Taze Burcu, kızma annen sonuçta küser barışırsınız düşüncelerini rahatça söylersin ağlama lütfen Doruk u düşün
benim kayınvalidem aynı snin anne gibi davranıyor hayatıma karışılmasınsa hoşlanmıyorum iyi kadın ama araya bi seviye koysun ağırlıgını koysun istiyorum yüzgöz olmak istemiyorum ağır duran benim,
canım seni okadar iyi anlıyorum ki senin annen benim kayınpederimin dişi versiyonu.... sen ne söylersen söyle bir o kendi anladığını anlar ve kesinlikle değiştiremezsin, dünya onun etrafında dönsün, herşeyi o bilir, benim evimin işlerine bile karışır, herşeyime karışır.....allah kolaylık versin ama büyükler malesef atsan atılmıyor satsan satılmıyor.... benimde burcum terazidir ama annen gibi düşüncelerim yok bence annen kişiliğini burcunla kamufle etmek istiyor.... boşuna stres yapma sen ne yaparsan yap bu yaştan sonra değiştiremeyiz onları böyle gelmiş böyle gider onları kabullenmekten başka yapacak birşey yok sen doruğu üzme sakın bak sen streslisin oda etkileniyor annesi....burkoyla buluşunca birşeyin kalmaz laflamaya dalınca ne annen kalır aklında nede bir başkası.....akşamada eşin gelmiş olur onunla vakit geçirirsin annenin söyledikleri çıkmış olur aklından....
kızlar selam ben doktordan geldim 50 grlık şeker yüklemem yapıldı ama benim kafa çorba oldukafamçokkarıştı
durumu size anlatayım ilk önce aç karınla şekerimi ölçtüler 139 çıktı tabi ben şoktadelikafadulden laboratuardaki kadın dediki sana yükleme yapmaya gerek yok doktoruna git söyle zaten aç karınla bu kadar çıktıysa yüklemeden sonra fırlar dedi doktora gittim dedimki durum böyle doktor hemen diyetisyene yönlendiricem seni dedi fakat bide yükleme yapılsın ki bi görelim ne kadar fırlayacak dedi neyse ben yüklemeyi yaptırdım sonucunu aldım ne göreyim şeker düşmüş 123 :1shok: hemen doktorun yanına gittim dedim durum bu doktorda tabi şokta kesin dedi senin aç karınla bakılan şekeri yanlış gördüler dedi çünkü yükleme yapıldıktan sonra şekerin düşmesi imkansız dedi o yüzden 10 gün sonra bu defa 100 grlık yükleme yapılacak tekrardan offffff
yerim ben seni ya..ama değişik bir terazi ha..böyle denişik bir tür.senin annenin burcu yok bence.nev-i şahsına münhasır.Allahtan sen sümsük olmamışsın böyle bir anneyle taze.maşallah sana.
seni de eşyadan saydılar dimek ki.yazzık sana
Kızlar,
Bir de size merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum. Hastane çantası hazırlarken bazı yerlerde lohusa kilotundan bahsediyor. Yaaa onu almak şart mı acaba, normal kendi giydiğimiz iç çamaşırı yetmez mi, o nasıl bişi ki?
TAZEcim, ben geçmiş sayfaları artık pek okuyamadan muhabbete dahil oluyorum ya, bazen benim için yazılmış güzel şeyleri de kaçırabiliyorum. az önce mesela senin çok güzel iltifatlarını okudum benim için. çok teşekkür ederim canım. senin gibi hoş bir hatundan bunları duymak çok keyifli. ben de boya işini ciddi ciddi düşünmeye başladım. doktoruma sorup amonyaksız boya ile boyamayı düşünüyorum. yoksa parlamıyor çok mat saçlarım. zaten kıvırcık saç düze göre mattır, bir de üstüne kuruluk ve bakımsızlık binince hepten kötü görünmeye başladılar.
Selam herkese ben geldimmmm artıkk gecmişi okumaya calışıcam okuyabilirsem bakalımm
herkese merhabaaaa,geçmişi okumaya başladım çok yoruldum:)))mecburen atlaya atlaya gittim.
EVRıŞ'cim yine cok güzel bilgiler vermişsin.yalnız bu yeni dünya bizim malta eriği dedigimiz meyva dimi?
evrişim sana özelden msj attım geldimi?
Selam herkese ben geldimmmm artıkk gecmişi okumaya calışıcam okuyabilirsem bakalımm
Bu arada burkomla buluştuk, annelerimizi kaynattık... Sonra Onur da geldi hatta... Kahve içtik =)
Tişörtümü değiştirdim, bir de emzirme sütyeni aldım pamuklu. Azcık kaçtı ama çok beğendim. Genelde göğüs olsa, göğüs altı çevresi bol gelirdi bana ama, bu gayet iyi... Tek problem benim göğüslerimin birnin sağa, birinin sola bakması. Göğüslerim koltukaltı tipi olduğundan, her sütyen iyi gelmiyor, bunda da azcık taştı yanlardan. O kadar olur dedim artık...
evrişim attım msja cvp:1hug:Dogrudur kuzum.. malta erıgı denen meyvedır..
Geldi canım.. yazdım da sana cevabımı.. bekliyorum.
Hoşgeldın, sefa geldın..
Güle güle kullan cıcılerini.. Demek Onur da geldı haa :)))
Hahahaha... Bu kısmını özellikle anneme ithaf ediyorum =)
Bu arada burkomla buluştuk, annelerimizi kaynattık... Sonra Onur da geldi hatta... Kahve içtik =)
Tişörtümü değiştirdim, bir de emzirme sütyeni aldım pamuklu. Azcık kaçtı ama çok beğendim. Genelde göğüs olsa, göğüs altı çevresi bol gelirdi bana ama, bu gayet iyi... Tek problem benim göğüslerimin birnin sağa, birinin sola bakması. Göğüslerim koltukaltı tipi olduğundan, her sütyen iyi gelmiyor, bunda da azcık taştı yanlardan. O kadar olur dedim artık...
Bır daha Sefa hakkında boyle yasdıgını duyarsamm senı var yaa kotu yaparım bak benneyaptımki
Hayırlı olsun canım. Ben de almayı düşünüyorum. Hangi marka aldın ve fiyatları nasıl acaba?
Bir de diyorum ki hastanede sütyen giymek gerekmez onun yerine emzirme atleti alsak daha iyi olmaz mı ya da her ikisini birden mi almak gerek. Ama yattığın yerden sütyen giymek bu sıcakta sıkıcı olur diye düşünüyorum.
Evrişim,
Resmini gösterdiğin kulot lohusa kulotu mu, hem onlar bele kadar oluyor diyorlar, bu resimdeki öööle gözükmüyor.
Ne diyorsun gerçekten almamız gerekir mi ben pek almayı düşünmüyorum da.
Evrişim,
Resmini gösterdiğin kulot lohusa kulotu mu, hem onlar bele kadar oluyor diyorlar, bu resimdeki öööle gözükmüyor.
Ne diyorsun gerçekten almamız gerekir mi ben pek almayı düşünmüyorum da.
:mymeka: benim yemekle alakalı bişeyden eksik kaldığım ne zaman görülmüş hee :mymeka:TEŞEKKÜRLER CANIM
sen eksik kalsan olmaz di mi tariften..evrim gezmede galiba.
güzel haberlerle gel canımben yavaş yavaş çıkıyorum arkadaşlar mesaim bitiyor.... evde bir dünya iş ve tatlı yapmak beni bekliyor.... yarın sabah erkenden yola çıkacağız dr. gidicez randevumuz var sabahın 9'unda:)))) kızımı çok özledim inşallah bende sizler gibi iyi haberlerle gelirim.... kendinize iyi bakın.... iyi tatiller.... pazartesi görüşürüz artık.... ozaman anlatırım ne nasıl olmuş kaç kilo olmuş gelişmelerden haberdar ederim.......
duyda inanma şekersiz olurmuymuş pehh cokacimcoooknapayım Güliz üzülüyordu şeker yemeyince bebeği beslenemiyor sanmasın diye yazdım
vücudun şekere ihtiyacı yookk hepiniz öğrenin şakkıdı
hadi bakalım sende güzel haberlerle gel didommben de yarın 9.00da doktordayım..hadi bakalım ikimiz için de güzel bir gün olsun.
ayyy gitme kızzz alışmıştık eve bi pc internet felan alsanıza yada internet cafeye git gir delikafaduldenBU ARADA ben bugün yani birazdan doğum iznine çıkıyorum.yani artık topikte de olmam evde netim yok.hepiniz çok şeker insanlarsınız.ALLAH hepimizin yavrularını sağ salim bize kavuştursun.ayrı ayrı hepinizi öppüyorum...hiçbirşey için üzülmeyelim.parçalarımızı da üzmeyelim....ALLAH a emanet ediyorum sizi ve yeğenleri..hoşçaklaın kızlar....:çok üzgünüm: :a015:
evrim bi foto koymuştu dün onunla ilgili dondan çok buzdolabı poşetine benziyo delikafaduldenKızlar,
Bir de size merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum. Hastane çantası hazırlarken bazı yerlerde lohusa kilotundan bahsediyor. Yaaa onu almak şart mı acaba, normal kendi giydiğimiz iç çamaşırı yetmez mi, o nasıl bişi ki?
okuyamadığının farkındayızz sana ne yazsak cvp alamıyoruz zatii laelaelaelaelaeTAZEcim, ben geçmiş sayfaları artık pek okuyamadan muhabbete dahil oluyorum ya, bazen benim için yazılmış güzel şeyleri de kaçırabiliyorum. az önce mesela senin çok güzel iltifatlarını okudum benim için. çok teşekkür ederim canım. senin gibi hoş bir hatundan bunları duymak çok keyifli. ben de boya işini ciddi ciddi düşünmeye başladım. doktoruma sorup amonyaksız boya ile boyamayı düşünüyorum. yoksa parlamıyor çok mat saçlarım. zaten kıvırcık saç düze göre mattır, bir de üstüne kuruluk ve bakımsızlık binince hepten kötü görünmeye başladılar.
:roflol: ay bencedekahvaltıya gelen arkadaşların az daha otursalarmış da akşam yemeğini de beraber yeseymişissiniz be MİNİĞİM. yoksa senin kahvaltı dediğin 12 de başlayan cinsinden miydi?
alışık sen nasılsa boşver :roflol:picamada da kazık yemişim anlaşıldı.inanın bayadır arıyorum yok birşey.bu da aman aman bir şey değil.rahat sade bir şey işte.çoğu yerde 80-90 arasıydı bunu bulunca atladım.başka almam zaten.bir taneyle giderim yanıma bir de evden koyarım yedek bir şeyler.
nerdesin sen kaç gündür alkisalkisalkisSelam herkese ben geldimmmm artıkk gecmişi okumaya calışıcam okuyabilirsem bakalımm
ya resimleri ben mi göremiyorum yoksa başka yerlere mi koyuluyo - bende merak ettim o kilotları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?