2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Göbüşümün videosunu koydum bloğuma kızlaralkisalkisalkisBurada adres verilmiyor mu ki?

Allahtan oglan olmadı Buse.. demıyorlar halıyle.. görmemişin oglu olmus tutmuş orasını burasını çekmiş diye kaydirigubbakcemile3 Koy koy.. bişi olmas.. fakarıs.

Durumu yukarıda şeyettiimm ben.. bisde sefıyoruss evladımızı.. bu kadın gibi waffle yapar gıbı semıyorus kii.. Onur ondan tutuşmuşşş Çok üzgünüm çoook
neyse şeyini yeni keşfetmiş uşakk degilim yanee ben onu anlıyoruss burdan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ben o taşları onun kafasında kırmaz mıyım? Ayrıca; ben aslımı inkar etmiyorum ki canım. Ne olduğumu hepinis biliyorsunuz... Her türlü şey ! ile oynamayı severim. kaydirigubbakcemile2

biliyoss anacım biliyoss,zaten evrimde ona itafen öle bi örnekk ! verdi kaydirigubbakcemile3 oynamayı oynaşmayı hertürlüsünü seviyon anacımm

Off çok acıktımcokacimcoookDolap tam takır. Semih malzeme getirecek de yemek yapacağız:1no2:

izledim Burko..kıpır kıpır busecik ..... beni bunalıma soktun ama :1no2:

oğluuuuum bak buse arkadaşına nasıl oynuyo, sen niye sessizsin.. ıhhh çıt yok..

ayy burkocum süper valla nediyim.nasılda yakalayıp çekmişsin.maşşalah kurtlu kuzuna kaydirigubbakcemile3 ayrıca bloğun süpermiş.blog actıgından haberım yoktu.vaktim oldugu bıgun mutlaka göz atıcam bayıldımmmm

Evrişin haricindekiler bakabilir anacığım. Ahanda benim kurtlu kızım:

MELEĞİMİN GÜNLÜĞÜ

Maaşallah Buse' ye . Bende böyle görüntüler yakalamaya çalışıyorum ama makineyi elime alıyorum benim sıpa duruyo. Hergün yanımda makine taşımaktan usandım valla. Evdede aynısını yapıyo. Bi sabah çaktırmadan çekmem lazım :)))

MELEĞİMİN GÜNLÜĞÜ

maaşallah busecik,koşturup oynadığını da göreceğiz inşallah.

sen sıkıştırdın diye tepki alıyorsun,ben okşuyorum,o bile suç.zararı olup olmadığını yarın doktora soracakmış beyefendi... :dilcikar:

ayyy kıslar çatladım patladım kurdeşen döktüm ya bugun tüm gun evdeydik çıldırcam ya.. benm sevgili kocacım gitti şu kom ik arabalarla yarışanlar varya redbulmu ne öle bişeydi reklamlarıda vardı.. tabii ben hamile oldugum için evde kaldım
tam yemek yicem öglen saati sünnet davetiyesi getirdiler bizim burda adet şöyle sunnet çocugu kıyafetlerini giyip davetiye dagıtıyorlar ve harçlık veriliyor düğünde takacagınızdan hariç tabikiide.. bir gun içinde 2 tane sunnet çocugu ziyaretine maruz kaldım.. ayyh bir hafta arayla sunnet düğünümü olur ya hemde altın bu kadar pahaklıyken... off offf benattıgım adımın bi sonraki halini düşünürken düğünler anamızı aglatıyor valla.bu ay patmazsak biz yırttık demekdir.. çünkü 2 sünnet bir düğün ve 2 de ev görmesi var ev alanların teki abimler .. ve kardeşler arasında herkes belli bi miktar para verices ihtiyaçlarını alcaklar. diğeride eşimin çokçok yakın arkadaşı aynen onada arkadaşlar olarak para verip eksiklerini almaları için verilecek..

tazem burcum boşver sen eşini hepimiz aynıyıs be canım.. bende çok seviyroumoglumu kucaklamaya çalişiyorum okşuyorum evin içinde elim sürekli karnımda ama dışarda yada başkalarının yanında asla ellemiyorum.. çünkü ben bi arkadaşımı çok kınamıştım kız heryerde herkesin yanında eli göbeğinde geziyorduda aynı duruma düşmemek için ...

ama eşimde her baba adayı gibi rahat bırak oglumu sıkıştırma gibi laflar ediyor ama çokda tınnn.. hele sagsalim bi dogsun Mehmet Akif im ben bilirim onu nasıl sevecegimi... alışsın oglum şimdiden:)

PİNKY'cim eşim almış getirmiş exiri kullandım ama sert sebze ve meyvelerde kullanmak kolay olyor.diger yumuşaklarda hiç guzel dgl.bir de cok ii durulamak gerekiyor yinede iyi suyla durulayın diyor bir de beni yordu....sirkenin gozunu seveyim...

sen sıkıştırdın diye tepki alıyorsun,ben okşuyorum,o bile suç.zararı olup olmadığını yarın doktora soracakmış beyefendi... :dilcikar:

Yok artık !! Seninki de abartmış =)

Yok, dışarda ben de yapmıyorum. Çok kuvvetli vurursa dayanamıyorum ama Ben de çocukları severken öldürenlerdenim. Haşin severim biraz =)

MELEĞİMİN GÜNLÜĞÜ

Çok güzel burkom yaa... bizimki gece coşuyor genellikle ama, eylemn de dediği gibi elime aldığım anda duruyor..

DıYETıSYEN KONTROLUM

cumartesi gunu diyetisyende idim geçen cumartesi ekip gitmemistim sonucta iki haftada 900 gr almısım diye kadın demedigini bırakmadı benibir guzelkorkuttu sonra anladı sanırım gozlerim dolu dolu oldu çunku hemkendime acımaktan hemde bebege sekeryuzunden olabilcekleri bir anda sıralaması agır gldi ondançıkarken bolca sırtımı sıvazladı merak etme birsey olmayacak kontrolumuz altındasın iki ay dayansonra istedigini yiyceksinf alan filan dedi ama benimsurat indi bir kere

mental gerilige kadar sebep olabilirseker dedi mental gerilik ne dedim beyin ozru imisay bunu berke de duydu tabiyanımızdaydı birsey tadacak olsam sekerli anne hayırr yemee diye onume geçciyor oyle darlandımkı sormayın

iki haftada 900 gr almıssam ayda 1800 gr yani iki kilo edermis 2,5 ayda sayet ayda 2,5 alarak gidersem hedeifin ustune çıkarmısımsekeri kontrol edemezmisiz vs vs offf yaniii,
ceza bir meyva bir dilim ekmegimi kestiii
yaa meyvayı kesmesek iki dilim ekmek kessektatlı niyetine mevya iyiy di dedim buhafta boyle birbakalımda dedi
yani dunden beri agzıma aykırıbirsey koymadan yasıoyorum bu haftayı sıkı geçircem sonrası allah kerim artıkoffff

tamam tansiyon falan gibi onune gçilmeyen birsorun değil ama yememek oylekotu kiii

neyse poztif olalım bebekleri dusunelim diyete devam :)

burko yaa videolar superrr
benimde bunlardan çoksık oluyor bu ara hiççekmekaklıma gelmemistii çekeyimilerde izletirim kizima :)X

ESRA'cım benimde gozum korktu bu şekerden şimdi.meyvaların yanında mutlaka sut yada yogurt tukettiriyor benim diyetisyen.bakalım daha bir hafta oldu diyet yapalı...ama bazen tatlı krizim tutuyor korkudan yiyemiyorum meyve icin ara ogunu bekliyrum...
ama sanki bu dietten once daha guzel besleniyordum bebeğim için ben ya!

bu arada ŞEKER ANNELER ben de bir ŞEKER ANNESı olaraktan bir şey paylaşmak istedim.
diyetisyenin soyledgi DOĞA adlı bir markanın tamamen dogal ve tanlandırıcısız şekersiz olan reçelleri var.elma suyuyla tadlandırılıyormuş.Bana onu tavsiye etti eger sizde kahvaltıda reçelsiz yapamayanlardansanız ki ben oyleyim isterseniz bir danışın..ama sadece bir tatlı kaşıgı tuketiyorum.

esrako canm valla sana geçmiş olsun mu demek gerek şimdi diyetsyen önce canını sıkmış sonrada gönul almaya çalişmiş ama sıkma canını dogru söylemiş 10 hafta sonra istediğini yiyebileceksin.. hatta lohusa bayanlara bebek görmeye hep tatlı getirirler acısını çıkarırsın ayrıca dogum yaptıgın dönem yaz meyvaları hla devam ediyor olack.. az daha sabır diliyorum sana..:)

Herkes maç isliyo sanırımm. :1shok:
ayy yok be burdayım sevmem maç izlemeyi ama arada derbi maçlarını izlerim eşimle şükürler olsun eşim öle maç tutkunu fantik değil... ben bebek ciclerine bakıyorum evrişim... farklı bi topik bebeklerin üstlerinde çekmişler aldıklarını çok cicler ya bebeklerde maşallah tam kartpostallık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…