2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

seda çok teşekkür ederim.bekleyip dua ediyorum artık.hareketler ile ilgili olarak 1 hafta önce ben de 2 gün bir durgunluk hissettim ama sonra düzeldi.1 saat içinde 4 defa oynamazsa o zaman belki sorun olabilir diye okumuştum.ama emin değilim.fakat belki canı hareket etmek istemiyordur.yine de çk endişelenirsen doktora git derim ben.

esreko hidrosefali zeka geriliği de yapan kafada su toplanma durumu.ben Ram'da çok vaka gördüm böyle.doktor 18-25. haftalar arasında oluştuğunu söyledi.biz 30.haftamıza başladık.ama yine de şüpheli bir durum.
ayrıca bebişlerin kafasında su oluyormuş ama bu su bu haftalarda kaybolmaloymış.tek umudumuz nevanınkinin biraz geç kaybolan cinsten olması.

didecim;rabbim herkesin sınavını farklı yazmış.buda senin sınavın.sabır sınavı.bu sınavı sabır ve duayla en güzel şekilde atlatabilmen tek dileğimiz.korkma derdi veren rahman dermanıda verir.yumurtaya can vermiş onun hikmetinden sual edemeyiz.ve ben inanıyorumki bu süreç senin sabır sürecin.hiçbirşey olmayacak rabbimin izniyle.allahım yar ve yardımcın olsun.dualarım sonuna kadar seninle canmın içi...lütfen duanı bebeğinden esirgeme ve kendini bırakma lütfen...

kızlar biz 30. haftayı bitirdik 31.haftaya girdik sat'a göre.çok şükür 30+ lara geçtik. 8. ayıma girmiş bulunmaktayım

evet çok şükür bende artık 30.haftama başladım.allahım hepimizi dertsiz sıkıntısız tamamına erdirsin...

kızlar benim son üç dört gündür ayaklarım şiş.ayakkabılarım olmuyor artık.sizlerde de oluyor mu

canım bendede var malesef...

olur canım bu haftalarda korkma.şimdi öle hareketliki uyutmuyor ve canımı yakıyor...

eylem senin idrarrda glikoz duzeyine bakıldı sanırım ve pozitif cıkmıs idrarrda bakılan pozitgilik o ise sayet idrardrda da çıkmıs buda pek iyi değil dr un ne yorumladı gosterebildinmi ?

/

Canım benim yüklemem 100 lüktü ve ben 4 mayısta yaptırdım 5 indede druma gösterdim 1 değerim yüksek olduğu için hamurişini azalt dedi sadece idrarımla ilgilide bi şey söylemedi. İdrarımda pozitif yazdığınıda geçenlerde kendim farkettim seninde dediğin gibi şekerli suyu içtikten sonra verdim idrarımıda 2 saatin sonunda acaba onda pozitif çıkması normal mi bilmiyorum. Anormal bi durum olsa söylerdi herhalde diye düşündüm sonrada gözünden mi kaçtı acaba dedim. Telefon numarası var en iyisi ben akşam arayım kendisini. Olmadı hastane yakın pazartesi ameliyat günü salı gider sorarım.

iki üç gündür kasık ağrılarım başladı.dün doktorada sordum gayet normal dedi.nst ye girdim çok şükür sıkıntı yok.ama kasık ağrısı canımı sıkıyor.çok hafif ama işte ne bileyim...birde resmen çatı kemiklerim ağrıyor.araştırdım hepsine normal diyorlar ama canım sıkılıyor işte....

günaydın kızlar.
didecim canım geçmiş olsun. ne olduğunu anlamasamda ciddi bir olay galiba. bir sorun yok bence. her bebeğin aynı olcak diye bir şey yok. o su daha geç gidecektir belki.kaldı ki 15 güne doktor tekrar görmek istediğine göre geçme ihtimali yüksek.

Görmeliyim o cicileri.. acilinden hem de.. bir de ne zaman barısacaksın sen bu evdekı adamla.. meraktayım.. Evet kuzum jokerden alıcam..

Sıcra tabi.. döt canagında gelıyor pazartesi günü.. kaldıgın yerden devam.. ne o ole, yok duruyorum falan su an.. dovdurtme kendını..

Normal olan seyler ıcın canını sıkman Kayra.. sadece evladına zarar verır.. sen evladına zarar gelmesın dıye normal olan seyler ıcın can sıkarken.. aslında ne kadar yanlıs dusundugunu anlamanı ısterım.. çözümü olan sorunlara, gecıcı sıkıntılara, normal olan bır takım yasanacaklara.. karsı bu kadar cabuk yerlere serilmeniz dogru degil bana göre.. lütfen sarsılıp kendınıze gelın.. beni de sinirlendirmeyin

tatlım esram ankaradan bir geldim son hızla işlere giriştim, doktor 5 haziranda burda ol dedi gidip eylülde döneceğim inşallah, yaklaşık dört ay burda olamayacağım için ev ve okulla ilgili bisürü şey yapmam lazım olabildiği kadar tabi.. okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. birde yeğenimiz geldi, ya her akşam bi yerdeyiz. ama bugün ben isyan ettim. hoş yeğen bu akşam gidiyor ama dayanamadım dün kasıklarım ağrımaya başladı. demekki oturma vakti geldi didim. ve oturdummm.

denizede giremedim karadeniz bu karadenizliğini gösterdi o günden bu yana buz gibi, diğer yandanda ebe bir arkadaşım var enfeksiyon filan kaparsın ph ını bozarsın diyerekten beni birazda soğuttu hani:)))

Yaa netten bulamadım. Ama sanırım hafta içi gidip alacağız. Bir Forum Bornova'daki, bir de Agora'daki nike mağazasında gördüm. Dün Alsancak Ve Konak'ın altını üstüne getirdim. Ne Twiggy'de , ne YKM'de, ne Barçın'da kafama göre bişi bulamadım. Alınca çeker koyarım resmini. Ya da gösteririm sana...

Bugun oglusumun bezini de aldım ben :))) bezi de hazır.. futluyum :)) Bı de kendıme bi cici aldım.. pullu mullu bısı yıne :)) allamm sankı pulla dogduk.. 30 undan sonra kokoş olduk cıktık :))

Ayyy evet, ben de alacağım bezini. ıstanbul'daki arkadaşlarımdan biri verdi bir kaç tane. Ama canbebe mi ne, öyle bir şey... Ama ben huggies ya da prima almak istiyorum. Yenidoğanda farketmez belki ama, biraz hareketlenince huggies kullanmayı planlıyorum. Arkası lastikli olduğu için çok rahat oluyormuş. Prima ayağından düşebiliyormuş. Çok sıkarsan bebiş rahatsız oluyor...

Ben de Okan'ı izlemekten uyuyamıyorum ctesileri... Adamı, tarzını ve programlarını çok beğeniyorum. Bu sefer pazarları öğleye kadar yatıyorum. Tabii..

Enişten gibi münasebetsiz insanlara tahammül edemiyorum hiç yaa... Benim kayınpederim de rahatsızlanmadan önce (emboli sonrası felç geçirdi, hala tam iyileşmedi 3 yıl oluyor) öyle idi. Benim tam dinleneceğim zamanlarda çat diye gelirdi. Halbuki ben onları yönlendirirdim, şu zamn gelin, diye. Emekli insansın, sen bana uyacaksın. Yok, en münasebetsiz zamanda çıkıp gelirdi ve günde 2 paket sigara içerdi eskiden. Sabah bir uyanırdım, evin içi kahvehaneye dönmüş bile... Püüffff, çok kötüydü beee... Şimdi haliyle sigara falan içmiyor.

ınşallah en kısa zamanda gider enişten...

TAZEM aldıkların hayırlı olsun ii gunlerde kullansın dorukcugun ins istedigin terligide bulursun sekerim

sağol beybim.

TAZE FASULYE :güle güle kullan aldıklarını bende akıllı yatak aldım park yatağın içine bebeğin şeklini alanlardan sanırım seninkide öle....

evet canım, akıllı yatak... 65 * 95 benimki tek slip 55 e aldık.

Geçen hafta benim de oldu 1 - 2 gün öyle.. ıstersen doktoruna görün gene de için rahat olsun.

ben en son 3 aylıkken idrar testi yaptırmıştım o zaman belli olurmu olup olmadığı -tatlicadiarzu-

canım bu nst dedğin şu son haftalar girilen şeymi?ben hiç girmedim girmek gerekiyomu?

GYPSY sana OHA desem ayıp olur mu? Kızım arada bir yeniletsene testlerini... Ben geçen 4. defa mı ne yaptırdım kan ve idrar sayımını. Bence en kısa zamanda git bir yenilet. Bişi olacağından değil ama, kontrol altında olmalıyız değil mi =)

Bir de evet 60 TL bir terlik için çok. Normal şartlarda hayatta o kadar vermem ben de. Galiba Onur evlenirken ailesinin yapmadıklarını şimdi kendisi yapmak istiyor. Bana öyle gibi geldi. Yoksa maddi olarak sonnnn derece sıkışığız. Ama durum ortada, kimse kendi zevkine para harcamıyor.

Son düzenleme:
Kızlar, Onur'un size sormamı istediği bir şey var. Sizin de eliniz sürekli karnınızda mı? Çocuğu sürekli sıkıştırıp duruyor musunuz? Bende tik olmuş artık, beyefendi öyle diyor. Çocuğu rahat bırakacakmışım.

Dün sadece Doruk'un iki defa vurduğu bir yere hafifçe bastırdım - çektim elimi, tekrar vurdu. Ben tekrar bastırdım - çektim, o tekrar vurdu. Onur'a gösterdim, o da kızdı

gypresracım canım nst ye aslında 32.haftadan itibaren başlanıyor.ama kasıklarım daha doğrusu sağ kasığım ağrıyınca girdim.doktorum sağolsun çok pinpirikli.hemen bu tarz şeylerde idrar tahlili rahim ölçümü falan yapıyor.açıklık varmı diye bakıyor.çok pinpirikli.sanırım yaşadığım olaydan dolayı oda benim gibi korkuyor.yoksa gerekli olan bişey değil.canım 35 haftayı bir görsem yeter bana...

Bana mı soruyosun psikopat anneye yani..Cevabım eveeet. malum çok hareketli değil bizimki, ba zensıkıştırıyorum onu ki hareket etsin diye, pıt pıt vuruyo bana anneee yapma diye.. Bizim bey de kızıyo bana hehe..

haklısın evrim.her gittiğimde yüzüm bembeyazmış doktorum öyle diyor.yaşadığım şeyin izlerini silemedim daha.işte her şeyi kötüye yormak gibide bir yeteneğe sahibim.benide rahatsız ediyor bu.ne uyuyorum ne mutlu.her an korku.ne diyeyim yaradana emanet.haklısın ama bu sadce bebeğime ve bana zarar veriyor...

Valla ben normal ınsan evladı olarak cocugumu sadece severım.. sıkıstırmak, pıkıstırmak.. bilmem yane.. tarzım deil sanırımm... ustten ustten severımmm genelde.. şeyini yeni keşfetmiş erkek cocugu gıbı elim habıre göbeğimde değil yane.. Onur a selam sole.. karısında problem far.. buralarda durum asayiş berkemal. kaydirigubbakcemile3

kayra kendin söylediğin için ben de yazıyorum sakın yanlış anlama ama hep olumsuz şeyler düşünüyosun. ne zaman senin yazın gelse yine kötü bişey yazcak diyorum içimden.. yani senle ilgili öyle bir imaj belirdi kafamda..

buna engel olamıyosun, yaşadıklarını biz az çok biliyoruz ama bu duygularına engel olman gerekir, hem kendin hem bebek için..

Bak bizim de ağrılarımız oluyo, şeker çıkıyo, enfeksiyon oluyoruz, ben sürekli istirahat etmek durumundayım, dide çok üzüldü dün falan falan ama yine de hep umutlu olmaya çalışıyoruz.. Lütfen sen de karamsar olma... Biliyorum elinde değil ama yapmak zorundasın canımcım..

Üzmedim demi..

Yazdıklarınızı aynen okudum Onur'a Evrim Hanım... Fekat ilk görüşmemizde o sıkıştırmalardan birini yaşamamak için dua edin derim ben zat-ı alinize a.s.

Bence de Onur'a selam söyle, karısında problem falan yok. Biz de kızımla oyun oynuyoruz öyle. Önce ben bastırıyorum, üstüne o tepiyordelikafaduldenBabası bazen pıt pıt karnıma vurup uyandırıyor kızını. Sonra da kafasını karnıma dayayıp dinliyor. O kadarcık şeyden sıkışır mıymış çocuk canım. Onun yeri bizden rahat

ayy iyi gezebıldın valla sekerım hem sen hala koçişinle küsmüsün bakıyım.aaa cok ayıpp söle hemen o koçişine gönlünü alsın senın
valla bende hal kalmamıstı ogun.bu sebele o cok yapmayı istedıgım BEBEK ŞEKERı MALZEMELERıNı almayı unuttum:mymeka: :mymeka: :mymeka: şimdi düşünüyorum kara kara,off yaa offff ne yapcam şimdi ben
canım eger cok yorulduysan bebek hareketlerınde bı azalma oluyo.ama bu 3_4 gundur devam edıyosa randevunu öne almadan önce enyakın saglık ocagına gidip kalp atıslarını dinletebılırsın.ebe ; doktoruna bı görün derse randevunu öne alırsın.çünkü bazen bebegın bacagına falan kordon dolanıp hareket azalması olabılıyormus.enazından için rahat eder
ayy canım o bı kacımızda vardı gecenlerde.bende de oldu korktum ama sanırım kasık agrısı cift taraflı olunca tehlıkelı oluyor.bu cektıgımız kasık agrısı ; eger bebek basını kasıgımıza dayarsa oluyomus baskıdan sebeb.neyse sende girmişsin nts ye için rahat etmıs.bende artık 3 hafta sonra haftada 2 gun yada 1 gun devlet hastanesıne cıkıp nts ye girerim die düşünüyorum.çünkü benım hastane 35 dakka uzakta.sonucda nts nts dır heralde

kaydirigubbakcemile5 çak şekerim aynısını hakanda bana dio."ya kızımı rahat bıraksana durmadan nıye karnınla oynuyon!!!!" yada "nezaman görsem elın karnında,acaba bu normalmı?sende bı tuhaflık olmasın sakın,korkma bebek kacmaz ordan "dıo benım sınırlerımı zıplatıyo delikafadulden dalga gecıyo benle.ama burcucum gercekten dıkkat ettım farkında olmadan elım karnıma gıdıyo süreklı.içgüdüsel bişi demekkı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…