2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

slm herkese. okudum biraz geçmişi. ağrılarım baya iyi kızlar idrar yollarından kaynaklanmış ve magnezyum da kullanıorum şu an. dişlerimde ağrı vardı. bir dişim çekilcek galiba. ben duyar duymaz kaçtım doktordan ama gidici gibi. sevgili doktorum kanal tedavimde sinir bırakmış içerde biraz. o da gitmiş.
daha alışverişe başlamadım kızlar biberon markası filan istiorum. avent mi mr. brown mu ya da herhangi bi markamı. mevlüt şekerlerimi ve hastane çukumu seçicem haftaya. hertürlü ihtimale karşı. daha bebeğime hiç bir şey almadım gerçi bizimkiler bitirmiş ama benim hevesim var gidip almak istiyorum birşeyler. sadece annemin aldıklarını değiştirmiştim. gidip mağazaları gezip deşmek istiorum bebek cicilerini.
bebişim çok durgunlaştı geldiğimden beri. kullandığım antibiotikten mi yoksa babasından ayrı kaldık die mi durdu uslandı anlamadım. eskiden zıpır oynaktı bebetom. şimdi olgunlaşmışşşş düşünmeden hareket etmiioooo... hep aynı yerde yatıp bacaklarını oynatıo sadeece. babası özledi dimii..
perşembe günü doktora gidicem gerekli testleri vericek ben de şekerr testi olucemmmm yuppiiiiii.... pek lezzetli deilmiş dimi :ecrin_bebek:
kızlar sık giremi,orum merak etmeyin . ailecek yapışmış durumdayız. zamanla alışçaz. haftaya filan evde olmamı benimserler heralde.

evde soğuk rüzgarlar esiyor
adam saçlarımı görünce neye uğradını şaşırdı :1closedeyes:
çokta tınnn
ben yatıcam kızlar 2-3 gündür bu başağrısı yapıştı galiba bana..
herkese tatlı rüyalar..

Canım benim yeğenim geçen haziran doğum yaptı. Aventin su biberonunu aldı. Dr.Brownsun da mama biberonunu. İkisinden de çok memnun. ben de aynı şekilde almayı düşünüyorum. Emzik de chicconun hem kauçuk hem silikon olanını alıcam heralde. Artık bebişim hangisinden hoşlanırsa onu kullanır.
Ama mama için mutlaka Dr.Browns diyorum çünkü özel sistemiyle hava kaçırmayıp dolayısıyla gaz yapmayı önlüyormuş. Tavsiye ediyordu yeğenim. Haberin olsun canım.

selam hanımlar karnımda sancılarım vardı belime vuruordu ağrısı dr gidinde meğer
ben kum döküyormuşum hem idrar yollarım enfeksiyon almış hem magnezzyum hemde böbrekler için bir laç verdi iğrenç bir tadı ama ne yapalım içmem gerekiyor
bu arada çatlak oluşan varmı yada hangi kremi kullanıyorsunuz

Geçmiş olsun canım. Topikte birisi daha taş düşürüyordu galiba. Bebek hareketleri taş varsa düşürürmüş diyorlardı sanki öyle bişi hatırlıyorum.
Ben çatlak için lierac diye bi krem kullanıyorum. Ama kakao yağı, badem yağı, bebe yağı kullananlar da var.

evt bende okudum ama kızken hiç bilmem bende kum falan yoktu nerden çıktı bu dedim dr oda bebekten dolayı olduğunu bünye değiştiği için ve idrar yollarında enfeksiyon olduğu için ve böbreklerimi üşüttüğüm için olduğunu söyledi taş düşürmüş olsam bu daha dayanılmaz bir ağrı olurdu ama kum biraz daha hafif bir de ilaç kullanıyorum onunda etkiisi var tabii
ben çatlak kremi olarak bir krem var onu kullanıyorum ama her duşumda bebe yağı kullanıyorum karnıma yumuşak kese yaptıktan sonra daha duştayken buharla birlikte sürüyorum akşama kadar karnım çok nemli kalıyor tavsiye ederim cildiyeden söylemişlerdi

memeler kahraman memeler! gerisi,gerisi iyilik sağlık yani..

herkese iyi geceler yarın doktora gidiyorum.gelince yazarım

EVRİŞ,
Emzirme sütyenini kaç beden aldın canım, ben de aşağı yukarı senin tiplerdeyim de.

Şu an ne kullanıyorsam onu aldım kuzu... 80 beden kullanıyorum.. su an da kullanabılmek adına onu aldım.. zatenn coook uzun sure bu sutyenlerı kullanacagız.. hem su an bana sutyen gorevı gorsun.. buyurse de yıne alırımm.. eskı halıne donmeye yakın yıne bu aldıgımı da kullanırım dıye dusundum..

EVRİŞ,
Emzirme sütyenini kaç beden aldın canım, ben de aşağı yukarı senin tiplerdeyim de.

Şimdiden pahalı markalara bu kadar para dokmeyın derım.. belkı de bebegınız hıc emzık emmeyecektır.. bıberonu kesınlıkle reddedecektır.. bulundurmak adına uygun markalardan alın.. baktınız kullanıo.. alasını alın.. kac arkadasımda aldıkları seyler ellerınde kaldı.. benden nacızane...

evriş
maşallah oğluna canım.ben hiç görmedim yüzünü.bende iki hafta sonra gideceğim.her seferinde bu sefer görürüm diye gidiyorum ama kapatıyor sıpa elleriyle yüzünü

Aayyy ölüyoooom, anneciiim, çok kötü fena grip olmuşum. Burnumdan hiç nefes alamıyom. Hepinizi öptüm (yok öpmiiim grip bulaşmasın) 2 gün giremem herhalde.

günaydın herkeseee

ayyy 80 miii ne güsellll ben 90 takıyorum nadide sultana yetişcem
bencedee aynen katılıyorumm hatta ben almıcam bebek illa ister emmez bi aksilik olursa eşim gider eczaneden alır atla deve diil sonuçta inş. hiç ihtiyacım kalmazzz
Aayyy ölüyoooom, anneciiim, çok kötü fena grip olmuşum. Burnumdan hiç nefes alamıyom. Hepinizi öptüm (yok öpmiiim grip bulaşmasın) 2 gün giremem herhalde.
geçmiş olsun canım nasıl becerdin grip olmayı söle bakim soğuk su?çıplak ayak?gripli birini öpmedin dimi
ayy doktora git domuz gribi felan söylentileri var bu aralarr :mymeka:

gülistannnn
günaydın tatlım napıyosun??
nesrin bugün şişli tarafına geçicekmiş dedim önce bana gel kahvaltıyaa
sende gelsene işin yoksa şeker?

gunaydın herkese ii tatiller guguk kusunuz ayakta yine :))))

gece sırt agrılarımdan cok fazla uyuyamadım o yuzden pek ii deilim sersem gibiyim bide soguktu gece usumusum biraz agzım burnum dolmus kahvaltı yaptım biraz kendime gelirim herhalde.

buarada dun erik almıstım ama cok eksi cıktı sinir oldum hosaf yapmayı deniycem nette bisuru erik hosafi tarifi var bir arkadasımda demisti cok guzel oluyo diye bakayım nasıl olcak

günaydın guguk kuşuuu :))
erik hoşafı güzel olurmu yaaa bide ekşi ekşiii kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…