2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Sen Onur'a şu belgeseli izlet. Hani kadın yunus eğitimcisiydi de hoplayıp zıplayıp duruyordu yunuslarla birlikte. Bebiş de içinde taklalar atıyordu yaalkisalkisalkis

hayır canım üzmedin.haklısınız diyorum.inan çok uğraşıyorum pozitif düşünmek için.ama elimde değil.haklısın ve asla ama asla hiç birinize kırılmıyorum.canım bende uğraştım enfeksiyon vs.hayırlısı.ve canım bende sürekli istirahat halindeyim hemde 55 gündür.hakkımızda hayırlısı.daha dikkatli olacağım inşallah...sizleri gerdiysem özür dilerim...

ızmirli hatunlar siz bu güzel pazar günü niye evdesiniz bakiiim. Şaşırdım yaniiii

hayııııııır niye bizi geresin.. hatta anlat içini dök rahatla burda..sadece kendini çok üzüyosun diye üzülüyorum..yoksa hissettiklerini yazman bizi germez..lütfen böyle düşünmeeee

evet minik kelebek haklısın.benimde tek taraflı..ben doktora kasılma yok diyorum o ısrarla gir diyor.32.den sonra sürekli girecekmişim..tabi güzelim nst nst dir.

Bizi hiçbir zaman kendini gerdiğin kadar geremezsin kayram. Sensin çünkü sürekli kendisiyle başbaşa olan. İnsan ne hissedeceğine kendisi karar verir diye düşünürüm hep. Sen üzülmek istiyorsan üzülecek birşey illa ki bulursun. Ama kafana üzülmemeyi koyduysan ufacık bir kırıntı bile büyük bir umut olur senin içina.s.

hayııııııır niye bizi geresin.. hatta anlat içini dök rahatla burda..sadece kendini çok üzüyosun diye üzülüyorum..yoksa hissettiklerini yazman bizi germez..lütfen böyle düşünmeeee

tamam canım.saçma korkular işte.geçecek bitecek inşallah.

evet canım haklısın.masalımın sonu mutlu bitecek inşallah.inan dualarım herkes için.rabbim masalımızı mutlu sonlandırsın.desteğin için sağol canım benim...:1hug:

cok utandım ben şimdi,ama benımde hep elım karnımda,öle bastırmıyom belkı ama elimi karnıma koymak sankimmm bebemmle ileşim kurmak gibi gelıyo,yanı şeyini yenı keşfetmiş cocuk degılım ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 burcuuuu kafana fena taş yiiidiiiinn valla ben alınmıyom üstümeee:1closedeyes:

Şiddetli karayel uyarısı verdi meteoroloji, denize gidemediksenağlamaE dolaşmak için de fazla sıcak:bbo:

burası da rüzgarlı..
ben naptım, camları sildirdim bizimkine iyi mi..başında durup, ıhh orası olmamış, burayı tekrar sil, yook olmadı tekrar deyip adamın canını çıkardım.. Neyse bitti ben de ferahlamış oldum.. Yardımcı bulamıyorum napıyım, hem kendi istedi ben yaparım nolcak dedi..

Sen Onur'a şu belgeseli izlet. Hani kadın yunus eğitimcisiydi de hoplayıp zıplayıp duruyordu yunuslarla birlikte. Bebiş de içinde taklalar atıyordu yaalkisalkisalkis
ama ama ama sen biliyomusun sonrada o annelerın bebeklerıı hiperaktif oluyomussss
evet minik kelebek haklısın.benimde tek taraflı..ben doktora kasılma yok diyorum o ısrarla gir diyor.32.den sonra sürekli girecekmişim..tabi güzelim nst nst dir.

ben şeyden dolayı girmek istiyom.kısmetse ilk cocugum olacagı için ve dogum sancısının herkezde bır olmadıgına bizzat şahıt oldugum ve bırcok yerde okudugum için,bıanda acılma olur,Allah korusun suyum muyum gelır dıye korkuyom. mayıs ve hazıran annelerınındede bı kac normal dogum hıkayesıne rastladım.yanı öle sancısı bıle geldıgını anlamadan sadece pimpirikliği yüzünden hastaneye gitmiş megerse dogum baslıyormus ve dogurup evlerıne dönmüşler.hemde 38.hafta gıbı erken bı sürede.
yanı nasılsa burdakı hastane bana yakın enazından 32.haftadan sonra haftada 1 nts ye gırıp sanıcımın ne sıklıkta oldugunu ögrenebılırım die düşünüyorum

Yazdıklarınızı aynen okudum Onur'a Evrim Hanım... Fekat ilk görüşmemizde o sıkıştırmalardan birini yaşamamak için dua edin derim ben zat-ı alinize a.s.

:Saruboceq: Allamm sen beni bu kadından koru :Saruboceq:

Ya babam.. bana laga luga artislik yapma... şakkıdı Bu kadın iki eliyle karnını aynı nada basıtrıpp cocugu sucuk yapıoo.. kendı gosumle gordum.. pılını pırtını toplayıp cocuk nerelere kacıoo bılemıyorum.. bı de bana dio kı, benım karnım senınkı kadar cıkmamıs.. Doruk kendını guvende hıssedemıo ki su yuzeyıne cıksın.. yavrum hep derınlerde tetik altında :bbo:

Durumu yukarıda şeyettiimm ben.. bisde sefıyoruss evladımızı.. bu kadın gibi waffle yapar gıbı semıyorus kii.. Onur ondan tutuşmuşşş Çok üzgünüm çoook

Aynısı eşim de eve yaptı.. ondan bugun evdeyıs.. bir de iyice agırlasıldı artık.. ole nereye gıdesın annemm bu halde.. evı, ıcınde ınsan yaşanır halıne getırmek, baslı basına mesele olmaya basladı zaten

Ben o taşları onun kafasında kırmaz mıyım? Ayrıca; ben aslımı inkar etmiyorum ki canım. Ne olduğumu hepinis biliyorsunuz... Her türlü şey ! ile oynamayı severim. kaydirigubbakcemile2

Sağol BURKOcuğum... Gitsen baksan, kendi de yapıyordur aynısını da, maksat o değil. Bura "kemiğine dokundum, kemiğine dokundum" diye ortalığı ayağa kaldıran bendim sanki :mymeka:

O yunuslu belgeseli izlemiştik. İlk 13 haftada sürekli belgesel izleyip duruyorduk zaten. Aman pozitif düşünelim, diye.. Malum, kanamalardan canımız sıkılmasın diye her şeyi toz pembe yapmaya çalışıyorduk.

Ben biraz ütü yapacağım kızlar. Sonra görüşürüz...

evrim hanım klava: evrim hanııımmm.. allah kuru iftiradan korusun... Hiç de bile öle sandviç falan yapmıyorum ben Doruk'umu. Hem lafı g.tünden anlıyon, hem de gösümle gördüm diye iftira atıyon. Pehhh...

evrim hanım klava: evrim hanııımmm.. allah kuru iftiradan korusun... Hiç de bile öle sandviç falan yapmıyorum ben Doruk'umu. Hem lafı g.tünden anlıyon, hem de gösümle gördüm diye iftira atıyon. Pehhh...

Hade leynnn.. şakkıdı bütün matematik ögretmenleri aynısınıss sis... sıcratma camur.. döferim.. gördüm tabikine... git ütünü yap.. hem sole bakiimmm 2+2 = ? kac eder.. matematik ögretmeni kılıklı kadın seniiiiiiiiii lülülülülülü

CADIARZUHmm demek öyle. Yok biz daha waffle kıvamına getirmedik çocuğu. Bu durumda Onur'a hak vermemek elde değil

Göbüşümün videosunu koydum bloğuma kızlaralkisalkisalkisBurada adres verilmiyor mu ki?

CADIARZUHmm demek öyle. Yok biz daha waffle kıvamına getirmedik çocuğu. Bu durumda Onur'a hak vermemek elde değil

Yaf Kuzey e de yaptı bı kere.. dıyorum ki Burcu teyzen gelıo o gunden sonra.. Burcu gelınce Kuzey, böbreklerimin arkasına saklanır oldu.. ne diim kii şimdi ikisini de sefiyorum.. ıdare edıyoruss işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…