2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar,
Bir de size merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum. Hastane çantası hazırlarken bazı yerlerde lohusa kilotundan bahsediyor. Yaaa onu almak şart mı acaba, normal kendi giydiğimiz iç çamaşırı yetmez mi, o nasıl bişi ki?

kacakkedi benimde 2000 kalorilik ama benim bünye tatlı yemeye cok alışmış sanırım birden halsiz düştüm o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam.

dikkat et şekerli suyu içtikten sonra otur bir yerde aç karnına başın döner, yanına okumak için kitap derdi vs. sıkıntıdan patliyor insan

ben de yarın 9.00da doktordayım..hadi bakalım ikimiz için de güzel bir gün olsun.
güzel haberlerle resimle gel Didom

gerçekten ilginç olmuş. bence de 100lük mutlaka yaptır. inşallah yüklemeden sonra yapılan tahlilinin sonucu doğrudur.

ben de çok iyi vakit geçirmiştim 100lük yüklememde. acıbadem gerçekten konforlu bir hastane. eğitim odası vardı, orada dergi filan okumuş, internete girmiştim.

valla hemen yapasım geldi. sen bi dene bakalım güzel olursa biz de yapalım.

kacakkedi benimde 2000 kalorilik ama benim bünye tatlı yemeye cok alışmış sanırım birden halsiz düştüm o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam.

Canım ben senin diyet listeni merak ettim. Eğer seni yormayacaksa bana burdan veya özelden diyet listeni yazabilir misin? Kaç kilosun, boyun kaç, hamilelikte kaç kilo aldın. Bunları soruyorum çünkü bu liste bana çok ağır geldi devamlı çok yemiş gibi hissediyorum kendimi. O da rahatsız ediyor. Belki zamanla alışırım bu tempoya bilemiyorum. O yüzden karşılaştırmak istedim.

Kızlaaarrr,
Nerdesiniiiiiiizzzz... Geçmişi okurken hızınıza yetişemiyorum. Biraz sohbet edeyim dedim şimdi de sayfalar hiç ilerlemiyor.
Herhalde herkes benim gibi geçmişi okuyor...

biri kolumda sıradan herkesin yaptırdıgı yerde kuslardan olusan kaplan yuzu gozleri yesil kaplanımın :) kaplan asıgı biriyimdir de o yuzden ama kedi sevmem ne enteresanım dimi kaplanlara olurum olurumm vahsi olmasa alıp içime sokasım gelir :))

oburude ters yondeki bacagımın dısında bilekte suslu gotik yazı karekteri ile E harfi.

ilkt hafta katı idi diyetim dondurma falan yoktu sonraki haftalada tek top dondurma bir meyvaya esdeger dedi ama bunu hergun yersen sekerin etkilenir dedi arada bir yani
diyet dondurmayada izin var arada bir

onun diinad ilk hafta ac gezdim acım deyip durdum sonra alıstım
birde ben kepekli urun yiyemiyorum kansızlıgım sinirda kepek demir emilimini azaltıyor çunku o yuzden çok çok doyurucu değil benim ekmekler
ama ac kalmıyorum 2 saatüte bir yedgim için iyiyim

ay nası yani ya sen dogum yapıyorsun oburk isi hacca gonul rahatlıgı ile nası gidyor anlamadım sibel ben ya sen isinden korkuyosun isten atılcam diye o korkmuyormu nasi is sizin sirkettt

haydaa bu da enteresan dilek yukleme yaptırmasan bile aclık a mutlaka baktır ya eczanede bakıyorlar bizim evde baktıgımız aletlerle onlar bile gercegi yansıtıyor epey yakın sonuç çıkıyor

benim diyet 1950 kalorilik canım benzer p orsiyonlar seninle

KIZLAR Bende yarın şeker ölçümüne gidicem.doktorum sadece aç gel dedi.bu açlık geceden mi başlıycak.bi de doktora gitmeden su bile içemez miyz ya bens abahları çok susarımm....heee kızlarr

çok iç me kana kana yani yarım bardak falan iç ama çok iç me sekeri pek çok sey etkiliyor çunuk

TAZEcim, ben geçmiş sayfaları artık pek okuyamadan muhabbete dahil oluyorum ya, bazen benim için yazılmış güzel şeyleri de kaçırabiliyorum. az önce mesela senin çok güzel iltifatlarını okudum benim için. çok teşekkür ederim canım. senin gibi hoş bir hatundan bunları duymak çok keyifli. ben de boya işini ciddi ciddi düşünmeye başladım. doktoruma sorup amonyaksız boya ile boyamayı düşünüyorum. yoksa parlamıyor çok mat saçlarım. zaten kıvırcık saç düze göre mattır, bir de üstüne kuruluk ve bakımsızlık binince hepten kötü görünmeye başladılar.

slm kızlar,kahvaltıya arkadaslar gelmıstı anca gittiler bi merahaba dıyım deıdm.neyse gecmıs cok uzun degılse şölee bi göz gezdireyim bareeee

kızlar az önce herevelazım dan sipariş verdim ilk defa. hani şu vakumlu hurçlar var ya, onlardan alıyorum. yorganları ve battaniyeleri vakumlayıp koyacağım bazaya. yoksa dolaplarda yer kalmıyor valla, herşey üstüme üstüme gelmeye başladı.

Onlar çok iyi. Ben de ilk defa bu sene aldım, denedim. bebişin odası için, yoksa bir sürü yer kaplıyordu koyduklarım, onlarla ancak boşalttım odayı. Memnun kalırsın sanırım.

PETRİK,
Doktor sizden bana yaptığı gibi açlık, tokluk 1. saat 2. saat ve yemek 1. saat 2.saat günde 5 kez damardan kan aldırıp test istemedi mi hiç?

hergünmü istedi senden hemde damardan çok ilginç , yoksa bir gün içinmi ? kim istedi bunu kadındoğumcumu diyetisyenmi yokda içhastalıkları uzmanı mı ?

bana ezcaneye ölçtür dedi düzenli
bende şeker ölçüm cihazı aldım, günde 6 kez ölçüyorum
sabah aç tok, öğle aç tok , akşam aç tok ölç dedi 1 haftalık ölçümleri gönderdim 1 hafta daha ölç dediler 27 mayısda gidicem kontorole bakalım ne dicek

neyse ben gecmısı okumaktan vasgectım hatunlar,30 sayfa olmus heeçç okumaya halım yok,şu resımlerı cicilere eklemeyı denıyım bı bakıyım.tabı önce pcye yüklemem lazım.neyse bişeler yiyim gelıyom birassdan bebişim acıktı tekmelıyo

kahvaltıya gelen arkadaşların az daha otursalarmış da akşam yemeğini de beraber yeseymişissiniz be MıNıĞıM. yoksa senin kahvaltı dediğin 12 de başlayan cinsinden miydi?

ESRAKO,
Yok canım yaaa. Önceki yazdığım listem seninkiyle uyumluydu ama ben ona pek uyamadım, çok fazla kurubaklagil vardı, bana dokunduğu için yiyemedim, neyle değişim yapacağımı da bilemedim. Sonra 3 haftada tekrar test yaptı günde 5 kez kan alarak. Ve diyetisyene gönderdi.
Yeni listemde 12 porsiyon ekmek var, sende 7 porsiyon ekmek.
6 porsiyon et grubu var, sende 8 porsiyon et grubu var (peynir de et grubuna giriyormuş çünkü)
2 porsiyon sebze var sende 3 porsiyon.
5 porsiyon meyve var sende 4 porsiyon.

Ama ekmek grubu çok fazla olduğundan ve daha acıkmadan öbür öğünün saati geldiğinden çok yemiş gibi hissediyorum kendimi. Ben normalde bu kadar çok şey yemezdim. Yemek yemekten rahatsız oluyorum resmen. Ekmek grubu çok fazla geliyor. ıçecek olarak da sadece süt, ayran ve su var. ınsanın canı sulu şeyler, değişik içecekler istiyor. Yoksa hep yemek çok ağır geliyor.

3 hafta diyet uygula sonra test yaptır gel dedi. Ben de yaptırıp gittim ve diyetisyene gönderdi. Daha bugün yeni başladım yeni diyete. Endokrin uzmanı istedi canım.

KAÇAKKEDı, adanada yaşıyorsunuz di mi? benim ailem de adanada yaşıyor. adanada evler genelde çok geniştir istanbuldakilere göre. yine de orada da yer sıkıntısı çekilebiliyor demek ki. iyi çok sevindim mennun kalmana. inşallah ben de mennun kalırım.

Kızlar yaaa,
Lohusa kiloduyla ilgili bişi sormuştum kimse cevaplamadı. Hastane çantasına konması gerekenler içinde okumuştum ama biz kendi iç çamaşırlarımızdan alsak yetmez mi acaba. O nasıl bişi, illa gerekli mi, mutlaka almak lazım mı, kendi iç çamaşırımız yetmiyor mu?
Help lütfen!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…