2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ne bilim mayhos mayhos guzel oluyomus ya aldıklarım cok eksi yiyemiorum atmayada kıyamıorum bi yolunu bulcam bakalım:)

senağlama
gelemiyoooo nesrinnn aradı şimdiii
valla hazır miss gibi kahvaltı varrr sadece çay demlenicekkk
senağlama

ayyy kızlarrr tickerim 30. haftadaaa alkisalkisalkis
hatta deryanın hesabına göreee 30. haftam dolmuş oluyooo
çok heyecan vericiii...

gülistannnn
günaydın tatlım napıyosun??
nesrin bugün şişli tarafına geçicekmiş dedim önce bana gel kahvaltıyaa
sende gelsene işin yoksa şeker?

kız gülistannn bırak geçmişi okumayıııı
nasılda anladın hemen geçmiş okudugumu..:)

yafrucum çok incesin daveteicabet etmek herdaim önceliklidir ebde ama bugun 2 tane veled gelcek özel ders meselesi malum.. valla haziran 1 den itibaren ipini koparmış gibi gezelim..özellikle eurpflora mı neydi...

bu arada sen bi ara msn acarsan sevinirim şeker dun eklemiştim seni...

hımmm bencede senin şu dersler bitsede artık
neyse az kaldııı tmm gezerizz euroflora tatlım 10 gün sonraya saklıcaz artık kendimizi napalımmm

kızlar uyuz bi durumla karsıkarsıyayım

esimin bi enistesi var tr de aynı apartmanda oturuyoruz teyzesinin kocası adam nahcivanda calısıyodu simdi bakuden is teklifi gelmis bu aksam bakuye gelio ama galiba bizde kalcak yani bilmiyoruz aramıs azonce ben bu aksam geliyorum demis oyle 1-2 gun misafir edebilirim ama kalıcak yer olarak bze guvenip geldiyse sorun orda . dua edin nolur oyle bisey olmasın cok keyif ehli surekli sigara icip cay icip evde oturan bi tip ben esim sabah 9da isinde oluyo ben napıcam eniste bile olsa el adamıyla evde basbasa biraz canımızı sıktı bu durum bizim. ailedede pek sevilen bir tip degildir zaten hamislerin duası kabul olur benim icin dua edin adam bizde kalmasın hic bu halde misafir agırlayacak deilim

pervin olurmu öyle şey yaa bikaç günlüğüne geliyordur o kadarını akıl eder heralde?
gerekirse söylersiniz sen bütün gün napcan elin adamı ile nişte bile olsa elin adamı yanii
heleki gittikçe ağırlaşıyorsun bu haldee sigarayı üstünde söndürürüm valla
dualarımız seninle canım yaa inşallah can sıkıcı durum olmazda bikaçgün kalır gider..

günaydın şekerler yaaa herkes 30 lu haftalara gelmiş ben daha 26 larda sayıklıyom off ya günler geçmiyo hiiç bende 30 olmak istiyom en son ben doğurcam kalcam buralarda yanlız başıma

Aayyy ölüyoooom, anneciiim, çok kötü fena grip olmuşum. Burnumdan hiç nefes alamıyom. Hepinizi öptüm (yok öpmiiim grip bulaşmasın) 2 gün giremem herhalde.
gercmıs olsun canım,c vitamını al bol bol özellıkle kiviye saldır şu sıralar,bıde ıhlamurun içine limon sık iç,direnc kazanırsın.hava degısımı çarptı galiba ssenı

ayy canım ne sevımnsız bı durum. bunu siz belkı anlatamazsınız adama ama eşini arayıp yada baska bı yakınınızı arayıp durumdan rahatsız olacagınızı söleyinde bırıde ona çıtlatsın.valla ne demek canım enıste suyunun suyu oluyo biraz,aksama kadar ne yapcan aynı evde.ki hamılesın süreklı dinlenme ihtiyacı hissediyo insan,bide ipe sapa gelmez bırınemı h,izmet etcen.artı bide sigara dumanımı cekcen

maviş aynı gün mü hamile kaldık ne :) gerçi ben sezeryan istiyorum bir de bebek sat tan 1 hafta önde gidiyo, ağustos sonuna kalmam belki de...

glzfb canım benim sat 22 kasım doktor banada 1 hafta önde dedi yani 27 haftalıkmış ama sat göre 26 haftalık
sezeyanmı ufff ndn ya valla ben herşey normal giderse ki inş. öle gider normal istiyom

ayy canm gerçekdende sevimsiz bi durum ama bu insanlar herhalde senin hamile oldugunu ve değil başkasına bakmak kendine bile bakamadıgını düşünmüşlerdir.. canını sıkma hersey hallolur..en azından siz eşine söyleyin oda enişte beyi nazikçe uyarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…