Göbüşümün videosunu koydum bloğuma kızlaralkisalkisalkisBurada adres verilmiyor mu ki?
neyse şeyini yeni keşfetmiş uşakk degilim yanee ben onu anlıyoruss burdan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Durumu yukarıda şeyettiimm ben.. bisde sefıyoruss evladımızı.. bu kadın gibi waffle yapar gıbı semıyorus kii.. Onur ondan tutuşmuşşş Çok üzgünüm çoook
Ben o taşları onun kafasında kırmaz mıyım? Ayrıca; ben aslımı inkar etmiyorum ki canım. Ne olduğumu hepinis biliyorsunuz... Her türlü şey ! ile oynamayı severim. kaydirigubbakcemile2
Allahtan oglan olmadı Buse.. demıyorlar halıyle.. görmemişin oglu olmus tutmuş orasını burasını çekmiş diye kaydirigubbakcemile3 Koy koy.. bişi olmas.. fakarıs.
Kızlar, Onur'un size sormamı istediği bir şey var. Sizin de eliniz sürekli karnınızda mı? Çocuğu sürekli sıkıştırıp duruyor musunuz? Bende tik olmuş artık, beyefendi öyle diyor. Çocuğu rahat bırakacakmışım.
Dün sadece Doruk'un iki defa vurduğu bir yere hafifçe bastırdım - çektim elimi, tekrar vurdu. Ben tekrar bastırdım - çektim, o tekrar vurdu. Onur'a gösterdim, o da kızdı
PİNKY'cim eşim almış getirmiş exiri kullandım ama sert sebze ve meyvelerde kullanmak kolay olyor.diger yumuşaklarda hiç guzel dgl.bir de cok ii durulamak gerekiyor yinede iyi suyla durulayın diyor bir de beni yordu....sirkenin gozunu seveyim...slm kızlar... bişey sorcam ya hani şusıralar bolbol reklamlarda gördugumuz %100 bitkisel meyve sebze arındırma konsantresi varya exir diye bişey onu kullanan varmı? ya ben bi siteye üyeyim o site her yeni çıkan urunden bana ücretsiz gönderiyor ve tecrubelerimizi rapor etmemizi istiyor..daha öncekiler hep bildiğimiz şeylerdi işte dondurmalar şekersiz kolalar sütlü tatlılar gib gib... şimdi bu urunu yollamışlarda okudum içeriğinde hiç kimyadsal bişi yok herşey bitkisel size bi sorayım dedim?
sen sıkıştırdın diye tepki alıyorsun,ben okşuyorum,o bile suç.zararı olup olmadığını yarın doktora soracakmış beyefendi... :dilcikar:
tazem burcum boşver sen eşini hepimiz aynıyıs be canım.. bende çok seviyroumoglumu kucaklamaya çalişiyorum okşuyorum evin içinde elim sürekli karnımda ama dışarda yada başkalarının yanında asla ellemiyorum.. çünkü ben bi arkadaşımı çok kınamıştım kız heryerde herkesin yanında eli göbeğinde geziyorduda aynı duruma düşmemek için ...
ama eşimde her baba adayı gibi rahat bırak oglumu sıkıştırma gibi laflar ediyor ama çokda tınnn.. hele sagsalim bi dogsun Mehmet Akif im ben bilirim onu nasıl sevecegimi... alışsın oglum şimdiden:)
ESRA'cım benimde gozum korktu bu şekerden şimdi.meyvaların yanında mutlaka sut yada yogurt tukettiriyor benim diyetisyen.bakalım daha bir hafta oldu diyet yapalı...ama bazen tatlı krizim tutuyor korkudan yiyemiyorum meyve icin ara ogunu bekliyrum...DİYETİSYEN KONTROLUM
cumartesi gunu diyetisyende idim geçen cumartesi ekip gitmemistim sonucta iki haftada 900 gr almısım diye kadın demedigini bırakmadı benibir guzelkorkuttu sonra anladı sanırım gozlerim dolu dolu oldu çunku hemkendime acımaktan hemde bebege sekeryuzunden olabilcekleri bir anda sıralaması agır gldi ondançıkarken bolca sırtımı sıvazladı merak etme birsey olmayacak kontrolumuz altındasın iki ay dayansonra istedigini yiyceksinf alan filan dedi ama benimsurat indi bir kere
mental gerilige kadar sebep olabilirseker dedi mental gerilik ne dedim beyin ozru imisay bunu berke de duydu tabiyanımızdaydı birsey tadacak olsam sekerli anne hayırr yemee diye onume geçciyor oyle darlandımkı sormayın
iki haftada 900 gr almıssam ayda 1800 gr yani iki kilo edermis 2,5 ayda sayet ayda 2,5 alarak gidersem hedeifin ustune çıkarmısımsekeri kontrol edemezmisiz vs vs offf yaniii,
ceza bir meyva bir dilim ekmegimi kestiii
yaa meyvayı kesmesek iki dilim ekmek kessektatlı niyetine mevya iyiy di dedim buhafta boyle birbakalımda dedi
yani dunden beri agzıma aykırıbirsey koymadan yasıoyorum bu haftayı sıkı geçircem sonrası allah kerim artıkoffff
tamam tansiyon falan gibi onune gçilmeyen birsorun değil ama yememek oylekotu kiii
neyse poztif olalım bebekleri dusunelim diyete devam :)
ayy yok be burdayım sevmem maç izlemeyi ama arada derbi maçlarını izlerim eşimle şükürler olsun eşim öle maç tutkunu fantik değil... ben bebek ciclerine bakıyorum evrişim... farklı bi topik bebeklerin üstlerinde çekmişler aldıklarını çok cicler ya bebeklerde maşallah tam kartpostallık...Herkes maç isliyo sanırımm. :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?