2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Aman değiştirmez o düşüncesini falan. Bana "hıı, evet" der, kendi kendine aynen devam eder... Kayınvalide olunca daha kolay, kendi annem olunca laf söylemek istemiyorum. Söylemesem devam ediyo, söylesem üzülüyorum... Onu da üzmek istemiyorum. Ne desem, ne yapsam bilemiyorum.... Teşekkür ederim gene de...

Iyyyhh, hiç çekilmez beee.... Bİ arkadaşımın vardı kayınpederi, yatak odalarına kadar geliyodu. Kız resmen cinnet geçiriyodu =))

İddia ediyorum, eşin o laboratuvarda test yaptırsa hamile çıkar...

Yırtık ananın yırtık kızı diyelim. Ama kimsenin işine karışmayan cinsinden oldum ben... Ayrıca, kimse beni eşya yerine koyamaz uleeennnn lülülülülülü

Eğer sezaryen olacaksan ya da olursan yüksek belli babaanne donu kullanman gerekebilir. Düşük belliler tam dikiş hizasına geliyormuş çünkü...

a.s. Ablana sevgilerimi yolluyorum.

Selam herkese ben geldimmmm artıkk gecmişi okumaya calışıcam okuyabilirsem bakalımm

Hoşgeldin...

Bu arada burkomla buluştuk, annelerimizi kaynattık... Sonra Onur da geldi hatta... Kahve içtik =)

Tişörtümü değiştirdim, bir de emzirme sütyeni aldım pamuklu. Azcık kaçtı ama çok beğendim. Genelde göğüs olsa, göğüs altı çevresi bol gelirdi bana ama, bu gayet iyi... Tek problem benim göğüslerimin birnin sağa, birinin sola bakması. Göğüslerim koltukaltı tipi olduğundan, her sütyen iyi gelmiyor, bunda da azcık taştı yanlardan. O kadar olur dedim artık...

herkese merhabaaaa,geçmişi okumaya başladım çok yoruldum:)))mecburen atlaya atlaya gittim.

EVRıŞ'cim yine cok güzel bilgiler vermişsin.yalnız bu yeni dünya bizim malta eriği dedigimiz meyva dimi?

Dogrudur kuzum.. malta erıgı denen meyvedır..

evrişim sana özelden msj attım geldimi?

Geldi canım.. yazdım da sana cevabımı.. bekliyorum.

Selam herkese ben geldimmmm artıkk gecmişi okumaya calışıcam okuyabilirsem bakalımm

Hoşgeldın, sefa geldın..

Güle güle kullan cıcılerini.. Demek Onur da geldı haa :)))

Hayırlı olsun canım. Ben de almayı düşünüyorum. Hangi marka aldın ve fiyatları nasıl acaba?

Bir de diyorum ki hastanede sütyen giymek gerekmez onun yerine emzirme atleti alsak daha iyi olmaz mı ya da her ikisini birden mi almak gerek. Ama yattığın yerden sütyen giymek bu sıcakta sıkıcı olur diye düşünüyorum.

Bır daha Sefa hakkında boyle yasdıgını duyarsamm senı var yaa kotu yaparım bak benneyaptımki

Evrişim,
Resmini gösterdiğin kulot lohusa kulotu mu, hem onlar bele kadar oluyor diyorlar, bu resimdeki öööle gözükmüyor.
Ne diyorsun gerçekten almamız gerekir mi ben pek almayı düşünmüyorum da.

O emzırme atletı konusunda devreye gırmek ıstıyorum.. bunu kullanan bır anneye rastlamıstım alısverıs zamanı.. ozellıkle yazın doguran kadınlar ıcın bu atletı cok onerıyorlar.. cunku sadece bu emzırme sutyenlı atletı gıyıp evde bısı gıymedıgını soledı ustune.. boylece hem bebegı emzırrıken bedene temas etmedıgı ıcın bebek, hem anne hem de bebek terlemes dedı, bır de sutyenın ustune baska bısı gıymek zorunda kalmazsın demıstı evın ıcınde.. hele hele sen Adana sın,tam senlık benlık memleket ıcın gereklı.. bende alıcamm ondan.

Emzırme sutyenı olarak da bebek malzemelerı satan bı dukkandan Elıja marka ıdı yanılmıyorsam onu aldım.. yuzde yuz pamuklu fıyatı 20 tl sı cıvarında ıdı.. kullanmaya basladım, oldukca ıyı.

Evrişim,
Resmini gösterdiğin kulot lohusa kulotu mu, hem onlar bele kadar oluyor diyorlar, bu resimdeki öööle gözükmüyor.

Canım, o kullan at kulodu.. ben onu hastanede kullanırım dıe dusunmustum.. hala da dusunuyorum.. bır paketın ıcınde 4 adet var.. fıyatı da 6 tlsı.. pamuklu bısı, lastıklı.. Angelım kullanmıs oldukca da memnun kaldım dıoo.. kanama, kuloda gececegıne bu at kullan kuloduna gecerse gececek.. dıye dusunmustum..

Evrişim,

ya resimleri ben mi göremiyorum yoksa başka yerlere mi koyuluyo - bende merak ettim o kilotları

TEŞEKKÜRLER CANIM

sen eksik kalsan olmaz di mi tariften..evrim gezmede galiba.
:mymeka: benim yemekle alakalı bişeyden eksik kaldığım ne zaman görülmüş hee :mymeka:
güzel haberlerle gel canım
napayım Güliz üzülüyordu şeker yemeyince bebeği beslenemiyor sanmasın diye yazdım
vücudun şekere ihtiyacı yookk hepiniz öğrenin şakkıdı
duyda inanma şekersiz olurmuymuş pehh cokacimcoook
ben de yarın 9.00da doktordayım..hadi bakalım ikimiz için de güzel bir gün olsun.
hadi bakalım sende güzel haberlerle gel didomm
ayyy gitme kızzz alışmıştık eve bi pc internet felan alsanıza yada internet cafeye git gir delikafadulden
evrim bi foto koymuştu dün onunla ilgili dondan çok buzdolabı poşetine benziyo delikafadulden
okuyamadığının farkındayızz sana ne yazsak cvp alamıyoruz zatii laelaelaelaelae
kahvaltıya gelen arkadaşların az daha otursalarmış da akşam yemeğini de beraber yeseymişissiniz be MİNİĞİM. yoksa senin kahvaltı dediğin 12 de başlayan cinsinden miydi?
:roflol: ay bencede
alışık sen nasılsa boşver :roflol:
nerdesin sen kaç gündür alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…