çok kullanışlı onlar iyi yaptın, bende kullanıyorum dikkat et çok doldurma patliyor (yanlardan açılıyor yani)kızlar az önce herevelazım dan sipariş verdim ilk defa. hani şu vakumlu hurçlar var ya, onlardan alıyorum. yorganları ve battaniyeleri vakumlayıp koyacağım bazaya. yoksa dolaplarda yer kalmıyor valla, herşey üstüme üstüme gelmeye başladı.
Canım ben senin diyet listeni merak ettim. Eğer seni yormayacaksa bana burdan veya özelden diyet listeni yazabilir misin? Kaç kilosun, boyun kaç, hamilelikte kaç kilo aldın. Bunları soruyorum çünkü bu liste bana çok ağır geldi devamlı çok yemiş gibi hissediyorum kendimi. O da rahatsız ediyor. Belki zamanla alışırım bu tempoya bilemiyorum. O yüzden karşılaştırmak istedim.
kahvaltıya gelen arkadaşların az daha otursalarmış da akşam yemeğini de beraber yeseymişissiniz be MİNİĞİM. yoksa senin kahvaltı dediğin 12 de başlayan cinsinden miydi?
KAÇAKKEDİ, adanada yaşıyorsunuz di mi? benim ailem de adanada yaşıyor. adanada evler genelde çok geniştir istanbuldakilere göre. yine de orada da yer sıkıntısı çekilebiliyor demek ki. iyi çok sevindim mennun kalmana. inşallah ben de mennun kalırım.
hıh o işte tam uzmanı Endokrin adı aklıma gelmedi yazarken3 hafta diyet uygula sonra test yaptır gel dedi. Ben de yaptırıp gittim ve diyetisyene gönderdi. Daha bugün yeni başladım yeni diyete. Endokrin uzmanı istedi canım.
ilk önce boya konusunda camları açarsan çok kokmuyo ama çokta boyanan ortamda olma temizliğe ben apartmandaki görevlinin eşini alıyorum eger sizde de varsa görevli ona sorabilirsin temizlik şirketleri çok fiyat çeker yada çevrende konu komşuya sorabilirsin...sanada kolay gelsin ne kadar elini sürmem desende olmuyo aman kendini yorma derim canım..Evine yardımcı gelenler, nerden buldunuz yardımcıyı 3 haftadır arıyorum bulamıyorum, temizlk firmaları 250 tl diyorlar yuuh yani, ne zormuş temizlikçi kadın bulmak boyadan sonra nasıl temizlicem ben evi ? of nerelere gidem nasıl edem -tatlicadiarzu-
ahandaa saçımmmmm fönlüyken tam belime geliyodu artık böleee koca suratım ortaya çıktııı pehhhh
kafamı dahada bozarsa biras daha kestiricem
kız kocaya kızılıp saç kesilirmi alemm neyse yapmışın zaten artık ama yakışmış önümüz yaz sıcak rahat olur nasılsa kökü sende güle güle kullan....
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
eeeee sonra ne oldu ben kapısına dayanırdım valla o kadar kat hamile kadın nassı çıksın ayıp yaniii....Esraaa.... Hemen fotonu koyuyosun hemennnn... Güle güle kullan canım.
Dersim bugün saat 11 de bitti kızlar. Eve doğru yola çıktım, bir baktım, birileri taşınıyor diye asansörü kapatmışlar. Ne görevli var ortada, ne yönetici... ve ben 7. katta oturuyorum.Yöneticinin ziline bastım. O da 8. katta, üstümde oturuyor. Aşağı baktı, dedim "asansörü açın da ben çıkayım, gene kapatın. Ben bu halimle 7 kat çıkamam" anahtar bende değil diyor, aşağıdaki insanlar da asansörü yönetici kapattı diyor.
Tabii hatunun totosu yemiyor, 8 katı çıkmaya (aşağıdan kilitlendiği için). Dedim ki "sen yöneticisin, bana çözüm üret!" ben yönetici değilim, bu iş bana kaldı da ıvır zıvır... En sonunda aşağıdan elimi savurdum şöyle bir "ben de senin...." dedim kadına. Tabii iş bu aşamaya gelene kadar olanları bilmiyorsunuz...
geçmiş olsun canım umarım 100 lükte sorun olmaz ki diyelim oldu çözümsüz değil biraz diet düzelir...kızlar selam ben doktordan geldim 50 grlık şeker yüklemem yapıldı ama benim kafa çorba oldukafamçokkarıştı
durumu size anlatayım ilk önce aç karınla şekerimi ölçtüler 139 çıktı tabi ben şoktadelikafadulden laboratuardaki kadın dediki sana yükleme yapmaya gerek yok doktoruna git söyle zaten aç karınla bu kadar çıktıysa yüklemeden sonra fırlar dedi doktora gittim dedimki durum böyle doktor hemen diyetisyene yönlendiricem seni dedi fakat bide yükleme yapılsın ki bi görelim ne kadar fırlayacak dedi neyse ben yüklemeyi yaptırdım sonucunu aldım ne göreyim şeker düşmüş 123 :1shok: hemen doktorun yanına gittim dedim durum bu doktorda tabi şokta kesin dedi senin aç karınla bakılan şekeri yanlış gördüler dedi çünkü yükleme yapıldıktan sonra şekerin düşmesi imkansız dedi o yüzden 10 gün sonra bu defa 100 grlık yükleme yapılacak tekrardan offffff
canım sana hayırlı izinler ve doğumlar dilerim belki fırsatın oldukça girersin arada sırada kendine iyi bak.....BU ARADA ben bugün yani birazdan doğum iznine çıkıyorum.yani artık topikte de olmam evde netim yok.hepiniz çok şeker insanlarsınız.ALLAH hepimizin yavrularını sağ salim bize kavuştursun.ayrı ayrı hepinizi öppüyorum...hiçbirşey için üzülmeyelim.parçalarımızı da üzmeyelim....ALLAH a emanet ediyorum sizi ve yeğenleri..hoşçaklaın kızlar....:çok üzgünüm: :a015:
Kızlar yaaa,
Lohusa kiloduyla ilgili bişi sormuştum kimse cevaplamadı. Hastane çantasına konması gerekenler içinde okumuştum ama biz kendi iç çamaşırlarımızdan alsak yetmez mi acaba. O nasıl bişi, illa gerekli mi, mutlaka almak lazım mı, kendi iç çamaşırımız yetmiyor mu?
Help lütfen!...
çok kullanışlı onlar iyi yaptın, bende kullanıyorum dikkat et çok doldurma patliyor (yanlardan açılıyor yani)
ben ve Esrako diyet listemizi yazmıştık, geçmişe bak görürsün
kaçakkedi yazdım canım özeline, bir de 12 dilim ekmek yazıyor ya hepsini yemek zorunda değiliz dimi ? sen yazınca öyle anladım şimdi ben, hiç aram yoktur hayatta yiyemem ben.
kacakkedi çözdüm şimdi olayı ben :)))
48 kilo ile her istediğini yemeye alışmış bir bünye olarak diyet listesini çözmem epey zaman almış oldu :) 12 ince dilim ekmek yiyemiyosam ekmek değiişimi varmış yanında :) salak ben fazla ekmek tüketmiyeyim zararı olur diye düşünmüştüm. çözdüm sayende olayı bu hatun nasıl doyuyo 3-4 kaşık yemekle diye düşünmeye başlamıştım senin için :)
KAÇAKKEDİ, ben adanaya senede iki kere filan geliyorum. ama genelde hemen yazlığa geçiyoruz. adanada en fazla 2-3 gün kalıyoruz. mesela 27 ağustos 13 eylül arası da yazlıkta olacağız. bebek bir ayını doldurmuş olur diye tahmin ediyorum. yani kısmetse kızımla geliyorum. birkaç gün adanada kalırız yazlığa geçmeden önce. o zaman görüşürüz seninle de... bebeklerle dolaşmak ve sohbet etmek ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama en azından bi deneriz.
bence 2 paket al derim kanaman çok olursa yetmeyebiliyo eger yetersede evedede kullanırsın ziyan olmaz kullan at zaten bir süre kilot giyme şansımız olmuyo o çok ince rahat oluyo bide ilk gün büyük bez koyuyolar kayma ihtimalinde kilot batabiliyo
şu arkadaşını göndersene yavrum bana da..yani benim öyle uzak ki yerim uzakları aşıyor durumuna geldi.dün benim kayınpeder de diyorki sakın yalnız kalmasın son anda ararsa da geliriz.kaynana da doğumda orada olmayı çok isterim diyor..ama ben istemiyorum kimseyi..amozon ormanlarında yabanileştim galiba.
ne zamandır söyleyeceğim burada yalaklık olmasın diye söylemiyorum.geçen gün senin albümündeki fotoğraflara bakıyordum.çok yakın bir kız arkadaşım var demiştimya o gördü..aaa ne güzel kadın o dedi..ben de evet ben de çok beğeniyorum dedim..yani canım sen de çok güzelsin verebilirsin poz heryerlere.
evde başka birileri bu da bana ters..ciğerimin köşesi olsun pek hazzettiğim bir durum değil.
evriş ya ben de eşim bana topluluk içinde adımla seslendi mi buz kesiyorum resmen.kızdığı zaman adımı ve kızlık soyadımı birlikte söyler.kızımızı da nevoş nevoş diye seviyor..işyerinde de adımı söyleyemiyor arada canım falan diyor.ama başkanım der hep ben onun üstüyüm işyerinde.bir de işyerinde herkes erkek böyle o bana başkanım diyince tuhaf karşılıyorlar.kadınları 2. sınıf görmeye alışmışlar ya.Ama benim balım hiç takmaz öyle şeyleri..böyle tüm kompleksleri alınmış bir tiptir.hayranım ona ben
ben de ben de alıcam.çok iyi fikir.gözünün yağında patetes kızartıyım brn senin.acaba kaç beden olur bana? şimdi normal çamaşırlarım M sini giyorum.
massallah evrimcim kuzeyine. yakında 2 kiloları devircezz oyy ne kadar harika yaaaa. zaman hem geçiyor hem geçmiyor bazen.
pipisini gostermeye merakli demek seninki zipir olcak istemem ben kızıma zıpır damat eledik sizi:)))))))))))
EVRİMCİM
o kilot tamam olabilir yani rahatsa sayet . ama pazardan da ben 1-2 tl ye alıyorum kuulotların tanesini. ayrıca hemsire falan çıkarmazki senin kulodunu . sen çıkarcaksın zaten ilk saatler sezaryanda olsan normalde olsa sana kulot giydirmiycekler . ilk saatler. normal için iddia etmiyimde sezaryandan sonra ameliyat onlugu gibi giysi ile birkaç saat kalıyorsun bacak aranda ped oluyor altında baska birsey olmuyor. sonra kendin ayaklanınca giyiniyorsun sutyendi kulottu vs ped idi vs.
hemsireler çıkarmaz kilot falan yani çok ilgili hastane ise neyse bilememde sanmıyorum.
normal penye kuloduda sar tuvalet kagııd gibi birseye yada olmadı yanında minik siyah çop torbaları gotur onlara koy at
bu kagıt kuloduda birseye sarmadan atamassın zaten kan vs varsa goruunur.
ha illa penye al niye bunu alıyorsun dememdeki amac rahat değilse diye dedim.
normal dogmu bilmem ama sezaryanda oyle yatak dsek bulancak kadar kan olmuyor yahuu korkutmayın gozunuzu. iki saatte bir değisilen ped ile gayet rahat normal orkid kullanılır .
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar hastanede pijama altına terlik ne sekil giyceksiniz :) ben herseyde uyumul ugiyinmeye çok duskunumde aklıma geldi kapri falan olsa pijamalar parmak arası normal terlikler giyerdim ama eyere kadar pijama olunca acık terlik tipsiz dururmu altında:)
ben de düşündüm parmak arsı ama onu giymek zor olur.ben ceyonun terliklerinden aldım bayağı rahat birşey deri değil ama suni deri.ayağımı falan yıkarım kolay kurusun.dün pijama takımı aldım sabahlıklı açık pembe terliklerim de pembe.cırtcırtlı ayarlanabilir aldım.ayaklar şişiyor malum.zaten 35 numara giyerdim 36 aldım anca oldu.
canım markasına inan bakmadım.penyesini çok beğe ndim tiril tirildi aldım.pek güzel birşey bulamıyorum buralarda.sade bir şey.alt üst takım üstü kısakollu bir de sabahlığı var.74 tlye aldım.
Maşallah Kuzey e : ) yüzü yerine pipi göstermiş kaydirigubbakcemile3 yirim ben onu
EVRİŞ, gözünaydın. maşallah KUZEY i nasıl beslemişsin öle?ben 1340 mı tahmin etmiştim ne? tahminim de üzerinde çıkmış senin delikanlı. bu kadar büyüdükleri için artık usg de güzel görüntüler beklemeyelim arkadaşlar. eskisi gibi olmayacak artık usg ziyeretlerimiz. kocaman oldular artık.... poposunu görmekle yetineceksin. olsun o da keyifli ....
çoğu zaman düşüncelerime tercüman oluyosun, biliyormusun....
hayırlı cumalar...
evrim maşallah oğlumuza, iyi beslemişsin tebrik ederim.....
DOVME KONUSU
ay aklıma simdide ne geldi hersey bitti ya yok terlik yok dovmem falan aklıma bunlar geliyor :))
simdi benim kolumda ve ayak bilegimde olmak uzere iki tane dovmem var. ameliyatta laproskopide gormustu tum ameliyat ekibi ne bunlar ne sekli falan ilgilenmislerdi. dovmeli olarak ilk ameliyatımdı laproskopi. onceki ameliyatlarımda yoktu neyse. simdi dogum yapcagım hastane epey din kokenli bir hastane. basbakanın akrabasının falan oldugunu duydum ha bu beni alakadar etmiyorda simdi ekip calısanlar falan hemsireler iç inde de dr lardada turbanılı kisiler var. simdi benim dovmemi gorup beni dinsiz adledip bana kotu davranırlarsa diey korku sardı: ) yani saka yollu dusunmeye basladım aam kurdukca kurdum. askerde falanda asırı dinci insanlar takar falan dye yegenlerimde istiyor yaptırtmıyoruz mesela. asker donusu diyoruz. simdi kendi derdime dustm ameliyat ekibi falan asırı dinci ise bana ters davranırlarmı yaahuu ???
ahandaa saçımmmmm fönlüyken tam belime geliyodu artık böleee koca suratım ortaya çıktııı pehhhh
kafamı dahada bozarsa biras daha kestiricem
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Tabii hatunun totosu yemiyor, 8 katı çıkmaya (aşağıdan kilitlendiği için). Dedim ki "sen yöneticisin, bana çözüm üret!" ben yönetici değilim, bu iş bana kaldı da ıvır zıvır... En sonunda aşağıdan elimi savurdum şöyle bir "ben de senin...." dedim kadına. Tabii iş bu aşamaya gelene kadar olanları bilmiyorsunuz...
Hikayenin bir de 2. bölümü var;
Kısacası, annem yaptığı bir takım gözlemlerden kendince ir takım sonuçlar çıkarmış, buna inanmış, gaçip yargılıyor. Ben lisedeyken yapardı böyle şeyler de, sinirimden çatlardım. Ne zamandır yapmıyordu, en azından bana... "anne nerden çıkardın bu sonucu, Onur bana şimdi mesaj atmış, bugün bişiler yapalım diye" dedim. Gerçekten de mesajı daha yeni gelmişti. Kısacası kızlar, ANNEM HAYATIMA KARIŞMAYA, SIZMAYA ÇALIŞIYOR. Resmen kaynanalık yapıyor yani... Adım gibi eminim; şu anda buluştuğu arkadaşlarına da Onur'u çekiştiriyordur.
Zaten aramız nane molla şu denize girme hikayesinden. Ergenliğimi zehir etti kadın bana, kafama taktığım tokaya bile karışırdı. O derece !!!! Böyle saçma sapan konuşunca hepten sinirlerim boşaldı. Sürekli ağlayıp duruyorum. senağlama Milleti eleştirir, ona sorsan "ben onların hayatına karışmıyorum" der. ama ballll gibi karışıyor. Sinir oldum.
slm kızlar. çok giremiyorum nete. yeni geldiğim için ailecek bi hasret giderme içindeyiz. zamanla alışırız evde dipdibe oturma faslı biter. herkes iidir inşallah. geçmişi çok okuyamadım. biz iyiyiz. evrişçim benim o zaman verdiğim tel nosu aynı. hala duruosa eğer. izmir buluşması olur da ben gözden kaçırırım görmem diye düşündüm. istediğiniz zaman arayın buluşma için
evrim yine yok piyasada nerde bu hatun??
ben biras uyuycam kızlar ağırlık bastı üstüme görüşürük sonra
picamada da kazık yemişim anlaşıldı.inanın bayadır arıyorum yok birşey.bu da aman aman bir şey değil.rahat sade bir şey işte.çoğu yerde 80-90 arasıydı bunu bulunca atladım.başka almam zaten.bir taneyle giderim yanıma bir de evden koyarım yedek bir şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?