2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çok kullanışlı onlar iyi yaptın, bende kullanıyorum dikkat et çok doldurma patliyor (yanlardan açılıyor yani)

ben ve Esrako diyet listemizi yazmıştık, geçmişe bak görürsün

kahvaltıya gelen arkadaşların az daha otursalarmış da akşam yemeğini de beraber yeseymişissiniz be MİNİĞİM. yoksa senin kahvaltı dediğin 12 de başlayan cinsinden miydi?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet nazancım 12de baslayan cinsten.11.5 gıbı geldı 2 arkadas zaten beraber hazırladık,ben hamileyim die yormadılar yane benı :)) yedık içtik oturduk yenı gittiler.

kaçakkedi yazdım canım özeline, bir de 12 dilim ekmek yazıyor ya hepsini yemek zorunda değiliz dimi ? sen yazınca öyle anladım şimdi ben, hiç aram yoktur hayatta yiyemem ben.

Evet canım Adana'da yaşıyorum. Ailenin yanına geldiğinde görüşelim inşallah...
Benim de yeğenim ve teyzemler İstanbul'dalar. Doğru söylüyorsun Adana'daki evler İstanbul'dakilerden çok daha geniş, ama insan ne kadar geniş olursa o kadar dağılıyor herhalde canım :)

Bu arada ben de hala saçımı boyatmadım. Ama Haziran başında artık boyatmayı düşünüyorum. Doğumda boyalı olsun istiyorum. Ben daha 4. ayda doktora sormuştum bitki özlü boyalarla boyatabilirsin demişti. Ama devamlı ev de dinlenmek zorunda olduğum için, zaten dışarı da çok çıkmıyorum diye bugüne kadar boyatmadım. Çıktığımda da bandanalarla idare ediyordum.
Kuaförüme sordum. TİERRA DİYE BİTKİ ÖZLÜ Bİ BOYA VAR. Amonyaksızmış. Onunla boyatmayı düşünüyorum.

Ayrıca EVRİŞ de Lorealin amonyaksız boyası var marketlerde. Onunla kendisi boyamıştı. Bilgin olsun canım...

Bu arada benim mesleğimi sormuşrun, geçmişte okudunmu bilmiyorum ama ben 10 sene bankacılıktan sonra kendi mesleğim olan ziraat mühendisliğine geçtim. Sağlık şartlarımdan dolayı. Banka çok yoğun ve yorucuydu bilirsin. Ama hala bankayı çok severim. Ve kendimi bankacı addederim. ::)

3 hafta diyet uygula sonra test yaptır gel dedi. Ben de yaptırıp gittim ve diyetisyene gönderdi. Daha bugün yeni başladım yeni diyete. Endokrin uzmanı istedi canım.
hıh o işte tam uzmanı Endokrin adı aklıma gelmedi yazarken
ee o istediyse normal, bende çarşamba günü Endokrin uzmanına görünücem ,ama muanesi çok pahalı 200 tl miş başka hastanede bulmam lazım

ilk önce boya konusunda camları açarsan çok kokmuyo ama çokta boyanan ortamda olma temizliğe ben apartmandaki görevlinin eşini alıyorum eger sizde de varsa görevli ona sorabilirsin temizlik şirketleri çok fiyat çeker yada çevrende konu komşuya sorabilirsin...sanada kolay gelsin ne kadar elini sürmem desende olmuyo aman kendini yorma derim canım..

eeeee sonra ne oldu ben kapısına dayanırdım valla o kadar kat hamile kadın nassı çıksın ayıp yaniii....
geçmiş olsun canım umarım 100 lükte sorun olmaz ki diyelim oldu çözümsüz değil biraz diet düzelir...
canım sana hayırlı izinler ve doğumlar dilerim belki fırsatın oldukça girersin arada sırada kendine iyi bak.....

canım onu almak şart değil sadece rahat bir kilot amaamecburi bişey değil...

çok kullanışlı onlar iyi yaptın, bende kullanıyorum dikkat et çok doldurma patliyor (yanlardan açılıyor yani)

ben ve Esrako diyet listemizi yazmıştık, geçmişe bak görürsün

Sizin listenizi görmüştüm önceden ve benim yeni listemle karşılaştırmak için dün gece bütün gece boyunca senin diyet listeni aradım durdum geçmiş sayfalarda PETRİK. Beynim döndü ama buldum sonunda. Sonra da çok uykum geldi alıp kopyaladım sonra bakarım diye ve uyudum malesef. Çok geç olmuştu.

kaçakkedi yazdım canım özeline, bir de 12 dilim ekmek yazıyor ya hepsini yemek zorunda değiliz dimi ? sen yazınca öyle anladım şimdi ben, hiç aram yoktur hayatta yiyemem ben.

Canım GÜLİZciğim. Ben o testi yaptırıp götürdüğümde açlık iyiydi. Tokluk sabak kahvaltısı 1. saat 157, 2.saat 126 çıktı (Yani yüksek) Öğlen yemeği 1. saat 92 2. saat 83 çıktı iyi.

Ama doktor son üç ayda bebeğin şekerden çok etkilendiğini dolayısıyla diyete harfi harfine uymam gerektiğini, doğumdan sonra istediğin şeyi istediğin kadar yiyebileceğimi söyledi.
Ben de korkumdan bu gün ilk gün sayılır yeni listeye harfiyen uymaya çalışıyorum. Ama ben günde 1 dilim ekmeği bile zor yerken şimdi 12 porsiyon ekmek yemeye çalışınca hem de kepek çok zor geldi. Tokum Tokum Tokum Ama zorla yiyorum.

Ayrıca diyetisyen biz öğünlerin kalorilerini ona göre bölüp ayarlıyoruz. O öğünden öbürüne fazla bir değişiklik yapmamaya çalış dedi.

kacakkedi çözdüm şimdi olayı ben :)))
48 kilo ile her istediğini yemeye alışmış bir bünye olarak diyet listesini çözmem epey zaman almış oldu :) 12 ince dilim ekmek yiyemiyosam ekmek değiişimi varmış yanında :) salak ben fazla ekmek tüketmiyeyim zararı olur diye düşünmüştüm. çözdüm sayende olayı bu hatun nasıl doyuyo 3-4 kaşık yemekle diye düşünmeye başlamıştım senin için :)

KAÇAKKEDı, ben adanaya senede iki kere filan geliyorum. ama genelde hemen yazlığa geçiyoruz. adanada en fazla 2-3 gün kalıyoruz. mesela 27 ağustos 13 eylül arası da yazlıkta olacağız. bebek bir ayını doldurmuş olur diye tahmin ediyorum. yani kısmetse kızımla geliyorum. birkaç gün adanada kalırız yazlığa geçmeden önce. o zaman görüşürüz seninle de... bebeklerle dolaşmak ve sohbet etmek ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama en azından bi deneriz.

petrik bizim evde de var şeker ölçme aleti senin yaptığın gibi bende yapsam mı günde 6 kez baksam iyi olur dimi? hem 10 gün sonra doktora gittiğimde onu da gösteririm belki faydası olur.. adam hastaneye yatırıcaz diyo ama evde hergün kontrol et demek aklına gelmiyo, nasıl iştir anlamadım

Ben de senin gibi yapıyordum önceden ekmek fazla tüketmiyordum. Ekmek yerine galeta vardı onu da tüketmiyordum bebeğe bi vitamin değeri vs. yok diye. Ama diyetisyen biz listeyi ona göre ayarlıyoruz. Bir dilim ekmek yemezsen yerine mutlaka değişim listesinden başka bişi ye ama mutlaka ye eksiltme o öğünün kalorisini dedi. Ben de korkumdan yemeye çalışıyorum ve tıkabasa doyuyorum. :))
Şimdi senin listeni inceleyeceğim canım bakalım ne kadar benziyor. Bir fikir verir en azından.
Ama en çok sevindiğim nokta değişim listesinde 1 ince dilim ekmek yerine 1 çay bardağı leblebi var ve ben leblebiyi çok severim. Hiçbişi bulamazsam leblebi yiyorum. Ama o da yemekten hemen sonra tok karnına görev gibi oluyor. Zevk alamıyorsun. Yani şöyle saatini kendim ayarlayabilsem. Ama saatlerine çok dikkat et dedi.

Herşey bebişimiz için ne yapalım, sağlıklı doğsunlar da inşallah...

(kilonu ve boyunu ve kaç kilo aldığını sormuştum, unuttun galiba)

Canım bencebu gelişinde buluşmamız biraz zor sanırım. Benim yeğenimin bebeği oldu geçen Haziran da ne dışarı çıkabildiler, ne yazlığa gelebildiler. Ben de öyle olur diye düşünüyorum. Çünkü burası bildiğin üzere yazın çok sıcak olur.

Zaten sen nasıl cesaret edip 1 ay sonra yolculuk yapmayı düşünüyorsun ona da şaşırdım. Sizin yazlık nerde merak ettim Adanalıların çoğu yazlığa çıkar zaten adanada kimse kalmaz. Mersindedir mutlaka. Adı ne hangi site.

neyse kuzular,ben sonra tekrar ugrarım,azcık hafıza kartıyla ugrastım ama bı türlü okumadı pcnin kasası.artık aksam koçiş gelınce ona yaptırrıım sonra eklerım bebişimin cicileri.öpüyorum hepiniziii

ANGELEYES,
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. Ben de merak ediyordum o nedir mutlaka almak gerekli mi diye.

Tesekkur ederım Angelim...

Ahahah laflara bak.. hangısıne cvp verecegımı sasırdım.. hayatım o camasırların numaralı hallerı var.. en son zamana gore bakmak gerekıoo.. ben aliimm, sana yorum yaparımm bu konuda.

Eger senı az cok tanımıssam.. sen pısırık bı damat ıstemessın bence kaydirigubbakcemile3

Kulot konusundakı dusuncelerın ıcın de tesekkur ederım kuzu..

İki gundur o terlık meselesıne bakınıyorum desem yalan olmas.. du bakalım ne bulucam..

Parmak arası ben de gıyemem hastane de sımdı.. en ıyısı duzgun bısı almak.

canım markasına inan bakmadım.penyesini çok beğe ndim tiril tirildi aldım.pek güzel birşey bulamıyorum buralarda.sade bir şey.alt üst takım üstü kısakollu bir de sabahlığı var.74 tlye aldım.

Çok pahalı almıssın Ddıo.. biliorum ki orada fazla sansın yok.

Maşallah Kuzey e : ) yüzü yerine pipi göstermiş kaydirigubbakcemile3 yirim ben onu

Saol tizesi.. yaf gostermedı yuzunu işte essekk... :)) varsa yoksa pipi goruyoruss..

Aslında haftasına gore 100 gr fazla Nazanım.. elımden gelenı yapıyorum valla.. yüzünü görmeyi cok ıstedım.. o yuzden haftaya bır daha gıdecegız :))

çoğu zaman düşüncelerime tercüman oluyosun, biliyormusun....

O zaman ne mutlu bana...

hayırlı cumalar...

evrim maşallah oğlumuza, iyi beslemişsin tebrik ederim.....

Sana da hayırlı cumalar kuzu.. tesekkur ederım tizesi...

Yavrum.. bu sıkıntını doktoruna aksettırsene.. en azından ıcın rahatlar.

ahandaa saçımmmmm fönlüyken tam belime geliyodu artık böleee koca suratım ortaya çıktııı pehhhh
kafamı dahada bozarsa biras daha kestiricem

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Sen nıe sinir anıyla bole bısı yaptın bakiimm.. birisine kızmıssın.. yapmıssın.. hoş gayet gusel olmus ama.. bole sinirlenerek kendine zarar verırsın.. kımseye bı mok olmaz.

Bi gün de olaysız gecır be kadın şu gününü :)))

Sefa ıcın bole ılerı gerı konusma.. yolarım seni gelip naniknanik

Ne demek kuzumm benım.. senı nası atlarıs, unuturus, imkanı var mı???

evrim yine yok piyasada nerde bu hatun??

ben biras uyuycam kızlar ağırlık bastı üstüme görüşürük sonra

Hatun bugun arkadaslarına gıttı-geldı kuzum.. seviyorum seni.

picamada da kazık yemişim anlaşıldı.inanın bayadır arıyorum yok birşey.bu da aman aman bir şey değil.rahat sade bir şey işte.çoğu yerde 80-90 arasıydı bunu bulunca atladım.başka almam zaten.bir taneyle giderim yanıma bir de evden koyarım yedek bir şeyler.

Ya kadın ozele mesaj attım.. bı baksana yaf!!

ben kaçtım kızlar benim minikler acıktı yemek zamanımız geldi bugün benim kociş geç geliyo duruma göre belki ilerleyen saatlerde tekrar girerim herkese iyi akşamlar .....

herkese merhabaaaa,geçmişi okumaya başladım çok yoruldum:)))mecburen atlaya atlaya gittim.

EVRıŞ'cim yine cok güzel bilgiler vermişsin.yalnız bu yeni dünya bizim malta eriği dedigimiz meyva dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…