didecim daha geçmişi okumadım ama senin yazını gördüm çok çok geçmiş olsun 2 hafta sonra olumlu haberlerle gelirsin inşallah burada hep böyle olmadımı üzüldük bazı şeylere başta ama sonra herşey yoluna giriyo üzüldüğümüzle kalıyoruz merak etme yine öyle olacak dualarım seninle
kızlar bi şey sorucam 2 3 gündür bebeğin hareketleri çok yavaşladı arada oynuyor ama çok az bu zamanlarda artması gerekmiyomu niye böyle yavaşladı anlam veremedim. randevuma da çok var daha dr yi arıyıp sorsammı veya randevuyu beklemeden gitsemmi doktora ne yapıyım sizce
ah burkocum bu gün ben de şeker testi oldum.normal çıktı.ama şeker çıkmış çıkmamış hiç umrumda değildi.çünü bugün üzülerek çıktım doktordan.
sabah doktora gittik.anti d iğnesi ve şeker tarama testi için.önce bebişimize baktık.doktor uzun uzun inceledi.ama bu sefer bir farklılık vardı bize orasını burasını gösteren doktor.hiç bir şey söylemiyordu. kilosu 1kg 560 gr olmuş yan dönmüş ama hala kafa aşağıda değil.suyu iyimiş yalnız sola toplanmış yürüyüş yapmam gerkiyormuş.neyse sonra benim yatış gösterdi anti dyi devletin karşılaması için.bana ayrılan odada beklememi söyledi.sebebini anlayamadık.bir süre bekledik.bu arad oda çık güzeldi.çok beğendik.dığumdan sonra eşimde kalbilirmiş..hayaller kurduk falan.sonra doktor geldi.sizi tedirgin etmek istemem ama bebeğinizin kafasında su birikmesi var dedi.1.5 cm kalınlığında olduğunu,normalde tüm bebeklerin kafasında olduğunu ama bu haftalarda kaybolması gerekirken kaybolmadığını anlattı.ben nasıl yani hidrosefali mi dedim? kaybolmazsa evet dedi.Ram'da çık fazla hidrosefali vakası gördüğüm için çok fena oldum.bana hocası olan bir profun hastasının kendisine geldiğini profun bebek için kafada su var dediğini ancak kendisinin bakınca suyun kaybolduğunu gördüğünü anlattı ve gitti.ben başladım ağlamaya tabi.sonra hemşire geldi iğneyi yapmaya.beni teselli etmeye çalıştı bir sürü.neyse iğnemi olup şeker testi için aşağıya indim.kan alan kadın sakın üzülme ben üçüz dığurdum yaşamz dediler birini alalım dediler ama ben üçğünü de sağsalim doğurdum dedi.neyse sonra bana şeker solüsyonunu getirdi başka bir laborant.kendini tanıttı benim doktorun eşiydi..çok ilgilendi benimle.snra kat görevlisi geldi lütfen üzülmeyin dedi. onlar benimle ilgilendikçe ben ağladım.neyse işte şeker normal çıktı.aldığım 11 kiloya dıktor fazla dedi.artık bol bol salata ye dedi.yediklerimi anlattım ona dikkatli beslendiğimi falan biz en aza indirelim kilo alımını dedi.dışardan gören kilo almamışsın diyor oysa.o da önemli değil.benimle tekrar konuştu doktorum.aslında size söylemeyecektim.önemli bir şey deği.15 gün sonra gelin hep beraber kaybolduğunu göreceğiz sıvınn dedi..hala üzgünüm ama yapacak birşey yok dua etmekten ve beklemekten başka.bana çok dua edin olur mu?
kızlar biz 30. haftayı bitirdik 31.haftaya girdik sat'a göre.çok şükür 30+ lara geçtik. 8. ayıma girmiş bulunmaktayım
kızlar benim son üç dört gündür ayaklarım şiş.ayakkabılarım olmuyor artık.sizlerde de oluyor mu
kızlar bi şey sorucam 2 3 gündür bebeğin hareketleri çok yavaşladı arada oynuyor ama çok az bu zamanlarda artması gerekmiyomu niye böyle yavaşladı anlam veremedim. randevuma da çok var daha dr yi arıyıp sorsammı veya randevuyu beklemeden gitsemmi doktora ne yapıyım sizce
eylem senin idrarrda glikoz duzeyine bakıldı sanırım ve pozitif cıkmıs idrarrda bakılan pozitgilik o ise sayet idrardrda da çıkmıs buda pek iyi değil dr un ne yorumladı gosterebildinmi ?
/
ben en son 3 aylıkken idrar testi yaptırmıştım o zaman belli olurmu olup olmadığı -tatlicadiarzu-albümine nasıl baktırılıyor??bende varmıdır acaba
QUOTE]
İdrardan bakılıyor, senin de bakılmıştır haberin bile yoktur merak etme bişey çıkmamış demek ki..
canım bu nst dedğin şu son haftalar girilen şeymi?ben hiç girmedim girmek gerekiyomu?iki üç gündür kasık ağrılarım başladı.dün doktorada sordum gayet normal dedi.nst ye girdim çok şükür sıkıntı yok.ama kasık ağrısı canımı sıkıyor.çok hafif ama işte ne bileyim...birde resmen çatı kemiklerim ağrıyor.araştırdım hepsine normal diyorlar ama canım sıkılıyor işte....
nesrincim orda park edicek yer yok otobüs durakları olduğu için..ancak yukarıya itfaiyenin oraya park ediceksiniz fatih caddesine
bende dün eminönüne gittimm
ayaklarım yürümekten davullll -tatlicadiarzu-
anakucağı
portbebe
çantası
kangurusu
alt açması set olarak aldımmm
onun haricindede battaniye vs aldım yün battaniyemiz yoktuu
bide arabasız gittim ve onları taşıdım ama baktım dönemicemm bizim beyfendiye söyledim geldi aldı beni :dilcikar:
fotolarını koyarım bi ara çekippp
bendede fazla eksik kalmadı gibii az kaldı jübileye yanee
he bide lohusa donlarını sordum tanesi 3.5 tl dedi yuhh yane dedim
evirşim sen jokerdenmi alıcaktın bende öyle yapim bariii yasakkelime
ben de seni çok iyi anlıyorum esracım.hak şerleri hayreyler..
o senin bakan gözlerinin güzelliği evrişim.sen yoktun müthiş tasavvuf rüzgarları esti buralarda.amak-ı hayale göndü ortalık..gadının nicki zaten yetiyor değil mi? hepimiz bir mucize yaşıyoruz.insan düşününce hafsalası almıyor kafayı yiyecek gibi oulyor.
şöyle döt bezlerine doğru bir sıçrayış yapayım.hayırlı uğurlu olsun.prima aldın sanırsam.ben hala kararsızım
iki üç gündür kasık ağrılarım başladı.dün doktorada sordum gayet normal dedi.nst ye girdim çok şükür sıkıntı yok.ama kasık ağrısı canımı sıkıyor.çok hafif ama işte ne bileyim...birde resmen çatı kemiklerim ağrıyor.araştırdım hepsine normal diyorlar ama canım sıkılıyor işte....
bende bendeeee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ben aldım ikeadannn halımız 45 tlydi çokta hoşuma gitti tavsiye ederim perdelerde o civarda nevresimide 27 tl takım aldım hepisiniii
albümine nasıl baktırılıyor??bende varmıdır acaba
aldıklarını güle güle kullan tatlım yatağı kaça aldınız?ben netten baktım 35 tl park yatak için yataklar
birde o terliğie o kadar para verilirmi yaaa :dilcikar:
hey maşallahhh o ne kız ölee kocaman ayak boyun kaç senin yavrummm
sağol defnem amann hemde nasıl vicdan yaptım senağlama
ayrıca bu aralar pek sık girmiyosun??farkındayım yaneee
bide denize girdinmi giricem diyodun??
senağlama
sağlık olsun kuzum hee şeker kız halinle bize hazırlıcan biz yicez sen bakcan öylemii??
dün eşime diyorumki böyle böyle diye gelemedini felan söyledim diyoki iyi bari gelseydi şekerini fırlattırdın sen ona fiyor önüne reçelleri pekmezleri helvaları koyup :mymeka:
geçmiş olsun kuzum ama tam şeker yok yani dimi sadece dikkat edicen belli bi diyet programı yok yaneee??
Bu arada Su almayı ıstedıgın terlıgın fotosunu koysana.. nası bısı.. bende su terlık konusunda cıddı sıkıntı yasıyorum.. nası bısı alıcam.. nereden alıcam.. habıre kurup duruyorum kafamda.. bugun de bakındım.. cık yok bısı...
Bugun oglusumun bezini de aldım ben :))) bezi de hazır.. futluyum :)) Bı de kendıme bi cici aldım.. pullu mullu bısı yıne :)) allamm sankı pulla dogduk.. 30 undan sonra kokoş olduk cıktık :))
gunaydın kızlar ii pazarlar
gece 3e kadar uyuyamadım aldım yastıgı salona geldim tvye bakarken sızmısım uyanınca nasıl mutlu oldun uyuyabilmisim die kalktım gittim yerime sabahta uyandım ama gece eziyet cektim. bebiste uyanıktı o saatte ee ben kıpır kıpır duramıorumki cocuk nasıl uyusun.
enuste bey tesrif etti adam kafasına gore gelmis sozde burda bi sirketle gorusecekmis bikac yerler daha anladıgım kadarıyla iş bulmaya calısacak yoksa gidecek bilmiom napcaz belkide onun sıkıntısındanda uyuyamamısımdır.millet ne rahat ya zaten cokta hizmet vs etmiom halim ortada anlayana
TAZEM aldıkların hayırlı olsun ii gunlerde kullansın dorukcugun ins istedigin terligide bulursun sekerim
TAZE FASULYE :güle güle kullan aldıklarını bende akıllı yatak aldım park yatağın içine bebeğin şeklini alanlardan sanırım seninkide öle....
ben en son 3 aylıkken idrar testi yaptırmıştım o zaman belli olurmu olup olmadığı -tatlicadiarzu-
canım bu nst dedğin şu son haftalar girilen şeymi?ben hiç girmedim girmek gerekiyomu?
ben en son 3 aylıkken idrar testi yaptırmıştım o zaman belli olurmu olup olmadığı -tatlicadiarzu-
canım bu nst dedğin şu son haftalar girilen şeymi?ben hiç girmedim girmek gerekiyomu?
nesrincim orda park edicek yer yok otobüs durakları olduğu için..ancak yukarıya itfaiyenin oraya park ediceksiniz fatih caddesine
aaa drlar neredeyse her ay idrar ve kan testi yaptırıyolar, hem enfeksiyon hem de albümin için bir de kansızlık için.. Bence yenilemen gerek, ben bir sürü kez yaptırmıştım en sonuncuda enfeksiyon çıktı mesela..
Bazı sağlık ocakları bile yapıyor idrar ve kan testini, bence yaptır bir an önce..3 aylıktan bu yana çok şey değişmiş olabilir..
Kızlar, Onur'un size sormamı istediği bir şey var. Sizin de eliniz sürekli karnınızda mı? Çocuğu sürekli sıkıştırıp duruyor musunuz? Bende tik olmuş artık, beyefendi öyle diyor. Çocuğu rahat bırakacakmışım.
Dün sadece Doruk'un iki defa vurduğu bir yere hafifçe bastırdım - çektim elimi, tekrar vurdu. Ben tekrar bastırdım - çektim, o tekrar vurdu. Onur'a gösterdim, o da kızdı
Kızlar, Onur'un size sormamı istediği bir şey var. Sizin de eliniz sürekli karnınızda mı? Çocuğu sürekli sıkıştırıp duruyor musunuz? Bende tik olmuş artık, beyefendi öyle diyor. Çocuğu rahat bırakacakmışım.
Dün sadece Doruk'un iki defa vurduğu bir yere hafifçe bastırdım - çektim elimi, tekrar vurdu. Ben tekrar bastırdım - çektim, o tekrar vurdu. Onur'a gösterdim, o da kızdı
haklısın evrim.her gittiğimde yüzüm bembeyazmış doktorum öyle diyor.yaşadığım şeyin izlerini silemedim daha.işte her şeyi kötüye yormak gibide bir yeteneğe sahibim.benide rahatsız ediyor bu.ne uyuyorum ne mutlu.her an korku.ne diyeyim yaradana emanet.haklısın ama bu sadce bebeğime ve bana zarar veriyor...
Valla ben normal ınsan evladı olarak cocugumu sadece severım.. sıkıstırmak, pıkıstırmak.. bilmem yane.. tarzım deil sanırımm... ustten ustten severımmm genelde.. şeyini yeni keşfetmiş erkek cocugu gıbı elim habıre göbeğimde değil yane.. Onur a selam sole.. karısında problem far.. buralarda durum asayiş berkemal. kaydirigubbakcemile3
ayy iyi gezebıldın valla sekerım hem sen hala koçişinle küsmüsün bakıyım.aaa cok ayıpp söle hemen o koçişine gönlünü alsın senınbende dün eminönüne gittimm
ayaklarım yürümekten davullll -tatlicadiarzu-
anakucağı
portbebe
çantası
kangurusu
alt açması set olarak aldımmm
onun haricindede battaniye vs aldım yün battaniyemiz yoktuu
bide arabasız gittim ve onları taşıdım ama baktım dönemicemm bizim beyfendiye söyledim geldi aldı beni :dilcikar:
fotolarını koyarım bi ara çekippp
bendede fazla eksik kalmadı gibii az kaldı jübileye yanee
he bide lohusa donlarını sordum tanesi 3.5 tl dedi yuhh yane dedim
evirşim sen jokerdenmi alıcaktın bende öyle yapim bariii yasakkelime
canım eger cok yorulduysan bebek hareketlerınde bı azalma oluyo.ama bu 3_4 gundur devam edıyosa randevunu öne almadan önce enyakın saglık ocagına gidip kalp atıslarını dinletebılırsın.ebe ; doktoruna bı görün derse randevunu öne alırsın.çünkü bazen bebegın bacagına falan kordon dolanıp hareket azalması olabılıyormus.enazından için rahat ederkızlar bi şey sorucam 2 3 gündür bebeğin hareketleri çok yavaşladı arada oynuyor ama çok az bu zamanlarda artması gerekmiyomu niye böyle yavaşladı anlam veremedim. randevuma da çok var daha dr yi arıyıp sorsammı veya randevuyu beklemeden gitsemmi doktora ne yapıyım sizce
ayy canım o bı kacımızda vardı gecenlerde.bende de oldu korktum ama sanırım kasık agrısı cift taraflı olunca tehlıkelı oluyor.bu cektıgımız kasık agrısı ; eger bebek basını kasıgımıza dayarsa oluyomus baskıdan sebeb.neyse sende girmişsin nts ye için rahat etmıs.bende artık 3 hafta sonra haftada 2 gun yada 1 gun devlet hastanesıne cıkıp nts ye girerim die düşünüyorum.çünkü benım hastane 35 dakka uzakta.sonucda nts nts dır heraldeiki üç gündür kasık ağrılarım başladı.dün doktorada sordum gayet normal dedi.nst ye girdim çok şükür sıkıntı yok.ama kasık ağrısı canımı sıkıyor.çok hafif ama işte ne bileyim...birde resmen çatı kemiklerim ağrıyor.araştırdım hepsine normal diyorlar ama canım sıkılıyor işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?