilik ama benim bünye tatlı yemeye cok alışmış sanırım birden halsiz düştüm o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam.
yaptı yapacanı işte boşversağolasın canım bu arada kaydirigubbakcemile5
olmaz kuzum bişi olmazzz sen merak etme düşüneceğin en son konu bu olsun hatta merak ettim kız dövmelerini nerende tam olarak süprizzzzz
ilkt hafta katı idi diyetim dondurma falan yoktu sonraki haftalada tek top dondurma bir meyvaya esdeger dedi ama bunu hergun yersen sekerin etkilenir dedi arada bir yanişekerli kızlar diyete başladığınızda çok halsiz hissetiniz mi kendinizi? bebeğim besleniyomudur ya cok katı bu diyet, kesme şeker bile yasak, 4 kaşık sebze yemeği yok 3 köfte kadar et falan bunlarla nasıl doyacak insan. ne sütlü tatlı ne bir dondurma herşey yasak.
ay nası yani ya sen dogum yapıyorsun oburk isi hacca gonul rahatlıgı ile nası gidyor anlamadım sibel ben ya sen isinden korkuyosun isten atılcam diye o korkmuyormu nasi is sizin sirketttkızlar yandım ben hani hep size fazla izin kullanamıcam diyordum ya ildeki arkadaş hacıya gidiyormuşsenağlama ne alaka diyeceksiniz o ilde tek görev yapıyor ben ilçede
ama ona birşey olduğunda otomatikman beni ile çekiyorlar işlerin ağırlığı orda olduğu için oranın mağdur olmasını istemiyorlarsenağlama ne yapıcam ben şimdi az izin kullanıcam artı birde hergün yol gidip gelicem allahım bana yardım et şimdi bu arkadaş 2 aydan aşağı gelmezsenağlama diyorum işe erken başlasam bile öğlen arası gider kızımı görürüm emziririm diyordum şimdi ile gidersem öyle bir şansımda olmayacak allahım bana yardım etsenağlamasenağlamasenağlama
kızlar selam ben doktordan geldim 50 grlık şeker yüklemem yapıldı ama benim kafa çorba oldukafamçokkarıştı
durumu size anlatayım ilk önce aç karınla şekerimi ölçtüler 139 çıktı tabi ben şoktadelikafadulden laboratuardaki kadın dediki sana yükleme yapmaya gerek yok doktoruna git söyle zaten aç karınla bu kadar çıktıysa yüklemeden sonra fırlar dedi doktora gittim dedimki durum böyle doktor hemen diyetisyene yönlendiricem seni dedi fakat bide yükleme yapılsın ki bi görelim ne kadar fırlayacak dedi neyse ben yüklemeyi yaptırdım sonucunu aldım ne göreyim şeker düşmüş 123 :1shok: hemen doktorun yanına gittim dedim durum bu doktorda tabi şokta kesin dedi senin aç karınla bakılan şekeri yanlış gördüler dedi çünkü yükleme yapıldıktan sonra şekerin düşmesi imkansız dedi o yüzden 10 gün sonra bu defa 100 grlık yükleme yapılacak tekrardan offffff
Merhaba Arkadaşlar,
Buraya bir girdim mi geçmişi okumaktan yazamıyorum hiç malesef. Ama artık vazgeçtim okumaktan oku oku bitmiyo çünkü.
Ancak tesadüfen atlaya atlaya okuduklarımın içinde MAVİŞ moralini bozma, stres şekeri çok etkiliyor. 100'lük testten sonra düşünüürsün diyorum. İnşallah iyi çıkar.
GÜLİZ sende de şeker çıkmış. Kaç kalorilik diyet verdi. Hiç doymadığından bahsetmişsin. Heralde ilk önceleri öyle oluyor. Ben diyete başladığım ilk gün sanki aç kalmıştım ama 3 hafta diyet sonra tekrar test istedi.Testte sabah aç karnına, kahvaltıdan 1. saat ve 2. saat sonra (onlar yüksek çıktı) öğlen yemeğinden 1. saat ve 2. saat sonra 5 kez kan aldılar. Kollarım delik deşik oldu gene. Mahvoldum. Sonra gene diyete devam dedi. Benim öbür liste çok ayrıntılı değildi. Bişey yiyemiyordum. Diyetisyene gönderdi. BVu listeyi sevdim. Ama 2000 kalorilik liste. Bugün ilk günm yeni uyguluyorum. Ama sanki hep bişeyler yiyorum. Hiç acıkmadan öbür öğün geliyor.
Toplamda 12 porsiyon ekmek grubu, 6 porsiyon et grubu. 4 porsiyon süt grubu 2 porsiyon sebze grubu ve 5 porsiyon meyve grubu var. Veeee ben çok yemekten kendimi rahatsız hissettim. Hiç bu kadar çok şey yemezdim ben. Ne olacak bilemiyorum valla.
KIZLAR Bende yarın şeker ölçümüne gidicem.doktorum sadece aç gel dedi.bu açlık geceden mi başlıycak.bi de doktora gitmeden su bile içemez miyz ya bens abahları çok susarımm....heee kızlarr
kızlar az önce herevelazım dan sipariş verdim ilk defa. hani şu vakumlu hurçlar var ya, onlardan alıyorum. yorganları ve battaniyeleri vakumlayıp koyacağım bazaya. yoksa dolaplarda yer kalmıyor valla, herşey üstüme üstüme gelmeye başladı.
PETRİK,
Doktor sizden bana yaptığı gibi açlık, tokluk 1. saat 2. saat ve yemek 1. saat 2.saat günde 5 kez damardan kan aldırıp test istemedi mi hiç?
hergünmü istedi senden hemde damardan çok ilginç , yoksa bir gün içinmi ? kim istedi bunu kadındoğumcumu diyetisyenmi yokda içhastalıkları uzmanı mı ?
bana ezcaneye ölçtür dedi düzenli
bende şeker ölçüm cihazı aldım, günde 6 kez ölçüyorum
sabah aç tok, öğle aç tok , akşam aç tok ölç dedi 1 haftalık ölçümleri gönderdim 1 hafta daha ölç dediler 27 mayısda gidicem kontorole bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?